Lick (Stage Dive 1.) 67 csillagozás

Kylie Scott: Lick Kylie Scott: Lick Kylie Scott: Lick Kylie Scott: Lick Kylie Scott: Lick

Waking up in Vegas was never meant to be like this.

Evelyn Thomas’s plans for celebrating her twenty-first birthday in Las Vegas were big. Huge. But she sure as hell never meant to wake up on the bathroom floor with a hangover to rival the black plague, a very attractive half-naked tattooed man, and a diamond on her finger large enough to scare King Kong. Now if she could just remember how it all happened.

One thing is for certain, being married to rock and roll’s favourite son is sure to be a wild ride.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Pan Macmillan, London, 2015
ASIN: B00XQBB20C · Felolvasta: Andi Arndt
>!
Macmillan, London, 2015
ASIN: B00XQBB20C · Felolvasta: Andi Arndt
>!
St. Martin's, New York, 2014
302 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781250052360

3 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Malcolm (Mal) Ericson · David Ferris · Evelyn Thomas


Kedvencelte 6

Most olvassa 5

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Kylie Scott: Lick

Őszinte leszek, sokkal nagyobb durranásra számítottam. Szeretem a rock sztáros könyveket, de ez igazából mind cselekményben, mind karakterformálásban, mind érzelmek tekintetében gyengécske volt. Az alaptörténet tetszett, de mivel az írónő nem tudott semmi mélységet mögé írni, így egy teljes mértékben hihetetlen és gagyi történet vált belőle. A valóságban ez soha-soha-soha nem történhetne meg így, ahogy le van írva, és bár ez a könyvek igen nagy százalékáról elmondható, ritka, hogy ennyire ordítson egy történetről. A sztárvilág leírását még csak távolról sem éreztem hitelesnek, továbbá spoiler Legalább humoros lehetett volna, akkor valószínűleg az egész könyv teljesen más megvilágításba került volna, mert rom-com-nak nem lenne rossz az alapötlet, de itt végül egy nyálas-szerelmes-rimi-romi-macsó történetet hozott az írónő, és így ebben a formában szerintem ez nagyon kevéske volt. Sajnálom, mert tényleg jóra számítottam, főleg, hogy magyarul is megjelent, de sajnos ez most csalódás volt. :/

>!
Macmillan, London, 2015
ASIN: B00XQBB20C · Felolvasta: Andi Arndt
6 hozzászólás
zuna19>!
Kylie Scott: Lick

Sokadszorra is bele tudok szerelmesedni ebbe a sorozatba. ❤ Nem ez a kedvenc részem, mégis megérdemli a max csillagot. Mivel még mindig ugyanúgy tudom élvezni a mai napig az olvasását. Most olvastam ezt a részt először angolul. Anno azért maradhatott ki pont ez, mert a Taktust megvettem, amikor kiadták. Hát és már akkor is levett a lábamról az egész és nekikezdtem a többinek angolul. Tuti, hogy nem bírtam várni.
A kiegészítő kötete miatt kezdtem most ismét bele. De szerintem magyarul nekifutok ismét a többinek. Azért valamivel rövidebb ideig tartanak azok nálam.

csillagka P>!
Kylie Scott: Lick

Kicsit gyakoroltam rajta a nyelvet, de igazából itt-ott beleolvastam, a fordítását tökéletesen ismerem, a könyv szerelem első látásra és segítség a nehéz napokon.
Magyar értékelésem:
Két én tombol benne van egy kemény-rockos rosszlány és egy sokkal kifinomultabb úri-hölgy. Mind a kettőnek szórakozást kell nyújtani, mert ha valami felé elbillen a mérleg, nem érzem jól magam. Szükségem van szépirodalomra, lelket melengető könyvekre, de közben kell valami élet közeli, nem fennkölt, szórakoztató mai irodalom is.
Sok minden elmondható erről a könyvről, jó és, rossz is, nem igazán érdemes stilisztikai fogalmakat keresni benne (nem belőle fognak egyetemi disszertációk készülni). Szórakoztat és ez a dolga, mély tartalmat máshol keresek. Igazi „Pretty Woman”, szép mese a gazdag zenész és szegény (na jó azért nem annyira) kislány, rögös egymásra találásáról, előbb házasság, utána ismerkedés. Imádom a filmet és bizony élveztem a könyvet is, Kikapcsolt, nem tudtam letenni, meg is ettem egy nap alatt. Most éppen erre volt szükségem, friss, fiatal, kicsit túl szenvedélyes mint a jó rock zene. Pazar volt. Köszönöm!!!
2.
Végig :)

1 hozzászólás
Brigi__>!
Kylie Scott: Lick

Valami könnyed történetre vágytam kikapcsolódás céljából és ezt meg is kaptam. A szereplők szerethetőek voltak, volt humor is, minden.
Evet apuka be akarta skatulyázni abba az életbe amit ő teremtett a lányának, de a végén kiállt magáért, továbbá rájött, hogy nem akarja azt tenni amit már rég elterveztek neki, és ehhez nem kellett más, mint megtalálni a férfit akit tiszta szívéből szeret. Aki rámutatott, hogy ez ő élete és neki kell döntenie hogyan akarja élni azt.
Összességében a történet jó volt, ugyanakkor kiszámítható, de nekem most ez így volt jó…egy ilyen történet kellett :)

pinkprincessreads>!
Kylie Scott: Lick

Te mit tennél, ha egy Las vegas-i szálloda fürdőjében ébrednél úgy, hogy egy vad idegen, aki melletted van azt állítja hogy a férjed? Milyen kellemetlen érzés 21 évesen férjhez menni úgy, hogy még nem is emlékszel a nagy napodra? Ev-nek viszont ezekkel szembe kellett néznie, hisz igen emlékezetes szülinapot csapott a magának, csak sajnos ő egy percére se emlékezett. Viszont ami még részegen nagyon jó ötletnek tűnik, az józanul már nem biztos, hogy az. Kíváncsi vagy Ev-nek hogyan sikerült kikerülnie ebből a katyvaszból? Vedd kezedbe a könyvet, és ugorj fejest a világ legmenőbb bandájába

Ittimi78>!
Kylie Scott: Lick

Ezt már régebben olvastam, és ne kérdezzétek már, hogy miről szólt pontosan, de arra még most is emlékszem, hogy tetszett, és nem bírtam lerakni.

Edi>!
Kylie Scott: Lick

Akik szeretik a rock sztáros románcokat azoknak csak ajánlani tudom ezt a könyvet, immáron sorozatot.
Könnyed olvasmány, magával ragad, legszívesebben együltömben elolvastam volna.
Imádtam minden sorát, ahogy a két oly távolinak tűnő világ egymásra talál. A meglátni is megszeretni rész után a sok tequila elmosott mindent, de megpróbálják új emlékekkel feltölteni a hiányzó részeket.
Persze nem minden olyan szivárványos, a múlt szörnyei kimeresztik éles karmaikat és keményen odamarnak.
Szexi, tetovált rock sztárok, grúpik …. vajon megtalálható ebben a közegben az igaz szerelem, ahol önmagadért szeretnek és nem azért akaranak, ami vagy?
Mal egyik kedvencem lett és a következő könyv róla fog szólni, ahogy a sorozaban a Stage Dive együttes minden tagja kap egy-egy könyvet.

Szinna>!
Kylie Scott: Lick

Nem vagyok oda a rocksztáros könyvekért, mindig lelomboznak a klisés macsó főhősök. Ok, egy kivétel azért van Topper: Louder Than Love-ja levett a lábamról. A Lick aranyos, de az előbb említett után, csak a felszínt karcolgatja, s az is tisztán látszik, hogy Scott nem volt soha részese ennek a világnak.
A szereplők elég halványak voltak. Azok a nagy érzelmek nem igazán jöttek át a sorok között. A főhős össze is zavart. Az elején a tettei azt sugallták, hogy jóval többet jelentett számára az az éjszaka, mint egy alkoholmámorban elkövetett meggondolatlan esküvő. Ezek után a végén meg egy hónapot agyal azon, hogy tényleg ezt akartam?

ombreka>!
Kylie Scott: Lick

Imádtam nagyon nagyon *.*
– Az aranyossal nincsen semmi baj
Megált egy benzinkútnál, épp az egyik kútfej előtt.
– Nézz ràm!

jolanka2>!
Kylie Scott: Lick

Nagyon olvastatja magát, annak ellenére hogy két felnőtt ember szerintem nem így reagál le történéseket, és bosszantó volt ezzel szembesülni a történetvezetés közben. Nekem nagyon gyermeteg / koratini a főhősnő gondolkodásmódja, szerintem kb. 10 éves korig gondolja úgy az ember lánya, hogy a sztoriban felhozott indok elég a szakításra. Ami tetszett az az együttes neve, illetve volt egy-két aranyos jelenet, de többet vártam.


Népszerű idézetek

Cheril>!

“You’re impressed I’ve met Miranda Lambert but you didn’t even know who I was. Honestly, woman, you are hard on the ego.”

“I saw the gold and platinum records lining the hallway, buddy. I’m thinking you can take it.”

Kapcsolódó szócikkek: Evelyn Thomas · Malcolm (Mal) Ericson
Cheril>!

“You want to kiss me?”

“You don’t want me to kiss you?”

“No,” I said quickly. “I’m okay with you kissing me.”

He bit back a smile. “That’s very kind of you.”

Kapcsolódó szócikkek: David Ferris · Evelyn Thomas
LyennSunny>!

“I married you, Evelyn, because you made sense to me. We make sense. We're a whole lot better together than apart.”

LyennSunny>!

“I thought I could let you go
I thought that you could leave and know
The time we took would fade
But I’m colder than the bed where we lay

You let go if you like, I’ll hold on
Say no all you want, I’m not done
Baby, I promise you

Did you think I’d let you go?
That’s never happening and now you know
Take your time, I’ll wait
Regretting every last thing I said”

ayachii>!

„We'll deal with that last,” Ted rushed on. „You'll notice here that the document covers all conditions to be met by yourself. The main issues include your not speaking to any member of the press with regard to this matter. This is non-negotiable, I'm afraid. This condition remains in force until your death. Do you fully understand the requirement, Ms Thomas? Under no circumstances may you talk to any member of the press regarding Mr Ferris in any way while you're alive.”
„So I can talk to them after I die?”

ℕnabella>!

Seriously, I fucking love your wife, man. She's awesome. Can I have her?

Brigi__>!

You love any song that's not by the band who shall not be named.

ℕnabella>!

I was going to kill him. Slowly. Strangle him with the overpriced thong. A fitting death for a rock star.

ℕnabella>!

No wonder so many marriages ended in divorce. Marriage sucked and husbands were the worse.

Cheril>!

“You want to meet my father?”

“Depends, would he shoot me on sight?”

Kapcsolódó szócikkek: David Ferris · Evelyn Thomas

A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday
Taylor Jenkins Reid: Daisy Jones & the Six (angol)
R. S. Grey: Scoring Wilder
Ashley Jade: The Words
Whitney G.: Sincerely, Carter
Helen Hoang: The Heart Principle
S. C. Stephens: Thoughtless