Play (Stage Dive 2.) 68 csillagozás

Kylie Scott: Play Kylie Scott: Play

Kylie Scott returns with the highly anticipated follow-up to international bestseller LICK Mal Ericson, drummer for the world famous rock band Stage Dive, needs to clean up his image fast—at least for a little while. Having a good girl on his arm should do the job just fine. Mal doesn’t plan on this temporary fix becoming permanent, but he didn’t count on finding the one right girl. Anne Rollins never thought she’d ever meet the rock god who plastered her teenage bedroom walls—especially not under these circumstances. Anne has money problems. Big ones. But being paid to play the pretend girlfriend to a wild life-of-the-party drummer couldn’t end well. No matter how hot he is. Or could it?

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
St. Martin's, London, 2014
304 oldal · ISBN: 9781250052377

Kedvencelte 14

Most olvassa 9

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 12

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

zuna19 >!
Kylie Scott: Play

A Taktus után nem bírtam ki, hogy ne olvassam el a következő részt. Picit lassan tudtam haladni a könyvvel, mert az eleje nekem unalmas volt. Az első rész szerintem jobb.
Mal már az első részbe bemutatta, mennyire szórakoztató személy. Most is éppen annyit lehetett rajta nevetni. Nagy kedvencem nem lett, de a történet végére nagyon megszerettem. Anne szerethető karakter. Pont illenek egymáshoz Mallel. Egymásnak szánta őket a sors. Édesek együtt.
A történet második fele, nagyon levett a lábamról. Azt hittem nem fog tetszeni, de kellemes csalódás volt, hogy az írónő felpörgette az eseményeket. Itt nem is tudtam abbahagyni az olvasást. A könyv végére igazán megbarátkoztam a történettel és a karakterekkel.
Már alig várom a harmadik részt.

Brigi__>!
Kylie Scott: Play

Malcolm Ericson, I'm abso-fucking-lutely in love with you :D

Ez a rész a kedvencem az eddig elolvasott kettő közül. Mal egy igazi mókamester nincs rá jobb szó :D Imádtam a humorát :D
A karakterek szerintem ebben a történetben is szerethetőek voltak.
Szegény Anne, amikor a húga nekiállt sztorizgatni Malnak róla jaaaaaaj… :D
-0,5 csillag --> spoiler

pinkprincessreads>!
Kylie Scott: Play

Szerelem a poszterről

Kylie Scott nagy sikerű sorozata már a magyar olvasók szívébe is igencsak belopta magát. Tudom, régóta tartozom nektek ezzel az értékeléssel, de újra fel kellett frissítenem magamban az élményt, hogy teljes szívvel át tudjam nektek adni.
Nagyon igaznak tartom azt a mondást, hogy minden rosszat valami jó követ. Erre gyönyörű példát mutathat számunkra Anne Rollins, hisz fiatal kora ellenére élete nem éppen egy habos torta. Ez a már már szomorú állapot viszont egyik percről a másikra betoppan életébe Mal Ericson. Miért olyan különleges ez? Azért, mert Anne olyannyira bele volt zúgva a Stage Dive dobosába, hogy tinikorában még a fala is ki volt vele dekorálva. Ez, az alapvetően nagyon felemelő érzés akkor megy át kétségekbe Anne oldaláról, amikor Mal felkéri őt, hogy legyen az álbarátnője. Vajon sikerült Annenek a régi érzésein már túllépni és nem gondol többet ebbe a kapcsolatba? Vajon Malnek tényleg ér annyit egy jobb hírnév, hogy egy tőle totálisan idegen érzelmi területre lépjen? Mindenre választ fogsz kapni, csak kezdj bele.
De hogy mégis mit kapunk mi olvasó ettől a történettől? Első körben egy imádnivaló rocksztár, aki amellett, hogy mindenki életét boldogabbá teszi a zenéjével sajnos igen mély belső vitákat is vív. Szerencsére élete szomorú perceivel se kell egyedül szembenéznie, hisz talál maga mellé egy tökfejet, aki felborítja az addigi életét, viszont teljesen pozitív irányba. Imádtam továbbá, hogy végre egy nyugodt párról is lehet egy történetben olvasni, akiknek igaz, hogy vannak problémái, de mégis együtt akarnak a világ és a saját problémáik ellen harcolni.

A sorozat ezen kötetét ajánlom mindazoknak, akik szeretik a romantikus történeteket és kislány korukban arról álmodtak, hogy egyszer a falukról rájuk tekintő szupersztár megjelenik az életükbe. Ez a ti tündérmesétek.

tamaa_ra>!
Kylie Scott: Play

Ami a legtöbbször megfordult a fejemben a könyv olvasása közben, az volt, hogy nem gondolt-e még tényleg senki arra, hogy Mal-t érdemes lenne elküldeni egy pszichológushoz? Olyan hangulatingadozásai voltak, hogy a történet végéig nem tudtam megszokni. Néha úgy tűnt, mintha nem is egy személy lenne, hanem legalább kettő.
Anne karaktere nem volt túl kiemelkedő. Egy alapjában véve túl jó ember vagy nevezzük inkább naivnak, akit átvágnak a saját barátai is, ahol tudják, mégsem képes a sarkára állni, hogy ne használják ki. Sőt, néha észre sem veszi.
Anne és Mal kapcsolatának alakulását nem nagyon értettem, mert azon kívül, hogy külsőleg megvolt a vonzalom, nem éreztem azt, hogy az érzelmek alakultak volna. Aztán egyszer csak fülig egymásba voltak esve. Mindezt úgy, hogy folyamatosan elbeszéltek egymás mellett.
spoiler
Ami viszont tetszett, hogy olvastatja magát a könyv, az írónő stílusa elég gördülékeny ahhoz, hogy túl lehessen jutni rajta. Csak nem szabad nagyon gondolkozni magán a cselekményen.

2 hozzászólás
lettielena>!
Kylie Scott: Play

Nagyon jó volt :D Bővebben, ha lesz időm és lélegzetvételem. félévvégeteundormány UPDATE 1. Félév ha minden jól ment pippaaaaaa :D

Totálisan belezúgtam Malba! Annyira szuper húzásai voltak. spoiler ennél romibb becenév Anne-nek van a Carrot *-* Az a bizonyos tragédia, ami történt, kicsit beárnyékolta az élményt, de hát manapság nincs könyv dráma nélkül. :D Sajnáltam nagyon dobos csávónkat. Nem tudtam eldönteni, hogy a tombolása tetszik, vagy túl sok… az előző részben is voltak események, amik nekem túlságosan sokra sikeredtek… Nodemindegy. Jöhet a következő!

Edi>!
Kylie Scott: Play

Nem csalódtam a Lick után ebben a könyvben sem. Mal imádnivaló.
Ő banda mókamestere. Egy kicsit őrült és vad, de pont ezért szeretjük. Nagyon jókat mosolyogtam, sőt sokszor inkább hangosan felnevettem.
Móka, kacagás, szívmelengető pillanatok, sírás, kis dráma, de mindenből pont annyi, amennyi kell.
Mal híres, gazdag, igazi nőcsábász, élvezi az életet. Anne visszafogott, csendes és túl önfeláldozó lány.
Természetesen a banda többi tagja is szerepel a könyvben.
Csak ajánlani tudom!
Lick-et nagyon szerettem, a Play-t még jobban.
Jelentem, nagy rajongója lettem a sorozatnak.

3 hozzászólás
Picichef>!
Kylie Scott: Play

Ohh de vàrtam Mal könyvét a Lick utàn. és mint mind tudjuk az ilyenkor a baj, hogy csalodunk. Hàt én haaatalmasat csalodtam, de nagyon pozitivan. ;) Tudtam, hogy Mal könyvén szétröhögi majd az ember a seggét, de nem gondoltam, volna, hogy ennyire zavarbaejtöen nagyon :D x) Kaptam én a csunya nézéseket ezerrrel <3
Mivel angolul szeretek olvasni ezért az esetek 98%-ban a telefonomon olvasok, van lehetöségem alàhuzogatni a kedvenc soraimat a könyv istenek rosszallàsa nélkül. De amikor a könyv 50%-a màr kék meg piros mindenhol… Nos szerintem ez sok minden mondent elàrul a könyvröl :)
Tudjàtok mi az egyetlen, de nagy baj ezekkel a könyvekkel?? (Màrmint a sorozattal.) A pasik pov-ja. Az! Mert nem létezik. Mennyire szivesen olvasnàm én szinte akàrmelyik fiùka szemszögét ^^
No de all in all. Kihagyhatatman könyv!! De tényleg <3

Morgiana>!
Kylie Scott: Play

Ismét egy kellemes, szórakoztató olvasmány Kylie Scott tollából, gördülékeny, hihető cselekmény, nem elszállt szereplők, jó dumák és beszólások, tényleg szerettem.
Mal néha egy kicsit már idegesítően hiperaktív volt, de azért kezelhető maradt.
A (néha fellépő) homlokráncolásaim a túl higgadt és realista hősnő egy-egy megnyilvánulása miatt voltak, de a végére ő is megcsillantott némi humort, így kerek lett a történet.
Unalmas délutánokra remek, könnyed írás.

jolanka2>!
Kylie Scott: Play

Vannak azok a férfi főszereplők, akiket irigyelek a hősnőtől… Na, Mal nem ez a típus, de szuperszórakoztató. Végre volt sok-sok humor, de a végén a drámát spoiler kihagytam volna – ez egy szirupos, romantikus történet, ki akar olvasás közben ilyen fájdalmas dolgokkal szembesülni? Kíváncsi voltam a pumpkin becenév, hogy lett lefordítva magyarra… Hát, nekem a tökfej kifejezés eléggé sántít, ráadásul bántóbb, mint az angol verzió. Maradok az eredetinél.

wannabe>!
Kylie Scott: Play

Imádom Mal-t, nagyon nagy arc. :) Kellemes olvasmány, nagyon sokat nevettem rajta. Anne is aranyos hősnő. Crazy eyes :)) Tessék elolvasni, könnyű, szórakoztató, kedves történet.


Népszerű idézetek

zuna19 >!

“Life’s a song, Anne. Let’s play.”

5. fejezet

zuna19 >!

He played with abandon and he looked like a god.

2. fejezet

2 hozzászólás
zuna19 >!

“Hmm. You’re not a very good liar.”

2. fejezet

zuna19 >!

“Two words for you, Mal. Fatal. Attraction.”

12. fejezet

LyennSunny>!

“I started getting Mal's texts just before lunch.
Mal: Awake
Anne: Morning
Mal: Going for a run with Jim
Anne: Have fun!
Mal: Back from run having lunch

Mal:Your taste in music sucks
Anne: Thanks
Mal: Seriously, we need to talk it's that bad. Everything apart from Stage Dive needs to go.
Anne: Wait. What are you doing?
Mal:Fixing it.
Anne: Mal, WTH are you doing?
Mal: Making you new playlist wih decent shit. Relay
Anne: K Thanks
Mal: Bored again
Mal: Ben's coming over to play Halo
Anne: Great! But you don't have to tell me everything you do, Mal
Mal: Davie says communication's important
Mal: When are you on the rag? Davie said to find out if you want cupcakes or ice cream
Anne: I want to not talk about this ever
Mal: Bored. Ben's late
Mal: Let's get a dog
Anne: Apartment has no pets rule
Mal: Nice green lace bra
Anne: Get out of my drawers, Mal.
Mal: Matching panties?
Anne: GET OUT NOW.
Mal: :)
Mal: sext me
Mal: Some on it'll be funny
Mal: Plz?
Mal: High level of unhealthy codependency traits exhibited by both parties relationship possibly bordeing on toxic
Anne: WTF?
Mal: Did magazine quiz. We need help- Especially you
Anne:…
Mal: Booking us couples counseling. Tues 4:15 alright?
Anne: We are not going to counseling.
Mal: What's wrong? Don't you love me anymore?
Anne: Turning phone off now.”

1 hozzászólás
zuna19 >!

But for one perfect moment, it was just me and him. We were in our own little bubble and nothing or no one else existed. It was strangely peaceful.

3. fejezet

zuna19 >!

“Whirlwind romance. Easy come, easy go.”

14. fejezet

zuna19 >!

“Your eyes are a pleasing shade of… Is that blue?” he asked. “It’s hard to tell in this light.”
I cleared my throat. “Yep, blue. Will you please not do that?”
“What?” he asked, sounding vaguely aggrieved. “What am I doing?”
“You’re staring at me and making me feel all uptight. I don’t like it.”

2. fejezet


A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kristen Callihan: Idol (angol)
Erin Watt: When It's Real
Elle Kennedy: The Risk
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me
Marni Bates: Decked with Holly
Whitney G.: Sincerely, Carter
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us