Tarts ​velem! (Velem Seattle-ben 1.) 295 csillagozás

Kristen Proby: Tarts velem!

Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. És különben is, miből gondolja, hogy a lány őt akarja lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog azonban biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége.
Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a feléje szegezett újabb fényképezőgép látványától azonnal a lencse mögötti szépségnek esik. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában.
Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?

Eredeti megjelenés éve: 2012

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633996522 · Fordította: Benedek Dorottya

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Luke Williams · Natalie Conner


Kedvencelte 15

Most olvassa 15

Várólistára tette 135

Kívánságlistára tette 119

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Kristen Proby: Tarts velem!

Szerintem ez a könyv többet érdemel 63%-nál. Olvastam már hasonlót? Igen. Klisés? Hát persze. Sőt rózsaszín és édes is, de időnként ez is belefér. Főleg egy 700 oldalas fantasy után, amiben aprították egymást az ellenségek. Mondjuk nem is óriási elvárásokkal álltam neki, csak kikapcsolódni szerettem volna, és ez megvolt. A történet nagy része erotikus jeleneteket tartalmaz, a főszereplők pikk-pakk egymásba szeretnek, de kitalált történet lévén nekem belefért. Minden történetet a maga helyén kell kezelni, és akkor nem lesz csalódás. Végül is a szereplők szimpatikusak voltak.

10 hozzászólás
zuna19>!
Kristen Proby: Tarts velem!

Hűha, tiszta klisé az egész, rózsaszín habcsókkal és vattacukorral, plusz rengeteg erotikával. Nekem bejött, de még mennyire.
Már nagyon régóta várok a megjelenésére, még amikor úgy volt, hogy az Ulpius hozza ki, akkor tűkön ültem és vártam. Örülök, hogy a @Könyvmolyképző felkarolta a sorit. Remélem lesz folytatása.
Teljesen kellemesen csalódtam a könyvben, néha kell egy kis nyugi és itt végig nyugi-bugi volt. Luke és Nat hirtelen lobbant szerelme, ami tényleg nagyon lehengerlő és gyors volt, kivételesen tetszett. Álomszerű volt az egész.
Megértem, hogy sokaknak nem tetszik, mert nem sok realitás van benne, de meg kell, hogy védjem ezt a könyvet. Tényleg nem lehet mindenkinek egy az ízlése, és ez így van jól.
Valamiért engem egy kicsit a Gyönyörű rohadék és a Stage Dive sorozatra emlékeztetett. Nem is a történet hasonlóság miatt, hanem a lehengerlő stílusa miatt. Megvolt a bizonyos bizsergés ebben is.
Muszáj lesz meg is venni. Újraolvasós!

5 hozzászólás
ZitussKa >!
Kristen Proby: Tarts velem!

Ugyanmár drága Molytársaim! 65% ? Kevès.
Tèny, hogy nem egy túlszárnyalhatatlan könyv ès nem a legmèlyrehatóbb rubinpöttyös de ennyire azèrt nem is rossz. Talán a karakterek tènyleg túl gyorsan találnak egymásra ès túlságosan is magától èrtedődően ès gördülèkenyen halad minden de ez pont olyan mint egy kis tündèrmese annyi különbsèggel, hogy nincsen gonosz szereplő aki akadályozná őket ès Nat ès Luke a maguk pici elszigetelt világukban èlnek, ahol csak szeretik egymást. Be kell valljam mivel a szereplők keze tènyleg ráragadt a másikra így mèg engem is majdnem zavarba tudtak hozni..:D Majdnem! De hiába. Annyira èdesek voltak ès szerelmesek, hogy èn is Nattel együtt olvadoztam Luke figyelmessègèn ès gondoskodásán:).
Ha èdes, szirupos törtènetre vágytok – olvassátok. Ha egy katarzist vártok, amit magával hoz az èletetekbe akkor nem ez a megfelelő könyv.
Nekem tetszett. Ajánlom Nektek! Csupán arra figyeljetek, hogy most az egyszer ne maradjatok a realitás talaján ès ne keressètek a logikát. Csak èlvezzètek..:)

3 hozzászólás
Naiva P>!
Kristen Proby: Tarts velem!

Látva az ezt a gyér százalékarányt még inkább kíváncsivá tett ez a könyv. Most miután elolvastam, komolyan nem értem, miért van úgy alulértékelve, miközben sok hasonszőrű könyv fel van pontozva.
Tetszett a könyv hangulata és az, ahogyan indult az egész történet. Cuki volt és rendkívül romantikus. Az is, hogy nem voltak felesleges bonyodalmak, túlzásokba eső drámai helyzetek. Talán egy icipici azért volt a vége fele, de annyi még belefért. Legalább a főszereplők nem voltak a könyv ¾ részében külön, ami számomra dühítő tud lenni. A teljes történetre, kis túlzással kb. 5 oldalanként jut 1-1 szexjelenet, de mégsem éreztem kifejezetten erotikus könyvnek. Sokkal inkább túláradó romantikusnak. Közben a címadó dalt, Norah Jones Come Away with me-jét legalább egy tucatszor meghallgattam, miközben úgy éreztem, megállt az idő. Illett a könyv hangulatához.
Szerintem az írónő inkább a karakterekre fektette a hangsúlyt, mint a történetre. Luke-ot imádtam. Tisztában voltam vele, hogy ilyen pasi a világon nincs, de örülök, hogy legalább könyvben létezik. A hősnő semleges volt, viszont a legjobb barátnője, Jules annál szimpatikusabb volt. Nagyon jó barátnő. Úgy tudom, övé a következő kötet. Kíváncsi leszek rá.

12 hozzászólás
Bree_olvas>!
Kristen Proby: Tarts velem!

Ez az egész olyan kínos. Még sosem írtam igazán rossz értékelést egy könyvről. Most meg kell tennem.
Pedig őszintén megmondom azt hittem, hogy én leszek az, aki 5 csillagot fog adni erre a könyvre. Mindig elfogult vagyok és sokszor tetszik nekem az, ami másoknak nem.
Az első pár oldal még nem nem is volt vészes.

Azt hiszem, hogy ez…most nem! Ez túl sok! Túl romantikus, túl hihetetlen! Túl kiszámítható! Túl…..túl tett mindenen!
na’on jó —> ki ír manapság ilyet?
spoiler spoiler Pedig ez egy olyan jó történet lehetne, de Nat annyira gyorsan beadja a derekát, hogy az már hihetetlen.
Egy nap! Egy napja van a pasi mellett és már akarja, és nem tud gondolkodni a közelében???
Egy napja találkoztak és már gyönyörűm , bébi csók meg minden ….
– Te. – Csók. – Pedig. – Csók. – Gyönyörű. – Csók. – Vagy. –Csók. ááááááááá miért? Miért kell ennyire elrontani az egészet?
Történet szavakban: találkozás-randi-szex-szex-kiderül az igazság!-megbocsátás-nyáladzás-szex-szex-szex-bemutatás a szülőknek-szex-féltékenység-békülés-szex-féltékenység-szex-szex….és most már nem sorolom, mert legszívesebben hagynám az egészet a francba! Nat nagyon idegesítő karakter valahogy nem tudom megszeretni, és nem is fogom! Luke az a tipikus birtokló típus. Az enyém vagy -.-
spoiler
spoiler

de…olvastam tovább és bíztam benne, hogy történni fog valami érdekes dolog. Amiért megéri.
Nem volt.
Imádom a Rubin pöttyös könyveket, nagyon, de ez most nem sikerült jóra.

16 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Kristen Proby: Tarts velem!

"– Hogy vagy?
– Hogy festek? – suttogom.
– Sápadtan, üveges szemekkel.
– Vagyis rémülten.
– Igen.
– Az helytálló."

Őszintén szólva, ki nem állhatom a rózsaszín, ragacsos kulimászokat, de a vattacukrot imádom.
Kb. fogalmam sincs, hogy tetszett e vagy sem!

Nagyon klisés volt, és nagyon szirupos.
De ahogy a kávét és a teát se iszom cukor és tej nélkül, valószínű néha nekem is szükségem van ezekre az édes szirupfelhőkre.

A százalék arányt nem értem, ennél százszor rosszabb történetet is olvastam.
Igen valóban cukorkákból áll, de kell ….évente egyszer legalább is.

Két dolgot megjegyeznék.
Az egyik utálom, hogy Luke szőke. De fantasztikus férfi lehetne..miatta csillagoztam fel.
A másik , Natalie, az agyamra tudott menni, de a végére valamiért megkedveltem.

Egy olvasásnak tökéletesen megfelelt.

Illatos_Hópehely P>!
Kristen Proby: Tarts velem!

Egy használati utasítás ehhez a könyvhöz.
Végy egy meglehetősen komor, nyomasztó, agyalós könyvet. Ha kiolvastad rágódj még rajta egy-két napig, majd vedd kezedbe ezt a könyvet.
Garantáltan kikapcsolódsz. Itt nem kell gondolkozni, sejthető előre, hogy mi fog történni, csöpög a cukormáztól és a rengeteg spoiler. Nem volt benne semmi bonyodalom, na jó a végén egy picurka, de annyi meg kellett.
Nekem ez most nagyon jól esett.

Maximálisan egyetértek @Evika82 értékelésével.
Szerintem semmivel sem rosszabb, mint a Kőkemény, vagy a Faldöngető, azok mégis 80 % fölött vannak.

33 hozzászólás
_Leelan_ P>!
Kristen Proby: Tarts velem!

Meglepően kellemes csalódás volt ez a könyv.
Sok rosszat olvastam róla, de szerintem sokan félreértik ezt a könyvet.
Ez egy erotikus-romantikus limonádé sztori.
Persze kapunk egy szexi pasit, egy szégyenlős, természetesen gyönyörű főhősnőt, aki a pasi karjai közt igazi szexgéppé alakul át, egy vadmacskává, de ez van…
Nem egy ilyen történet íródott, és hiszem, hogy nem olyan rossz ez a történet,. Sokkal rosszabbakat is írtak ebben a kategóriában, stílusban.
Nem mondom, hogy többször olvasós kategória, de élvezhető. Jót lehet szórakozni rajta.
Egy hosszú, érzelmileg és fizikailag is megterhelő kórházi műszak után engem tökéletesen kikapcsolt, szórakozást nyújtott. Nem kell az élet nagy dolgain rágódni, egyszerűen csak kényelembe helyezkedve, élvezni kell ezt a kellemes kis sztorit.
Mondjuk, ha nem tudom, hogy a KMK adja ki, simán azt hiszem, hogy ez még az Ulpius által kiadott „csodák" egyike a Raine Miller: Meztelenül – időszakából XD
Ajánlom ezt a könyvet azoknak akik szerették:
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
Lainey Reese: Asztal három főre
Samantha Ann King: Osztozni Hailey-n
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi és a
J. Lynn: Vetkőzik a tanú
Nekik bizonyára ez a könyv is elnyeri a tetszésüket :)

1 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Kristen Proby: Tarts velem!

Idézd fel a legcukormázasabb történet, amit valaha olvastál! Ezt szorozd meg kettővel! Adj hozzá sok-sok erotikát! És az eredményed ez a könyv lesz.
Volt már szerencsém pár hasonlóan rózsaszín és cukormázas könyvhöz, de ez mindegyiket lekörözi. Néha viszont jólesik ilyet is kézbe venni. Nagyon tetszett az eleje és eléggé élveztem a romantikus vacsorákat a finom borokkal, a rózsatengert, a gyönyörű zenét (szeretem Norah Jones-t és Adele-t), de idővel olyan unalmassá vált, hogy szó szerint elaludtam rajta. Egy-egy jelenetre, félténykedésre és erotikus pillanatra felkaptam a fejemet, mert igenis voltak benne jó pillanatok!!! Luke fantasztikus pasi és biztosan nem kergetném el, ha felbukkanna az életemben! Neki köszönhető, hogy amikor a csillagozáshoz értem, „véletlenül” megcsúszott az egér a kezem alatt és kapott 4 csillagot a könyv. :D

4 hozzászólás
Nikyy18>!
Kristen Proby: Tarts velem!

Nem volt egy olyan borzalmasan rossz könyv. Igaz hogy tele van egy csomó klisével. De attól még nem volt annyira rossz. Olyan volt ez a könyv mint egy nagy rózsaszín vattacukorfelhő :) A szereplőket hamar megkedveltem aranyosak voltak együtt.


Népszerű idézetek

zuna19>!

– Jesszus, ez már kezd émelyítően romantikus lenni.

zuna19>!

– Igen. Ó, istenem, ne hagyd abba!
Megcsókolja a fejem búbját, és érzem, ahogy elmosolyodik.
– Jobb szeretem akkor hallani ezeket a szavakat a szexi szádból, amikor meztelen vagy.

zuna19>!

– Beindít, ha vezetni látlak.
– Hát akkor, a fenébe is, furikázzunk minél többet, bébi.

zuna19>!

– Nem tudtam, hogy durván szereted.
– Ez egy újfajta hajlam.

zuna19>!

– Hogy vagy?
– Hogy festek? – suttogom.
– Sápadtan, üveges szemekkel.
– Vagyis rémülten.
– Igen.
– Az helytálló.

Naiva P>!

Azta! Gyönyörű arc, markáns, borostás áll, és azok a mélykék szemek! Aranyszőke haja szanaszét áll. Magas, sokkal magasabb az én százhatvannyolc centimnél, vékony testalkatú, széles vállú. A rajta lévő kék farmer és fekete póló a megfelelő helyeken kiemeli az izmait.
Francba! Fantasztikusan nézne ki meztelenül.

Bree_olvas>!

– Lőttem pár jó képet. Majdnem kiraboltak… csak a szokásos reggel.


Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
S. C. Stephens: Esztelen
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Jessica Bird: Dobbanó szívek
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva
Sylvia Day: Melléd láncolva