Bizonyos sebek begyógyítására csak a szeretet képes.
Aki egy kis ideje is követi a könyves munkásságom tudhatja, hogy imádom a Shen könyveket, azon belül is a sorozatokat. Nagyjából egy üdvrivalgáshoz volt hasonlítható, amit leműveltem, amikor megtudtam, hogy a kedvenc kiadóm magyarul is megjelenteti az All Saints High sorozatot, ami tulajdonképpen a Sinner of Saint sorozat spin-offja, azon belül is az ő gyerekeik története. Olvasás előtt számítottam egyfajta történetre az írónőtől, viszont ő a legbetegebb álmaimat is túlszárnyalta, és még napokkal a könyv elolvasása után is nehéz szavakba öntenem az érzelmeimet. Viszont egyben száz százalékig biztos vagyok, minden sorát imádtam.
Luna és Knight már egészen pici baba koruktól kezdve elválaszthatatlan barátok voltak. Igaz, hogy mindkettejük múltja rejt pár fájdalmas sebet, ők mégis szerető, boldog családban nőhettek fel. Viszont sajnos nincs az a mérhetetlen mennyiségű szeretet, ami egy sértett lelket bármikor is be tudna gyógyítani, vagy mégis? Luna egy gyerekkori veszteség hatására elnémult és sajnos tudjuk, hogyha csak kicsit különbözik valaki a többiektől, akkor azt milyen rossz szemmel képes nézni a társadalom. Lunának viszont óriási szerencséje is van a szerencsétlensége közepén, ugyanis legjobb barátja, Knight, sose hagyja, hogy bárki is bántsa őt. Őszintén ki merne szembe menni a suli legmenőbb srácával? Pontosan, senki! Viszont Knight nagyképű, önbizalomtól túltengő külseje is csak csupán egy jól felépített álca, ami egy megtört kisfiút rejt valójában.
Nem is tudnám pontosan megmondani, hogy melyik főszereplőért fájt jobban szívem, viszont egy biztos, egyikőjük sem érdemelte meg azt a sorsot, amit az élet szánt nekik. Luna és Knight közös történetén keresztül egy fájdalmakkal, érzelmekkel és megannyi kalanddal átszőtt utazáson vehetünk részt, ami garantáltan össze fogja törni az olvasók szívét. Azt hinné az ember, hogyha már két ember felnőtté válásáról olvas, akkor azt tiniknek is ajánlott, viszont én szeretném kihangsúlyozni, hogy csakis erősebb idegzetű olvasóknak ajánlom elsősorban ezt a történetet, ugyanis jó pár ponton képes megviselni az olvasót. Ha szeretnél egy izgalmas, valós érzésekkel megbolondított romantikus, de egyben fájdalmas történetet olvasni, akkor ettől a regénytől keresve sem találhatnál zseniálisabbat. Lehet, hogy néhol ki fogsz akadni, máshol a könnyeidet fogod törölgetni, viszont biztos vagyok benne, hogy marandó, örök élmény lesz számodra.