Lead (Stage Dive 3.) 51 csillagozás

Kylie Scott: Lead Kylie Scott: Lead

Stay up all night with the sexy rockers in Stage Dive, the epic New Adult series from New York Times bestselling author Kylie Scott, author of Lick and Play. As the lead singer of Stage Dive, Jimmy is used to getting whatever he wants, whenever he wants it, whether it's booze, drugs, or women. However, when a PR disaster serves as a wake-up call about his life and lands him in rehab, he finds himself with Lena, a new assistant to keep him out of trouble. Lena's not willing to take any crap from the sexy rocker and is determined to keep their relationship completely professional, despite their sizzling chemistry. But when Jimmy pushes her too far and Lena leaves, he realizes that he may just have lost the best thing that ever happened to him.

>!
St. Martin's, London, 2014
320 oldal · ISBN: 9781250052384

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Malcolm (Mal) Ericson · David Ferris · Jimmy Ferris · Lena Morrissey · Evelyn Thomas · Ben Nicholson


Kedvencelte 6

Most olvassa 7

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Kylie Scott: Lead

Nem számítottam rá, hogy ennyire fog tetszeni ez a rész. Kellemes csalódást okozott számomra.
Az egész történet nagyon megható, izgalmas és vicces. Az erotikus részek pedig fantasztikusak. Kylie Scott kitett magáért. Egy rossz szót se tudok írni a könyvről. Minden lapja kincs.
Eddig ez a rész a kedvencem. Az elején sírtam a végén nevettem. Tiszta érzelmi hullámvasút, a jó fajtából persze.
Már a Taktusban nagyon kíváncsi lettem Jimmyre. Ugye, akkor még nem lehetett nagyon megszeretni, de már akkor felkeltette a kíváncsiságomat a karaktere, és persze reménykedtem, hogy megszeretem a későbbiekben. Ez megtörtént. De még, hogy! Jimmy nagyon megváltozott, szerencsére. IMÁDOM!!!
Lena már az elején nagyon szimpatikus volt, annyira esetlen teremtés, mégis már az első perctől megszerettem. Amikor az ajtót próbálja berúgna, szakadtam a röhögéstől. Tiszta hülyének néztek az embere annyira nevettem. A randijai is nagyon viccesre sikerültek. Főleg, hogy Jimmy féltékenységből mindent megtett, hogy ne sikerüljenek igazán a nagy események. De ezt persze tagadja. Mi mást tehetne a rocksztár, hogy ne égesse le magát és ne kellejen bevallani a valódi érzéseit? Imádni valóan csinálta.
A mellékszereplők is nagyon sokszor megnevettetek, de a két főszereplő akkor is nagy kedvenc lett.
Mal hozta a szokásos, vicces karakter szerepét. A kutyája meg egyszerűen zabálnivaló. Kis rosszcsont.
Elég sok kedvenc részem lett, de talán a legemlékezetesebb az volt mikor Jimmy és Lena először csókolóztak. Nagyon izzott a levegő. Annyira érzéki leírást adott az írónő csak a csókról magáról, hogy na. Hiába próbálnám leírni, elemezgetni ezt a jelenetet, nem sikerülne teljesen átadnom az egészet. El kell olvasni mindenkinek a könyvet, ahhoz hogy megértsétek miről beszélek.
A vége nagyon szép lezárása a történetnek.
A negyedik részt nem nagyon várom, igazándiból arra nem vagyok kíváncsi. Ben és Lizzy karaktere se fogott meg. Csak a mellékszereplők miatt fogom elolvasni. Szerencsére az a rész rövidebb.

4 hozzászólás
>!
brygusz
Kylie Scott: Lead

Oh, Jimmy! You are an animal. :D a piszok kis dög

Malcolmot is szerettem sőt… de Jimmy a maga személyiségével ami elég komplikált volt maradjunk ennyiben belelopta magát a szívembe. Végérvényesen.
Tetszett, hogy itt lassan indult be a cselekmény. Ennél a könyvnél ez kellett. Lassan, de biztosan kellett átjutnia Lenanak a páncélon, amit Jimmy felhúzott maga köré. Tetszett, hogy finoman adagolta az írónő a dolgokat, hogy lassan haladtak. Tetszett, hogy Lena „tanította meg újra" és szerettette meg vele, hogy egy embert megcsókolni milyen jó érzés is tud lenni. Tetszett, hogy Lena lassan de biztosan bebizonyította ennek a tökfejnek nevezzük Jimmynek :D hogy milyen érzés szeretni valakit.
spoiler

6 hozzászólás
>!
Lynn
Kylie Scott: Lead

Szerintem a három közül ez volt a legjobb rész. Nyilván azért, mert már az elején tudtunk, hogy J mekkora mocsok. A női főszereplő is ebben a részben tetszett a legjobban. Aranyos, érzékeny, határozott. A vége egy kicsit csöpögős lett – na jó, nagyon.

>!
Mahooney
Kylie Scott: Lead

Az első kettő után nagyon vártam Jimmy történetét, mert tudtam, hogy ez a „überseggfej” vagyok szerep amit ő előad, valami nagyon izgalmasat takarhat. Nagyon jókat derültem Jimmy és Lena kapcsolatán, a szócsatáik igazán tele vannak izzással és éberen tart bármilyen fáradt is vagy :) Amin a legjobban derültem az az a rész mikor a cigiért megy a „harc” :D Lena igazán belevaló szókimondó csajszi, nagyon tetszett ahogy kezelte Jimmyt. Sajnálom, hogy ilyen gyorsan véget ért de a Benre jutó részben biztos hallunk még róluk is…

>!
xoxo_ivett
Kylie Scott: Lead

Ez volt az elso hangoskonyv amit vegig is hallgattam. Eddig amikkel probalkoztam tul lassuak voltak az olvasasokhoz kepest igy mindig valtottam feluton de ez most igy volt jo.
Munkaba menet vagy fozes kozben hallgattam es igy folyamatosan feldobta a hangulatom.
En voltam az a fura csaj aki setalas kozben folyamatosan felkacagott mint egy kattant de elveztem minden egyes „kattant” pillanatot!
Bovebben majd a magyar ertekelesnel mert most neki is esek magyarul :-).

>!
Tori0925 
Kylie Scott: Lead

Hát ez most nem jött be annyira. Minden szép és jó csak nekem egy kicsit lassan indult be a sztori. Érdekes volt a bentlakásos bébiszitter-aszisztens szitu Lenánál. Már kíváncsi voltam és nem is csalódtam Jimmy történetében. A kis szóváltások is tetszettek. Talán csak a dráma volt ic picit túl sok.

>!
Picichef
Kylie Scott: Lead

My my… Meg kell, hogy mondjak, nem nagyon volt szimpi Jimmy az elözö könyvek akapjàn és ugy voltam vele, hoogy essünk tul rajta, na!! Mert Ben könyve viszont nagyon érdekel!!
De meg kell mondjam, pozitivan csalodtam ebben is. Még mindig csak màsodik kedvenc, mert Mal könyve azért sok mindent visz magason, de ki tudja. Pl Jimmy sokkal hot-abb volt. Bàr meg kell mondjam, hogy el tudtam volna viselni, ha màshogy hivjàk :D

>!
Lelouch
Kylie Scott: Lead

Kezdem azzal, hogy nagyon vártam éééés nagyon tetszett is.
Sajnálom, hogy ilyen hamar vége lett, szokás szerint olvastam volna még egy kicsit, hogy mi történik. Na de majd a következő részben, biztos megemlítik őket is.. éés ha minden igaz télen jön is a folytatás!!! amit szintén alig várok. :D Nem tudom, mi lesz velem, ha véget ér a sorozat :(

>!
jolanka2
Kylie Scott: Lead

Ha a Playre 4 csillagot nyomtam, erre fél csillaggal többet kell adnom. Végre egy női karakter, aki szerethető, vicces és kimondja, amit gondol. Nekem Jimmyvel eddig ők alkotják a legösszeillőbb párost – igazán megküzdöttek a szerelmükért. Szerettem, hogy lassan halad a történet, jók voltak az apró szösszenetek a pár életéből, és addiktív – állandóan csak olvasni akartam!

>!
wannabe
Kylie Scott: Lead

IMÁDTAM ezt a könyvet, a sorozat legjobb része. A legjobban felépített rész. NAGYON, nagyon jó. Nem hittem volna, hogy Jimmy ennyire szerethető karakter lesz. Kidolgozott karakterek, történet. Minden ami kell. Tényleg csak ajánlani tudom.


Népszerű idézetek

>!
zuna19 P

“I’m healthy. I eat fruit.”
“In pie doesn’t count.”

6. fejezet

6 hozzászólás
>!
NaNa_88

My collection of idiot exes was epic.

3.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
>!
brygusz

Who ever said the heart was smart or that it followed directions?

>!
zuna19 P

“Hey. I could never hate you.”
“Promise.”
“I promise.” And it was true. He made me frustrated and angry all the damn time. There was no chance I could never ever bring myself to hate him, however. I cradled his face in my hands. He was so precious to me, yet he sounded so alone, lost and scared like a child. “That will never happen.”

17. fejezet

>!
brygusz

I did not have feelings for Jimmy Ferris. What a ridiculous thought.

>!
zuna19 P

“I know you probably haven’t seen your family for a while. As someone smart once said to me, family’s important.”

17. fejezet

>!
NaNa_88

„(…) Sometimes I just can’t get my stupid head to turn off.”

4.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
>!
NaNa_88

"You’re an animal.”

16.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris · Lena Morrissey
>!
NaNa_88

“So it’s preferable to live your life alone and unhappy?”
“Better than winding up broken. Better than breaking someone.”

13.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris · Lena Morrissey
>!
NaNa_88

“If it isn’t happening on the first date, why go back for more?

11.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris

A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Graeme Simsion: The Rosie Effect
Liane Moriarty: The Hypnotist's Love Story
Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars
Liane Moriarty: Big Little Lies
Kate McCarthy: Fighting Redemption
Liane Moriarty: What Alice Forgot
Markus Zusak: I am the Messenger
Belinda Alexandra: Wild Lavender
Colleen Hoover: Ugly Love