Lead ​– Szóló (Stage Dive 3.) 1156 csillagozás

Kylie Scott: Lead – Szóló

Megszelídítheti a szerelem a rock n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét?

A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen.
Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?

Kylie Scott: Lead

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
440 oldal · ISBN: 9789633996881 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
440 oldal · ISBN: 9789633996898 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633996874 · Fordította: Császár László

1 további kiadás


Enciklopédia 30

Szereplők népszerűség szerint

Malcolm (Mal) Ericson · Jimmy Ferris · David Ferris · Lena Morrissey · Evelyn Thomas · Anne Rollins · Ben Nicholson · Brad Pitt · Tom Moorecomb


Kedvencelte 271

Most olvassa 31

Várólistára tette 114

Kívánságlistára tette 219

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Kylie Scott: Lead – Szóló

Minden percben élvezet volt olvasnom ezt a történetet.
Szerelem volt első olvasásra! ♥
https://moly.hu/konyvek/kylie-scott-lead/en-es-a-konyv/zuna19

Másodjára még jobban beleszerettem a történetbe és a karakterekbe.
Jimmy eszméletlenül szerethető figura, de hozzáteszem Lena segítségével. Tökéletesen kiegészítik egymást. Ez a páros a lett a kedvencem. Velük szimpatizálok leginkább. Így nem is csoda, hogy még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez a rész a kedvencem. Szerintem ez sosem fog változni.
Lebilincselő volt az egész sztori. A kidolgozás is tökéletesen megfelelt. Jimmy ♥♥♥ Imádom, szeretem a karakterét.

Nagyon el kell gondolkodjam, azon, hogy megvegyem a befejező részt, vagy nem, mivel abban egyik főszereplőt sem szeretem, de a mellékszereplők miatt viszont nincs szívem nem megvenni. Majd kialakul még ez. Úgysem esedékes még szerintem egy ideig ez a dolog.

3 hozzászólás
Black_widow>!
Kylie Scott: Lead – Szóló

Jimmy, Jimmy, Jimmy… Teljesen mindegy hányszor olvasom a könyvet, magam sem hiszem el, hogy minden egyes alkalommal képes vagyok újra és újra beleszeretni Jimmy és Lena történetébe.
Adott egy súlyos múltbéli sebeket hordozó férfi, aki életében sosem kapott elég szeretetet, így maga sem hiszi el, hogy méltó lehet egy ilyen fantasztikus ajándékra. És adott egy céltudatos, határozott, szókimondó nő, aki mindent megtesz, hogy bebizonyítsa ennek ellenkezőjét. A történet végigkalauzol bennünket kettejük hullámvölgyekkel teli kapcsolatán, kezdve az elutasítástól, a kemény szócsatákon át a felismerésig, miszerint őket a Sors is egymásnak teremtette. Hiszen szeretni és szeretve lenni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon.
Nem véletlenül szerepel évek óta kiemelkedő helyen a kedvenceim listáján! ♥️

8 hozzászólás
Naiva P>!
Kylie Scott: Lead – Szóló

Jimmy Jimmy, oh Jimmy Jimmy….spoiler
Tipikusan „miért vártam veled eddig” sztori. Itt figyel már mióta. Sőt! Továbbmegyek. Bátran le merem írni, hogy mind érzelmi, mind történeti, mind karakterek szempontjából a sorozat eddigi legerősebb része, és szerintem már az is marad. Szexi, elérhetetlen és persze modell külsejű rocksztárok. Igazán belevaló és szerethető, életrevaló lány szereplők. Fiatal, lendületes – nem utolsó sorban – humoros történetek, de a korábbi részekből valami átütő mindig hiányzott. Most járt a legközelebb. A legnagyobb hiányom ebből a sorozatból az maga a pasi POV’. Ez a rész igenis egy Jimmy szemszögért kiált. Nehéz volt így megérteni, pláne megkedvelni, de ön azonos maradt mindvégig. Az első rész óta Jimmy volt a legnagyobb rejtély az egész sorozatból. Eddig úgy tűnik, David a romantkus, Mal a „Humor Herold”, Jimmy pedig a banda legnagyobb spoiler. Ben-t hittem a banda kedves nagy mackójának, de ebben a részben rendesen leszerepelt nálam. A tökéletes pasit össze lehetne hozni Jimmy külsejéből és Mal humorérzékéből. Egyébként továbbra is a szöszi Mal a kedvenc.
Evelyn-t és Anne-t is nagyon szerettem, de Lena még rajtuk is túltett. Olyan jól szórakoztam a beszólásain, belső gondolatain. Igazán erős, kitartó lány és szűrő nélkül kimondja, amit gondol, lehengerlő humorral. Minden elismerésem az övé. Ő már önmagában véve megér nálam 5 csillagot.

20 hozzászólás
_Eriii>!
Kylie Scott: Lead – Szóló

Kihagytam Mal könyvét, de nem azért, mert nem akarom elolvasni. Olyan sokan odáig meg vissza vannak Jimmyért, hogy azt mondtam ha a fene fenét eszik is ezzel fogom folytatni, mert szükségem volt egy kis nevetős történetre. Nem csalódtam, Jimmy és Lena hihetetlen párost alkottak. Imádtam a szócsatákat közöttük. Nagyon bírom, hogy az írónő nem piszkafa szereplőket választott. Imádnak a csaj főszereplők enni és én hihetetlenül élvezem. Jimmyt nagyon sajnáltam amit az édesanyja művelt vele és Davidel a múltba, és meg mindig nem hagyja őket békén. Nagyon jó kikapcsolódást nyújtott a könyv, senki ne azért olvassa, hogy benne lelje meg a világ megváltást. Ajánlom…..

3 hozzászólás
DarknessAngel >!
Kylie Scott: Lead – Szóló

Emlékszem mennyire nem bírtam Jimmyt az első részben, és akkor kicsit féltem is az ő könyvétől. De aztán mindenki elkezdte agyon dicsérni, így már én is alig vártam, hogy olvashassam. És igazatok volt, mert fú, ez eszméletlen jó lett! *-*
Ki gondolta volna, hogy Jimmy ennyire édes is tud lenni, ha a megfelelő személyről van szó?! Annyira jók voltak a csatározásai Lenával, tisztára felpezsdítette a vérem. Néha nekem is kedvem lett volna valamit hozzávágni Jimmyhez csak úgy a vicc kedvéért. :D De nem, Jimmyt szeretjük, még akkor is, ha néha nagyon önfejű tud lenni.
A csajok közül azt hiszem eddig Lena a totális kedvencem. Egyszerűen hihetetlen egy csaj. Végigröhögtem a könyvet. Tetszett, hogy egy percre sem bírta befogni a száját, és amikor mégis, akkor a gondolatai voltak fergetegesek. Minden egyes jelenete Jimmyvel isteni volt, csak úgy forrtak a lapok.
Ezek után már alig várom, Ben mit produkál majd nekünk. :)

10 hozzászólás
Sippancs P>!
Kylie Scott: Lead – Szóló

Anonim Stage Dive Rajongók Klubja – 2017. június

– Sziasztok, Kata vagyok és Stage Dive rajongó.
– Szia, Kata!
– Be kell vallanom, hogy pontosan egy hónapja, vagyis május 6-a óta nem tudok szabadulni a Stage Dive-tól. Teljesen a hatása alá kerültem, és függő lettem. Az egész Malcolm Ericksonnal kezdődött, meg az ő őrült viselkedésével, aztán… már csak azt vettem észre, hogy jelentkeznek a tünetek.
– És most miért vagy itt?
– Mert tovább romlott a helyzet. A minap kezembe vettem Jimmy Ferris könyvét, és véglegesen elvesztem. Úgy érzem, hogy belekerültem egy olyan örvénybe, ami folyton arra késztet, hogy újra és újra kezembe vegyem a könyveket, és minden hódolatomat és imádatomat rázúdítsam Malcolmra és Jimmy-re. Már ott tartok, hogy képeket nézegetek a Google-on és videókat a Youtube-on… Róluk! Hát normális viselkedés ez?
– (…)

Egy apró foltnyi hibát sem tudok találni a könyvben, annyira tökéletes volt.
Nem is kérdéses az 5 csillag.

25 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Kylie Scott: Lead – Szóló

Még friss az élmény, és elgondolkodtatott.
A sorozat egyre jobb lesz, bár sajnálattal vettem észre magamon, hogy messze se tetszett annyira, mint a második kötet.
Jimmy Ferris a keménysége miatt nagyon tetszett az előző két részben, de itt a végére teljesen megváltozott és ez engem zavart.
Persze pontosan tudom, hogy a sok rideg időszak után, nehéz kezelni a sok érzelmet amit Lena váltott ki belőle.
Lena viszont végig szuper karakter volt, okosan oldotta meg a feszült helyzeteket, és jó humorral rendelkezik.
Nem kedvenc a történet, de biztos még újra olvasom.
Ami Bent illeti, eddig nem volt a kedvencem, de mindenképpen elfogom olvasni az Ő történetét is. Ajánlom.

Tóth_Orsolya_3 P>!
Kylie Scott: Lead – Szóló

„…te jelented nekem a világot…”

Teljesen oda meg vissza vagyok. Ez a rész vitt eddig mindent. Szinte letenni sem tudtam a könyvet, annyira magába szippantott. Imádtam, hogy képes volt többször is megnevettetni, hogy a szívem néha eszelős dobogásba kezdett és csak lassan csillapodott. De legfőképpen Jimmy és Lena párosát imádtam.

És most ez a szám fog egész éjszaka a fejemben járni: https://youtu.be/EC4Vlo_Jl0Q

Jimmy, drága! Harmadszori olvasás után is teljesen beléd vagyok habarodva. *-*

2 hozzászólás
Evelena P>!
Kylie Scott: Lead – Szóló

Egyszer volt, hol nem volt, egy kicsiny falu mélyén egy leány a késői óra ellenére még mindig ébren volt, csak nem jött álom a szemére. Sokat tanakodott, hogy mit is tehetne ilyenkor, mikor meglátott egy érdekesnek ígérkező könyvet a szobában. Rögtön bele is kezdett, és az első oldaltól kezdve, mindegyiket nagy nagy örömmel olvasta. Egyre jobban tetszett neki a főhősnő, kinek páratlan humora és érző szíve rögtön megragadta. Azon kapta magát, hogy folyton nevethetnékje támad. „Csak fel ne ébresszem a falu már ekkor mélyen alvó lakóit!” – gondolta magában. Ám nem tudta visszafogni magát és nemsokára újból hangosan felkacagott. A könyvben megjelenő rendkívül jóképű és minden tekintetben izgalmas és vonzó úriember is igazán mély benyomást tett rá. Álomszerű, különleges élményben volt része a könyv sorait olvasva. Rápillantva az órára látta, hogy lassan hajnalodik, ám ő minden fejezet végén egy újabb elkezdésére vágyott. Lassan elnyomta az álom, ám felébredve rögtön a könyvhöz kapott és egész délután olvasott, szinte ki sem kelt az ágyból, annyira izgult a szereplőkért. Mikor befejezte, még mindig pizsamába bújva (mert ily élmények közepette kinek van ideje átöltözésre?) becsukta a könyvet, magához ölelte és egy egész napon át mosoly játszott az ajkán.

2 hozzászólás
Orsi999>!
Kylie Scott: Lead – Szóló

Ez a sorozat nálam egyre jobban függőséget okoz. Az összes szereplő közül talán Jimmy-t ismerhettük meg eddig a legkevésbé és pont ezért voltam kíváncsi, hogy az írónő mit fog kihozni belőle. Nem azt mondom, hogy ő lett a kedvencem, de már sokkal jobban megkedveltem. Már az előző részben sejtettem, hogy Lenával fog összejönni mivel már akkor is nagyon szívták egymás vérét. Végig követhettük, hogy hogyan nyílik meg Lena előtt. Lenát pedig nagyon bírtam ahogy kiállt a saját igaza mellett és, hogy simán kiosztotta Jimmy-t amikor valami hülyeséget csinált. Ez a rész komolyabb volt, mint a Futam. Sokkal komolyabb történetet dolgozott fel, mint a sorozta eddigi részei.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Tinah>!

– Ha még valamit hozzám merészelsz vágni, Jimmy, a hétcentis tűsarkamat műtéti úton kell majd eltávolítani a seggedből!

21. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris · Lena Morrissey
1 hozzászólás
zuna19>!

– Egy csomó gyümölcsöt eszem. Már most is egészséges vagyok.
– Pitébe töltve nem számít.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris · Lena Morrissey
1 hozzászólás
MFKata>!

– […] Kultúrember reggeli előtt nem öl.

140. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
zuna19>!

Vajon hány évet kapok, ha most megfojtom? Ez volt itt a nagy kérdés.

129. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
DarknessAngel >!

– Ne gyűlölj, Lena! – suttogta. – Ha dühös akarsz lenni rám, amiért valami baromságot csináltam, azt megértem. De légy szíves, soha ne gyűlölj! Mert azt tőled soha nem bírnám elviselni.
Megsimítottam az arcát, és teljesen elolvadtam, amiért ennyire nyersen feltárta nekem az érzelmeit.
– Soha nem tudnálak meggyűlölni!
– Megígéred?
– Megígérem.

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris · Lena Morrissey
1 hozzászólás
zuna19>!

Angyalok sem mosolyognak nálam ártatlanabbul. Próbálkozhatnak, de ezek a mocskos szájú, szárnyas, hazug kis disznók akkor is elbuknak.

89. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
zuna19>!

– Szerintem a jóisten nem akarja, hogy én randizzak. Elég egyértelműek a jelek.

211. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
zuna19>!

Képes lehet egyáltalán olyasvalakibe beleesni az ember, akit többnyire ki nem állhat? Ki lenne ilyen hülye?
Rajtam kívül természetesen.

126. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
zuna19>!

[…] Szégyellje magát minden férfitársam, amiért elmentek egy ilyen csodálatos csaj mellett, mint te!

11. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Malcolm (Mal) Ericson
zuna19>!

– Időről időre szokásom vér ciki helyzetekbe sodorni magam – mondtam. – Ettől izgalmas az élet.

234. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey

A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

B. B. Easton: A rocksztár
L. J. Shen: Ruckus – Bajkeverő
Cora Carmack: Színjáték
Krista Ritchie – Becca Ritchie: Addicted to you – Beteged vagyok
Vi Keeland: Szerelmi háromszög
Vi Keeland: Órákon át kívánlak
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
Abby Winter: Téged akarlak
L. J. Shen: Vagány
Marilyn Miller: A felejtés útján