Kriston ​intim torna 34 csillagozás

Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna

Nem könnyű manapság nőnek lenni, hiszen azt várjuk magunktól, hogy szemre vonzó nők legyünk, magunkban viszont férfiakat is megszégyenítő erővel rendelkezzünk. A rohanás, s stressz, a rengeteg munka szervezetünk női erejének gyengülésével járhat. Ez a könyv a nőknek szól (a férfiakért is) életkortól függetlenül. Testünket, lelkünket nőnek kijáró eszközökkel érdemes védenünk, kényeztetnünk. Belső izmaink csak karbantartással őrzik meg erejüket. Nincs az a nő, aki elmondhatja, hogy rejtett testtájain is edzett, ha nem edzi magát. A KRISTON INTIM TORNA egy életre szóló programot nyújt: ha valaki követi útmutatásait, tíz hét alatt 132 százalékos fejlődést érhet el altesti záróizmain. A könyv az arcbőr, a mell fiatalságának megőrzéséhez és a menstruáció örömteli megélésének eléréséhez is jó tanácsokkal szolgál. A szerző legfőbb célja, hogy segítsen megóvnunk magunkban a NŐT ebben a változó világban.

>!
Central Médiacsoport, Budapest, 2016
184 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633412282
>!
Sanoma, Budapest, 2004
188 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638642815
>!
Sanoma, Budapest, 2004
184 oldal · ISBN: 9789638642815

Enciklopédia 5


Kedvencelte 2

Most olvassa 6

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 11

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Horv_Dori>!
Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna

Egy könyv nőknek. Lehet szégyellni, szégyenkezni, hogy úristen miről szól,de ciki, meg nekem nem kell ilyen, hisz azon a területen erős vagyok, meg úgysem fogok szülni, a barátomnak így is megfelelek, de aki ilyen szinten/téren érettebb, annak ajánlom elolvasásra. Nehogy azt higgyétek, hogy csak intim tornáról szól, nagyon sok minden van, amivel elősegíthetjük szervezetünk fejlődését, épségének fenntartását és nem kell rá időt pazarolni, csak odafigyelni, hogy mit hogyan csinálunk.

Ha pedig szülésnél császározzák a pocakod, esetleg lesz egy jó kis gátmetszésed és nem leszel képes a székleted, vizeleted visszatartani, akkor majd gondolj vissza rá, hogy jó lett volna elolvasni a könyvet, gyakorolni egy kicsit és akkor nem ülnék most a sz*rban. :D

Lunemorte P>!
Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna

Hatásvadász könyv. Nem tanultam meg semmit belőle, már eddig is tudott dolgokat fogalmazott meg idétlen stílusban ez a nő. Hát…Sajnálom. Kár érte.

Ingryd >!
Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna

Egy könyv nőkről nőknek. Hasznos és érdekes leírásokkal, ok-okozati magyarázattal, kifejtésekkel és illusztrációval. Minden nőnek érdemes lenne elolvasni.

Kárpáti_Tímea>!
Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna

A könyv üzenete, hogy megélhetjük a boldogságot, ott van mélyen a testünkben és kicsi törődéssel elővarázsolhatjuk belőle.
Ez a „torna” valójában szemléletmód váltás, női minőségünk megélésének egy nagyon jó módja, amiért nap mint nap tehetek és ez rajtam múlik.
Kárpáti Tímea országos csoportos és egyéni Kriston Intim Torna tréner és előadó, bibe.hu

szanes1>!
Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna

Anatómiai ismeretek, ötletes szemléltetés, hasznos gyakorlatok képekkel. Nagyon hasznos dolgok, de így könyvből nem egyszerű megtanulni. Sajnálom, hogy ez nem tananyag. Pedig tesi és biosz órákon erre is időt kellene szakítani (sőt éppen erre kellene leginkább), bármennyire cikinek éreznék is a kiskamaszok.
Témák a könyvből:
– Arcgimnasztika
– Toroktréning horkolás ellen
– Kebelvédelem
– Várandós kismamáknak (tejfokozó stb.)
– Praktikák a menstruációs görcsök oldására
– Inkontinencia ellen
– Gáterősítés
– A „helyes” ürítésről
– Férfi KIT
– gyerekek tréningje

2 hozzászólás
Mileva>!
Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna

Évtizedek óta egyedüli a témában, alapos, pontos és közvetlen hangvételű.

adrica P>!
Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna

Hasznos könyv és – a konkrét tornán kívül – fontos üzenettel önszeretetről, önismeretről, önelfogadásról. Azért tényleg nem ártott volna áttekinthetőbbé szerkeszteni.

Aemitta >!
Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna

Aki jógázik, nem ismeretlen számára a gyakorlatok nagy része. A könyvben túlnyomórészt szöveges részek vannak, amk szerintem a tiédzsereknek íródott (gondolom az általános iskolai biológiatanár-stílusból ítélve). A gyakorlatok egy része kevésbé követhető módon van leírva, ráadásul egy-két helyen nagyon hülye elnevezéseket ad a dolgoknak a szerző.

ptagi P>!
Kriston Andrea – Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna

Ez a könyv rémes!
Igaz, ezt nem a tartalomra értem. De egész egyszerűen elzárt az érdemi rész megértésétől, logikus átlátásától és a rendszer lapozgatástól az a tény, hogy követhetetlen a tördelés. Totálisan logikátlan, hogy mikor mi van kiemelve, új bekezdésbe tördelve, vastagítva, stb.
Nem tudom, ez direkt-e (ha-ha-ha, nem tudod megtanulni párezres könyvből, fizess a sokezres tanfolyamra), de nekem az egésztől elvette a kedvemet, pedig az eszemmel tudom, hogy fontos lenne.
Kár érte…

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Lunemorte P>!

Mosolyogj már reggel a tükör előtt, meglátod, hamarabb kisüt a nap benned is!

Kapcsolódó szócikkek: mosoly
3 hozzászólás
Lunemorte P>!

Jobb, ha csak te vagy a fürdőszobában, hacsak nem akarod, hogy dőljön családod a röhögéstől!

Lunemorte P>!

A férfiak csodálják a szép mellű nőket, szemük szívesen elidőzik rajtuk. Nem tudatos ez náluk, hanem a tudatalattiba ivódott hívóinger, a fajfenntartó vonzás része. Mi lenne velünk, ha nem tudnánk a férfiak érdeklődését fenntartani? Ha csak „gyerekcsinálás” céljából akarnának szerelmeskedni? (Ezért bocsásd meg párodnak, ha véletlenül megakad a szeme egy női mellen, és az nem a tiéd!) Nem kell duzzogni az ősi kódok miatt.

Kapcsolódó szócikkek: férfiak · nők
7 hozzászólás
Izolda P>!

A kávé, de még a koffeinmentes kávé is izgalomba hozhatja a hólyagot, emellett pedig megnöveli a vízforgalmat, hiszen vízhajtó hatása van. Sokkal többször kell felkeresned az illemhelyet. Tehát, ha gyakori az ürítési ingered, stresszes a hólyagod, érdemes a kávéfogyasztást visszavenni, vagy esetleg kipróbálni, hogy nélküle javul-e a közérzeted. A kávét pótolhatod alvással.

91. oldal

Kapcsolódó szócikkek: alvás · kávé
16 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Seregély György: Fogamzásgátlás
Ugocsai Gyula: A császármetszés
Boér Katalin: Lombikban fogant álmok
Pápay Nikolett – Rigó Adrien (szerk.): Reproduktív egészségpszichológia
Lissa Rankin: Mi újság alul?
John Guillebaud: Fogamzásgátlás
Michael James Wong: Jógás srácok
John Brewer (szerk.): Futók kézikönyve
Michael Matthews: Izmosabb, szálkásabb, erősebb
Czanik Balázs: B-Fit! minden, ami mozgás