Broken ​Knight (All Saints High 2.) 8 csillagozás

L. J. Shen: Broken Knight L. J. Shen: Broken Knight

Luna Rexroth is everyone’s favorite wallflower.
Sweet.
Caring.
Charitable.
Quiet.
ᖴake.
Underneath the meek, tomboy exterior everyone loves (yet pities) is a girl who knows exactly what, and who, she wants—namely, the boy from the treehouse who taught her how to curse in sign language.
Who taught her how to laugh.
To live.
To love.

Knight Cole is everyone’s favorite football hero.
Gorgeous.
Athletic.
Rugged.
Popular.
ᒪiar.
This daredevil hell-raiser could knock you up with his gaze alone, but he only has eyes for the girl across the street: Luna.
But Luna is not who she used to be. She doesn’t need his protection anymore.
When life throws a curveball at All Saints’ golden boy, he’s forced to realize not all knights are heroes.
Sometimes, the greatest love stories flourish in tragedy.

Eredeti megjelenés éve: 2019


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Dean 'Ruckus' Cole · Knight Jameson Cole · Luna Rexroth


Kedvencelte 3

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
L. J. Shen: Broken Knight

Miért L. J. Shen az egyik legkedveltebb írónőm?
EZÉRT!

Számomra ez volt a legfájdalmasabb és a legérzelmesebb rész mindközül. Sinners of Saint és All Saints High sorozatot együttvéve.
Sokáig féken tudtam tartani a könnyeimet, de az utolsó három órát – szünet nékül – végigbőgtem, miközben ezt hajtogattam magamban: „Nem hiszem el, hogy megtette!”
Jacob Morgan – mint Knight – észbontóan jó alakítást nyújtott! A srác sértett és gyötrődő szíve, a szemem láttára tört darabokra. Szerintem Luna fejlődött a legnagyobbat Leigh összes női karakterei közül.
Kétségkívül kedvenc! ♥

4 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii P>!
L. J. Shen: Broken Knight

Nem tudom, hogy szavakkal ki tudnám-e fejezni, mit érzek a Broken Knight elolvasása után. A nagy részét végigsírtam, de reménytelve fejeztem be, azt érezve, hogy minden megy tovább és életünk piciny darabjai idővel helyre állnak, addig pedig minden időnket ki kell használni, élni, mert az örökké sosincs megígérve.
Knight hű a címéhez. Összetört, arra vár, hogy valaki megjavítsa. Elrejtőzik, miközben bünteti magát a Luna iránt érzett szerelme miatt. Nehéz nézni az önpusztítását, ahogy egy gondoskodó lélek megtörik a viszonzatlan szerelem és a veszteség súlya alatt. Az olvasók átlátnak majd a hibáin és a fájdalmán, mert ő mindössze egy tinédzser, aki nem tudja hogyan kezelje az intenzív érzések kavalkádját. Életének egyetlen támasza pedig mindig visszaviszi Lunához. Az ő örökkéjéhez. Ahhoz, aki tökéletes az összetört szívének.
Luna Rexroth aprócska és csendes, ettől lesz hatalmas. A regény előrehaladtával nemcsak, hogy nem lesz többé gyenge, vagy védelmet igénylő, de ő lesz az, aki másokat véd és ápol. Óriási a fejlődése a regény alatt, talán a legnagyobb, amit eddig Shen alkotott, mert nem csak róla, de a kapcsolatbeli egyenlőségről is szól. Beleszerettem abba, hogy a végén ő lett a családja sziklája és a szeretet megtestesítője, ami aztán mindenkit körüllengett, amire mindenkinek szüksége volt.
Nem egy könnyen emészhető kötet. A nyitóoldalaktól kezdve Leigh lassan apró darabokra szaggatta a szívemet. Csak sírtam és sírtam, de felelőtlenség lenne azt mondani, hogy ez a könyv a szomorúságról szól. A remény és a gyógyulás története is egyben. Arról szól, hogy a viharos tiniéveken keresztül két törött lélek hogyan találja meg mindig, újra és újra az egymáshoz vezető utat. Egy olyan történet, amely megmutatja, az élet megy tovább, akkor is ha nem szeretnénk, ezért kell minden pillanatot kihasználnunk, mert egyszer nekünk is véget ér. Ez egyike azoknak a könyveknek, amelyeket oda kell nyomni valaki kezébe és azt mondani: Olvasd el! Nem fogod megbánni.
A Broken Knight szívfájdító, de emellett gyönyörű és romantikus. Emlékeztet arra, hogy tartalmasan kell élni az életünket. Emlékeztet arra, hogy szorítsuk magunkhoz a szeretteinket és szeressük a hibáikat úgy, ahogy ők szeretik a mieinket. Mert ha mindezt megtesszük, akkor megbánás nélkül, békével hagyhatjuk őket itt, ha eljön az idő.

4 hozzászólás
kikki>!
L. J. Shen: Broken Knight

Hát én ezt már nem bírtam tovább. Borzasztó volt ez a könyv. Voltak itt olyan aranyköpések, hogy csak na. A főszereplő csajt az eredeti sorozatban annyira szerettem, és ez volt az a könyv, amire a legjobban vártam, szóval részben ezért hatalmasat csalódtam benne. spoiler Hiába próbálok, ebben a könyvben nem találtam semmi jót, a főszereplők kapcsolata mérgező volt, egy pozitívumot tudnék mondani, mégpedig, hogy még mindig imádtam a mellékszereplők, szinte összes jelenetét, egy bizonyosat kivéve. Remélem, hogy a következő könyvben visszaáll minden a rendes kerékvágásba, és nem lesz ilyen förtelmes. Már alig várom azt a sztorit, nagyon megtetszette a női főszereplő ebben a részben. Bárcsak álmodtam volna ezt a könyvet.


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

I didn’t want to kiss her. I wanted to zip open my skin and tuck her into me. Hide her from the world and keep her mine.

Kapcsolódó szócikkek: Knight Jameson Cole
Szilvi00 P>!

He’d called me Moonshine every single day since. I called him nothing, because I didn’t speak. Maybe that’s how he knew, all those years later, that I’d lied—by omission. He wasn’t nothing. He was my everything.

Kapcsolódó szócikkek: Luna Rexroth
Szilvi00 P>!

Dear life,
It’s cool. You can stop throwing shit at me. I’m already neck-deep.
Yours,
KJC

Kapcsolódó szócikkek: Knight Jameson Cole
Szilvi00 P>!

The heart doesn’t ask for permission to feel things. It simply feels.

Szilvi00 P>!

Life is like a book, a long chain of scenes threaded together by circumstances and fate. You never know how thick or thin your book is, so you better make the most out of every scene, enjoy each chapter.

Szilvi00 P>!

You can afford to be a little soft from the inside from time to time, my beautiful, broken Knight.

Szilvi00 P>!

We’d fallen in love.
We’d fallen in lust.
We’d broken each other’s trust.

Kapcsolódó szócikkek: Luna Rexroth
Szilvi00 P>!

When you refuse to pay your dues to love, sometimes the price goes up. There’s an inflation, and you end up losing more than you’d bargained.

pribrgre P>!

Experience had taught me that time was good at two things: healing and killing.

Szilvi00 P>!

Love is selfish. Love is raw. Love is unfair, and unpredictable, and unstoppable.


A sorozat következő kötete

All Saints High sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. A. Redmerski: The Edge of Never
Penelope Ward: Jake Undone
Alessandra Torre: Hollywood Dirt
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret
Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes
Vi Keeland – Penelope Ward: Park Avenue Player