Closer (Stage Dive) 29 csillagozás

Kylie Scott: Closer

From New York Times and USA Today bestselling author Kylie Scott comes a new story in her Stage Dive series…

When a stalker gets too close to plus-size model Mae Cooper, it’s time to hire some muscle.

Enter former military man turned executive protection officer Ziggy Thayer. Having spent years guarding billionaires, royalty, and rock n roll greats, he’s seen it all. From lavish parties through to every kind of excess.

There’s no reason some Instagram stylista should throw him off his game. Even if she does have the most dangerous curves he’s ever seen…

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
108 oldal · ASIN: B07KQN5MBL
>!
90 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781970077056
>!
108 oldal · puhatáblás · ISBN: 1970077050

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Kylie Scott: Closer

Ismét szerelmes lettem a csapatba. Az hogy a Stage Dive tagjairól olvashatok ismét, boldogsággal tölt el. Még, ha csak mellékszerepbe is vannak ebben a szösszenetben, úgy is jó. A mostani főszereplő páros is imádni való, megszerettem őket. Bejött ez a sztori. Minden tetszett benne.

3 hozzászólás
csillagka P>!
Kylie Scott: Closer

Nagyon tetszik a „1001 Dark Nights” mese sorozat, az egyik legjobb koncepció, hogy új szerzőket, sorozatokat ismerj meg. A részek mindig különálló történetek, tehát magukban olvashatok, szervesen nem kapcsolódnak a fő cselekmény szálhoz, szegény írók jól megszívják mutatni kell valamit ami azoknak is érdekes akik rajongói egy sorozatnak és közben elbűvölni azokat az ismeretleneket akiknek fogalmuk sincs a történet alakulásáról.
Pont annyira tetszett (nem tetszett) mint az előző 1001-es szösszenet, nagyon rövid, és már sajnos csak nyomokban (alig látható mértékben) tartalmaz Stage Dive-t. Oké Dave-Mal lakóházában játszódik, a szomszéd csajról szól aki éppen egy zaklatott híres fotómodell és közben Léna barátnője, de ennyi és nem több. A zaklatót elkapják, összejön a nagyon helyes testőrével. Ezerszer olvasott történet és még mindig nem az a Vegasi éjszaka Dave szemszögéből elmesélve. Kár, talán majd legközelebb.

1 hozzászólás
Bitten>!
Kylie Scott: Closer

Még száz oldalban is képes odacsapni! Igy kell ezt csinálni!

L_B_Mariann P>!
Kylie Scott: Closer

Csak egyetlen egy dolgot sajnálok, azt, hogy ilyen rövid! Mégis, akármilyen rövidke is volt, szerettem! Az, hogy a banda „közelében” lehetek még ha csak pár oldalon is nagyon nagy örömmel olvastam, minden sorát! Mert hát a Stage Dive egyszerűen… minden egyes része felejthetetlen!
Na de a két jelenleg olvasott két főszereplőnk is szerethető volt. A történet is tetszett.

Trice29 P>!
Kylie Scott: Closer

Tetszett a történet, a szereplők is aranyosak voltak. Jó volt a bandával együtt bulizni ♥

Veress_Éva>!
Kylie Scott: Closer

Cuki volt, szuper agyat kikapcsolós olvasmány. :)

otaksa>!
Kylie Scott: Closer

Egy rövidke kis szösszenet a Stage Dive sorozathoz. Nem szorosan kapcsolódik a korábbi szereplőkhöz, de azért a végére feltűnik mindenki a régiek közül. Öröm volt újra velük tölteni egy kis időt. Mae plus-size modell, Ziggy pedig az őt védő testőr.

Detty77 >!
Kylie Scott: Closer

Kylie Scott Stage Dive sorozatát nagyon szerettem, így lelkesen olvasom a hozzájuk “kapcsolódó” kisregényeket. Ezek egymástól függetlenül is olvasható, szabadszájú és szenvedélyes off. A testőr történetek a off, ezért tudtam, hogy ez tetszeni fog. Ami így is lett, de ami miatt levontam Mae és Ziggy történetéből 1 csillagot, az azért volt, mert spoiler. Nagyobb hangsúlyt kapott Mae védelmé, mint a off.

jolanka2>!
Kylie Scott: Closer

Tulajdonképpen jót tett a lelkemnek. A főszereplők sokkal szimpatikusabbatak, mit a Strongban, és sokkal logikusabban építkezett a történet, de az is igaz, hogy kevesebb a zenei szál, és a Stage Dive-os fiúknak is kevesebb szerep jut. Tetszett, ahogy Mae állandóan hebegett-habogott Ziggy közelében, és folyamatosan próbált áthatolni a férfi profikra jellemző szakmai hozzáállásán.Értékeltem a nyomozós szálat is, és azzal az érzéssel zártam a novellát, hogy szívesen olvastam volna jobban kibontva, regény fomában.


A sorozat következő kötete

Stage Dive sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Finding Cinderella
Tiffany Reisz: The Confessions
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Sarah J. Maas: The Assassin's Blade
Jamie McGuire: A Beautiful Wedding
The Magical Christmas Cat
Ilona Andrews: Magic Stars
Ilona Andrews: Diamond Fire
Noelle Adams: Unveiled