Love ​Under Quarantine – Karanténszerelem 387 csillagozás

Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

Csak egy karnyújtásra van tőled, mégsem érintheted.

Karantén. Két erkély. Egy véletlen találkozásból lett szerelem.

Evan Sparks futballsztár, aki mellett egy csapatbuli végén drogokat és szteroidokat találnak. Ezzel azonnal az országos lapok címoldalára kerül, és ideiglenesen eltiltják a sporttól. A botrány elől a legjobb barátja lakásába menekül.

Sadie romantikus regényeket ír, éppen véget ért a kapcsolata, a sebeit nyalogatja, és az írói válságával küzd.

Mindketten szeretnek a balkonon időzni, itt pillantják meg egymást. A kezdeti szemlélődésből hamarosan románc bimbózik a valóságban és Sadie elképzelt világában is.

De vajon kipukkad majd ez az idilli buborék, ha a világ újra elindul?

A kötet az élet és a szerelem mellett teszi le a voksot a csüggedés helyett. Megható szerelmi egymásra találás koronavírus idején.

Eredeti megjelenés éve: 2020

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
296 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635613519 · Fordította: Béresi Csilla
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
296 oldal · ISBN: 9789635615018 · Fordította: Béresi Csilla
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
296 oldal · ISBN: 9789635615025 · Fordította: Béresi Csilla

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Evan Sparks · Sadie Walsh


Kedvencelte 9

Most olvassa 18

Várólistára tette 138

Kívánságlistára tette 160

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Hddorka P>!
Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

Nem, ez most kis csalódás volt számomra. Isten lássa lelkem, én igazán akartam szeretni, de nem sikerült. Pedig a történet szerintem remek lett volna, csak nem éreztem olyan kidolgozottnak. Összecsapott volt.
14 nap alatt kialakult insta szerelem volt ez a javából, annyira, hogy már nekem is sokk volt. Igazi elsöprő „kamasz szerelemről” olvashattam, amit két felnőtt jelenített meg az oldalakon, igencsak gyerekes módon.
Könnyed kikapcsolódásnak tökéletes, mentes a drámai fordulatoktól, szóval aki egy nyugis kikapcsolódásra vágyik minden izgalom nélkül bátran ajánlom ezt a karantén történetet.

6 hozzászólás
Könyvmolylány20 P>!
Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

Egyszer olvasósnak elment, de semmi egyedi dolog nem történt benne. Annyi, hogy a mostani, covidos időkbe helyezte bele a szerelmi történetet a két írónő, de ennyitől még nem lett különleges számomra a cselekmény. Alig van benne másról szó, mint hogy a két főszereplő egymásra találjon, mivel nem mehetnek semerre a kijárási tilalom miatt, így szinte teljesen egymásra vannak utalva, egy-egy telefonhívást leszámítva. spoiler A végén viszont az a hirtelen spoiler szerintem egyáltalán nem illett bele a cselekménybe, amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen el is tűnt a hatása, szóval simán ki lehetett volna hagyni belőle. Annak viszont örültem, hogy Evan élete is rendeződött és tisztázódott a vádak alól.

2 hozzászólás
KöfférTzitzah>!
Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

Evan átmenetileg haverja, Jake lakásában ragad a koronavírus karanténjának idejére. Mindenhonnan ijesztő híreket hallani: iskolabezárások, város lezárások, tömeges halálozások. Szerencsére a férfi egészségügyileg jól bírja a helyzetet, karrierje azonban éppen egy szakadék szélén egyensúlyoz: azzal gyanúsítják, hogy drogos és doppingszereket árul futballista csapattársai részére. A média a vírus mellett ezzel van tele, Evan pedig reménykedik, hogy valami csoda folytán sikerül tisztázni a körülményeit. A szomszédban Sadie, a romantikus műfajban író zárkózott lány tengeti édességben úszó mindennapjait, és keresi a múzsáját, ami végre ihletet adna neki következő könyvéhez. Evan személyében végül meg is találja, őrült tempóban fog bele az új regényébe, melynek hősei karantén idején szeretnek egymásba. De nem csak a gépe képernyőjén, hanem az életben is megvalósulni látszik ugyanez a történet: Sadie és Evan balkonjaikon töltik az estéiket, beszélgetnek, csipkelődnek, ismerkednek, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
Sadie bár zárkózott lánynak vallja magát, elég nagydumás, perverz fantáziával megáldott nő, akinek gyenge pontja az édesség. Nem túlzok, az étkezés szokatlanul nagy szerepet kap a könyvben, Sadie ugyanis rengeteg időt szentel annak, hogy cukros ételeket tömjön magába. Több oldalon keresztül taglalja (hála égnek nem ömlesztve) a Snickers, Oreo, és főleg az M&M's előnyeit, aminek következtében végig korgó gyomorral és csorgó nyállal olvastam a könyvet. Főleg, hogy erre még rátett az, hogy Evan folyamatosan próbálja őt meggyőzni a zöld színű smoothie egészséges és finom voltáról, és úgy általában tudatosabb táplálkozásra ösztökélni szomszédnőjét, több-kevesebb sikerrel.

Mindkét főszereplő kedvelhető, ezt pedig nagyban segíti a könyvben végig jelen lévő humor, és a könnyed komolytalanság, ami csökkenti a nehéz témák súlyát, de mégsem kicsinyíti le őket. A vírus kitörése csak alapot ad ennek a szerelmi történetnek, szerencsére nem kerül túlsúlyba a könyvben az afelett való aggódás, hogy mi lesz, ha valaki megbetegszik, és a szereplők sem részletezik, hogy hány réteg maszkot húznak az arcuk elé, és nem kerülnek kifejezetten tudományos tények sem kifejtésre. Éppen annyit írnak róla, amennyi szükséges, hogy egy esetleg 10-20 évvel később olvasó is megértse a körülményeket, el tudja képzelni, hogy milyen volt minden a kezdetek kezdetén, amely számomra pozitívum. Mindenhonnan ez ömlik, ebben élünk már egy éve, úgyhogy ez így pont rendben van, hogy bár itt is szerepet játszik, azért pánikot nem eredményez.

A szerelmi szál kibontakozására kevés idő jut, nem érződnek a fokozatok. Erről kellene szólnia az egész könyvnek, szóval lenne hely leírni egy szépen lassan összemelegedő férfi és nő kapcsolatát, ehelyett viszont irtó hamar egymás nyakába borul a két szereplő. Az egyetlen, ami miatt fizikailag visszafogják magukat az a két hetes karantén, de mondjuk úgy, hogy még így is elég gyors az érzelmi elköteleződés sebessége. Még a szex sem nevezhető éppenséggel túlfűtöttnek, nem húzzák a szereplők az olvasó agyát, minden különösen elkapkodott. Ami még zavaró, az a sok oda nem illő kifejezés (pl. „bedurrantotta a kávéfőzőt"), a folyamatos "bébi”, „haver”, „tesó”, ami sokszor a sírba vitt. És elég furcsán vette ki magát az is, hogy Evan férfi nemi szerve többször is fütykösnek lett titulálva egy éppen folyamatban lévő nemi aktus közben, amivel nem tudom, más hogy van, de szerintem kb. a 8 éveseknek van fütykösük, nagydarab focisták számára léteznek ennél komolyabb megnevezések is. Valamint kialakult bennem egy olyan benyomás is, hogy az írónők saját magukat mentegetik, mivel ők is, és Sadie is erotikus, romantikus könyveket írnak. Nem egy helyen említésre kerül az, hogy sokan lenézik az ebben a műfajban alkotó írókat, és gyűlölködő megjegyzéseket is kapnak az utálóktól. Ez igazából végig ott lappang a háttérben, bár persze igazuk van és jogos is az önvédelem, de azért már feltűnő.

A könyv sok helyen megmosolyogtatott a zavaró tényezők ellenére, és a főszereplőket is megkedveltem. Az is előnyére válik, hogy nincs felesleges túldramatizálás, éppen annyi a bonyodalom, amennyi kell egy egyszer olvasós, kikapcsolós könyvhöz, de az tény, hogy nem egy mestermű. Ráfért volna még egy kis érlelés, összecsapott hatást kelt, de azért szórakoztató. Azoknak ajánlom, akik nem vágynak másra, csak átmeneti figyelemelterelésre egy könnyed és gyors szerelmi történet képében.

link

zuna19 >!
Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

Mikor megláttam, hogy újabb Kylie Scott könyvet kapunk itthon, rögtön várólistára tettem.
(A könyv központi témájára nem írok semmit inkább.)
Ami nagyon megfogott az a 2 írónő humora volt a történetben, sokat nevettem rajta. Ez kimondottan tetszett, na meg persze a pikáns jelenetek se voltak utolsók.
A két főszereplő is kedvelhető karakter. A mellékszereplők többsége unszimpi.
Pár gondom persze volt a könyvvel, de összességében nagyon olvastatta magát. Maradok inkább a pozitív kritikánál. Megkegyelmezek a könyvnek. :DDDDD Az én arany szívemnek hála 4 csillag.

konyvmolyblog>!
Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

Könnyed, aktuális, gördülékeny.

Nem voltak hatalmas elvárásaim, próbáltam nyitott lenni, de még így sem ragadtatott el…

Kezdjük ott, hogy Sadie író. off Kicsit – nagyon – lerágott csontnak érzem már ezt a témát. Egyébként lenne benne lehetőség, de valahogy úgy érzem egy író sem meri kiaknázni. Bár azért jár a pirospont az írópárosnak, hogy mutattak pár részletet Sadie könyvéből.

„Nem vagyok csokoládé. Soha nem szándékoztam mindenkit boldoggá tenni.”

Sadie amennyire lehetett irritáló volt. Be nem áll a – nagyon-nagyon mocskos – szája, és a semmiről is órákig tud beszélni, de közben csendes, visszahúzódó embernek vallja magát. Nem azt mondom, van ilyen a valóságban, sőt. off De nekem ez akkor is óriási ellentmondás ahhoz képest, ahogyan Sadie cselekedett.

Evan egész okés volt, de nem tett rám mélyebb benyomást. Persze, nyilván aggasztotta mi lesz a karrierjével, spoiler de rajta kívül emberek milliói kerültek sokkal rosszabb helyzetbe a járvány miatt.

A végét kicsit gyorsnak és összecsapottnak éreztem, a „hatalmas drámáról” – ami két perc múlva rendeződött – nem is szólva. A humort nagyon hiányoltam. Őszintén szólva két helyen mosolyogtatott meg, de semmi több. Értem, hogy a nyomasztó hangulatot is érzékeltetni akarta az íropáros, de nem pont az lett volna a könyv lényege, hogy kiszakítson ebből?

Lehet én vagyok túl ódivatú, vagy épp ellenkezőleg túl modern, de kétlem, hogy egy ma 28-31 éves ember ilyen szavakat használ, mint Sadie és Evan… Sokszor annyira hivatalos szavak kerültek egy baráti mondatba, hogy szúrták a szemem.

Innentől a fordításról írtam, ha nem érdekel ugord át.
Nem akarok kekeckedni, de az első 10 oldalban már találtam nem egy fordítási hibát. off
off

Sajnálom, hogy egyre jobban ebbe az irányba húznak az itthoni könyvek, és sokszor a minőség rovására megy a gyorsaság. off
Az erotikus jeleneteket pedig hagyjuk is. Esküszöm, a Szürke 50 árnyalata rajongói fordítása nem ennyire szörnyű. Nagyon nem fekszik a fordítónak ez a műfaj.

„ – Mindenkinek van véleménye rólunk. De ez nem jelenti azt,hogy foglalkoznunk kell velük.”

Egyébként nem rossz könyv, olvastatja magát, kikapcsolódásnak jó lehet, ha még nem ment az agyadra a vírushelyzet. Nálam a fordítás eléggé hazavágta sajnos – magának a történetnek egyel több csillagot adtam volna – , de, ha téged nem zavar ez nyugodtan kezdj bele. :)

13 hozzászólás
Zso89 P>!
Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

Szeretem az írónők könyveit,bár Kylie Scott jobban tarol nálam.
Örülök hogy maradt az eredti borító.
Kíváncsi voltam mit hoz ki az író páros,a fülszöveg megfogott.

Sadie ☺
Végre valahára egy olyan női karakter aki teljesen kedvemre való.
Van humorérzeke,vicces,ami a szívén az a száján,ja és mellesleg annyi édességet töm magába hogy egy hordának elég lenne.☺
Egy szóval nem tökéletes de pont ezért szerettem.
Nem igazán volt kapcsolat az agya és a szája között amit gondolt kimondta.☺
Tetszett hogy lassan alakult ki közöttük a kapcsolat,lépésről lépésre haladtak.
Ha a fejezeteknél a napok száma nem lett volna feltüntetve nem is gondolná az ember hogy csak ennyi ideje ismerik egymást.
Egyszóval izgalmas volt a kapcsolatuk,de tűkön ülve vártam hogy vízszintes helyzetbe kerüljenek.☺

Evan Toeker ❤❤❤
Azt hiszem beléd estem mit vakló a gödörbe.
Imádnivaló egy pasi.
Kedves,gondoskodó,odafigyel a másikra és határozottan k.rva szexi.☺❤
Tetszett hogy ez az izomkolosszus milyen kapcsolatot ápolt a családjával,nem félt kimutatni hogy ki fontos neki.
A botránnyal kapcsolatban volt egy megérzésem bár azt hittem hogy spoiler
Sadie szüleit igazán nem értettem,főleg hogy úgy kezelték a lányukat mint valami csitrit.
Nem volt epilógus de ide nem is illett volna.
Biztos újraolvasós lesz,a borító meg nyamiiii……❤❤❤❤❤

3 hozzászólás
Molymacska>!
Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

Nagyon kívácsi voltam, hogy milyen regényt lehet írni a karanténról, és abban hogyan lehet szerelem is. Így olvasva pedig azt kell mondjam, az ötlet jó volt, csak ANNYIRA megúszós lett az egész, hogy borzalmas volt olvasni.
A történet Sadieről és Evansről szól, akik erkélyen keresztül ismerkednek meg egymással off de a karantén kettőjük közé áll, és amíg le nem telik, nem lehetnek egymásié. Hát pont ennyire dráma ez a könyv.
Igazából én azt éreztem, hogy ezt receptre írták: végy egy jó pasit, sportolót, mert azt mindenki szereti, majd adj hozzá egy duci lányt (így nem lesz önértékelési problémája az olvasónak), aki író, így a szerző a saját életét tudja nagy vonalakban megíratni vele. Kavard jól össze őket, locsold meg egy kis cicával, majd fűszerezd meg a karantén érzésével (de azért ne köpködd tele vírussal), majd szervírozd néhány álkonfliktussal, hogy meglegyen az igazi érzés. Szexuális együttlét után ajánlott fogyasztani, különben megüli a gyomrot.
Maga a történet minden ízben klisés volt, de igazából nem ez zavart benne, hanem hogy a nagyrésze tewljesen súlytalan volt. Sadie és Evans szereti egymást, és a könyv nagyjából 70%-ban olvashatjuk, mennyire. Túl egyenes, túl sima ez a történet, túl gyors az egymásratalálás, és túlságosan hamar minden rendben van.
Vannak mellékszálak a történetben, amik színesítik picit a könyvet. Egyik ugye Sadie könyve, amivel nagyon sokáig nem kezdünk semmit, majd a végén felrobban az egész, és pillog az olvasó a spoiler. Szinte ugyanez van Evans szálával is: vannak dolgok, amiket tudunk a focis botrányról, de ezek minimális törmelékek, semmik konkrétan. Amikor előhúzzák a végén a „nyomozást” és kiderül, mi és hogyan történt konkrétan, akkor az olvasónak az az érzése, hogy az egészetott előtte találták ki, és húzták elő. Teljesen hihetetlen, amikor háromnegyed könyvön keresztül csak egy nevet tudunk, meg hogy milyen nagy a botrány, majd hirtelen csettintenek egyet és minden megoldódik. Nincs elég információ a könyvben, nem tudunk eleget a csapatról, így természetesen minden infó új nekünk, és így tényleg bármit kihozhattak belőle.
Karanténregényben pedig ott van a karantén és a koronavírus is. Jaj anyám de bután! Egyrészről minden rokonnak/barátnak van tünete és/vagy tudjuk, hogy elkapta. Értem én, hogy nagyváros, meg minden, de még a legnagyobb tetőzéseknél sem kapta el lakosságarányosan ennyi ember (hogy a kb 30 mellékszereplőből 25 koronás). Nyilván tök fontos felhívni a figyelmet a veszélyre, de nem úgy, hogy valamilyen szinten felnagyítjuk a problémát.
Másrészről ott van az a bizonyos szál, ahol spoiler
Emellett pedig kovid nélküli karantén hatásait csak említgetik, azt is elég direkt módon, és valahogy nem jelenik meg az egyszeri ember nézőpontja, hogy amúgy a négy fal között igenis tök nehéz lenni (nem, az nem hiteles bemutatás, amikor az író ír, és nem stresszel azon, hogy mi van a szüleivel, a sportoló meg sporteszközökön bent sportol, és ki se vágyik a szabadba)
Emellett pedig ott a szex kérdése is. Jó, én űrlény vagyok, engem teljesen hidegen hagy a szex a könyvekben, de nekem ez túl sok volt. Mármint eleinte nyilván csak azt látjuk, hogy szeretnének, de… és akkor mindenre felizgulnak. Én voltam fiatal, tényleg, de még a legszexisebb, legtökéletesebb pasimmal se volt az, hogy minden ötödik percben ráizgulok a szexi guggolásaira, meg ahogy eszi a répát. Aztán ugye vége a karanténnak, és akkor meg minden hatványozottan volt jelen: nem elég egy jó szex, nekik egymás után több kell, azonnal, és rögtön, és természetesen utána is izgulnak egymásra (szerintem valami tiltott ajzószer van a sajtjukban. Amúgy esküszöm, nem tudom ép ésszel felfogni, miért akarnak ennyit együtt lenni)
Egy-két ötlet izgalmas volt benne, de alapvetően… hát inkább bajos volt. Túlegyszerűsít, túlszexualizál, túldramatizál, és ezt nem menti meg az erkélyes ötlet, meg a telefonszex se. Egyszer el lehet olvasni, mert annyira azért nem rossz, kuriózumnak olyan oké, de azért nem ajánlanám senkinek.
Utóirat: amúgy mi ez a borító? Ez az a kép, amikor Evans kidől, és még nem rakták mellé a cuccokat? Értem, hogy kockahas, de elég fura és olyan izé… hát nem jó…

1 hozzászólás
Pandaland P>!
Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

Érdekes volt látni azt, hogy miként jelenítette meg a jelenlegi helyzetet, hiszen bármennyire is reméltük azt, hogy hamar vége lesz, annyira nem így lett. Annak, hogy ennyire aktuális helyzetet jelenítettek meg a könyvükben volt előnye és hátránya is. Egyszerre bemutatta azt is, hogy máshol mi van, miként is érezhetnek az emberek ezzel kapcsolatban, hiszen mindenki másképpen éli meg, ugyanakkor az aktualitása miatt kicsit talán összecsapott is lett. Olyan érzésem van még ennyi idő elteltével is, hogy nagyon elsők akartak lenni akik ezt a világjárványt beleszövik egy történetben, ennek köszönhetően pedig nem lett elég idő ráfordítva a történetre.

Kicsit talán ellentmondásos lesz az értékelésem is és a csillagozás is, de ennek ellenére is tudtam élvezni. Végre egy olyan történet volt, ahol nem másztam falra az elcsépelt se veled, se nélküled drámától. Szinte nem is volt benne dráma, ami meg volt, azt meg kb. egy csettintésre megoldották, ami elvett az olvasás élményéből, de szerintem így is élvezhető volt. Ez tényleg nem akart mást, mint kicsit szórakoztatni, meglebbenteni azt, hogy a bezártság is hordozhat jó dolgokat és még néha pont ott lelhetünk boldogságra ahol nem is gondolnánk. Néha csak annyi kell, hogy akár egy idegen felé is nyissunk…
A szereplők viselkedésével nem mindig értettem egyet, ahogyan néha picit bosszantottak is, de az biztos, hogy amennyi édességet emlegettek, annak köszönhetően én is megkívántam és olvasás közben bőven nassoltam, pedig nem szoktam. Az meg, hogy ennyire hamar egymásra kattant a két főszereplő számomra nem volt meglepő, mert ez túlzottan gyakorta megesik a romantikus könyvekben. Itt legalább valamilyen szinten „össze voltak zárva” hozzá.

Úgy érzem ez pontosan egy olyan történet, amit lehet szeretni és nagyon utálni is, de nekem ez most tetszett. Könnyed volt, olykor mosolyt csalt az arcomra, vagy éppen összeszorult a szívem, amikor a veszteség is megjelent. Lehetett volna jobb is, de a célnak megfelelt, hogy pár óra szórakozást nyújtson minden komolyabb mondandó vagy dráma nélkül.

ap358 P>!
Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

Ahogy a többségnek, úgy nekem sem tetszett ez a regény. Az alapötletet érdekesnek találtam, nagyon sok jó dolgot ki lehetett volna hozni belőle, de ehelyett kaptam két igen kanos szereplőt, és számos bevásárlólistát, ételleírást. Kylie Scott regényei eddig tetszettek, a karakterei szerethetőek voltak, de a másik írónő munkásságával nem igazán tudtam megbékélni, és itt az ő stílusát éreztem erőteljesebbnek: bugyuta szereplők, akik mindig csak arra gondolnak, és mellette világmegváltó okosságokat kívánnak mondani, de csak erőltetett hadoválás lesz belőle. Hát itt ez volt. A karakteralkotás és az értelmes párbeszédek nem a könyv erőssége.
Ami az Evan körüli botrányt illeti, nevetséges mellékszálnak tűnt, nem alkotta szerves részét a sztorinak, igazán hatással sem volt off.
Röviden: ez a könyv mindenről szólni akart, a végén meg semmit sem mondott.

Trice29 P>!
Kylie Scott – Audrey Carlan: Love Under Quarantine – Karanténszerelem

A szereplők tetszenek, a történet bár kevés, de azzal sincs nagyobb gondom. A humor részben átjött, ahogy a kémia is.
DE! A fogalmazásmód és a szóhasználat, mint egy rossz első könyvesnél. Először azt gondoltam, biztos a fordító, de aztán felülírtam ezt is, mert számos kiváló könyv fűződik a nevéhez.
Hogy értsétek miről beszélek:
'Körbecirógatom pofacsontja ívét.'
Nem kétszer háromszor kellett ilyen mondatok felett megállnom, mert annyira zavart.
Egyszerűen csalódott vagyok :o(

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Kikapcsolom a telefont, és a kilátásba feledkezem. A tekintetem végigsiklik a magas házakon és az utcákon, ahol nemrég még autók jöttek-mentek. Most mind üres. Akkor már inkább a szép szomszédnőn legeltetem a szemem.
A tőlem balra lévő balkonra sandítok, de legnagyobb bánatomra a szőke bombázó és formás segge nincs ott.
Marad tehát a Netflix és a lustálkodás.

1 hozzászólás
Könyvmolyocska1 P>!

– LEZÁRTÁK AZ EGÉSZ ROHADT VÁROST, EMBER! – dühöngök a telefonba, miközben fel-alá járok legjobb barátom, Jake lakásában.

9. oldal

Könyvmolyocska1 P>!

– Koronavírusnak hívják. Azt hiszem, az influenzához hasonlít – mondom.

10. oldal

Kapcsolódó szócikkek: koronavírus
Könyvmolyocska1 P>!

[…] a járvány tavaly kezdődött Kínában, és most március közepe van. Még egy dolog, amire figyelnem kell, mialatt arra várok, hogy a karrieremet végleg lehúzzák a vécén.

13. oldal

Könyvmolyképző KU>!

Elállt az eső, de ezzel együtt az idő is lehűlt. Kilépek a balkonra, és végignézek a városon. Még mindig természetellenesen néma és mozdulatlan, mivel mindenki az otthonába húzódott. Csak néha hajt át egy-egy jármű az úttesten. Emberek battyognak a bevásárlótáskáikkal az ajánlott két méter távolságra egymástól. Valahonnan messziről nevetés visszhangzik. Néhány háztömbre innen teherautó halk berregése hallatszik
Ekkor megjelenik ő. Az új szomszéd.

Kollár_Betti I>!

Egész éjjel fent voltam, hajnali négyig vertem a billentyűzetet, mert amikor a múzsa akcióba lendül, hülye az, aki útját állja.

52. oldal

inmydreams>!

Nem vagyok csokoládé. Soha nem szándékoztam mindenkit boldoggá tenni.

172. oldal, 11. fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
L. J. Shen: Vicious – Ádáz
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Vi Keeland: A vetélytárs
L. J. Shen: Szenzációs szerető
Penelope Bloom: His Package – Megkapnám
Vi Keeland: Hívatlan vendég