僕のヒーローアカデミア ​(Boku no Hero Academia) 1. (Boku no Hero Academia 1.) 5 csillagozás

Midoriya Izuku: Orijin
堀越耕平: 僕のヒーローアカデミア (Boku no Hero Academia) 1. 堀越耕平: 僕のヒーローアカデミア (Boku no Hero Academia) 1.

多くの人間が“個性”という力を持つ。だが、それは必ずしも正義の為の力ではない。しかし、避けられぬ悪が存在する様に、そこには必ず我らヒーローがいる! ん? 私が誰かって? HA―HA―HA―HA―HA! さぁ、始まるぞ少年! 君だけの夢に突き進め! “Plus Ultra”!!

>!
集英社 (Shueisha), Tokió, 2014
188 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784088802640 · Illusztrálta: 堀越耕平
>!
集英社 (Shueisha), Tokió, 2014
198 oldal · ASIN: B00P0XXAKY · Illusztrálta: 堀越耕平

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3

Kiemelt értékelések

Linuxy>!

Én azért kezdtem el olvasni mert megnéztem az animét és az is tetszett. Most hogy vátok a 4. évadra úgy döntöttem miért ne? Szerintem nagyon jó. Ha valaki elolvasná akkor a naruto-kun.hu oldalon van magyar fordítás hozzá csak regisztrálni kell

A sorozat következő kötete

Boku no Hero Academia sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

枢やな: 黒執事 (Kuroshitsuji) 1.
あだちとか: ノラガミ (Noragami) 1.
つくしあきひと: メイドインアビス (Made in Abyss) 1.
カルロ・ゼン: 幼女戦記 (Youjo Senki) 1.
椎名高志 (Shiina Takashi): THE UNLIMITED 兵部京介 (The Unlimited: Hyoubu Kyousuke) 5.
春原ロビンソン (Haruhara Robinson): 戦勇。メインクエスト第一章 (Senyuu.: Main Quest Daisshou) 1
宝井理人: グライネリエ (Grainerie) 1.
真島ヒロ: Rave 2.
樫木祐人 (Kashiki Takuto): ハクメイとミコチ (Hakumei to Mikochi) 1.
天野明: 家庭教師ヒットマンREBORN! (Katekyo Hitman Reborn!) 22.