Vágyvirágzás 6 csillagozás

Nők a kibontakozó szexualitásukról
Kuti Veronika: Vágyvirágzás

Ebben ​a könyvben húsz nő intim történetét olvashatod szexről, szenvedélyről, kíváncsiságról, kapcsolatokról, sebekről és fejlődésről, ahogy elmesélik, kik voltak egykor, hogyan bimbózott ki testükben a szerelem zabolátlan vadrózsája. Szabadon tárják fel titkaikat, akárcsak a mesebeli királylány az elrejtett jegyeket a furfangos legénynek.

Megismerheted a női szexualitás kalandját az első bimbózástól a virágzás szépségén át az érett gyümölcsökig. Tanúja lehetsz, ahogy követik vágyaikat, kockáztatnak, sérülnek, gyógyulnak, növekednek. Akárcsak te vagy én. Mert a merész történetek, még ha ezerarcúak is, a mélyükön ott az autentikus női tapasztalat a szexualitás kibomlásáról, ami teljes virágában az intimitást, a kapcsolatot öltözteti ünneplőbe.

A szerző, Kuti Veronika, teológiát tanul, dúla, egykor mentálhigiénésként is lelkesedéssel gyűjtötte az idősek kalandos élettörténeteit. Asszonyszövet nevű blogján kutatja a női körben felfedezhető erőt, a termékeny hétköznapok… (tovább)

>!
Ad Librum, 2018
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155758140
>!
Ad Librum, 2018
288 oldal · ISBN: 9786155758140

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

aydi>!
Kuti Veronika: Vágyvirágzás

Kuti Veronika: Vágyvirágzás Nők a kibontakozó szexualitásukról

Nekem tetszett. Azt kaptam, amire számítottam, amire kíváncsi voltam a fülszöveget olvasva. Szinte minden témát érintett, nagyon sok különböző nő szemszögén keresztül. Sok dologgal értettem egyet és sokkal nem, de pont ezért volt jó. Jó volt kicsit más nők lelkébe látni. Szívből ajánlom a téma iránt érdeklődőknek.

nuska>!
Kuti Veronika: Vágyvirágzás

Kuti Veronika: Vágyvirágzás Nők a kibontakozó szexualitásukról

Engem általában a valós személyekkel készített interjúk, illetve z ő életülről szóló könyvek fognak meg, így ez a könyv nálam telitalálat. Olvasmányos, hiteles. Ami a legjobban bejött, az is a hitelességhez kapcsolódik: ebben a könyvben is kirajzolódik, hogy a boldog(nak látszó) életek mögött mennyi kifelé nem megmutatkozó téma van, amit én szégyellnék pl. barátok elé tárni. Pedig nem kéne. Mindenkinek ajánlom, akit érdekelnek valós nők valós történetei, akiket foglalkoztat saját nőiségük megélése.

konyvkritika>!
Kuti Veronika: Vágyvirágzás

Kuti Veronika: Vágyvirágzás Nők a kibontakozó szexualitásukról

Húsz nő intim és meghitt történetén keresztül lehet olvasni a szenvedélyről, kapcsolatról, megcsalásról, fejlődésről és szexualitásról. Különböző életkorú nők teljesen nyíltan és őszintén beszélnek sok évnyi tapasztalataikról, olyan témákat érintve, amelyek egyre gyorsabban fejlődő társadalmunkban, még mindig tabu témáknak számítanak. Nagyon érdekes végigolvasni ezeket a vallomásokat, amelyek olyan formában vannak leírva, mintha barátnők egymás között beszélgetnének a nőiség különböző szakaszairól. Van köztük megható, szomorú és vicces történet is, szerintem szinte bármelyikünk magára találhat egy-egy történetben.

Bővebben a blogomon: https://konyvmoly.com/kuti-veronika-vagyviragzas/

jutid>!
Kuti Veronika: Vágyvirágzás

Kuti Veronika: Vágyvirágzás Nők a kibontakozó szexualitásukról

Nagyon jó könyv, sok érdekes témával! Nehéz volt letenni :)

Csokky>!
Kuti Veronika: Vágyvirágzás

Kuti Veronika: Vágyvirágzás Nők a kibontakozó szexualitásukról

Érdekes volt elolvasni ezt a könyvet, főleg, mert úgy gondolom, alapvetően nőknek íródott. De pont emiatt volt érdekes, mert így elég sok női történetet, szempontot megismerhettem. Amit megerősített bennem a könyv, hogy egy jó párkapcsolat – és a jó szexualitás – alapja az őszinte és nyílt kommunikáció. Ez – vagy ennek hiánya – minden történetben benne volt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Mester Dóra Djamila: Nő, anya, szerető
Robert Merle: Védett férfiak
Maja Storch: Miért vágynak az erős nők erős férfiakra?
Elizabeth Davis: A női szexualitás
Crystalina Evert: Tiszta nőiesség
Batár István: Nővédelem – Családtervezés
Guy Lefébre: Miért szépek a nők?
Koronczai Magdolna – Hollósi Nikolett (szerk.): A szexualitás egészségkönyve
Nicole Legian: A tigris ökle