"A sorozat második részében folytatjuk a beszélgetéseket Krisna-völgy és más hazai ökofalvak lakóinak két évtizedes biogazdálkodási és életmód-tapasztalatairól, és tudásukat újabb tizenöt dialógusba sűrítettük.
Ismét kérdések százaira válaszolva adjuk át az interjúalanyok tudásának legjavát. A dialógusokat számos recepttel, gyakorlati útmutatóval egészítettük ki, és olvasmányos formában adjuk közre.
A „Beszélgetések az önellátásról 2.”-ben körüljárjuk többek között:
Hogyan készítsünk házilag natúr kozmetikumokat? … Hogyan kell kemencét építeni és kenyeret sütni? … Milyen módon készíthetünk tejtermékeket, sajtokat? … Hogyan lehet előállítani a villamos áramot családi léptékben? … Milyen módszerrel őrizhetjük meg az egészségünket, és milyen módon kezelhetők a betegségek az önellátás körülményei között? … Hogyan kezdjünk neki a méhészkedésnek, hogyan juthatunk saját mézhez?
15 fejezetben, 360 oldalon, 117 fényképpel és magyarázó rajzzal, valamint 83 keretes… (tovább)
Beszélgetések az önellátásról 2. 2 csillagozás
A biogazdálkodás és az ökologikus életmód alapjai

Félcsi>!

Kun András (szerk.): Beszélgetések az önellátásról 2. A biogazdálkodás és az ökologikus életmód alapjai
Maximális csillag, mert az első részt is imádtam, és mert ez sem maradt el mögötte, sőt…Nagyon sokat tanultam belőle, és másnak is hasznos lehet, ha foglalkozik biogazdálkodással.Olvassátok!