Lead ​– Szóló (Stage Dive 3.) 384 csillagozás

Kylie Scott: Lead – Szóló
Könyvmolyképző · 3.299 Ft –16% 2.771 Ft
Bookline · 3.299 Ft –15% 2.804 Ft
Régikönyvek.hu · 3.299 Ft –15% 2.804 Ft
1.500 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Megszelídítheti a szerelem a rock n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét?

A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen.
Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?

Eredeti mű: Kylie Scott: Lead

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
440 oldal · ISBN: 9789633996874 · Fordította: Császár László

Enciklopédia 22

Szereplők népszerűség szerint

Mal Ericson · David Ferris · Jimmy Ferris · Lena Morrissey · Evelyn Thomas · Anne Rollins · Ben Nicholson · Brad Pitt · Tom Moorecomb


Kedvencelte 97

Most olvassa 21

Várólistára tette 103

Kívánságlistára tette 175

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Kylie Scott: Lead – Szóló

Minden percben élvezet volt olvasnom ezt a történetet.
Szerelem volt első olvasásra! ♥
https://moly.hu/konyvek/kylie-scott-lead/en-es-a-konyv/zuna19

Másodjára még jobban beleszerettem a történetbe és a karakterekbe.
Jimmy eszméletlenül szerethető figura, de hozzáteszem Lena segítségével. Tökéletesen kiegészítik egymást. Ez a páros a lett a kedvencem. Velük szimpatizálok leginkább. Így nem is csoda, hogy még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez a rész a kedvencem. Szerintem ez sosem fog változni.
Lebilincselő volt az egész sztori. A kidolgozás is tökéletesen megfelelt. Jimmy ♥♥♥ Imádom, szeretem a karakterét.

Nagyon el kell gondolkodjam, azon, hogy megvegyem a befejező részt, vagy nem, mivel abban egyik főszereplőt sem szeretem, de a mellékszereplők miatt viszont nincs szívem nem megvenni. Majd kialakul még ez. Úgysem esedékes még szerintem egy ideig ez a dolog.

3 hozzászólás
>!
Naiva P
Kylie Scott: Lead – Szóló

Jimmy Jimmy, oh Jimmy Jimmy….spoiler
Tipikusan „miért vártam veled eddig” sztori. Itt figyel már mióta. Sőt! Továbbmegyek. Bátran le merem írni, hogy mind érzelmi, mind történeti, mind karakterek szempontjából a sorozat eddigi legerősebb része, és szerintem már az is marad. Szexi, elérhetetlen és persze modell külsejű rocksztárok. Igazán belevaló és szerethető, életrevaló lány szereplők. Fiatal, lendületes – nem utolsó sorban – humoros történetek, de a korábbi részekből valami átütő mindig hiányzott. Most járt a legközelebb. A legnagyobb hiányom ebből a sorozatból az maga a pasi POV’. Ez a rész igenis egy Jimmy szemszögért kiált. Nehéz volt így megérteni, pláne megkedvelni, de ön azonos maradt mindvégig. Az első rész óta Jimmy volt a legnagyobb rejtély az egész sorozatból. Eddig úgy tűnik, David a romantkus, Mal a „Humor Herold”, Jimmy pedig a banda legnagyobb spoiler. Ben-t hittem a banda kedves nagy mackójának, de ebben a részben rendesen leszerepelt nálam. A tökéletes pasit össze lehetne hozni Jimmy külsejéből és Mal humorérzékéből. Egyébként továbbra is a szöszi Mal a kedvenc.
Evelyn-t és Anne-t is nagyon szerettem, de Lena még rajtuk is túltett. Olyan jól szórakoztam a beszólásain, belső gondolatain. Igazán erős, kitartó lány és szűrő nélkül kimondja, amit gondol, lehengerlő humorral. Minden elismerésem az övé. Ő már önmagában véve megér nálam 5 csillagot.

18 hozzászólás
>!
_Eriii P
Kylie Scott: Lead – Szóló

Kihagytam Mal könyvét, de nem azért, mert nem akarom elolvasni. Olyan sokan odáig meg vissza vannak Jimmyért, hogy azt mondtam ha a fene fenét eszik is ezzel fogom folytatni, mert szükségem volt egy kis nevetős történetre. Nem csalódtam, Jimmy és Lena hihetetlen párost alkottak. Imádtam a szócsatákat közöttük. Nagyon bírom, hogy az írónő nem piszkafa szereplőket választott. Imádnak a csaj főszereplők enni és én hihetetlenül élvezem. Jimmyt nagyon sajnáltam amit az édesanyja művelt vele és Davidel a múltba, és meg mindig nem hagyja őket békén. Nagyon jó kikapcsolódást nyújtott a könyv, senki ne azért olvassa, hogy benne lelje meg a világ megváltást. Ajánlom…..

3 hozzászólás
>!
DarknessAngel
Kylie Scott: Lead – Szóló

Emlékszem mennyire nem bírtam Jimmyt az első részben, és akkor kicsit féltem is az ő könyvétől. De aztán mindenki elkezdte agyon dicsérni, így már én is alig vártam, hogy olvashassam. És igazatok volt, mert fú, ez eszméletlen jó lett! *-*
Ki gondolta volna, hogy Jimmy ennyire édes is tud lenni, ha a megfelelő személyről van szó?! Annyira jók voltak a csatározásai Lenával, tisztára felpezsdítette a vérem. Néha nekem is kedvem lett volna valamit hozzávágni Jimmyhez csak úgy a vicc kedvéért. :D De nem, Jimmyt szeretjük, még akkor is, ha néha nagyon önfejű tud lenni.
A csajok közül azt hiszem eddig Lena a totális kedvencem. Egyszerűen hihetetlen egy csaj. Végigröhögtem a könyvet. Tetszett, hogy egy percre sem bírta befogni a száját, és amikor mégis, akkor a gondolatai voltak fergetegesek. Minden egyes jelenete Jimmyvel isteni volt, csak úgy forrtak a lapok.
Ezek után már alig várom, Ben mit produkál majd nekünk. :)

10 hozzászólás
>!
Nikolett0907 P
Kylie Scott: Lead – Szóló

Még friss az élmény, és elgondolkodtatott.
A sorozat egyre jobb lesz, bár sajnálattal vettem észre magamon, hogy messze se tetszett annyira, mint a második kötet.
Jimmy Ferris a keménysége miatt nagyon tetszett az előző két részben, de itt a végére teljesen megváltozott és ez engem zavart.
Persze pontosan tudom, hogy a sok rideg időszak után, nehéz kezelni a sok érzelmet amit Lena váltott ki belőle.
Lena viszont végig szuper karakter volt, okosan oldotta meg a feszült helyzeteket, és jó humorral rendelkezik.
Nem kedvenc a történet, de biztos még újra olvasom.
Ami Bent illeti, eddig nem volt a kedvencem, de mindenképpen elfogom olvasni az Ő történetét is. Ajánlom.

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Kylie Scott: Lead – Szóló

„…te jelented nekem a világot…”

Teljesen oda meg vissza vagyok. Ez a rész vitt eddig mindent. Szinte letenni sem tudtam a könyvet, annyira magába szippantott. Imádtam, hogy képes volt többször is megnevettetni, hogy a szívem néha eszelős dobogásba kezdett és csak lassan csillapodott. De legfőképpen Jimmy és Lena párosát imádtam.

És most ez a szám fog egész éjszaka a fejemben járni: https://youtu.be/EC4Vlo_Jl0Q

2 hozzászólás
>!
Deziréé
Kylie Scott: Lead – Szóló

Én nem tudok ennek a könyvnek sem 5 csillagnál kevesebbet adni, de hogy is mernék akár egy fél csillagot is levonni, amikor ez a kötet is teljesen elvarázsolt.
Sajnálom Jimmy, de Mal-tól nem tudtad elrabolni a szívem, nekem ő a kedvencem a bandából.
Léna eddig a legjobb női karakter a sorozatban, olyan vicces és erős nő, én már nem bírtam volna Jimmy viselkedését, de persze megértem, ha az ember szerelmes, akkor sok mindent képes eltűrni. Sokat nevettem a beszólásain, de amikor rossz kedve volt a főhősnőnek, én is vele szomorkodtam, nagyon együtt tudtam vele érezni minden pillanatban.
A legjobban az tetszett, hogy Mal ismét felbukkant, nem tehetek róla, de ő a legjobb akkor is. :D Bocsánat, de ő a kedvencem.
Annyira magával ragadott a könyv, hogy észre sem vettem, hogy már mindjárt vége, hihetetlen volt ez a rész is.
Nagyon tetszik ez a sorozat, alig várom a következő részét is.

>!
Evelena 
Kylie Scott: Lead – Szóló

Egyszer volt, hol nem volt, egy kicsiny falu mélyén egy leány a késői óra ellenére még mindig ébren volt, csak nem jött álom a szemére. Sokat tanakodott, hogy mit is tehetne ilyenkor, mikor meglátott egy érdekesnek ígérkező könyvet a szobában. Rögtön bele is kezdett, és az első oldaltól kezdve, mindegyiket nagy nagy örömmel olvasta. Egyre jobban tetszett neki a főhősnő, kinek páratlan humora és érző szíve rögtön megragadta. Azon kapta magát, hogy folyton nevethetnékje támad. „Csak fel ne ébresszem a falu már ekkor mélyen alvó lakóit!” – gondolta magában. Ám nem tudta visszafogni magát és nemsokára újból hangosan felkacagott. A könyvben megjelenő rendkívül jóképű és minden tekintetben izgalmas és vonzó úriember is igazán mély benyomást tett rá. Álomszerű, különleges élményben volt része a könyv sorait olvasva. Rápillantva az órára látta, hogy lassan hajnalodik, ám ő minden fejezet végén egy újabb elkezdésére vágyott. Lassan elnyomta az álom, ám felébredve rögtön a könyvhöz kapott és egész délután olvasott, szinte ki sem kelt az ágyból, annyira izgult a szereplőkért. Mikor befejezte, még mindig pizsamába bújva (mert ily élmények közepette kinek van ideje átöltözésre?) becsukta a könyvet, magához ölelte és egy egész napon át mosoly játszott az ajkán.

2 hozzászólás
>!
wurzel_gabriella
Kylie Scott: Lead – Szóló

Még egy szuper szexi, botrányos, de mégis gondoskodó Stage Dive tag. Imádom őket!!! Azt hittem, hogy ezt a sorozatot már nem lehet fokozni. De tévedtem. És a 4. része még csak meg sem jelent. :D

>!
HoneyBee0395 P
Kylie Scott: Lead – Szóló

Erre a könyvre csak egy szó van: dögös. Pontosan olyan mint amilyennek lennie kell ilyen fülszöveg és borító alapján. Én sem tudok nektek mást mondani, mint előttem már sokan ~ nagyon de nagyon jó könyv. Főleg azoknak ajánlanám akik szenvedélyesek. Mert ilyen az egész Szóló ~ a végletekig dögös és perzselő…

Bővebben ~ http://booksofdreamer.blogspot.hu/2016/11/kylie-scott-l…


Népszerű idézetek

>!
Tinah

– Ha még valamit hozzám merészelsz vágni, Jimmy, a hétcentis tűsarkamat műtéti úton kell majd eltávolítani a seggedből!

21. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris · Lena Morrissey
2 hozzászólás
>!
zuna19 P

Vajon hány évet kapok, ha most megfojtom? Ez volt itt a nagy kérdés.

129. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
>!
zuna19 P

– Egy csomó gyümölcsöt eszem. Már most is egészséges vagyok.
– Pitébe töltve nem számít.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: gyümölcs · Jimmy Ferris · Lena Morrissey
>!
MFKata P

– (…) Kultúrember reggeli előtt nem öl.

140. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
>!
zuna19 P

Angyalok sem mosolyognak nálam ártatlanabbul. Próbálkozhatnak, de ezek a mocskos szájú, szárnyas, hazug kis disznók akkor is elbuknak.

89. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
>!
zuna19 P

Képes lehet egyáltalán olyasvalakibe beleesni az ember, akit többnyire ki nem állhat? Ki lenne ilyen hülye?
Rajtam kívül természetesen.

126. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
>!
DarknessAngel

– Ne gyűlölj, Lena! – suttogta. – Ha dühös akarsz lenni rám, amiért valami baromságot csináltam, azt megértem. De légy szíves, soha ne gyűlölj! Mert azt tőled soha nem bírnám elviselni.
Megsimítottam az arcát, és teljesen elolvadtam, amiért ennyire nyersen feltárta nekem az érzelmeit.
– Soha nem tudnálak meggyűlölni!
– Megígéred?
– Megígérem.

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris · Lena Morrissey
1 hozzászólás
>!
zuna19 P

– Szerintem a jóisten nem akarja, hogy én randizzak. Elég egyértelműek a jelek.

211. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
>!
zuna19 P

(…) Szégyellje magát minden férfitársam, amiért elmentek egy ilyen csodálatos csaj mellett, mint te!

11. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mal Ericson
>!
zuna19 P

– Időről időre szokásom vér ciki helyzetekbe sodorni magam – mondtam. – Ettől izgalmas az élet.

234. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey

Hasonló könyvek címkék alapján

Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars – Lehullott csillagok
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Jessica Park: Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig
K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között