Bane (Sinners of Saint 4.) 66 csillagozás

L. J. Shen: Bane L. J. Shen: Bane

Roman ​'Bane' Protsenko
Naked surfer. Habitual pothead. A con, a liar, a thief and a fraud.
Last I heard, he was extorting the rich and screwing their wives for a living.
Which is why I'm more than a little surprised to find him at my threshold, looking for my friendship, my services, and most puzzling of all--looking humbled.
Thing is, I'm on a boycott. Literally--I cut boys from my life. Permanently.
Problem is, Bane is not a boy, he is all man, and I'm falling, crashing, drowning in his sweet, perfect lies.

Jesse Carter
Hot as hell, cold as ice.
I wasn't aware of her existence until a fat, juicy deal landed in my lap.
She's a part of it, a little plaything to kill some time.
She is collateral, a means to an end, and a side-bonus for striking a deal with her oil tycoon stepdad.
More than anything, Jesse Carter is a tough nut to crack.
Little does she know, I have the teeth for it.

*This… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
CreateSpace, Washington, 2018
354 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781717110985
>!
354 oldal · ASIN: B07CWXXNNW
>!
356 oldal · ASIN: B07CWXXNNW

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Baron "Vicious" Spencer Jr. · Jesse Carter · Roman 'Bane' Protsenko


Kedvencelte 13

Most olvassa 2

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Hddorka P>!
L. J. Shen: Bane

"Ó, tudtam én, el fogsz te jönni,
Zálog volt erre életem;"
Puskin – Anyegin

Azt hiszem L. J. Shen ezzel a záró kötettel feltette az I-re a pontot. Vagy mondjam azt, hogy ez volt a hab a tortán? A lényeg, hogy ez egy igencsak ütős befejező rész lett.
Egyszerűen nincsenek rá szavak, hogy mennyire imádtam a könyvet! A legjobb és a legdurvább része a sorozatnak. A történet tele van izgalmakkal, sok-sok titokkal, elég sok szörnyűséggel. Ennek ellenére teljesen beszippantott. A karakterek fantasztikusan ki lettek dolgozva, szépen haladva tárják fel magukat nekünk.
Ha összegeznek kellene ezt, akkor azt mondom, hogy ez egy modern kori Hófehérke történet, csak valahogy sokkal durvább módon, mint azt Disney-ék megírták.
Roman BANE Protsenko az anti szőke herceg megtestesítője. Ugyanakkor minden rossz tulajdonsága és tette ellenére levett a lábamról. Nálam Vicioust letaszította az első helyről. Imádlak!♥
Jesse nem egy átlagos női főszereplő. Borzalmas dolgokat kellett átélnie, és emiatt egy igazi túlélő. spoiler
Ők ketten tökéletesek voltak együtt. Jesse-nek Bane volt a mentőkötél, aki kihúzta őt a sötétségből és kilökte őt a fénybe, egy új élet felé.
Ha lehetne ötnél is több csillagot érdemel ez a könyv. A sorozat pedig fantasztikus volt.♥Sajnálom, hogy vége.

12 hozzászólás
Naiva P>!
L. J. Shen: Bane

Az egyik legjobb sorozat, amivel idén találkoztam. Az eddigi részeket is nagyon szerettem, de ez a rész többször elvette tőlem még a levegőt is. Ha jól rémlik, a Scandalous óta kíváncsi voltam rá. Bane pedig egy jószívű rosszfiú. Nem csalódtam sem benne, sem a történetében. Már csak azért sem, mert Jesse és Bane története nem egy hagyományos romantikus történet. Sötét volt és pusztító, de határozottan a sorozat eddigi legjobb része.
5 csillag. Mi más?! Kár, hogy csak annyit lehet adni.

3 hozzászólás
Szilvi00 P>!
L. J. Shen: Bane

Méltó lezárása és tökéletes megkoronázása a sorozatnak!
Mind a karakterek, mind a cselekmény terén kiemelkedett!
Bane és Jesse könyve többször is megállította bennem az ütőt! Elképesztő fordulatokat tartogatott.
Ohhh, Roman Protsenko! Todos Santos összes szereplőjét lepipálta. Egyszerre volt játékos, kegyetlenül őszinte, vérlázító és ellenállhatatlan! A tetkókról és kontyba fogott szőke hajáról ne is beszéljünk!

>!
354 oldal · ASIN: B07CWXXNNW
Trice29>!
L. J. Shen: Bane

Azt hiszem ez a sorozat végérvényesen megvett magának. Bane, bár nem néztem ki belőle, kedvenc pasivá nőtte ki magát. Imádtam minden hibájával együtt. Jesse is közel került hozzám. Imádom a kemény csajokat ♥
Azt kell mondanom, hogy ilyen kémiát várnék el minden erotikus könyvtől. 5*
Egy kis hiányom volt, keveset kaptam a kezdeti négyesből.

SzRéka >!
L. J. Shen: Bane

Oh, shit.
Nem gondoltam volna, de végig csak azt éreztem már az első fejezettől, hogy imádom. Bane nem is tagja HotHoles csapatnak, mégis megkapta ezt a részt – és omg, ez zseniális ötletnek bizonyult. A sorozat összes része tartalmazott valami sötét, életet megváltoztató titkot (vagy titkokat), viszont ez a könyv brutálisabb volt.
Jesse múltja szívszorító, fájdalmas, az aktuális helyzete alapján pedig komoly lelki segítségre szorul. És annyira egyértelmű volt, hogy mi lesz a vége annak, amit Bane elkezdett, de még így is jó volt. Nem csak egy dolog miatt lehetett izgulni, mert szinte minden fronton gondok adódtak, és ez komoly érzelmi hullámvasutat eredményezett.
Bane-t gyorsan kedvenc szereplőnek jelöltem, ugyanis nem számítottam rá, hogy ennyire szerethető lesz. Van humora, tudja mit akar, kitartó és ahogy szeret, az csodálatos. Az új és a régi Jesse ennél jobban nem is egészíthette volna ki őt. Ketten együtt sokszor fejfájást okoztak, miközben meghatódottan olvastam a fejlődésükről, a közös időtöltéseikről, a belsős poénjaikról. És Gail – ez a lány az egyik legjobb barát volt ebben a sorozatban. :)
Szerettem, nevettem, sírtam, mérges lettem. Nem szabad kihagyni ezt a részt. ♥

3 hozzászólás
k_bius>!
L. J. Shen: Bane

Bane @ 50 SHADES OF FUCKED UP

Mivel Bane egyáltalán nem kapcsolódik a 4 Hot Holes-hoz, és az előző részben sem szerepelt annyit hogy felkeltse az érdeklődésem, nem voltak túl nagy elvárásaim.
Na de ez… ez jól meglepett.
L.J. Shen stílusa nagyon bejön, úgyhogy engem már ezzel megvett. Azt a néhány szereplőt, akik nem érdemeltek villamosszéket, gyorsan meg lehetett kedvelni.
És itt jön az egyik problémám: Jessie múltja. TE. JÓ. ÉG. EZ MÁR TÚL SOK VOLT.
Szükségtelennek éreztem ennyi tragédiát Jessie múltjába pakolni.. De még ennek ellenére is élveztem Roman @ Bane és Jessie párosát. Mind a ketten rengeteget változtak a könyv eleje óta, és jó volt olvasni ahogy a hercegnő önmagát mentette meg ebben a történetben..habár a herceg végig ott állt mögötte és támogatta. De Jessienek kellett megtennie azt a hatalmas lépést, ami az igazi gyógyulását elindíthatta.
Jó volt a történet, bár az a fordulat, ami nagyon hasonlított Trentéhez, megint csak nem tetszett igazán.
De nem tudtam 5 csillagnál kevesebbet adni rá, és most már alig várom, hogy a Féktelen Szívtiprók új generációjáról olvassak!

2 hozzászólás
vörös_áfonya>!
L. J. Shen: Bane

„Maybe love wasn’t about feeling happy and whole.
Maybe love was about breaking so the person you cared for would feel a little more whole."

A második legjobb rész a sorozatban. Szívettépő és elképesztő, majdnem annyira imádtam, mint a pokoli erősen indító Vicioust. Mindenesetre éppolyan tökéletes lezárása a sorozatnak, mint ahogy az elindult.
Bane nem adott rá okot, hogy különössebben érdekeljen, amikor feltűnt a harmadik részben. A könyvével is így voltam, elodáztam, csak halogattam, mert semlegesen éreztem az iránt a „sereghajtó” iránt a Sinners of Saint végén. Azonban a szkepticizmus alaptalan, ha összetört szereplőkről van szó és egy romantikus könyvről, mint ez.
Azonnal beleszerettem Jesse karakterébe, és sajnálom, hogy csak ebben az egy könyvben szerepel. off Jesse elmondhat magáról olyasvalamit, amit senkinek nem lenne szabad átélnie. A szülei pedig – pocsék szülők, a megalkotásukban az írónő jeleskedik – csak hab a tortán. Kegyetlenek és embertelenek.
Jesse viszont egy érzelmes lány, aki tele lehetne élettel, ha útja nem kereszteződött volna a rossz emberekkel, és egyszerűen csak rajongok érte. Ahogy Bane-ért is. Világos, miért járt neki egy könyv. Vonzóvá teszi, hogy tiszteli a nőket, humoros és jó lelkű, és szimpatikus volt, hogy tartani akarta magát a megállapodáshoz. Csak a személyiségéről beszélve. Büszkén elfoglalja helyét a rangsor második elemeként, Vicious után. Ő az ideális társ Jesse mellé, aki a segítségével visszatért az életbe, újra megerősödött, feldolgozta a múltat és bosszút állt mindenkin. Követi a labirintusba, támogatja, kiáll érte, és szereti, mindentől függetlenül.
Nagyon szerettem a könyv legtöbb pillanatát, teljesen a hatása alá kerültem, nevettem, dühbe gurultam, meghatódtam. Shadow egy különleges szereplő volt.
Sajnálom, hogy vége a Bane-nek, Snowflake-ről és Romanről még úgy olvasnék hosszú oldalakon át.

„My Whole Life Has Been Pledged to This Meeting with You"

Angieolvas P>!
L. J. Shen: Bane

Nekem ez már sok volt. Túl tömény családi dráma, erőszak.
Bane és Jessie kedvelhető karakter volt, de nekem a történet körítése nem tetszett.
Még mindig Vicious és Dean könyve a legjobb.

L_B_Mariann P>!
L. J. Shen: Bane

Imádtam!
Semmiben sem marad el az előző részektől!
Roman BANE Protsenko fiatal kora ellenére teljesen behálozott engem. Az előző részben már feltűnt, de nem igazán volt rám nagy hatással. Csak egy kábítószeres, iszákos, naplopót láttam benne. Ezért nem is értettem, hogy miért kell egy részt neki szentelni. Mégis, milyen jó, hogy megíródott! Tényleg mintha a fiatalkori Vicious köszönne vissza benne.
Nagyon fájdalmas történet volt ez. Szívfacsaró…
Jesse-ért a szívem fájt.
Az, hogy a sors vagy az üzlet hozta össze őket, az teljesen mindegy, mert ettől jobb dolog nem történhetett volna velük. Mindkettőjüknek szüksége volt a másikra.
Valóban így teljes a sorozat!

kikki P>!
L. J. Shen: Bane

Nem igazán tudtam, hogy milyen lesz majd a könyv, mert az előző részben nem igazán tudtam, hogy hogy kéne viszonyulnom Bane-hez, olyan semmilyen volt. Igaz, hogy nem ez volt a kedvencem a sorozatból, viszont ez volt szerintem a legfájdalmasabb. Valamilyen szinten egy Hófehérke átdolgozás volt, ami eléggé bejött ebben a formában. Jesse nagyon zárkózott volt, de Bane-nek viszonylag könnyen megnyílt és nagyon szerettem a közös részeket :) spoiler


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

Mental scars are like Lord Voldemort. They shall not be spoken.

Szilvi00 P>!

Maybe love wasn’t about feeling happy and whole. Maybe love was about breaking so the person you cared for would feel a little more whole.

Szilvi00 P>!

Always part ways with people you love like you’ll never see them again.

Szilvi00 P>!

Her skin was hot and silky.
Perfectly gorgeous.
Perfectly damaged.
Perfectly ruined.
Did I mention perfectly forbidden? Because that shit should be at the top of the list. And since when did I care about how people’s skin felt like? Seriously, what the hell was happening to me?

Naiva P>!

It is said that no two snowflakes are alike. Each snowflake is beautiful and hypnotizing in its own unique silhouette. They symbolize purity.
But every snowflake that’s lucky enough to settle on the ground is destined to be blemished by dirt. Snowflakes teach us the lesson that if you live long enough,
you will eventually get soiled.
But even your stains won’t tarnish your beauty.

Szilvi00 P>!

(…) she was gorgeous in the way a lot of girls were, but the demons inside her made her beautiful in a unique, once-in-a-lifetime way.

SzRéka >!

“How do you take your coffee again?” With a shot of vodka. And no coffee.

Kapcsolódó szócikkek: Jesse Carter · Roman 'Bane' Protsenko
vörös_áfonya>!

stop being so afraid of love. It can’t kill you!

Naiva P>!

“No one touches the playlist,” I said coolly. “That shit is cherry-picked by a Swedish indie music producer. No one wants to hear your Taylor Swift songs.”
I was an asshole. She didn’t like Taylor Swift, and I knew it.

SzRéka >!

Then she turned to me and held out her hand. “Can you be there for me? Just in case I need someone to hold my sword for me?”
I did a little bow with my head. “Why, my princess, I thought you’d never ask.”

Kapcsolódó szócikkek: Jesse Carter · Roman 'Bane' Protsenko

Hasonló könyvek címkék alapján

Whitney G.: Sincerely, Carter
Colleen Hoover: Hopeless
J. Lynn: Wait For You
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
Renee Ericson: More Than Water
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret