Kriston ​intim torna férfiaknak 3 csillagozás

A férfierő megtartása
Kriston Andrea: Kriston intim torna férfiaknak

A fiatalos, egészséges és a gyengülő férfi altestnek egyaránt gondoskodásra van szüksége, hogy jó erőben maradjon. Ugyanúgy edzést igényel, mint a has- vagy a farizom.
A Kriston Intim Torna (KIT) nyújtotta tudatos alhasvédelemmel a férfiak karbantarthatják és ezáltal megóvhatják azon testrészeiket is, amelyek eddig kimaradtak a testedzésből. A napi néhány perces KIT-gyakorlatsor elvégzése észrevehetően növeli a szexuális képességet, a nemi vágyat, az erekciót, képessé tesz a magömlés idejének irányítására, fokozza a húgycső és a végbél záróerejét. Jó hatású a prosztata védelmére, a megtermékenyítő képességnek és a férfihormon mennyiségének növelésére. Az aranyér, a here-vénatágulatok hatékony kiegészítő terápiája.
Miközben intim testtájaidat csúcsformába hozod, önbizalmad láthatóan növekszik. A legfontosabb változás a lélekben következik be, a nők legnagyobb örömére…
A rendszeres KIT-tréning kamaszkortól javasolt, egészen addig, míg jó erőben kívánsz maradni.

>!
Central Médiacsoport, Budapest, 2017
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633412459
>!
Sanoma, Budapest, 2009
328 oldal · ISBN: 9789639710467

Enciklopédia 16


Most olvassa 3

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Galóca>!
Kriston Andrea: Kriston intim torna férfiaknak

Egész jó betekintést ad a pasik lelki működésébe, anélkül, hogy vagy százzal járni kéne. Biztos, hogy minden férfi és nő talál benne érdekességet, újdonságot. Bevallom a torna részét nem olvastam, de az elenyésző része a könyvnek Nagyon érzékletes, humoros a stílusa. Indítványoznám, hogy a szerző írja át a női változatot is ilyen szórakoztatóra, olvasmányosra.


Népszerű idézetek

Qwerf>!

A nők inkább néznek fel az olyan férfira, aki megtanulta kulturáltan levezetni indulatát, mint arra, aki gyerek módjára nem tanulta meg levezetni úgy, hogy közben ne bántson, sértsen mást. Fontos, hogy egy férfi magán tudjon uralkodni, és ne máson. Ez a felnőttség fontos feltétele. Senki nem akar olyan társat, aki nem tudja kezelni nehéz helyzeteit. (…)
Vonzóbb és kiszámíthatóbb az a férfi, aki uralkodik indulatain, így sikeresebb lehet a párkapcsolatában.

Az erős férfi magán uralkodik... (87. oldal)

Kapcsolódó szócikkek: düh · felnőtt · férfiak · férfiasság · nők
1 hozzászólás
Qwerf>!

Nem az az éretlen, aki szakemberhez fordul segítségért, és keresi a megoldást, hanem az, aki nem fogadja el a segítséget, inkább ragaszkodik az álláspontjához, és ezáltal a problémájához.

253. oldal

Qwerf>!

Hosszú távú kapcsolatban az az ideális, ha olyanok vagyunk egymásnak, mintha egy egész összenőtt részei lennénk. Akkor érezzük, hogy mi a jó a másiknak, mi nem jó, mivel tudok örömet okozni, mivel tudom vigasztalni, mikor kell meghallgatni, mikor jó összebújni, mikor érdemes hozzá szólnom, hozzá érnem… Ha nem érzem a másikat önmagam kiterjesztésének, akkor nem veszem észre az igényeit, és ez gyakori konfliktusforrás lehet. Ehhez azonban az kell, hogy a másik fontossá váljon, ehhez érzelmek szükségesek, ehhez ki kell magam nyitni, bátorság kell, önfelvállalás önmagunk megmutatásához.

62. oldal

Kapcsolódó szócikkek: férfiak · nők · párkapcsolat
Qwerf>!

Anyaság nélkül minek szexis egy nő, minek a szex? Mint a meddő virág. Szép, vonz, illatozik, de minek? Apaság nélkül a férfiminőség is csak bódítás. Vonzó, de minek? Az udvarlás, a vágy, a szexuális csábítás csak eszköztár valami érdekében. A fő hajtóerő a génjeink továbbörökítése. Ahhoz, hogy valaki apává váljon, tudnia kell, hogyan hódítson meg egy nőt, és hogyan váljon kellemes élményforrássá, hogy jobb legyen a nőnek vele, mint nélküle. Majd pedig a férfiak eszköztárával, felelősségvállalásával, szorgalmával, kreativitásával tudnia kell stabil hátteret biztosítania, és biztonságot nyújtania. Egy ilyen lelki környezetben a nő termékennyé tud válni, és szívesen örökíti tovább a férfi génjeit.

Mitől férfi egy férfi? (61. oldal)

Kapcsolódó szócikkek: anya · apa · felelősség · férfiak · férfiasság · nők · szex
1 hozzászólás
Qwerf>!

A férfiasságodat védi, ha képes vagy beszélni az érzelmeidről, a benned zajló folyamatokról. A kisfiú még nem meri vállalni önmagát, de egy férfi már megteheti.

53. oldal

Kapcsolódó szócikkek: férfiak · férfiasság · őszinteség
Qwerf>!

A fiatal felnőtt férfiaknak nem könnyű a dolguk. Megkapaszkodni a férfiak között, képessé válni önmaguk eltartására, bebizonyítani, hogy érdemesek az elismerésre, hogy el tudnak tartani egy nőt, egy családot, hogy képesek jó partnerré, ügyes szeretővé válni. Tehát van min görcsölni. Ráadásul a túlzott elvárások a több, a nagyobb, a luxus miatt, további görcsöket okoznak. Belső feszített állapotban nyomatékkal parancsba adja a FELÜGYELŐ, hogy minek kell történnie.

168. oldal

Kapcsolódó szócikkek: család · férfiak · férfiasság · fiatalság
Qwerf>!

Megfigyelték, hogy azoknak, akik rendszeresen élnek szexuális életet (mindegy, hogy társsal vagy egyedül), magasabb a hormonszintjük, ezt pedig „kiszimatolják” a nők.

65. oldal

Kapcsolódó szócikkek: hormonok · párkapcsolat · szex
Qwerf>!

Miután intenzív egymásra hatásban vagyunk, a jelenben is alakítjuk egymást, de a következményekkel is hatunk. Ha elfogadással, megértéssel, felelősséggel képesek vagyunk változni, a társunkat is segíteni benne, akkor a legnagyobb fejlődési (változási) lehetőség van a párkapcsolatban. Soha, senki nem fog úgy ismerni téged, mint a párod. Előadhatod a barátaidnak, a kollégáidnak, egy új nőnek a magabiztos, elégedett férfit, de a lényeg a mozgatórúgóid, amiket az láthat, aki veled létezik. Annak az energiája képes meggyógyítani vagy megbetegíteni. Sokszor azonban egy kapcsolat, egy társ lehetőségei végesek, és éppen azzal tudtok még hatni, hogy elhagyjátok egymást.

Hogyan sérülhet a férfi szerepkör? (179. oldal)

Kapcsolódó szócikkek: férfiak · nők · párkapcsolat
Qwerf>!

Szerencsére a nemiség megélésnek csak egy tartománya az aktusra való képesség. Egy apáca is nő, és egy cölibátusban élő pap is férfi, és egy szexuális kapcsolat nélküli nő és férfi sem veszíti el a nemi jellegét.

53. oldal

Kapcsolódó szócikkek: férfiak · férfiasság · nők · pap · szexualitás

Hasonló könyvek címkék alapján

Benedek Endre: Fittprogram
Aviva Steiner: Az Aviva módszer II.
Fekete Ferenc: Az erő műhelyében – testépítő ABC
Kovács Andrea: Mackógyógytorna a mozgásfejlődés harmonizálásásra
Caron Bosler: Jóga & Pilates
Demeter Rózsa: Torna, út az egészséghez
Demeter Rózsa: Kisgyermekek játékos tornája
Michael James Wong: Jógás srácok
Nikolic Anita: Az egészséges gerinc
Susie Dinan – Joan Bassey: Testgyakorlás az erős csontokért