Lead (Stage Dive 3.) 67 csillagozás

Kylie Scott: Lead Kylie Scott: Lead

Stay up all night with the sexy rockers in Stage Dive, the epic New Adult series from New York Times bestselling author Kylie Scott, author of Lick and Play. As the lead singer of Stage Dive, Jimmy is used to getting whatever he wants, whenever he wants it, whether it's booze, drugs, or women. However, when a PR disaster serves as a wake-up call about his life and lands him in rehab, he finds himself with Lena, a new assistant to keep him out of trouble. Lena's not willing to take any crap from the sexy rocker and is determined to keep their relationship completely professional, despite their sizzling chemistry. But when Jimmy pushes her too far and Lena leaves, he realizes that he may just have lost the best thing that ever happened to him.

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
St. Martin's, New York, 2014
320 oldal · ASIN: B00ILYTJS6
>!
St. Martin's, London, 2014
320 oldal · ISBN: 9781250052384

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Malcolm (Mal) Ericson · Jimmy Ferris · David Ferris · Lena Morrissey · Evelyn Thomas · Ben Nicholson


Kedvencelte 13

Most olvassa 10

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

ZitussKa>!
Kylie Scott: Lead

„His good and bad, dark and light, his nice parts and his nasty. Everything he was, I loved (..)”

Közel hat évet váratott magára Jimmy, mégsincs kétségem afelől, hogy neki most kellett rám találni a személyes válságom által kreált olvasási gödör alján és segítő kezet nyújtva kiemelnie belőle.
Ez a könyv rendkívüli. Hosszú idők óta az egyik legjobb friends to lovers történet, amit olvastam. Meg merném kockáztatni, hogy az egyik legviccesebb és ölelnivalóbb hősnővel.
Zseniális karakterek, fantasztikus humor és heccelődés. A kémia pedig? A közöttük kezdetben óvatosan kigyúló szikra kis híján rövidzárlatot okozott a szívemnek a történet előrehaladtával.
Végtelenül szerettem.
Az értékelést nem ereszteném bő lére, így is fél kézzel már az esküvői meghívókra írom a neveket. Minden meghívott molytól elnézést, ha bal kézzel kissé csálén sikerült megoldanom! De mivel fogjátok tudni az okát, így bízom benne szemet hunytok felette :)
Repül a kedvencek közé.

18 hozzászólás
zuna19>!
Kylie Scott: Lead

Nem számítottam rá, hogy ennyire fog tetszeni ez a rész. Kellemes csalódást okozott számomra.
Az egész történet nagyon megható, izgalmas és vicces. Az erotikus részek pedig fantasztikusak. Kylie Scott kitett magáért. Egy rossz szót se tudok írni a könyvről. Minden lapja kincs.
Eddig ez a rész a kedvencem. Az elején sírtam a végén nevettem. Tiszta érzelmi hullámvasút, a jó fajtából persze.
Már a Taktusban nagyon kíváncsi lettem Jimmyre. Ugye, akkor még nem lehetett nagyon megszeretni, de már akkor felkeltette a kíváncsiságomat a karaktere, és persze reménykedtem, hogy megszeretem a későbbiekben. Ez megtörtént. De még, hogy! Jimmy nagyon megváltozott, szerencsére. IMÁDOM!!!
Lena már az elején nagyon szimpatikus volt, annyira esetlen teremtés, mégis már az első perctől megszerettem. Amikor az ajtót próbálja berúgna, szakadtam a röhögéstől. Tiszta hülyének néztek az embere annyira nevettem. A randijai is nagyon viccesre sikerültek. Főleg, hogy Jimmy féltékenységből mindent megtett, hogy ne sikerüljenek igazán a nagy események. De ezt persze tagadja. Mi mást tehetne a rocksztár, hogy ne égesse le magát és ne kellejen bevallani a valódi érzéseit? Imádni valóan csinálta.
A mellékszereplők is nagyon sokszor megnevettetek, de a két főszereplő akkor is nagy kedvenc lett.
Mal hozta a szokásos, vicces karakter szerepét. A kutyája meg egyszerűen zabálnivaló. Kis rosszcsont.
Elég sok kedvenc részem lett, de talán a legemlékezetesebb az volt mikor Jimmy és Lena először csókolóztak. Nagyon izzott a levegő. Annyira érzéki leírást adott az írónő csak a csókról magáról, hogy na. Hiába próbálnám leírni, elemezgetni ezt a jelenetet, nem sikerülne teljesen átadnom az egészet. El kell olvasni mindenkinek a könyvet, ahhoz hogy megértsétek miről beszélek.
A vége nagyon szép lezárása a történetnek.
A negyedik részt nem nagyon várom, igazándiból arra nem vagyok kíváncsi. Ben és Lizzy karaktere se fogott meg. Csak a mellékszereplők miatt fogom elolvasni. Szerencsére az a rész rövidebb.

4 hozzászólás
Brigi__>!
Kylie Scott: Lead

Oh, Jimmy! You are an animal. :D a piszok kis dög Malcolmot is szerettem sőt… de Jimmy a maga személyiségével ami elég komplikált volt maradjunk ennyiben belelopta magát a szívembe. Végérvényesen.
Tetszett, hogy itt lassan indult be a cselekmény. Ennél a könyvnél ez kellett. Lassan, de biztosan kellett átjutnia Lenanak a páncélon, amit Jimmy felhúzott maga köré. Tetszett, hogy finoman adagolta az írónő a dolgokat, hogy lassan haladtak. Tetszett, hogy Lena „tanította meg újra" és szerettette meg vele, hogy egy embert megcsókolni milyen jó érzés is tud lenni. Tetszett, hogy Lena lassan de biztosan bebizonyította ennek a tökfejnek nevezzük Jimmynek :D hogy milyen érzés szeretni valakit.
spoiler

6 hozzászólás
tamaa_ra>!
Kylie Scott: Lead

Szerintem eddig ez volt a sorozat legjobb része. Lena és a Stage Dive találkozása zseniális volt, nagyon jókat nevettem rajta. Azért hozzáteszem, nem csodálom, hogy voltak kétségei, hogy nem csak átvágják-e az állásajánlattal.
Jimmy nem egy egyszerű eset szerintem, viszont nagyon jól ki volt dolgozva a karaktere és összességében szerethető főszereplő lett. Szomorú volt, hogy a rehab után mennyire be volt korlátozódva az élete, mivel minden száműzve lett, ami kapcsolódott korábban a függőségéhez. Azt hiszem nem túlzás kijelenteni, hogy nem a rehab volt neki a legnagyobb kihívás, hanem a hétköznapokba való visszatérés. Tetszett, hogy írónő lépésről lépésre haladt a folyamattal és nem csak egyik napról a másikra oldódtak meg a gondok.
Lena összességében szimpatikus volt végig, de számomra önmagában a karaktere nem volt érdekes. Kicsit úgy éreztem, hogy csak a Jimmy-vel való kapcsolata az ami említésre méltó a személyében.
Maga a történet nekem összességében nagyon tetszett, mert humoros volt, ugyanakkor nem félt az írónő komolyabb témákba belemenni, amitől mélyebb és érzelmekkel telibb lett.

Lynn>!
Kylie Scott: Lead

Szerintem a három közül ez volt a legjobb rész. Nyilván azért, mert már az elején tudtunk, hogy J mekkora mocsok. A női főszereplő is ebben a részben tetszett a legjobban. Aranyos, érzékeny, határozott. A vége egy kicsit csöpögős lett – na jó, nagyon.

Mahooney>!
Kylie Scott: Lead

Az első kettő után nagyon vártam Jimmy történetét, mert tudtam, hogy ez a „überseggfej” vagyok szerep amit ő előad, valami nagyon izgalmasat takarhat. Nagyon jókat derültem Jimmy és Lena kapcsolatán, a szócsatáik igazán tele vannak izzással és éberen tart bármilyen fáradt is vagy :) Amin a legjobban derültem az az a rész mikor a cigiért megy a „harc” :D Lena igazán belevaló szókimondó csajszi, nagyon tetszett ahogy kezelte Jimmyt. Sajnálom, hogy ilyen gyorsan véget ért de a Benre jutó részben biztos hallunk még róluk is…

xoxo_ivett>!
Kylie Scott: Lead

Ez volt az elso hangoskonyv amit vegig is hallgattam. Eddig amikkel probalkoztam tul lassuak voltak az olvasasokhoz kepest igy mindig valtottam feluton de ez most igy volt jo.
Munkaba menet vagy fozes kozben hallgattam es igy folyamatosan feldobta a hangulatom.
En voltam az a fura csaj aki setalas kozben folyamatosan felkacagott mint egy kattant de elveztem minden egyes „kattant” pillanatot!
Bovebben majd a magyar ertekelesnel mert most neki is esek magyarul :-).

Tori0925 P>!
Kylie Scott: Lead

Hát ez most nem jött be annyira. Minden szép és jó csak nekem egy kicsit lassan indult be a sztori. Érdekes volt a bentlakásos bébiszitter-aszisztens szitu Lenánál. Már kíváncsi voltam és nem is csalódtam Jimmy történetében. A kis szóváltások is tetszettek. Talán csak a dráma volt ic picit túl sok.

Picichef>!
Kylie Scott: Lead

My my… Meg kell, hogy mondjak, nem nagyon volt szimpi Jimmy az elözö könyvek akapjàn és ugy voltam vele, hoogy essünk tul rajta, na!! Mert Ben könyve viszont nagyon érdekel!!
De meg kell mondjam, pozitivan csalodtam ebben is. Még mindig csak màsodik kedvenc, mert Mal könyve azért sok mindent visz magason, de ki tudja. Pl Jimmy sokkal hot-abb volt. Bàr meg kell mondjam, hogy el tudtam volna viselni, ha màshogy hivjàk :D

Lelouch>!
Kylie Scott: Lead

Kezdem azzal, hogy nagyon vártam éééés nagyon tetszett is.
Sajnálom, hogy ilyen hamar vége lett, szokás szerint olvastam volna még egy kicsit, hogy mi történik. Na de majd a következő részben, biztos megemlítik őket is.. éés ha minden igaz télen jön is a folytatás!!! amit szintén alig várok. :D Nem tudom, mi lesz velem, ha véget ér a sorozat :(


Népszerű idézetek

zuna19>!

“I’m healthy. I eat fruit.”
“In pie doesn’t count.”

6. fejezet

6 hozzászólás
NaNa_88>!

My collection of idiot exes was epic.

3.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
zuna19>!

“Hey. I could never hate you.”
“Promise.”
“I promise.” And it was true. He made me frustrated and angry all the damn time. There was no chance I could never ever bring myself to hate him, however. I cradled his face in my hands. He was so precious to me, yet he sounded so alone, lost and scared like a child. “That will never happen.”

17. fejezet

Brigi__>!

I did not have feelings for Jimmy Ferris. What a ridiculous thought.

zuna19>!

“I know you probably haven’t seen your family for a while. As someone smart once said to me, family’s important.”

17. fejezet

NaNa_88>!

„[…] Sometimes I just can’t get my stupid head to turn off.”

4.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Lena Morrissey
NaNa_88>!

"You’re an animal.”

16.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris · Lena Morrissey
Brigi__>!

Who ever said the heart was smart or that it followed directions?

NaNa_88>!

“So it’s preferable to live your life alone and unhappy?”
“Better than winding up broken. Better than breaking someone.”

13.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris · Lena Morrissey
NaNa_88>!

“If it isn’t happening on the first date, why go back for more?

11.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris

A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ashley Jade: The Words
Colleen Hoover: It Ends with Us
Colleen Hoover: Maybe Someday
L. J. Shen: Broken Knight
Renée Carlino: Sweet Thing