How ​to Rape a Straight Guy 1 csillagozás

Kyle Michel Sullivan: How to Rape a Straight Guy Kyle Michel Sullivan: How to Rape a Straight Guy

Curt ​has been beaten, betrayed and brutalized by just about everyone hes known. And his mother once a prostitute, now born-again and married has banned him from the family. But six years in prison taught him a lot including how to force straight cons to ejaculate as he rapes them, and how that can be a very satisfying method of revenge. Now hes out and trying to stay straight, but problems with his marriage and zero prospects of earning money enough to live on make that almost impossible. Its while hes hustling two gay men in a bar one afternoon that he mentions what hes done in prisonand the bet comes up. It seems the men, Wayne and Lenny, want a little revenge of their own against someone whos caused them trouble. If Curt can make this one straight guy get off while being assaulted, theyll give him a car, cash and a chance at a new life. Being in the mood to do some damage, Curt agrees and they start laying their plans. But step-by-step, Curt realizes things are getting out of… (tovább)

>!
146 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781934625354

Kiemelt értékelések

lillia>!
Kyle Michel Sullivan: How to Rape a Straight Guy

WOW! Ijesztő történet volt. Egy bűnöző, egy erőszaktevő belső világa/monológja/motivációja. Nem tudom, hogy beteg vagy zseni az a fickó, aki ezt a könyvet írta, de nagyon ért hozzá, amit csinál. De az biztos, hogy nem szeretnék a fejében élni!

A történet nagyon lekötött, faltam a sorokat, pedig borzasztó dolgok történnek benne – mindez az erőszakoló szemszögéből. Borzasztó volt, ennek ellenére mégsem éreztem azt, hogy ez a könyv kívül esne a komfortzónámon.

A főszereplő, Curt, tanulatlan, éveket ült börtönben, erőszakolt és erőszakolták, de ennek ellenére megvan a magához való esze/nézete/világa, ami a maga módján még logikus is, még ha erkölcsileg nem is helyes. Nem éppen előnyös körülmények közül indult a világba, és bár a maga sorsának kovácsa, igazából senkire sem számíthat, mikor nem találja a helyes utat. Elképesztő érzelmei vannak.

Eredetileg 4 csillagot szántam a könyvnek (talán a téma miatt), de a végére 5 lett belőle, nem álszenteskedem. Olyan erős érzelmi töltésű történet, ami napokig nem megy ki az olvasó fejéből.

Azért nem ajánlom akárkinek ezt a könyvet, mert elég explicit, és ahogy a címből is kitűnik, itt bizony nemi erőszakról is szó van.


Hasonló könyvek címkék alapján

CD Reiss: ShutterGirl
Emma South: Coming Back
Ann Bell: Healing Love
Alice Sebold: Lucky
Beatrice Sparks (szerk.): It Happened to Nancy
K. M. Walton: Empty
Maya Rodale: What a Wallflower Wants
Joyce Carol Oates: Rape
Lilah Pace: Begging for It
Susan R. Sloan: Guilt by Association