Strong (Stage Dive) 50 csillagozás

Kylie Scott: Strong

When the girl of your dreams is kind of a nightmare.

As head of security to Stage Dive, one of the biggest rock bands in the world, Sam Knowles has plenty of experience dealing with trouble. But spoilt brat Martha Nicholson just might be the worst thing he’s ever encountered. The beautiful troublemaker claims to have reformed, but Sam knows better than to think with what’s in his pants. Unfortunately, it’s not so easy to make his heart fall into line.

Martha’s had her sights on the seriously built bodyguard for years. Quiet and conservative, he’s not even remotely her type. So why the hell can’t she get him out of her mind? There’s more to her than the Louboutin wearing party-girl of previous years, however. Maybe it’s time to let him in on that fact and deal with this thing between them.

Eredeti megjelenés éve: 2018

A következő kiadói sorozatban jelent meg: 1001 Dark Nights

>!
120 oldal · ASIN: B0778GBK4F

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Kylie Scott: Strong

Nagyon tetszik a „1001 Dark Nights” mese sorozat, az egyik legjobb koncepció, hogy új szerzőket, sorozatokat ismerj meg. A részek mindig különálló történetek, tehát magukban olvashatok, szervesen nem kapcsolódnak a fő cselekmény szálhoz, szegény írók jól megszívják mutatni kell valamit ami azoknak is érdekes akik rajongói egy sorozatnak és közben elbűvölni azokat az ismeretleneket akiknek fogalmuk sincs a történet alakulásáról.
Kylei lehetőséget kapott még egy könyvre a Stage Dive befejezése után, ez már tényleg csak jutalom játék. Sokat nem tesz hozzá a cselekményhez, gondolom nem árulok el nagy titkot, mindenki jól van, együtt van, a gyerekeket nőnek, Gibson elragadó.
Sam is beáll a sorba, megszerzi amire már tíz éve várt. Martha sokat változik, talán előnyére, bár bevallom nekem kicsit hiányoztak a vitriolba mártott beszólásai.
Nem lett ez egy rossz rész, sokkal jobb mint a Ben szenvedése, egy kicsiny darab csokitorta, sajnos mivel már felfaltam a többit, ezért csak a szekrényben talált utolsó morzsák, nem egy étvágyfokozó darabka, amely utána jöhetne a többi.
Ui: a csillagozásba elég erősen belejátszott, hogy nagyon várt (remélt) 0-ik vegasi éjszaka helyett egy valóban kísérő történet érkezett.

3 hozzászólás
zuna19 >!
Kylie Scott: Strong

Amióta kiderült, hogy lesz egy kis kiegészítő novellája a sorozatnak, szinte tűkön ülve vártam. Ha jól emlékszem, akkor körülbelül egy éve. A Stage Dive csapata még mindig meg tud lepni. Azt mondom, hogy az újraolvasások is ugyanolyan élvezetesek, mint elsőre.
Ezzel a szösszenettél tényleg csak annyi volt a bajom, hogy iszonyatosan rövid volt. Jó persze, annak is örülni kell, hogy egyáltalán lett ez az ajándék rész. Mondanám, hogy bónusz kötet, de szívsanyargatóan rövid.
Érdekes és szerethető páros volt Sam és Martha, de kevesek. Még nem nyíltak meg eléggé. Sok kiaknázatlan lehetőség maradt bennük.

Kitti_Kinczer>!
Kylie Scott: Strong

Nem véletlen, hogy nem szerettem Marthat az előzőekben, ez most sem változott. Sam viszont nagyon kedves karakter volt, őt szerettem, már az első részben, az egyik kedvencemmé vált. Nem értem, hogy egy ilyen karakter, hogy szerethet bele pont Marthaba? Oké, hogy „megjavult” és normálisabb lett, de mégsem, nem értem mit lát benne Sam, sajnos most sem derült ki, nem tetszett túlzottan, leginkább Martha miatt, de örültem a többi karakternek! Jó volt olvasni róluk, jó volt újra a Stage diveról olvasni! Kedvem támadt újra olvasni a sorozatot! :D
Szóval leginkább Martha miatt nem lett kedvencem, de mivel ilyen ki rövidke volt, ezért olvasható volt, és még érdekesnek is mondanám, de kicsit nem bántam volna, ha jobban kifejtik, mit is szeretnek ők egymásnak, leginkább Samre lettem volna kíváncsi, de mindegy is, ha neki Martha kell, hát legyenek boldogok. Sőt, ha Martha szemszögéből kellene még egy részt elolvasnom, még azt is megtenném, hogy a fiúkról olvashassak és a feleségekről. :D :D

L_B_Mariann P>!
Kylie Scott: Strong

Úgy olvastam volna még tovább…
Imádtam a Stage Dive sorozatot. Így hiába csak egy kis szösszenet volt ez, mégis nagyon boldog vagyok, hogy újra 'köztük' érezhettem magam.
Még mindig azt vallom, hogy Mal nélkül, nem lenne ennyi szórakoztató pillanat, egyik részben sem. Egyszerűen imádom a pasit!
Persze, mindegyik bandatag belopta magát a szívembe, így vagy úgy…

Na, de most a lényeg: Martha és Sam.
Nem hittem volna, hogy ilyen legyen Martha. Mert, hát őszintén, az előző részekben nem csillogtatta meg egyetlen jó oldalát sem. Most viszont, hogy az ő szemszögéből láthattunk, hallhattunk mindent, egy teljesen más Martha-t ismerhettünk meg. Akinek rengeteg jó tulajdonsága van…
Sam. Miatta érzem úgy, hogy nagyon rövidke volt ez a történet. Habár, ennek is nagyon örülök, hogy elolvashattam! Persze tudjuk, hogy spoiler mindene a hivatása és, hogy valóban szerelmes Martha-ba. De ezen kívül nem igazán ismerhettük meg. Amit nagyon sajnálok. Mégis olyan érzésem volt vegig, hogy ők ketten valóban összeillenek. Sam nyugadtsága, Martha lobbanékonysága ellen. Ez így tökéletes…

Könyvmoly33>!
Kylie Scott: Strong

Nem volt olyan jó, mint az első 4 rész, de tűrhető volt.
Kicsit furcsállom ezt a kis regényt, nem értem hogy miért kellett.
Meglettem volna nélküle.

Trice29 P>!
Kylie Scott: Strong

Rövid kis szösszenet, ami nem volt elég egy jó történethez, de arra kiválóan alkalmas volt, hogy nosztalgiázzak a régi csapattal ♥

pufivipi>!
Kylie Scott: Strong

Hiányoztak ezek Stage Dive-os fiúk, akarnék még belőlük!!!

LyennSunny>!
Kylie Scott: Strong

Nagyon édes kis szösszenet volt, hozta azt a színvonalat amit a sorozatban már megszokhattunk. Egy a bajom, hogy rövid volt. Olvastam volna még. :)

Detty77 >!
Kylie Scott: Strong

A sorozat összes kötetét nagyon szerettem, és ez itt sem volt másképp. A bandatagok csak “érintőlegesen” jelentek meg a könyvben (de jó volt ismét olvasni róluk♥), hiszen ez a novella a basszusgitáros Ben húgáról, Martharól és Sam-ről a volt SEAL tengerészgyalogosról szól! Nagyon helyesek voltak, ahogy egymásra találtak, tetszettek a szócsaták és az, amilyen szeretettel bánt Sam a lánnyal.


Népszerű idézetek

zuna19 >!

“What are the three attack points again?”
“Eyes, throat, and groin.”
“And what do you do with the handbag?”
“Let the mugger take it without a fight.”
“Good girl.”

zuna19 >!

“Just wait. Little kids fixate worse than serial killers.”

zuna19 >!

The first problem with Sam was that every time I got even close to pondering the possibility of there perhaps being an “us,” he did something to freak me out. The second was how he refused to play by the rules. My rules.

zuna19 >!

“We have far too much fun together when we play nicely.”
“Maybe.”
“Definitely. I like your sports bra.”
“It’s nothing special.”
“Maybe not,” he said. “But the woman in it is.”
“Smooth line, Sam. I’m impressed. Is there a lock on that door?”
“Brilliant minds think alike. I locked it when we came in.” He kissed a line down the side of my neck, his hand slipping beneath the waistband of my shorts.

zuna19 >!

Pure romance. This was why people shouldn’t get carried away with emotions etcetera. Even if the sex happened to be insanely good. Hormones can make you do stupid things like yelling out names of people you should probably only be friends with. Like, fuck buddies at best. Because once you start getting carried away, things get complicated. When you’re all wound up and feeling a million things including horribly exposed.

zuna19 >!

“No-no-no!”
“Yes-yes-yes,” I shouted back because mature. “One tiny weeny little cube of carrot, then you get a spoonful of spaghetti. That was the deal.”
Gibby laughed and shook his head, delighted with our game. Meanwhile, Ben just sat opposite, smiling. Probably because he wasn’t the one having to convince the kid to eat something healthy. As battles of wills went, meal times rocked. For Gib, not for me. I usually lost. Though I’d found that by confiscating the dish and spoon early on, less food got thrown around. A good thing for everyone involved, but mostly me.

zuna19 >!

Apparently in my thirties I am in fact capable of occasional small acts of maturity. Who could have guessed?”
“Good for you.”
“Meh. Whatever.”
He just smiled.

zuna19 >!

Still, Portland seemed generally less crazy than the good old days back in LA. All of the guys seemed calmer and more settled away from the constant craziness of the party scene. Not to mention the effect of all of the wives/partners and various offspring. The biggest rock band in the world had officially been domesticated.

zuna19 >!

“The pure romance of it hurts my soul.”

zuna19 >!

“Don’t you ever switch off from your job?” I asked.
“I’ll switch off when the world’s a safe place and nobody needs me around anymore. But we both know the world’s not a safe place.”


A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Renée Carlino: Sweet Thing
Nicole S. Goodin: Paper, Scissors, Rock
Kelly Oram: V is for Virgin
Nikki Godwin: American Girl on Saturn
J. A. Low: Suddenly Dirty
Michelle Mankin: Riptide
Michelle Hazen: A Cruel Kind of Beautiful
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him