Play ​– Futam (Stage Dive 2.) 1249 csillagozás

Kylie Scott: Play – Futam

Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret…

Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.

Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?

Kylie Scott: Play

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
376 oldal · ISBN: 9789633996737 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
376 oldal · ISBN: 9789633996744 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633996720 · Fordította: Császár László

1 további kiadás


Enciklopédia 30

Szereplők népszerűség szerint

Malcolm (Mal) Ericson · Jimmy Ferris · David Ferris · Evelyn Thomas · Anne Rollins · Ben Nicholson · Lizzy Rollins · Lauren · Reece Lewis

Helyszínek népszerűség szerint

Portland


Kedvencelte 265

Most olvassa 22

Várólistára tette 143

Kívánságlistára tette 208

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

zuna19 >!
Kylie Scott: Play – Futam

Februári értékelésem: http://moly.hu/ertekelesek/1974808
Olyan mintha most olvastam volna, minden részlet megmaradt bennem tisztán. Most még jobban is tetszett a könyv. Ezért most nem 4, hanem 4,5 csillagot adtam a Futamnak. Fél csillag levonás, mert a harmadik és az első rész jobban tetszik.
Rengeteget nevettem olvasás közben. Mal hatalmas figura. Szerethető nagyon. Minden poénja annyira hatalmas, hogy le sem lehet írni őket. Szerintem ő vitte a könyvet. Anne viszont adott egy kis lágyságot a történetnek.
A vége nagyon megható volt. Szomorkodtam egy picit, de annyira szépen össze van rakva ez a sztori, hogy nem sokáig itattam az egereket. A felépítése nagyon tetszett. Anne és Malcolm megismerkedése, tényleg sorsszerű.
Amennyire hülyéskedett Mal, annyira komoly is volt. A vonzalom ami kialakult a két főszereplő között, nem mindennapi. Imádtam az erotikus részeket, nem túl sok, nem túl kevés.
Annyira boldog vagyok, hogy elkezdtem és nem halogattam az olvasást. Állhatott volna a polcomon szegénykém. ;)
Száz százalék, hogy fogom még olvasni. És azt már most mondom, hogy nagyon várom a következő részt, ami a kedvencem a sorozatból. Hihetetlen, hogy Jimmy a kedvencem, de ez van. *.*

Ui. : Bocsi, hogy ennyi idézete írtam a könyvhöz, de ebből is látszik mennyire szuper volt a történet.

7 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Kylie Scott: Play – Futam

Mit is mondhatnék. Az imént fejeztem be és még a hatása alatt állok.
Az első részhez képest ez sokkal jobban tetszett.
Mal és Anne szerelme üdítően hatott rám, olvasás közben többször hangosan fel nevettem és nagyon nehéz volt félre tenni, mikor vártak a kötelességek .
Lányok, köszönöm, hogy nem engedtétek, hogy fèlbehagyjam a sorozatot. Csak ajanlani tudom és kedvenc. Jöhet a következő rész.

Tünde_JLT I>!
Kylie Scott: Play – Futam

spoiler
A spoilerként megjelölt rész felnőtt tartalmú idézetet rejt.

Eskü, próbáltam nem +18 idézetet keresni, de egyszerűen a fenti sorok írják le a legjobban azt, amit Mal ezen a 376 oldalon egy nőnek nyújtani tud.
Drága dobosunk egy nagyra nőtt, érző szívű bohóc, akit csak imádni lehet. Mindig meg tudja nevettetni a körülötte tartózkodó embereket, még akkor is, amikor ő romokban van és sakál részeg.
Olvassátok, és szeressétek! Mindeközben pedig simogassátok meg Mal buksiját, mert szüksége van neki is a szeretetre!

22 hozzászólás
DarknessAngel>!
Kylie Scott: Play – Futam

Az elején még nagyon úgy tűnt, hogy nem lesz olyan jó, mint az előző rész, de szerencsére végül feltornázta magát, és ugyanúgy imádtam. :D Habár a Taktusban Mal teljesen megszerettette magát velem, itt egy kicsit furcsálltam, hogy miért akarja ő is kihasználni Anne-t a saját érdekeire… Viszont amikor kiderült a miért, már nem tudtam rá haragudni. Annyira helyes pasi ez a Mal, tényleg nagy szív rejtőzik a bolondos külső mögött. :3
Anne és ő tényleg nagyszerű párost alkotnak, mind a ketten egy cseppet dilisek, és az a dumájuk… Komolyan végem volt. :D Az ágyon ugrálós rész a legjobb: http://24.media.tumblr.com/a42fbde7a4adfc1592890e53e5fa…
Alig várom már, hogy Jimmy és Ben – az ő borítója tetszik a legjobban *-* – könyvét is olvashassam.

2 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Kylie Scott: Play – Futam

Tudom, hogy ezek a történetek csak az írók agyszüleményei, de ez most úgy elrugaszkodott a valóságtól, hogy már a Naprendszert is elhagyta. :)
De komolyan! Malcolm nem normális, egy nagy gyerek, poéngyáros stb., de hogy egy óra ismeretség után pont a szürke kis Anne kelljen neki.. spoiler
Igazából a cselekménynek se füle se farka, nem tudtam, hova fogunk eljutni. Legalább koncertre meg zenekari próbára elvitt az írónő, amit a múltkor hiányoltam, de a romantikus szál gyengécske volt. Gerjedés, tüzelés meg nagy dumák, az igen. Ettől függetlenül el fogom olvasni a folytatásokat is.
Kellan Kyle még mindig az etalon. :)

12 hozzászólás
K_A_Hikari I>!
Kylie Scott: Play – Futam

„Az élet néha egyszerre tud gyönyörű és különös is lenni.Máskor meg kész katasztrófa. Viszont megtörténik, hogy végül a szépség győzedelmeskedik.”

Amikor harmadjára olvasok egy könyvet, akkor biztos vagyok benne, hogy nem egy rossz történet, sőt!
Tény, továbbra is egy tündérmese, de jó néha elhinni az ilyeneket, legalább a könyv végéig.
Rengeteget nevettem Mal beszólásain, új kedvenc könyves pasim lett.
Kikapcsolt és szórakoztatott, jó volt álmodozni.

Blogbejegyzés: https://irasaimtarhaza.blogspot.com/2022/10/kylie-scott…

5 hozzászólás
ZitussKa>!
Kylie Scott: Play – Futam

Ez a könyv színtiszta fülledtsèg, erotika ès merő rock 'n' roll.
Elkèpszetően sokat nevettem ès hihetetlen módon vittek magukkal az esemènyek. Nagyon èlveztem!.
Mal bolondos ès valami megfejthetetlen oknál fogva rettenetesen bonyolult szemèlyisèg. De megnyerő, nyílt szívű, ès energikus. Annyi mindent írhatnèk mèg róla, de a könyv egyik mondata beszèdesebb minden jelzőnèl:
Malnek a teste ès a lelke egyformán gyönyörű volt.
Mellette persze nagyon szimpatikus lett Anne is. A belső monológjai eszmèletlenek voltak. Ennyi iróniai ès önkritika na ès persze humor egy helyen..:) Haláli volt!
Ez a páros hihetetlenül vibráló ès èlettel teli. Valami elmondhatatlanul szórakoztató.
Csak olvassátok! Komolyan. Semmi katarzist nem hoz az èletünkbe, de ez a rocksztár világ amibe elrepít minket, tènyleg szexi, vicces ès igazi èlmèny olvasni a kalandjaikat.
Mesterien ki tud kapcsolni ès minden más gondolatot kiűz az ember fejèből:)
Mèg mindig imádom ezt a bandát! Talán egyre jobban is..:)

csillagka>!
Kylie Scott: Play – Futam

Minden kisleány a fehér lovon közlekedő szőke hercegről álmodik gyermek korában. A mai kor királyai a rock sztárok, lovak helyett Jeep dzsipben vagy Harley motoron utazó istenek, tehát leszögezhetjük mindenki rock-sztárt szeretne karácsonyra. (legalábbis elméletben, és egy bizonyos korig komolyan is gondolva) Lick is tetszett, Play még annál is egy kicsit jobban, sokkal közelebb volt hozzám Mal és a problémái spoiler, mint David és az ő első-látása. Kikapcsol, elvarázsol, leteper, kizárom a külvilágot és addig olvasom amíg a végére nem érek. Túl gyorsan fogy ez a könyv. Hol a következő rész? és egyénként is már csak kettő van? Kylie Scott inkább egy jazz big bandről mesélhetne, mert négy taggal nagyon hamar véget ér ez a sorozat.
Tűkön ülve várom a következőt.
2.
Itt a kezemben ügyében, ezért még idén még egyszer kiolvasom mind a hármat :)
3.
Mert megérdemlem a teljesített félévért :)
4.
papírban is jó :)

10 hozzászólás
Orsi999>!
Kylie Scott: Play – Futam

Ez a rész szinte jobb lett, mint az első rész. Pörgős volt és vicces, de néhol pedig komoly is tudott lenni. Mal néha szimpatikusabb volt, mint David. Anne karaktere is jobban tetszett, mint Evelyné. Anne sokkal reálisabb életfelfogása van. Végre nem egy olyan könyv ahol egyből egymásnak esnek, hanem szépen fokozatosan építik fel a kapcsolatukat. Mal az elején senkinek se mondta el, hogy mit titkol, de amikor Anne-val és a szüleivel elment vacsorázni akkor már lehetett sejteni.

1 hozzászólás
Deziréé>!
Kylie Scott: Play – Futam

Tudtam én, hogy nekem ez a rész sokkal jobban fog tetszeni mint az első. Na nem mintha az első nem lett volna fantasztikus, de azért ez a rész mégis csak Mal-ról szól, akit már az első részben is nagyon szimpatikus fiatal embernek nyilvánítottam. Egy kicsit néha furán tud viselkedni, de nekem talán éppen ez is tetszett meg benne, hogy állandóan vicces és pörög, mint egy mókus, akinek egy jó erős kávét adtak. :D
Ez a rész is klisés, de, mit mondjak, nekem bejött, egy ilyen sztorival engem meg lehet venni.
Olvasás közben, ha nem vigyorogtam, akkor hangosan nevettem. A családtagjaim nem győztek kérdezni, hogy mi bajom van, de én mindig csak megráztam a fejem, hogy nincs baj, csak olvasok. Rég olvastam már ennyire szórakoztató könyvet, talán még akkor amikor általános iskolába jártam.
Maximum annyi kivetni valót tudok írni, hogy nem tetszett Anne beceneve, amit Mal adott neki. Hogy hívhat valaki így egy nőt? Ááá, mindegyis Mal-tól nem vártam más típusú becenevet. :D
Örültem, hogy Ev és David karakterével is újra találkozhattam, de azért Mal nem múlhat fölül senkit sem. Anne egy nagyon erős női karakter, aki a múltbeli sérelmei miatt sem hagyta el magát és rátalált az igaz szerelemre. Bárcsak mindenki megtalálná az igaz szerelmet, úgy ahogy Ev és David és persze Anne és Mal. Ebben igazi romantika van és az erotikus jelenetek is olyan igaziak és fantasztikusak.
Mindenképpen újraolvasós könyv lett. Eme könyvet nyilvánítom a kedvenc erotikus könyvemnek! *.*


Népszerű idézetek

zuna19 >!

– Túl sok könyvet olvasol.
– Olyan a világon sincs!

150. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anne Rollins · Malcolm (Mal) Ericson
2 hozzászólás
zuna19>!

Vannak olyan napok, amikor úgy érzem, minden ember gyökér.

59. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anne Rollins
2 hozzászólás
zuna19 >!

– Én egy nagyon szerény tökéletesség vagyok.

168. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Malcolm (Mal) Ericson
zuna19 >!

– Széttörtük az ágyamat – jelentettem ki, totál feleslegesen.
– A háborúban áldozatokat kell hozni, tökfej.

163. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anne Rollins · Malcolm (Mal) Ericson
zuna19 >!

Kinyírom, vagy rámászok, tökmindegy.

107. oldal

DarknessAngel >!

– Az isten verje meg! – szitkozódott David. – Ez a köcsög megharapott!
– Az én szerelmemet nem lehet elhallgattatni!

Kapcsolódó szócikkek: David Ferris · Malcolm (Mal) Ericson
zuna19 >!

– Jézusom, nincsen rajtad egy némító gomb vagy ilyesmi?

38. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anne Rollins
zuna19 >!

– Nekem sokszor sakál részegen jutnak az eszembe a legnyerőbb ötletek.

77. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Malcolm (Mal) Ericson
zuna19 >!

Anya mindig azt mondogatta, hogy a szerelem elveszi az ember eszét. Úgy tűnik, ezt a leckét mégsem sikerült belém sulykolnia.

257. oldal


A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn
Christina Lauren: Nem mézes hetek
Lauren Blakely: Kőkemény
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Egomániás
Ali Hazelwood: Eszméletlen szerelem
Ruby Saw: Az igazi
Lucy Score: Amin sosem leszünk túl
Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán
Vi Keeland: Csak szex