Sörben ​az igazság 12 csillagozás

Kristo Hans: Sörben az igazság Kristo Hans: Sörben az igazság

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Worluk két legjelentősebb kalmárállama, Nordes és Meiran világot behálózó alvilági szervezeteik révén igyekeznek minél nagyobb részt elorozni egymástól a kereskedelem területén. A nordesi Hollók és a Meirani Kézművesek – vagy ahogy mindenki ismeri őket: a Viperák –, e két mindenre elszánt klán most a külső ellenségektől és belső viszályoktól bolygatott Zhíl Birodalom újrafelosztásáért küzd. Jól kidolgozott terveikbe azonban minduntalan beleszól a Sors – legtöbbször nekifenekedett, pénzt, nőket és hírnevet hajhászó kalandozó képében… ám rajtuk kívül még jó néhányan mások is küzdenek a fennmaradásért Worluk kaotikus, vérrel átitatott porondján. Vajon az igazi nagykutyák játékába is képesek beleszóln, vagy törekvéseik jelentéktelenekké törpülnek ezen nagyszabású tervek mellett? Van értelme egyáltalán bármiféle nemes célnak és nagyra törő álomnak akkor, amikor hódító drén seregek fenyegető árnya közelít?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Osiris Könyvek Cherubion

>!
Cherubion, Budapest, 2003
246 oldal · ISBN: 9639346918

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Noro>!
Kristo Hans: Sörben az igazság

Az egyik leginkább céltalan ökörködés a magyar lakodalmas fantasy történetében. Az első fejezet még egészen olvashatóan parodizálja a hőskorszak magus-regényeit (azt a modoros fajtát, ami három oldalnyi lírikus helyszínleírással vezet fel egy verekedést), de ami utána következik, az egy epic fail.

péter86>!
Kristo Hans: Sörben az igazság

Te Jó Ég!!!!!!!!!!!!!
Ez mi akarna lenni?
De komolyan… Ebben a kötetben olyan az összkép, mintha valaki írt volna, egy rakás , néhány oldalas történetet, és azokat teljesen random lefűzték volna. Semmi kohézió, totális kalamajka, se eleje- se vége. Ennél lejjebb nem igen csúszhat a magyar fantasy műfaj.


Hasonló könyvek címkék alapján

John Caldwell: A Káosz Szava
Malcolm J. Hunt: Kígyószív
Colin J. Fayard: A Magnólia Nővérei
Douglas Rowland: Az idő vasfoga
Colin J. Fayard: Az ayvari mágus
John Caldwell: Fekete lángok
Raoul Renier: A kívülálló
Imre Viktória Anna: Kísértés Rt.
Allen Newman – Douglas Rowland: A Sötét Isten
George R. R. Martin: Kardok vihara