Love ​Song (Stage Dive) 5 csillagozás

Kylie Scott: Love Song

There’s always the one that got away. Or kicked you out…

The new darling of rock n’ roll, Adam Dillon, is ready to show his ex-girlfriend, Jill Schwartz, what a mistake she made kicking him to the curb. So maybe he wasn’t the best of boyfriends. Writing great songs and climbing to the top of the charts isn’t easy. Only problem is, he's fast finding out that success isn't everything.

Eredeti megjelenés éve: 2020

A következő kiadói sorozatban jelent meg: 1001 Dark Nights

>!
88 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781951812171
>!
80 oldal · ASIN: B082PGVW71

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

zuna19 >!
Kylie Scott: Love Song

Ez a novella nem lett a kedvencem. Érdekes, mert Adam már 2 novellában is szimpinek tűnt, de itt nagyon nem sikerült kibontakoznia. Legalábbis úgy érzem. Az egész hangulata elég semmilyen volt. Jill aranyos volt, csak kevés. Ez a novella tényleg rövidre sikerült, de nem velősre.

jolanka2>!
Kylie Scott: Love Song

A három szösszenetből ez tetszett a legjobban. Volt koncertélmény, kedvelhető karakter, de… Nekem a két főszereplő nagyon nem illet össze. Adamet kedveltem, egy kisfiú a felnőtté válás útján, ennek minden bájával és hátrányával együtt. Viszont Jill nekem túl sok volt. Dózerolt akkor is, amikor már nem kellett volna… Nem igazán értem, a szexen kívül hol máshol működött közöttük a kémia… A másik problémám a női karakterekkel van (ez erre a három rövidke irományra értendő): nem hiszem, hogy minden lánynak kötelezően oda kell lennie Saint Laurent és Louboutin termékeiért, és elsöprően magabiztosnak kell tűnnie, miközben belül ezer démonnal vív. Ha a férfi karaktereknél megy a változatosság, a lányok is jobban különbözzenek egymástól!


A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jay McLean: Coast (angol)
Colleen Hoover: Finding Perfect
Colleen Hoover: Maybe Not
Jay McLean: More Than Enough
Jamie McGuire: A Beautiful Wedding
Jay McLean: Heartache and Hope
Jay McLean: Destructive