Deep ​– Tónus (Stage Dive 4.) 895 csillagozás

Kylie Scott: Deep – Tónus

Ennek ​az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie…

Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.

Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és szexis Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban… (tovább)

Kylie Scott: Deep

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
344 oldal · ISBN: 9789634571032 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
344 oldal · ISBN: 9789634571049 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
344 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634571025 · Fordította: Császár László

Enciklopédia 36

Szereplők népszerűség szerint

Malcolm (Mal) Ericson · Jimmy Ferris · David Ferris · Lena Morrissey · Evelyn Thomas · Anne Rollins · Ben Nicholson · Lizzy Rollins · Gibson 'Gibby' Thunderbird Rollins-Nicholson · Martha Nicholson

Helyszínek népszerűség szerint

Portland, Oregon


Kedvencelte 96

Most olvassa 20

Várólistára tette 116

Kívánságlistára tette 167

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Kylie Scott: Deep – Tónus

„Azok, akiknek gond van az önbecsülésével, általában tartanak a szerelemtől, hiszen mivel nem képesek önmagukban észrevenni az értékes vonásokat, lehetetlennek tartják, hogy mások észrevegyék bennük.”

Hm….nem is tudom mit írjak.

Nagyon vártam már Ben történetét, mert egy vele teljes a sorozat, kettő, tudni akartam, hogy miért is nem tudom eldönteni kedvelem e, vagy sem!?

Az elején bizony lekevertem volna neki egy – két pofont…..de tulajdonképpen, így volt életszerű. És a végére végül is csak azzá vált, amit nem néztem volna ki belőle.

Tehát kellemeset csalódtam benne, mindezek után erős késztetést éreztem, hogy ne adjak rá maximum csillagot és végül, mégis úgy döntöttem, hogy ez a sorozat is megérdemli a jó csillagozást, függetlenül attól, hogy az aktuális hangulatom miatt nem tudtam teljesen ráhangolódni az adott „rossz fiúra”!

Hősnőnket eddig sem kedveltem és nem is örültem, hogy Ő az a szerencsés, aki megkapja eme díszpéldányt, de mivel nem az én véleményem dönt ez ügyben, így úgy döntöttem, elengedem ezt az érzést.

Olvastatta magát, még ha nem is hozott lázba, de így kerek ez a sorozat is.

3 hozzászólás
Tünde_JLT I>!
Kylie Scott: Deep – Tónus

-Nem fogok szakállt növeszteni, (…)!
-Az a baj, hogy igazi férfinak kell lenni hozzá. Nem szégyen az, de szerintem ez még nem neked való, Jim.

Jaj, Ben! Bárcsak a szakállon múlt volna, hogy az első sortól kezdve tökéletes pasi legyél, de legalább megjött az eszed. Viszont így voltál valóságos. Egy nagyra nőtt gyerek vagy, aki élvezte a saját játszóterét, azonban egyszer fel kell nőni. spoiler
Imádtam ezt a könyvet spoiler, ahogy a szakállas pasikat is spoiler imádom. ♥♥♥

***
Még mindig imádom a szakállas pasikat :D

4 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Kylie Scott: Deep – Tónus

Fájdalmasan veszek búcsút ettől a négy szeretnivalóan lökött rosszfiútól. Ben és Lizzy története nem lett kedvenc, de szerencsére az előző rész szereplői is sokat szerepeltek ebben az utolsó könyvben. Nem hagyhatom ki, hogy Jimmy még mindig a No.1.! *-*
Nagyon fognak hiányozni mindannyian, hatalmas kedvenc lett a sorozat.

2 hozzászólás
zuna19 >!
Kylie Scott: Deep – Tónus

Igazából egy fokkal jobb volt mint elsőre. Fél csillag +-ba. 2016 februárjában olvastam először a könyvet. Igazából nem valami eltérő a mostani véleményem. Pár mondatot másolok is.
A sorozatnak ezt a részét nem nagyon vártam. Ben és Lizzy karaktere egy cseppet sem nyerte el a tetszésemet. Igaz, hogy nem utáltam, de nem is szerettem meg őket a történet végére sem maradéktalanul. Olyan semmilyenek szerintem. A prológus nagyon jóra sikerült, de utána nagyon lapos lett az egész. Uncsi.
Ebben a „záró” részben a mellékszereplők jelenléte javított egy kicsit a történeten. Őket imádtam!
Kedvelem a többi párost. ❤
A sorozatból még mindig a harmadik rész a kedvencem. Jimmy és Lena ❤ története a legjobb. https://moly.hu/idezetek/880163 Miattuk megérte elolvasni a Deep-et.
Igaz most, hogy kiderült lesz egy plusz rész, nagyon megörültem, főleg, hogy Sam és Martha sztorijára brutálisan kíváncsi lettem. :) Már várom őket.

Bitten>!
Kylie Scott: Deep – Tónus

Egyik szemem sír a másik nevet. Folytatás ide veled!
Hát ennek a sorozatnak is végéhez közelítünk :(
Szívesen olvasnék még ilyen sorozatokat, esetleg Sam történetét vagy a Drive Bar sorozatát.

Kevesebb mint 12 óra elrepült velük, nagyon vékony lett ez a kötet szerintem :'D

Szerettem Bent és szerettem a problémáit. Talán személyiségileg ő a kedvenc vagy Mal, nem is tudom. Még szerencse, hogy náluk lehet egyszerre többet is szeretni ;-)

Stage Dive. Girls & Guys. Humor. Összetartozás. Problémák – Tökéletes kikapcsolódás!

*Jut eszembe!
Az agyam eldobtam a koncert személyzetének megnevezésének magyarosításától! Felesleges volt és irtó idétlen!

Kawaii_vIVIv>!
Kylie Scott: Deep – Tónus

Izgultam, hogy ez a rész nem lesz olyan jó, mint a többi, de szerencsére csak feleslegesen tettem mindezt. Mert Ben és Lizzy párosa eszméletlenül jó. Nem sokat vacakol az írónő, belecsapunk a lecsóba, majd visszaugrunk kicsit az időben, hogy megtudjuk hogyan is jöttek ők ketten össze. Benről eddig nem sok mindent lehetett tudni. Ha jelen is volt az előző részekben nem sokat beszélt, inkább csak úgy volt. Lizzy kicsit aktívabb volt és végre ebben a részben mindketten ki tudtak bontakozni. Egyikőjük se tervezett gyereket, de hát az élet már csak ilyen. Igaz, elég ügyesen sikerült ezt összehozni XD A barátok mind sokkot kaptak, leginkább Mal. Ő aztán nagyon bepöccent, és rossz volt ilyennek látni. Hiányzott az a Mal, akit a második részben úgy imádtam. Szerencsére Lizzy talpraesett karakter aki nem adja fel és ha már így alakult akkor ennek megfelelően alakítja az életét. Itt Ben az, aki nehezen fogadja az új helyzetet és ezáltal néha fájdalmat és szomorúságot okoz Lizzy-nek. És a drága Martha…hogy te mi a fenéért vagy olyan kedves mint egy lórúgás…Bááár a szüléses jelenetnél tetszett, hogy bement és szidja csak őt Lizzy :D Persze nem lopta be magát a szívembe Martha, de kíváncsi vagyok az ő könyvére, hátha ott megláthatjuk azt amit Sam szeret benne -.-
Bennek elég sok időbe telt amíg végül rájött, hogy kell neki Lizzy mindenhogy és végre el tudja fogadni ezt az egész helyzetet. A humor ebben a részben is fergeteges volt. Szívemhez nőtt a Stage Dive család! ♥

Sippancs P>!
Kylie Scott: Deep – Tónus

Nem lett kedvenc, de azért na… a Stage Dive az Stage Dive!
Igazából nekem nem is a sztorival, hanem inkább Bennel és Lizzel volt gondom. Valahogy nem ilyennek tűntek az előző részek alapján. Én úgy számoltam, hogy a titkos szerelemből alakul majd egy jó kis cselekmény, ahol a folyton háttérbe húzódó Ben megmutatja a jobbik énjét, és totálisan levesz a lábamról, Liz személyében pedig egy újabb laza, „könyves barátnőt” avathatok. Erre kaptam egy furán viselkedő, gyakorlatilag semleges Bent, és a terhesség miatt egy szüntelenül nyafogó Lizt. Annyira nem így képzeltem el a történetüket!
A banda tagjai viszont nagyon sokat nyomtak a latba, és Mal… ahh, még mindig totális szerelem! (Azért az az esküvői szöveg nem volt semmi! :))
Összességében tetszett a könyv, de az írónő Lizből értelmesebb nőt is faraghatott volna, és Bennek sem ártott volna egy kis pörgősség.

2 hozzászólás
csillagka>!
Kylie Scott: Deep – Tónus

Utolsó rész (vagyis nem, mivel bejelentették közben Sam és Marha kötetét)
Elbúcsúzunk a Stage Dive-es fiúktól- lányoktól, nálam keserédes a búcsú, angolul végigmakogva se győzött meg teljesen, most se, hogy valójában ennek így kellene lennie. A legerősebb érzelmem az olvasás után megint csak Ben sajnálata, egyszerűen elfogadom vannak olyan emberek akik nem éreznek késztetés családot alapítani, felelősséget vállalni egy gyerekért, élvezik az életet ahogyan van, és ennyi.
Liz nálam egy egyszerűen levakarhatatlan rágóguminak tűnt (bocsi) akkor is, ha a fordítás nagyon próbálta szépíteni a probléma mélységét és kikerültek olyan mondatok amelyek még inkább bővítetek a szakadékot, a két egymáshoz csak testileg vonzódó ember között.
Legjobban a sorozat humorát szeretem, amely ezen a már nem álomvilágban játszódó részen is átütött, még mindig Dave a kedvencem, Mal most kicsit túl soknak tűnt, akkor is ha valahol csak a családját akarta védeni. Könyvben legjobb Junior Benny-boy neve. (ezzel azt hiszem mindent elmondtam) Korrekt befejezése egy hatalmas repülésnek ahol végül leszálltunk a földre, csak éppen ott már nem lehet rózsaszín felhőkön táncolni.
2. Viszlát fiuk találkozunk még, ígérem :)

10 hozzászólás
Naiva P>!
Kylie Scott: Deep – Tónus

Szeretem ezt a sorozatot. Akkor is, ha a sorozat első kötete, Ev és Dave párosa kissé gyengén indított. Nem az ő hibájuk. Aztán részről-részre egyre jobb lett. Végül a befejező kötettől valamiért tartottam az eddig olvasott vélemények alapján, – illetve, amiért a korábbi részek alapján Benny-boy nem keltett bennem túlságosan pozitív benyomást.
Szerencsére tettem egy próbát, elolvastam és hatalmasat csalódtam. De kellemesen!!! Persze, ki lehetett volna sokkal többet is ebből a részből, de egyáltalán nem volt rossz.
Lizzy is nagyon szimpatikus volt és nagyon szerethető. Ő volt eddig a legfiatalabb a lányok közül, és meg kellett hoznia élete döntését. Vagyis nem kellett, mert nem teketóriázott. spoiler Sírtam a nevetéstől, mert konkrétan spoiler Martha is jó valamire…
Azt már a Play-ben lehetett sejteni, hogyan érez Lizzy a nagydarab, lamberszexuális külsejű basszusgitáros iránt. Örültem, hogy az a jelenet újra meg volt említve, csak most Liz szemszögéből. Benny-boy számomra teljesen pozitív csalódás. Nem is sejtettem, hogy ilyen ősember típus. Nem volt a jellemével sem gond. Még csak önző sem volt.
Sajnálom, hogy vége a sorozatnak. Bízom benne, hogy egyszer még olvashatok arról, amikor Ev & Dave és persze Anne és az örökmozgó Mal babázik…
Nagyon kíváncsi lettem Vaughan Hewson történetére. Ő hol volt eddig?!

DarknessAngel>!
Kylie Scott: Deep – Tónus

A várva várt befejezés. Nagyon vártam már ezt a részt egyrészt, mert Ben nagyon szimpatikus volt, másrészt pedig az angol borító miatt, ami egyszerűen szemetgyönyörködtető. *-* Picit viszont úgy érzem, csalódtam mind a két téren.
Ne értsetek félre, imádtam a könyvet, mert mind már sokszor elmondtam, az ilyen sztorikért élek-halok! De nekem az előző részekből valahogy sose az jött le, hogy Ben ilyen bohém, elköteleződés mentes életet élne. Úgy gondoltam, ha megtudja a híreket, persze ki lesz akadva ő is, de közben kész lesz, hogy felelőséget vállaljon a tetteiért. Nem pedig, hogy ennyit fog érzelmi „fogócskázni” Lizzy-vel, és sorban ontja majd a rosszabbnál rosszabb válaszokat.
Szóval igen, valahol egy kicsit csalódtam Ben-ben, viszont örültem, amikor a fiúk jól helyretették, főleg Jimmy. Mert nagyon megérdemelte, hogy végre észhez térjen. Azután persze már könnyű Ben-be is beleszeretni. Mert… azta! Ez a pasi is aztán nagyon tud, ha akar. :D
Lizzy szókincse kicsit készületlenül ért, pedig róla nem hittem azt, hogy szende kislány lenne. De ez csak jó volt, mert legalább volt min szórakozni, nem esett egykönnyen kétségbe, és mert hinni a pozitív végkifejletben.
Az epilógus igazán cuki lett, főleg mert Jimmy és Lena is meg lettek említve. ^-^
Szerintem még majd tuti előkapom valamikor a Stage Dive egy-egy részét újraolvasásra.


Népszerű idézetek

BarbyMalik0112 P>!

– Ki ez a mennybéli teremtés, kit magam előtt látok? – kérdezte – Szépségeddel elvakítottál, titokzatos idegen. Nyomban tudnom kell, ki vagy.
– A feleséged.
– Akkor ezért tűntél olyan ismerősnek.

Kapcsolódó szócikkek: Anne Rollins · Malcolm (Mal) Ericson
Sheila_7 I>!

– Nyugi, Gyilkos is, és én is nagyon jól megleszünk.
– Szegény, biztosan nagyon megkönnyebbül majd, hogy kiszabadulhat a kutyahotelből. Ez az egyetlen dolog, amiért egy kicsit örülök, hogy hazamész. Mert a legutóbbi két alkalommal, amikor felhívtam, már nem is volt hajlandó szóba állni velem.
– De itt most egy kutyáról van szó, Anne. Nem tud beszélni.
Még jobban összevonta a szemöldökét.
– Viszont amikor nekem ugatott, mindig olyan aranyos kis nyüszítő hangokat is hallatott. Ugye tudod, mire gondolok? Nagyon aggódom, hogy elhidegült tőlem. Tudod, ő egy nagyon érzékeny kis állat. Mélyen, legbelül, éppen olyan, mint Mal.
– Gyilkos egy közveszélyes dilinyós, aki képes addig kergetni a saját farkát, míg megbotlik benne, és pofára esik – feleltem. – Bár, így jobban meggondolva, igazad van. Tényleg tiszta Mal.

Kapcsolódó szócikkek: Anne Rollins · Gyilkos · Lizzy Rollins
Ács_Milán>!

Azok, akiknek gond van az önbecsülésével, általában tartanak a szerelemtől, hiszen mivel nem képesek önmagukban észrevenni az értékes vonásokat, lehetetlennek tartják, hogy mások észrevegyék bennük.

268. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lizzy Rollins · önbecsülés · szerelem
6 hozzászólás
zuna19 >!

Lizzy: A rózsák vörösek, az ibolyák kékek, bejössz nekem Ben, én bejövök néked?
Ben: Vacak költő vagy.

Kapcsolódó szócikkek: Ben Nicholson · Lizzy Rollins
SzAngelika>!

Mondj, amit csak akarsz, tépd darabokra a lelkem, de akkor is melletted maradok.

9. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Ben Nicholson
Deziréé>!

Bekaphatod a lapát kaszát, Ben Nicholson.

Kapcsolódó szócikkek: Lizzy Rollins
EditVagyok>!

Zseni. Ez az ember egy rohadtul lélegzetelállító, szakállas, basszgitáros, szekrényajtónyi zseni.

105. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ben Nicholson · Lizzy Rollins
5 hozzászólás
zuna19 >!

– Hűha – felelte Anne, és egészen elkerekedett a szeme. – Helyes. Egy kicsit most nőtt a szememben ez a szakállas csoda.
– Mhm.
Mindenesetre ez már maga egy fokkal jobb volt, mint az, aminek eddig nevezte. A Sperminátor.

Kapcsolódó szócikkek: Anne Rollins · Ben Nicholson · Lizzy Rollins
Smurfettereads>!

– Lizzy! – hangos kiáltás remegtette meg a levegőt.
– Szia, Mal.
– Köszönj szépen Elizabeth tántinak, fiam! – mondta újdonsült sógorom, és egy fekete-fehér foltos kutyát nyomott a képembe. Ajkamon apró, nyáltól csöpögő nyelv siklott végig, arcomba pedig kutyakeksz szagától terhes, meleg kutyalehelet csapott. Nagyon nem menő.
– Hé! – kiáltottam, majd hátam a falnak vetettem, és minden erőmmel azon voltam, hogy legyőzzem a megint rám törő hányingert. A terhesség csodája. – Szia, Gyilkos.
– Add csak ide! – mondta Anne. – Nem mindenki szeret kutyával smárolni, Mal.
A szőke, szénné varrt pasi csak vigyorgott, és átadta neki a szőrgombócot.
– Pedig jól smárol. Mindent tőlem tanult.

14. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anne Rollins · Lizzy Rollins · Malcolm (Mal) Ericson

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Szerelmi háromszög
Cora Carmack: Színjáték
B. B. Easton: A rocksztár
T. L. Swan: A szédítő
Graeme Simsion: Rosie update
Taylor Jenkins Reid: Evelyn Hugo hét férje
Cora Reilly: Becsület
L. J. Shen: A szégyentelen
Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa
Vi Keeland: Hívatlan vendég