Dengeki ​Daisy 1. (Dengeki Daisy 1.) 40 csillagozás

Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

After orphan Teru Kurebayashi loses her beloved older brother, she finds solace in the messages she exchanges with DAISY, an enigmatic figure who can only be reached through the cell phone her brother left her. Meanwhile, mysterious Tasuku Kurosaki always seems to be around whenever Teru needs help. Could DAISY be a lot closer than Teru thinks?

One day at school, Teru accidentally breaks a window and agrees to pay for it by helping Kurosaki with chores around school. Kurosaki is an impossible taskmaster though, and he also seems to be hiding something important from Teru…

Eredeti megjelenés éve: 2007

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2010
192 oldal · ISBN: 1421537273 · Illusztrálta: Kyousuke Motomi

Kedvencelte 11

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

>!
zsiina
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Hűha, ez most nagyon bejött! :)
Teru és Kurosaki kapcsolata eléggé kiszámíthatatlan na jó, inkább csak Kurosaki, de annyira imádom őket! Tetszik ez a hackeres, Daisys dolog, kíváncsian várom mi fog belőle kisülni. :)

>!
victoria_m997
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Csak egy szó. DAISY. Hogy lehet egy srác ilyen cukiiiiiiiiii, aki még csak nem is létezik? *zokogás hallatszik* *hatalmas csattanás* *csak a szívem tört darabokra, ne aggódjatok* *miérrrrtnemlétezhetsz*
És az a mosoly… áh, végem volt.
Néhány rajzot leszámítva tetszett a grafika, a történeten jókat tudtam mosolyogni, édes volt ez a civódás kettejük között. Nagyon várom a 2. kötetet is *-*

>!
DeathQueen
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

„Don't cry, I'm here. I'll always be by your side. No matter what happens, I'll protect you. I'll always be – ”

Még csak az első kötetnél tartok, de már most imádom ezt a mangát. Tipikus újraolvasós manga. Nem lehet megunni. Már az elején érdekessé teszi a mangát a mangaka az elhintett információmorzsákkal. Teru – t eddig egy életvidám lánynak gondolom. Kurosaki meg egy kicsit bunkó, de kit érdekel :D Teru és Kurosaki kapcsolata is érdekes. Ez a hekkeres dolog is érdekessé teszi a mangát. Humoros, romantikus és „rejtélyes” egyszerre.

>!
Morgan_Walsh
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Imádom ezt a mangát. Az a típus amit bármikor szívesen újraolvasok. Shoujo, de nem a butus fajtából, sőt, kifejezetten érdekesnek tűnik, ahogy az elején elszórják az információ morzsákat a múltról. Teru, egyszerűen imádnivaló és határozottan nem idegesít fel, Kurosaki pedig tökéletes példája annak miért nem szabad megrajzolt karakterekbe beleszeretni.

>!
Lehvira
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

spoiler
Ez csak egy észrevétel volt, de ezt leszámítva eddig tetszik a manga, biztos tovább fogom olvasni. Érdekel mi lesz a vége

>!
Reika
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Motomi Kyousuke az egyik kedvenc mangakám, imádom ahogy rajzol. Meg azt, amilyen hülye fejeket tudnak vágni a szereplők. Teru és Kurosaki szerencsétlenkedésén pedig rengeteget lehet nevetni. Imádom ezt a mangát.

1 hozzászólás
>!
Kiera
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

most, hogy nemsokára befejeződik, úgy gondoltam újraolvasom az egész történetet. nagyon tetszik. sajnálom, hogy Teru bátyja viszonylag keveset szerepelt. nagyon jó arcnak tűnik. most, hogy Kurosaki (persze nem ebben a részben) de a tettek mezejére lépett nagyon várom, mi fog belőle kisülni. szóval jó volt nosztalgiázni :)

>!
Neko_siori
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Nagyon aranyosan indul Teru és Daisy története. Külön levett a lábamról a mangaka a humorával. Kíváncsian várom a folytatást!

>!
_Sophie_
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Ha megkérdeztek azt mondom, hogy ez a világ legjobb mangája. Vagy legalábbis szerintem. .)

>!
bookaddict
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.

Nagyon cuki, néhol komoly, de vicces manga.
A rajzolása nagyon helyes a történet pedig romantikus kedves. :)


A sorozat következő kötete

Dengeki Daisy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Masakazu Katsura: Video Girl Ai 1. (angol)
Aya Nakahara: Love*Com 1.
Naoko Takeuchi: Pretty Guardian Sailor Moon Short Stories 1.
Kelly Oram: V is for Virgin
Natsuki Takaya: Fruits Basket 4.
Hisaya Nakajo: Hana-Kimi 1. – The Prettiest Boy in School… Isn't a Boy!
Louis Sachar: The Cardturner
Holly Smale: All Wrapped Up
Marni Bates: Notable
Leila Sales: This Song Will Save Your Life