From ​Far Away 14. (From Far Away 14.) 2 csillagozás

Kyoko Hikawa: From Far Away 14.

The End is here! The darkness that has pursued Noriko and her tortured warrior Izark descends full force as their corrupt enemies in the government stage a last coup. With Noriko bedridden, Izark must fight alone, but help may come from an unexpected source.

Still, even if they survive, the prophecy can no longer be avoided. The time of the Sky Demon has come--and no one is ready for the final revelation. Will Noriko truly be the death of her first and only love? Find out all the answers and much more in the incredible conclusion to this epic manga.

Eredeti megjelenés éve: 2003

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2007
216 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421505411 · Illusztrálta: Kyoko Hikawa

Kiemelt értékelések

Melani>!
Kyoko Hikawa: From Far Away 14.

És elérkeztünk a történet végére, nekem az egyik kedvencem ez a sorozat, a romantikus címke nem tévesszen meg senkit, ugyan fontos szál benne a két főszereplő kapcsolata, de messze nem erről szól ez a történet.
Nem is a címke zavar igazán, hanem, hogy az alapján nem lehet megkülönböztetni a könyveket/mangákat. Ennek a mangának rendes története és háttere van, a mellékszereplők fontosak a történet szempontjából. A történet semmilyen szempontból nincs alárendelve a romantikus szálnak, illetve a romantikus szál is érett, nem az a picsogás ami más romantikusnak titulált nyáltengerben folyik.
A rajzok kimondottan szépek, a harcjelenetek dinamikusak, és jól követhetőek. A negatív szereplőknek is van múltjuk, érthető céljaik, nem csak annyi, hogy gonosz és kész. A történet remek, és a kötetek folyamán bejárjuk a manga egész világát.
Én azt mondom, hogy kötelező darab azoknak, akik egy kicsit is szeretik a mangákat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 25.
Yuu Watase: Ceres 2. – Yuhi
Sarah J. Maas: Kingdom of Ash
Mizuho Kusanagi: Yona of the Dawn 1.
Matsuri Hino: Vampire Knight – Memories 5.
Aya Shouoto: He's My Only Vampire 5.
Aya Shouoto: Kiss of the Rose Princess 2.
Yumi Tamura: Basara 1.
Matsuri Hino: Captive Hearts 1.
Sorata Akiduki: Snow White with the Red Hair 3.