Deep (Stage Dive 4.) 43 csillagozás

Kylie Scott: Deep Kylie Scott: Deep

Positive. ​With two little lines on a pregnancy test, everything in Lizzy Rollins' ordinary life is about to change forever. And all because of one big mistake in Vegas with Ben Nicholson, the irresistibly sexy bass player for Stage Dive. So what if Ben's the only man she's ever met who can make her feel completely safe, cherished, and out of control with desire at the same time? Lizzy knows the gorgeous rock star isn't looking for anything more permanent than a good time, no matter how much she wishes differently.

Ben knows Lizzy is off limits. Completely and utterly. She's his best friend's little sister now, and no matter how hot the chemistry is between them, no matter how sweet and sexy she is, he's not going to go there. But when Ben is forced to keep the one girl he's always had a weakness for out of trouble in Sin City, he quickly learns that what happens in Vegas, doesn't always stay there. Now he and Lizzie are connected in the deepest way possible…but will it… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
St. Martin's, New York, 2015
270 oldal · puhatáblás · ISBN: 97812500052391
>!
St. Martin's, London, 2015
288 oldal · ASIN: B00JCX1RJE

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Malcolm (Mal) Ericson · Jimmy Ferris · David Ferris · Evelyn Thomas · Anne Rollins · Ben Nicholson · Lizzy Rollins


Kedvencelte 3

Most olvassa 8

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Kylie Scott: Deep

A sorozatnak ezt a részét nem nagyon vártam. Ben és Lizzy karaktere egy cseppet sem nyerte el a tetszésemet. Igaz, hogy nem utálom, de nem is szerettem meg őket a történet végére sem. Olyan semmilyenek szerintem. A prológus nagyon jóra sikerült, de utána nagyon lapos lett az egész.
Ebben a záró részben a mellékszereplők jelenléte javított egy kicsit a történeten. Őket imádtam! Jó volt, hogy benne vannak.
A sorozatból még mindig a harmadik rész a kedvencem. Jimmy és Lena története a legjobb. Ebben a részben pedig imádtam őket. http://moly.hu/idezetek/610213
Miattuk megérte elolvasni a Deep-et.

csillagka P>!
Kylie Scott: Deep

Akik olvasták a sorozat előző köteteket, azok nagyon nagy százalékát nem igazán érintette meg Ben és Liz sorsát bemutató utolsó rész. (engem se) Benny Boy nem egy izgalmas rock-sztár alkat, nem bohóc, nem poéta és nem szuggesztív előadó csak egy egyszerű, klasszikus értelemben vett muzsikus, aki semmi mást nem szeretne mint zenélni, valójában ő csodálkozik a legjobban, hogy bekerült a világ első bandájába, nem érdekli a pénz (eljár ingyen is kis klubokban pengetni) Boldog, elégetett ember aki élvezi, hogy ott van ahová már gyerekkorában is érkezni akart. Szerencsétlen egy bolondos hajnalon nem tudja felhúzva tartani a nadrágját, nem felelőtlen, védekezik, nem akar folytatást, őt lepi meg a legjobban mikor elkezdik magyarázni, hogy mostantól gondos apaként kell viselkednie. (komolyan sajnálom) Összezavarodik és innen eddig magasan szárnyaló mese lement realista valóságos drámába, mivel nem erre vártam nem is élveztem. Befejező rész amit szinte mindenki elfog olvasni, de nem itt van a sorozat csúcsa, sajnos nekem inkább keserűnek tűnt az eddigi humor és ragyogás helyett.

Brigi__>!
Kylie Scott: Deep

Oh, Benny boy :D

Hát ez a rész számomra nem a legjobb. Sajnos ez a rész nem Benről, hanem Lizzyről szólt. Hozzáteszem bírtam a csajt :D Nekem hiányzott, hogy megtudjak pár dolgot Benről és nem csak így elvétve, hogy a nagypapájától kapott kocsit vezeti, vagy hogy van egy hugicája. Többet akartam tudni róla, de nem, keveset kaptam.
A terhesség….hát az sokkolt először nem olvastam el a fullszöveget aztán valahogy elfogadtam.
Tetszett, hogy Jimmy volt a józan ész most olyan fura volt tőle :D A vége egyszerűen gyönyörű volt, ahogy Ben kiált a színpadra és szerelmet vallott *-* ez minden lány álma *-*
A szülés megért egy misét mit ne mondjak. xD

Összességében elfogadható volt ez a rész szerintem, bár érződött, hogy befejező kötet. :)
spoiler

mézesmogyifelhő>!
Kylie Scott: Deep

Az első normális terjedelmű könyv, amit angolul végig olvastam. Örülök mert közben egészen elfeledkeztem, hogy más nyelven olvasok. A sorozatnak még csak az első részéhez volt szerencsém eddig, az jobban is tetszett, de ez is szórakoztató volt. Benről nem tudunk meg túl sok mindent, de Lizzy egészen szimpatikus volt. Ennek a könyvnek a legnagyobb erőssége, hogy a többi szereplő nem csak fel fel tűnik néha, hanem szerves része a történéseknek a turné miatt. Az eleje nagyon vicces volt-bár Lizzynek nagyon nem – és élveztem, hogy minden fontos pillanat, veszekedés,beszélgetés a többiek jelenlétében zajlott. spoiler

lettielena>!
Kylie Scott: Deep

Hááááát, ez a mélypont a négyből. Igazából azt kaptam, amit vártam, nem volt benne túl nagy újdonság. Liz és Ben kissé az idegeimre ment, spoiler
Mal és Anne ebben a részben is kedvencek maradtak. spoiler
Maga a történetvezetés olyan, mint az előző részeknél, van benne minden, de végig az az érzésem volt, hogy még egy bőrt húzzunk le a sztoriból, a rajongók, úgyis megveszik a könyvet.
Jó is volt, meg nem is.

Monday>!
Kylie Scott: Deep

Klasszikus könyves klisének fogom hívni ezentúl. Minden sorozatban egyszer benne kell legyen, hogy valami történjen is a könyvben.
spoiler
Ohh ja és valahogy annyira taszít, hogy úgy tartja azt a gitárt, mint egy nagybőgőt.

1 hozzászólás
jolanka2>!
Kylie Scott: Deep

Nem volt ez olyan rossz, csak kevés benne Ben és túl sok Lizzy… a nőt pedig igazán nem zártam a szívembe. Tetszett Ben hozzáállása a rock n' roll életstílushoz, de az előző könyv után ez a kötet nagyon átlag kategória történet és karakterek tekintetében is.

Valkűr>!
Kylie Scott: Deep

Elsőre kevesebbet vártam a könyvtől, mivel az előző részekben Ben nem olyan sok szerepet és jelenetet kapott, Liz pedig határozottan nem volt szimpatikus számomra. Annyira nem ragadott magával mint az előző három könyv, mivel azok első látásra szerelmek voltak. Kicsit hiányzott belőle az ismerős szikra és bizsergés, hogy ismét a Stage Dive világába merülhetek. Viszont tetszett a témaválasztás, és ahogy az írónő kezelte ezt az egész gyereket-várok témát.

TianaBalerina>!
Kylie Scott: Deep

Ez is nagyon élveztem, de minden egyes olvasással egyre inkább azt érzem, hogy ez a leggyengébb. De azért még jó. Én bírom a becsúszott terhesség sztorikat, de abban, ennél vannak jobbak is. A mellékszereplők akik az eőző könyvek főszereplői uralják az összes jelenete amiben benne vannak, főleg Mal és Jimmy. A végén, azért sírtam a szülésnél, és Martha feloldozta nekem magát. Imádtam a végén.

RoseMarry>!
Kylie Scott: Deep

A sorozatnak ez a része tetszett a legkevésbé. A prológust olvasva azt hittem mégiscsak jó lesz, de utána eléggé semmilyen volt.
Ben-t alig ismertük meg, mert a hangsúly szinte végig Lizzy-n volt, de nem a jellemén, hanem hogy hogy éli meg az alaphelyzetet. A vége nem volt rossz, de szerintem többet is kilehetett volna hozni a könyvből.
A mellékszereplőket még mindig nagyon szerettem és ők kicsit emelték a történet értékét.


Népszerű idézetek

zuna19>!

The mad drummer went down on one knee before Anne, holding out a hand. With a grin, she placed her fingers in his.
“Who is this unearthly creature I see before me?” he asked. “You dazzle my eyes, mysterious stranger. I must know who you are immediately.”
“I’m your wife.”
“Thought you looked familiar.” He kissed the back of her hand, turning to rest his spine against the bottom of the lounge chair, between her legs.

9. fejezet

>!

“Say hello to your Aunt Elizabeth, son.” My new brother-in-law thrust a black-and-white puppy straight at me. A wet little tongue swiped my lips, and warm panting puppy breath, ripe with the scent of dog biscuits, filled my face. Not good.
“Whoa.” […] “Hi, Killer.”
“Give him to me,” said Anne. “Not everybody wants to French kiss the dog, Mal."
The blond, heavily tattooed man grinned, handing the fur baby over.
“But he’s a great kisser. I taught him myself."

Kapcsolódó szócikkek: Anne Rollins · Gyilkos · Lizzy Rollins · Malcolm (Mal) Ericson
15 hozzászólás
zuna19>!

The music went on and on, and I stood staring, lost.

1. fejezet

>!

“Ben, I don’t like you because you have money. I like you because you’re you.”

Kapcsolódó szócikkek: Ben Nicholson · Lizzy Rollins
>!

“Sweetheart, I’m not talking about us being friends, though that’s nice and all. I’m talking about the fact that you turn me on. Have since the minute I met you. Physically, you get to me.”

Kapcsolódó szócikkek: Ben Nicholson
3 hozzászólás
Brigi__>!

Wouldn't surprise me if we had another beard on board in the near future.

Brigi__>!

You have no idea what drama queens guitarists can be.

Brigi__>!

I had a man to forget and a town to explore.


A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday
Ashley Jade: The Words
Renée Carlino: Sweet Thing
S. C. Stephens: Thoughtless
Colleen Hoover: It Ends with Us
Cora Reilly: Bound by Duty
Brittainy C. Cherry: Behind the Bars