Dengeki ​Daisy 1. (Dengeki Daisy 1.) 42 csillagozás

Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

After orphan Teru Kurebayashi loses her beloved older brother, she finds solace in the messages she exchanges with DAISY, an enigmatic figure who can only be reached through the cell phone her brother left her. Meanwhile, mysterious Tasuku Kurosaki always seems to be around whenever Teru needs help. Could DAISY be a lot closer than Teru thinks?

One day at school, Teru accidentally breaks a window and agrees to pay for it by helping Kurosaki with chores around school. Kurosaki is an impossible taskmaster though, and he also seems to be hiding something important from Teru…

Eredeti megjelenés éve: 2007

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2010
192 oldal · ISBN: 1421537273 · Illusztrálta: Kyousuke Motomi

Kedvencelte 14

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

zsiina>!
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Hűha, ez most nagyon bejött! :)
Teru és Kurosaki kapcsolata eléggé kiszámíthatatlan na jó, inkább csak Kurosaki, de annyira imádom őket! Tetszik ez a hackeres, Daisys dolog, kíváncsian várom mi fog belőle kisülni. :)

victoria_m997>!
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Csak egy szó. DAISY. Hogy lehet egy srác ilyen cukiiiiiiiiii, aki még csak nem is létezik? *zokogás hallatszik* *hatalmas csattanás* *csak a szívem tört darabokra, ne aggódjatok* *miérrrrtnemlétezhetsz*
És az a mosoly… áh, végem volt.
Néhány rajzot leszámítva tetszett a grafika, a történeten jókat tudtam mosolyogni, édes volt ez a civódás kettejük között. Nagyon várom a 2. kötetet is *-*

DeathQueen P>!
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

„Don't cry, I'm here. I'll always be by your side. No matter what happens, I'll protect you. I'll always be – ”

Még csak az első kötetnél tartok, de már most imádom ezt a mangát. Tipikus újraolvasós manga. Nem lehet megunni. Már az elején érdekessé teszi a mangát a mangaka az elhintett információmorzsákkal. Teru – t eddig egy életvidám lánynak gondolom. Kurosaki meg egy kicsit bunkó, de kit érdekel :D Teru és Kurosaki kapcsolata is érdekes. Ez a hekkeres dolog is érdekessé teszi a mangát. Humoros, romantikus és „rejtélyes” egyszerre.

Morgan_Walsh>!
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Imádom ezt a mangát. Az a típus amit bármikor szívesen újraolvasok. Shoujo, de nem a butus fajtából, sőt, kifejezetten érdekesnek tűnik, ahogy az elején elszórják az információ morzsákat a múltról. Teru, egyszerűen imádnivaló és határozottan nem idegesít fel, Kurosaki pedig tökéletes példája annak miért nem szabad megrajzolt karakterekbe beleszeretni.

Lehvira>!
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

spoiler
Ez csak egy észrevétel volt, de ezt leszámítva eddig tetszik a manga, biztos tovább fogom olvasni. Érdekel mi lesz a vége

NagyEdina96 >!
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Véletlenül bukkantam rá erre a mangára, de azonnal megtetszett. Hihetetlenül jó. Aranyos kis történet és nagyon élvezhető! Kedvenceim közé tartozik már most az első kötet után.
A karakterek aranyosak, a kialakuló szerelmi száll édes és úgy érzem még sok meglepetést fog tartogatni ez a manga sorozat.

Reika>!
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Motomi Kyousuke az egyik kedvenc mangakám, imádom ahogy rajzol. Meg azt, amilyen hülye fejeket tudnak vágni a szereplők. Teru és Kurosaki szerencsétlenkedésén pedig rengeteget lehet nevetni. Imádom ezt a mangát.

1 hozzászólás
Kiera>!
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

most, hogy nemsokára befejeződik, úgy gondoltam újraolvasom az egész történetet. nagyon tetszik. sajnálom, hogy Teru bátyja viszonylag keveset szerepelt. nagyon jó arcnak tűnik. most, hogy Kurosaki (persze nem ebben a részben) de a tettek mezejére lépett nagyon várom, mi fog belőle kisülni. szóval jó volt nosztalgiázni :)

Neko_siori>!
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Nagyon aranyosan indul Teru és Daisy története. Külön levett a lábamról a mangaka a humorával. Kíváncsian várom a folytatást!

bookaddict>!
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Nagyon cuki, néhol komoly, de vicces manga.
A rajzolása nagyon helyes a történet pedig romantikus kedves. :)


A sorozat következő kötete

Dengeki Daisy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tite Kubo: Bleach 13.
Yana Toboso: Black Butler 6.
ONE: One-Punch Man 1.
Ohba Tsugumi: Death Note: A halállista 2. – Találkozás
Kisimoto Maszasi: Naruto 17.
Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 2.
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 1. (angol)
Naoko Takeuchi: Pretty Guardian Sailor Moon 1.
Konami Kanata: Chi's Sweet Home 1.
Eiichiro Oda: One Piece 2.