!

Tarts ​velem! (Velem Seattle-ben 1.) 86 csillagozás

Kristen Proby: Tarts velem!
Könyvmolyképző · 3.499 Ft –16% 2.939 Ft
Bookline · 3.499 Ft –15% 2.974 Ft
1.700 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. És különben is, miből gondolja, hogy a lány őt akarja lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog azonban biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége.
Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a feléje szegezett újabb fényképezőgép látványától azonnal a lencse mögötti szépségnek esik. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában.
Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?

Eredeti mű: Kristen Proby: Come Away With Me

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633996522 · Fordította: Benedek Dorottya

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Luke Williams · Natalie Conner


Hirdetés

Kedvencelte 5

Most olvassa 17

Várólistára tette 121

Kívánságlistára tette 132


Kiemelt értékelések

+
>!
zuna19 P
Kristen Proby: Tarts velem!

Hűha, tiszta klisé az egész, rózsaszín habcsókkal és vattacukorral, plusz rengeteg erotikával. Nekem bejött, de még mennyire.
Már nagyon régóta várok a megjelenésére, még amikor úgy volt, hogy az Ulpius hozza ki, akkor tűkön ültem és vártam. Örülök, hogy a @Könyvmolyképző felkarolta a sorit. Remélem lesz folytatása.
Teljesen kellemesen csalódtam a könyvben, néha kell egy kis nyugi és itt végig nyugi-bugi volt. Luke és Nat hirtelen lobbant szerelme, ami tényleg nagyon lehengerlő és gyors volt, kivételesen tetszett. Álomszerű volt az egész.
Megértem, hogy sokaknak nem tetszik, mert nem sok realitás van benne, de meg kell, hogy védjem ezt a könyvet. Tényleg nem lehet mindenkinek egy az ízlése, és ez így van jól.
Valamiért engem egy kicsit a Gyönyörű rohadék és a Stage Dive sorozatra emlékeztetett. Nem is a történet hasonlóság miatt, hanem a lehengerlő stílusa miatt. Megvolt a bizonyos bizsergés ebben is.
Muszáj lesz meg is venni. Újraolvasós!

5 hozzászólás
+
>!
BreeS 
Kristen Proby: Tarts velem!

Ez az egész olyan kínos. Még sosem írtam igazán rossz értékelést egy könyvről. Most meg kell tennem.
Pedig őszintén megmondom azt hittem, hogy én leszek az, aki 5 csillagot fog adni erre a könyvre. Mindig elfogult vagyok és sokszor tetszik nekem az, ami másoknak nem.
Az első pár oldal még nem nem is volt vészes.

Azt hiszem, hogy ez…most nem! Ez túl sok! Túl romantikus, túl hihetetlen! Túl kiszámítható! Túl…..túl tett mindenen!
na’on jó —> ki ír manapság ilyet?
spoiler spoiler Pedig ez egy olyan jó történet lehetne, de Nat annyira gyorsan beadja a derekát, hogy az már hihetetlen.
Egy nap! Egy napja van a pasi mellett és már akarja, és nem tud gondolkodni a közelében???
Egy napja találkoztak és már gyönyörűm , bébi csók meg minden ….
– Te. – Csók. – Pedig. – Csók. – Gyönyörű. – Csók. – Vagy. –Csók. ááááááááá miért? Miért kell ennyire elrontani az egészet?
Történet szavakban: találkozás-randi-szex-szex-kiderül az igazság!-megbocsátás-nyáladzás-szex-szex-szex-bemutatás a szülőknek-szex-féltékenység-békülés-szex-féltékenység-szex-szex….és most már nem sorolom, mert legszívesebben hagynám az egészet a francba! Nat nagyon idegesítő karakter valahogy nem tudom megszeretni, és nem is fogom! Luke az a tipikus birtokló típus. Az enyém vagy -.-
spoiler
spoiler

de…olvastam tovább és bíztam benne, hogy történni fog valami érdekes dolog. Amiért megéri.
Nem volt.
Imádom a Rubin pöttyös könyveket, nagyon, de ez most nem sikerült jóra.

16 hozzászólás
+
>!
V_Ili P
Kristen Proby: Tarts velem!

Egy használati utasítás ehhez a könyvhöz.
Végy egy meglehetősen komor, nyomasztó, agyalós könyvet. Ha kiolvastad rágódj még rajta egy-két napig, majd vedd kezedbe ezt a könyvet.
Garantáltan kikapcsolódsz. Itt nem kell gondolkozni, sejthető előre, hogy mi fog történni, csöpög a cukormáztól és a rengeteg spoiler. Nem volt benne semmi bonyodalom, na jó a végén egy picurka, de annyi meg kellett.
Nekem ez most nagyon jól esett.

Maximálisan egyetértek @Evika82 értékelésével.
Szerintem semmivel sem rosszabb, mint a Kőkemény, vagy a Faldöngető, azok mégis 80 % fölött vannak.

33 hozzászólás
+
>!
Suzy25 
Kristen Proby: Tarts velem!

Azt hiszem most én is a kivételek közé fogok tartozni. Nem mondom, hogy tökéletes, mert nem az. Őszintén szólva az elején még nem gondoltam azt, hogy én erre 4* fogok adni, de ahogy haladt előre a történet egyre jobban megkedveltem. A végére még azzal is kibékültem hogy Luke szőke :) nem, nem szeretem a szőke pasikat :) Natalie, nem is tudom róla mit mondhatnék. Annyi biztos nem fog a kedvenc szereplőim közé tartozni, de azért nem volt olyan rossz.
Egyébként igazi habos-babos love story, néha már túl habos, túl rózsaszín :)

+
>!
Evika82 P
Kristen Proby: Tarts velem!

Gyorsan végeztem vele, mert olvastatta magát.
Instant love volt? – Hát Igen!
Sok volt benne a szex? – Igen.
Tömegkönyv? – Igen.
Nem volt benne semmi egetrengető fordulat? – Igen.
Luke Túl szép, hogy igaz Legyen? – Igen! DE kit érdekel! :D :D
És ettől függetlenül aranyos könyv volt, sokszor olvastam már ilyen és ehhez hasonló sztorikat… Úgyhogy nem elvárásokkal fogtam neki az olvasásnak, hanem egyszerűen csak kellemesen ki szerettem volna kapcsolódni. Ezt megkaptam a könyvtől, ezért jár neki az a 4 csillag. :)

6 hozzászólás
+
>!
l_moni
Kristen Proby: Tarts velem!

Hát…izé…Mit is írjak.
Szóval tetszett csak egy kicsit sok volt, vagyis hosszú.
Megismerkednek.
Randiznak
Szexelnek és szexelnek és persze még sokat szexelnek is.
Néha mennek vacsorázni, kirándulni.
Féltékenykednek is és veszekednek és persze sokat szexelnek.
Alapjában nem lenne rossz könyv. Jules például imádtam benne :)
Natalie is kedves csaj és összeillenek Ő és Luke. Szerettem a párosukat.
De túl sok volt a mindenki tökéletes, mindenki szeret mindenkit.
Azért jóval többet érdemel, mint 65% :)

2 hozzászólás
+
>!
Valeria729 P
Kristen Proby: Tarts velem!

Az ilyen típusú könyveket 2-3 este alatt kivégzem, ezzel 8 napig kínlódtam. Kb. 1 éve egy fórumon mindenki ezt kereste magyarul. Én balga meg azt hittem, hogy biztos jó. Hát sajnos nem az.
Olyan érzésem volt, hogy a rengeteg (mellesleg pocsékul megírt) szex jelenet közé írtak egy kis történést is.
Egyik szereplő karaktere sem tetszett. Szerintem teljességgel valószerűtlen Luke (és a szüleié is) viselkedése, Natalie-ról nem is beszélve.
Sajnálom, hogy megvettem, megvárhattam volna, hogy a könyvtár beszerezze, de így már biztos meglesz nekik, mert beviszem.

13 hozzászólás
+
>!
fuszi P
Kristen Proby: Tarts velem!

Nem azt mondom, hogy olyan rossz volt ez a könyv, mint amire a százalékából és az értékelésekből számíthattam, inkább csak nagyon kezdetleges és kidolgozatlan. Kicsit úgy tűnt, mintha egy tini írta volna, minden túl gyorsz, túl meseszerű és a cselekménye is végletekig egyszerű, kiszámítható. Egynek nem volt rossz, de valószínűleg nem fogom újraolvasni.

+
>!
Momo89 P
Kristen Proby: Tarts velem!

Először is, kb így érzem most magam: http://1.bp.blogspot.com/-zaDrXX9ySj0/VhUvrhd1brI/AAAAA…

Másodszor: sokkal szörnyűbbre számítottam az értékelések alapján. Nem volt ez rossz, – aki szereti a romantikus történeteket, amiben a szereplők szinte tökéletesek, és az életük is szinte tökéletes, azoknak tetszeni fog – de ha 100 oldallal kevesebb, sokkal jobb lenne.

Egyetlen hatalmas problémám volt a könyvvel, még pedig, hogy túl sok benne a spoiler spoiler, de tényleg. Annyira untam már ezeket a részeket a végére, hogy erős késztetést éreztem, hogy átlapozzak oldalakat, de kitartottam. :)

Azért remélem, hogy kiadják a folytatást, főleg a második kötet érdekelne. Kíváncsi vagyok Jules és Nate történetére. Ők már ebben a kötetben is jobban izgatták a fantáziámat, mint Natalie és Luke.

+
>!
Pokoltündér P
Kristen Proby: Tarts velem!

Senkit ne tévesszen meg, hogy eddig tartott a könyv elolvasása! Sajnos közbe szólt az élet és a munka, így alig jutott esténként időm olvasni egy-egy fejezetet :(
Maga a történet igaz, hogy egy kissé tucat, de attól még kikapcsolódásra teljesen tökéletes volt és igen van benne szex is hujujj…mint a legtöbb rubinpöttyös könyv esetén. Nem értem a sok negatív kritikát a könyvvel kapcsolatban, mivel az ember lánya nem vár túl sok fordulatot azért egy erotikus könyvtől. A legtöbb romantikus könyv is kiszámítható az 1 fejezet után, miután megismertük a főszereplőket, mert mindegyik ugyanúgy végződik: házassággal, mégsem sír mindenki amiatt a végén, hogy bezzeg milyen kiszámítható volt.
Ez egy erotikus könyv erotikus tartalommal, ahogy arra számítani lehet és a saját kategóriájában megállja a helyét. Olvastam már igaz ennél jobb erotikus könyvet is, de ennél azért vannak ezerszer rosszabbak is.
Összességében nekem tetszett és várom a folytatását.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

++++
>!
zuna19 

– Jesszus, ez már kezd émelyítően romantikus lenni.

+
>!
zuna19 P

– Hogy vagy?
– Hogy festek? – suttogom.
– Sápadtan, üveges szemekkel.
– Vagyis rémülten.
– Igen.
– Az helytálló.

+
>!
zuna19 

– Igen. Ó, istenem, ne hagyd abba!
Megcsókolja a fejem búbját, és érzem, ahogy elmosolyodik.
– Jobb szeretem akkor hallani ezeket a szavakat a szexi szádból, amikor meztelen vagy.

+
>!
zuna19 P

– Beindít, ha vezetni látlak.
– Hát akkor, a fenébe is, furikázzunk minél többet, bébi.

+
>!
zuna19 

– Nem tudtam, hogy durván szereted.
– Ez egy újfajta hajlam.

++

Hasonló könyvek címkék alapján

Karen Chance: Holdvadász
J. L. Armentrout: Origin
Tiffany Reisz: A szent
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre
Kresley Cole: A sötétség démona
Becca Prior: A tanítvány 2.
Kylie Scott: Lead – Szóló
Maya Banks: A szabadság kulcsa
Sherrilyn Kenyon: Pokoli tűz