Rejtőző ​kavicsok II. (Rejtőző kavicsok 2.) 4 csillagozás

L. I. Lázár: Rejtőző kavicsok II.

A „kavicsok” története a tanév végén ért véget és a nyári szünetben folytatódik, szerelemmel, árulással, bölcs tanításokkal és sors-keverte bonyodalmakkal. Anna megpróbál talpra állni, bár továbbra is azt hiszi, hogy a kedvenc tanítványai tették tönkre. A lányát viszont visszakapta, aki súlyos titkot cipel, ám szerencsére a kissé hippi (vagy őrült?) nagyanyjával megosztja. Lille és Praetor végre hazugságok nélkül élvezheti a szerelmet, de olyan nem várt-, és félreérthető helyzetekbe sodródnak, hogy azok nem csak őket, hanem a környezetüket is próbára teszik lelkileg. Ki marad talpon, és ki bukik el? Krisz áruló vagy igaz barát? A sors valóban a legkegyetlenebb Jágó? – a szerző a Rejtőző kavicsok második részében is csak tálalja a történetet, a többit ránk és a fantáziánkra bízza.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Könyv Guru, 2018
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155803291

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 19

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Scientia
L. I. Lázár: Rejtőző kavicsok II.

Ajándékok. Nem kapaszkodunk beléjük, nem mérgezzük magunkat önző gondolatokkal, nem variálunk, mindössze örülünk, hogy vannak. Csak valaki mondaná meg, hogy lehet ezt betartani?!
Előbb olvasd el gyorsan, hadd pörögjön a cselekmény. Aztán olvasd el lassan, hogy minden gondolat eljusson a szívedig. Végül emészd néhány napig, hogy mindent a helyére tehess, elvégre időnként elkapkodott döntésekkel találkozol. Hát nem pont ettől életszerű?
Szépen helyrekerülnek a dolgok, már értem miért kokainozott Preator, Anna hogyan segített rajta és ez utóbbi is sokkal elérhetőbbé vált, igazi hús-vér figurává változott. Kellett ez a kötet, hogy a mellékszereplők is életre keljenek: Krisz, Betti és Lore igazi kamaszok, Nonna egy igazi kincs, még Andrásról is kiderült, hogy néha bakizik és nem vaddisznó :)
Mivel még maradtak elvarratlan szálak (és itt Atácsra gondolok) nagyon várom a folytatást!

2 hozzászólás
>!
hr_pötty
L. I. Lázár: Rejtőző kavicsok II.

Bár zavart, hogy az elsőnek olyan hirtelen vége lett, mégis féltem, hogy milyen lesz a folytatás. Most értem a végére és azt kell mondjam, ezt (is) nagyon eltalálta L.I. Lázár! Pörög, jók a poénok, és a cselekmény is egész fordulatos. Kicsit mérges voltam az elején Lille és Praetor miatt, de ahogy haladt előre egyre jobban beszippantott az új fejlemény is, megszerettem! Már most várom a folytatást, remélem nem kell ennyit várni rá!!!

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Scientia

Maradványok között élni nem jó, mert elszigetelnek a külvilágtól. A maradványok bezárnak, nem engednek repülni…


Hasonló könyvek címkék alapján

L. M. Montgomery: Anne az élet iskolájában
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Utánad
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!
Gimesi Dóra – Jeli Viktória – Tasnádi István – Vészits Andrea: A próbák palotája
Róbert Katalin: Szelídíts meg!
Tavi Kata: Szívkeringő
Anita Gayn: Sütilány
Kemény Zsófi: Én még sosem
Richelle Mead: A halál csókja