Lick ​– Taktus (Stage Dive 1.) 1694 csillagozás

Kylie Scott: Lick – Taktus

Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!

Kylie Scott: Lick

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
384 oldal · ISBN: 9789635616664 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
384 oldal · ISBN: 9789635616671 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
380 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632454603 · Fordította: Császár László

2 további kiadás


Enciklopédia 44

Szereplők népszerűség szerint

Malcolm (Mal) Ericson · Jimmy Ferris · David Ferris · Evelyn Thomas · Ben Nicholson · Lauren · Nathan Thomas · barista · Martha Nicholson · Pam · Samuel 'Sam' Rhodes

Helyszínek népszerűség szerint

Portland


Kedvencelte 285

Most olvassa 52

Várólistára tette 320

Kívánságlistára tette 368

Kölcsönkérné 8


Kiemelt értékelések

zuna19 >!
Kylie Scott: Lick – Taktus

IMÁDTAM!!! Nagyon-nagyon-nagyon.
Új kedvencet avattam. Hatalmas rajongója lettem Kylie Scott-nak.
Imádom, hogy kitalálta ezt a történetet és ennyire nagyszerűen megalkotta. Meg kell szereznem a könyvet. Most kell egy saját példány is.
Már az első oldal nagyon megfogott és később se untam el magam az olvasás közben. Nagyon kellet már ez a történet. Szerettem az egészet, az erotikus jeleneteket is, nagyon jól voltak megírva.
Egyes részek kifejezetten viccesek voltak. Nagyon sokat nevettem, ami meglepett. Nem gondoltam, hogy ennyire jó érzelmeket fog kiváltani belőlem.
A karaktereket nagyon megkedveltem, főleg a két főszereplőt. Nem bírom kivárni míg a többi rész megjelenik magyarul. Bele fogok kezdeni angolul.
Kellemes csalódás volt, bátran tudom ajánlani másoknak is.

3 hozzászólás
ZitussKa>!
Kylie Scott: Lick – Taktus

„Ha a szívről van szó, az idő nem számít.”

Áhh èn teljesen oda vagyok èrte:) A törtènet olyannyira eszement ès elkèpesztő, de mègis olyan romantikus ès vicces.
A szereplők annyira aranyosak külön-külön is, de együtt pedig teljesen levettek a lábamról. Egy nagyon picit David, Ev, ès az egèsz banda hibbant, de csak is jó èrtelemben. Nem semmik!:D
Belevalóak, kedvesek, törődőek, segítőkèszek ès szeretnivalóak, mert mindannyiuknak hatalmas szívük van.
Ev ès David huzavonája nagyon tetszett, ès a gondolkodásmódjukkal is teljesen megnyertek maguknak, nem igazán kombináltak túl semmit, ès viszonylag könnyedèn vettèk az akadályokat. Imádtam a hangulatát, a srácokat, Evelynt ès Davidet❤
Így kell ezt! Rock 'n' roll :) Ha eszembe jutna Vegasba menni ès Tequilat vedelni, remèlem összehoz a sors egy Daviddel:D❤ (ui: Köszönöm @Ms_thebetty ❤)

Ès a szerelem nem mindig sima ès egyèrtelmű. Lehet fájdalmas ès mocskos is (..) De ez nem azt jelenti, hogy ne ez lenne a legcsodálatosabb dolog, ami az emberrel törtènhet.

12 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Kylie Scott: Lick – Taktus

Nagyon sok jó értékelést olvastam róla.
A megjelenést követően rögtön megvettem és el is kezdtem, de ha jól számoltam vagy ötször ugrottam neki, mire sikerült kiolvasnom.
Voltak szórakoztató részei, de nekem ez most nem tetszett.
Vontatottnak és idegesítőnek találtam.
Remélem a következő két kötet jobb lesz, mert szintén a polcomon csücsül, de most azt hiszem még várok velük.

16 hozzászólás
Deziréé>!
Kylie Scott: Lick – Taktus

Hűűű. A történet teljesen magával ragadott, míg nem elérkeztem a dráma pillanatához. Igen persze gondoltam, hogy itt is lesz sírás a szereplők részéről. Sejtettem is, hogy mi fog történni, de azért David igazán megdöbbentett, előtte levett a lábamról, erre produkálja nekem ezt a viselkedést. A történet végére inkább már nem szimpatizáltam Daviddel, nagyon felmérgesített. Valójában, amúgyis Mal lett a legszimpatikusabb karakter, így alig várom, hogy róla is olvassak.
Tehát maga David és Ev története nagyon tetszett, főleg, ha nem nézem azt, hogy mérges voltam egy bizonyos jelenetnél.
Már maga az eleje sem egy hétköznapin kezdődött, mert eddig én még csak filmen láttam ilyet, de könyvben még nem olvastam hasonlót, emiatt is tetszett. Szeretem az ilyen történeteket, ahol a híres sztár beleszeret egy hétköznapi emberbe. Ez mindig nyerő téma, ha rólam van szó. A erotikus jelenetek pedig, hajaj, nagyon jók voltak.
Nem bírtam aludni, így le sem tettem míg az utolsó oldalakat el nem olvastam.
A borítója ahw, nagyon tetszetős.
Csak ajánlani tudom, aki szereti a romantikus és erotikus történeteket, annak tetszeni fog és le sem bírja majd tenni.

3 hozzászólás
DarknessAngel>!
Kylie Scott: Lick – Taktus

Valahogy sejtettem, hogy nekem ez tetszeni fog, és miután nekikezdtem, egyszerűen imádtam. Evelyn személyisége haláli, tetszett hogy mennyire nyílt és őszinte. Igaz, hogy az elején ki volt borulva, – de ki ne lett volna – viszont később már olyan jól kezelte a helyzetet. Davidet is könnyen az ujja köré csavarta, de ez mondjuk fordítva is igaz volt. :D Ó, és David… hát őt szintén imádom. Uramatyám milyen egy cuki pasi. *-* De mégis mi a fene volt az az orbitális baromság a részéről? Persze vártam, mikor jön már rá Evelyn a titokra, mert a történet nagyon kiszámítható, viszont azt nem vártam volna, hogy David így meghülyül. xP
A könyvet a maga hibáival együtt is nagyon szeretem, és alig várom, hogy a többiek sztoriját is olvashassam.

AniTiger P>!
Kylie Scott: Lick – Taktus

Nálam az szólt igazán a könyv mellett, hogy minden részben más páros főszerepel – szerettem ezt a Fekete Tőr Testvériség könyveinél, szeretem a Smith Gimi könyveknél és szerettem most is. Másodsorban egy keményebb hangvételű szerelmes-erotikus regényt vártam, amiben a Hétköznapi Lány valami úton-módon összejön egy Híres Rocksztárral – ezt is abszolút megkaptam!
(Bónusz pont a könyvnek, hogy nem egy szőke csontkollekcióba szeret bele David, a dögös, tetovált rockzenész, hanem egy aprócska, dundi szőkeségbe. ~ Nem csak a girnyók lehetnek szerelmesek! :P)
Nekem tetszett a sztori menete és lezárása is, mert nem a tipikus azonnal egymás nyakába borulós, minden szálat elsimító és mindent megoldó történet, hanem vannak félresiklott tervek és félresikerült próbálkozások benne.

Mínusz fél pont: spoiler
Maga a történet humorosan obszcén és hemzsegnek benne a káromkodások, de nem céltalan anyázásokra kell gondolni, hanem olyan helyzetekben szalad ki a szájukon, amikor egy mocskosabb szájú emberkéből a valóságban is kibukik egy-egy csúnya szó. Ezek a rock zenészek elképzelhetetlenek lettek volna káromkodás nélkül…

Összességében érdekes, élvezetes történet volt. Evelyn és David szerelméről olvasni olyan volt, mint amikor az ember próbálgatja a puzzle darabot, hogy hova illik a nagy műben – bírtam, ahogy kezdenek egymáshoz idomulni, de még nem volt az igazi nekik. Jópofa, szerethető páros. (Erotika? Néha túl sok, néha túl fúj. Pl.: sikátor…) Kedvenc: Mal! (Szerencsére a második részben ő a férfi főszereplő. Alig várom!)

Sokkal bővebben: http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2016/01/stagedive1.html

13 hozzászólás
csillagka>!
Kylie Scott: Lick – Taktus

Két én tombol benne van egy kemény-rockos rosszlány és egy sokkal kifinomultabb úri-hölgy. Mind a kettőnek szórakozást kell nyújtani, mert ha valami felé elbillen a mérleg, nem érzem jól magam. Szükségem van szépirodalomra, lelket melengető könyvekre, de közben kell valami élet közeli, nem fennkölt, szórakoztató mai irodalom is.
Sok minden elmondható erről a könyvről, jó és, rossz is, nem igazán érdemes stilisztikai fogalmakat keresni benne (nem belőle fognak egyetemi disszertációk készülni). Szórakoztat és ez a dolga, mély tartalmat máshol keresek. Igazi „Pretty Woman”, szép mese a gazdag zenész és szegény (na jó azért nem annyira) kislány, rögös egymásra találásáról, előbb házasság, utána ismerkedés. Imádom a filmet és bizony élveztem a könyvet is, Kikapcsolt, nem tudtam letenni, meg is ettem egy nap alatt. Most éppen erre volt szükségem, friss, fiatal, kicsit túl szenvedélyes mint a jó rock zene. Pazar volt. Köszönöm!!!
2.
Kerestem Annét de nem találtam, szomorú vagyok.
3.
Úgy tűnik ez a könyvet nem tudom, nem akarom elengedni :) egy évben 3X, azért már ez is mutat valami, annyit biztos hogy olvasási kiégés ellen tökéletes gyógyszer.

9 hozzászólás
Tünde_JLT I>!
Kylie Scott: Lick – Taktus

A szerelemhez képest a barlangi búvárkodás, bázisugrás vagy a medvékkel való puszta kezes birkózás is sokkal jobb ötletnek tűnhet.

David mellett simán birkóznék pusztakézzel medvékkel, de tériszonyosként még ejtőernyőzni is hajlandó lennék. Imádtam, hogy végig hétköznapi ember volt, picit sem szállt el magától.
Amikor először olvastam a történetet, nagyon sokat nevettem. Amikor másodszor olvastam, akkor Ev miatt nagyon sokat morogtam. Most olvastam harmadszor, ezúttal pedig a szívem szakad meg Davidért. Szüksége van/volt egy ilyen rendes lányra, mint Ev. Nagyon jó volt újra átélni velük a szerelem csodáját. ♥♥♥

CsakSimánDorka>!
Kylie Scott: Lick – Taktus

Hát ez egy botrányosan szexi könyv! Teljesen elrabolta a szívem az egész banda, annak ellenére, hogy most a gitárost, Davidet ismertük meg közelebbről. Ebből kell nekem egy saját példány, mert ez most csak utazókönyvként volt nálam köszi @wurzel_gabriella! :)és úgy érzem, hogy ez többször újraolvasós lesz. Szóval igen, ezt a könyvet is imádom! Összességében egy élvezhető történetet kaptam, amin sokat nevettem, bosszankodtam és pirultam.

Bővebben:
https://dorkaanyaolvas.blogspot.hu/2017/04/kylie-scott-…

22 hozzászólás
Bree_olvas>!
Kylie Scott: Lick – Taktus

Nálam vitt mindent. Egy könyv, ami megmosolyogtat, megnevettet, szomorúvá tesz, majd ismét megnevettet. Egy könyv, amit bármikor elővehetsz. :)

„A fenekemre egy szó volt tetoválva. Egy név: David”

Még most is nevetek…Olvassátok! Olvassátok!!! :D

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Viktória_Erdei P>!

– Kiskiflizünk. Egy ideig akkor éjjel is ezt csináltuk. Amíg rosszul nem lettél.
– Kiskifliben feküdtünk?
– Bezony – mondta. – A memóriarehabilitációs eljárás második lépése. A kiskiflizés. Most pedig aludj!
– De alig egy órája ébredtem!
Az arcát a hajamba temette, és a biztonság kedvéért még az egyik lábát is átvetette rajtam. Mozdulni sem tudtam.
– Így jártál. Én viszont fáradt vagyok, és kiskiflizésre vágyom. Veled. Különben meg, tartozol nekem. Úgyhogy most kiskiflizünk, és kész!
– Értettem.

113. oldal, 7. fejezet

Gretii>!

Még a kávét sem kívántam, pedig a koffein aztán mindig jöhetett, minden mennyiségben! Hirtelen eszembe jutott, hogy talán meg kellene néznem, van-e még pulzusom, mert ha már a koffeint sem kívánom, akkor soha nem lehet tudni.

11-12. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Evelyn Thomas
ZitussKa>!

Nem szégyenlős, az biztos – viszont a látványa kész vizuális orgazmus!

122. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Evelyn Thomas
1 hozzászólás
zuna19 >!

Az utolsó szóig igaz minden kis előítélet, ami az emberekben Vegasról él.

7. oldal

DarknessAngel>!

– Pont olyannak szeretlek, amilyen vagy. Imádom, hogy azonnal kimondod, ami a fejedben van, bármilyen baromság legyen is az. Hogy nem próbálsz kijátszani, és nem próbálsz kihasználni. Egyszerűen csak… itt vagy mellettem. És szerintem gyönyörű vagy.
Néhány pillanatig szóhoz sem jutottam, csak feküdtem ott az ágyon, végtelen döbbenetben.
– Köszönöm.
– Szívesen. Bármikor, Evelyn. Tényleg bármikor.
– Szerintem meg te vagy gyönyörű.
– Tényleg?
– Igen. Nagyon.
– Kösz, kicsim!

Kapcsolódó szócikkek: David Ferris · Evelyn Thomas
3 hozzászólás
Cheril>!

– Nem szeretem, ha már ilyen korán reggel igazad van, úgyhogy légy szíves, hagyd abba!

302. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Evelyn Thomas
AniTiger P>!

– Na és ezt a számot szereted? — kérdezte.
Miranda Lambert jelent meg a képernyőn, hót laza, az 1950-es évek divatja szerinti ruhában, én pedig elvigyorodtam.
– Miranda az egyik legjobb.
– Egyszer találkoztam vele!
Felegyenesedtem ültömben.
– Tényleg?
Mal mérgesen fújt.
– Majdnem összepisiled magad, amiért találkoztam Mirandával, de fogalmad sem volt arról, hogy én ki vagyok? Őszintén szólva, anyukám, nem teszel túl jót az egómnak!

73. oldal, 6. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Evelyn Thomas · Malcolm (Mal) Ericson
3 hozzászólás
Weinhoffer_Petra>!

– Most komolyan, fülig szerelmes lettem a feleségedbe, haver! Nagyon király a csaj! Nekem adod?

79. oldal, 6. fejezet (Könyvmolyképző Kiadó, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Malcolm (Mal) Ericson
anikho>!

– Nem gondoltam volna, hogy ennyit ittál! Úgy értem… azt persze tudtam, hogy nem vagy színjózan, de… basszus! Most komolyan? Arra sem emlékszel, hogy elmentünk a Venetianbe és gondoláztunk?
– Gondoláztunk?
– A rohadt életbe! Ööö… na és az megvan, hogy meghívtál hamburgerezni? Arra emlékszel?
– Ne haragudj!
– Na, várj csak egy percet! – mondta, és a szeme gyanakvóan szűkült össze. – Ugye most csak szívatsz?

13-14. oldal

Kapcsolódó szócikkek: David Ferris · Evelyn Thomas

A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Abby Jimenez: Barátnak tartalak
Vi Keeland: Hívatlan vendég
B. B. Easton: A rocksztár
Laura Thalassa: Rhapsodic – Az Éjszaka Királya
Christina Lauren: Nem mézes hetek
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs
L. J. Shen: A szégyentelen
Colleen Hoover: Verity
Taylor Jenkins Reid: Daisy Jones & The Six