Hallgass ​meg! (Fusion 1.) 115 csillagozás

Kristen Proby: Hallgass meg!

A ​New York Times és a USA Today bestsellerszerzője, Kristen Proby vadonatúj regénysorozatában öt jó barátnő együtt nyit egy menő, új éttermet, ám egyikük sokkal többet kap, mint amire szerződött, amikor a szexi egykori rocksztár besétál az étterembe – és a szívébe.
A Csábítás hamarosan Portland legkapósabb éttermévé válik, és Addison Wade büszke rá, hogy ez részben az ő érdeme. Eltökélten sikeressé akarja tenni, és szerinte az új vendégek odavonzásának nincs jobb módja, mint az élőzene. De amikor Jake Keller, a rocksztár vonul be az ajtón, hogy hétvégi zenélésre jelentkezzen, Addie tudja, hogy bajban van. Azonnal felismeri őt, hiszen a poszterei beborították hálószobája falát középiskolás korában: igazi rosszfiú… vagyis pontosan az ő típusa, és pontosan az, akire semmi szüksége.
Jake Keller öt évvel ezelőtt otthagyta a rivaldafényt, és arra vágyik, hogy visszatérjen ahhoz, ami mindig is hajtotta: a zenéhez. Ha egy pimasz, pokolian vicces bombázónak dolgozik, annál… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Vinton, Budapest, 2019
320 oldal · ISBN: 9789634488477 · Fordította: Kovács Anna
>!
Vinton, Budapest, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634488460 · Fordította: Kovács Anna

Kedvencelte 5

Most olvassa 8

Várólistára tette 85

Kívánságlistára tette 73


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Kristen Proby: Hallgass meg!

Erre mondják, hogy szódával elmegy. Semmi extra, Jack, mint exrocksztár nem egy nagy durranás. Sőt, túl nyálas. Az öt barátnő és egyben üzlettárs kapcsolata volt egyedül említésre méltó a sztoriban, amúgy kb. Egy átlagos Júlia füzet szintjét hozta. Egyszer olvasós.

Hópárduc P>!
Kristen Proby: Hallgass meg!

Igazából könnyű kis olvasmány, semmi komoly.
Közepes szinten van nálam. Mintha már hasonló történetet olvashattunk volna, pár barátnőről.
A könyv vége felé derülnek ki dolgok a szereplőkről. Semlegesek számomra.
Egyszer olvasós, maradandó élménynek nem mondanám. A váltott szemszög jó. :)

Bitten>!
Kristen Proby: Hallgass meg!

…..Finom……

Meglepően jól szórakoztam. Tetszett, aranyos volt és könnyed. Nem túl ömlengős és nyálas.
Szimpatikusak a karakterei. Kiv vagyok Landonra. Van tartalma de drámailag igen minimális a megszokotthoz képest, nekem legalábbis.
Azt hiszem jó kis választás volt……

Trice29 P>!
Kristen Proby: Hallgass meg!

Kicsit szomorú vagyok. Annyira tetszett a könyv a kétharmadáig. Jó társaság, érdekes főszereplők, forró kémia. Majd jött egy hosszan elhúzott, nagyon elcsépelt bonyodalom, ami jócskán lelombozta a kedélyemet. A vége megint tetszett. Nagyon szeretném, ha némi fantázia tréningre mennének el azok az írók, akik már nem tudnak egyedit kitalálni. Kár érte :o(

3 hozzászólás
kocybaba P>!
Kristen Proby: Hallgass meg!

Jaj, ez könyv olyan kis lagymatag lett. Könnyen emészthető és haladós ugyan, de a főszereplők nem kerültek hozzám közel. Addisonról le van írva, hogy milyen okos, vicces…, csak épp átadni nem tudta a könyv, Jake meg jó pasi volt és szimpi, de nem akarnám kiragadni a lapok közül, hogy megkaparintsam. Amennyit pedig összeszerencsétlenkedtek bonyodalom gyanánt, – már bocsánat, jobb szót nem találtam rá-, az kimerítő volt. Viszont az öt nő szoros barátságát nagyon élveztem, a csipkelődéseket, az összetartást, a csajos hangulatot és programokat, felüdülés volt a társaságukban lenni.
A következő páros már most jobban megragadta a fantáziámat, úgyhogy kíváncsian várom, mit fognak hozni.

turanett P>!
Kristen Proby: Hallgass meg!

Egy könnyed, romantikus történet. Szerethető karakterekkel. Kissé sablonos, kiszámítható, talán igen. De néha ilyent is kell olvasni. Addison kissé magának való, nem is csoda. A férfiak eddig lábtörlőnek használták, és a szülei is eltávolodtak tőle. spoiler Addisonnak és négy barátnőjének van egy étterme, amit remekül vezetnek. Jól megy nekik, ezért elhatározzák, hogy élő zenét is szeretnének. Itt bukkan fel Jake, aki kap az alkalmon. Már az első pillanattól szikrázott közöttük a levegő. De szerencsére, szépen lassan haladtak. Jake fantasztikus pasi. De persze elszúrja. Azért vontam le fél csillagot, mert ott van az a fránya mondat, amit utálok egy könyvben! Nem érdemellek meg téged! Nem vagyok elég jó neked! Ettől sikítok. Ettől eltekintve tetszett.
Nagyon várom a többi lány történetét is. Remélem nálunk is megjelenik majd.

2 hozzászólás
Ács_Milán>!
Kristen Proby: Hallgass meg!

Ehhez a csodaszép borítóhoz egy sokkal egyedibb és izgalmasabb beltartalmat képzeltem el, mint amit kaptam.
Pozitívumként a borítón kívül nem sok mindent tudnék mondani. Talán azt, hogy az öt barátnő egymást való támogatása tetszett, illetve végre a férfi főszereplő egy kicsit visszafogottabb, mint amilyenekkel a mostani erotikus regények tele vannak. Mondjuk a testi adottságai azért természetesen neki is kimagaslóak, de ettől eltekintve nem egy olyan főszereplő, aki még a guruló krumplit is…
A fentieken kívül viszont semmi egyedi, semmi érdekes és semmi igazán szórakoztató nem volt a regényben. És, hogy történt-e valami úgy igazán? Hát nem! Magára a történetre azt mondanám, hogy a nullával egyenlő.
Az utóhang is elég rövidre és olyan gyengére sikerült, mint amilyen az előtte lévő fejezetek.
Egy olvasásnak elment, de semmi maradandó élményt nem hagyott maga után.

Silverlight>!
Kristen Proby: Hallgass meg!

Vegyesek az érzéseim az olvasás végeztével. Tetszett is, meg nem is. Kicsi összecsapottnak tűnt az egész történet, pedig szerintem alapvetően nem lett volna rossz a kidolgozott cselekmény. Először is itt van Jake, a volt rocksztár. Egyáltalán nem tűnik egy olyan zenésznek, aki olyan nagyon híres lett volna. Persze itt ott vannak célozgatások, de semmi egyéb. Ráadásul múltbéli bűnei miatt egyszer kesereg, egyszer pedig mintha nem is történt volna semmi. Aztán itt van Addison, aki úgy tűnik könnyen túl lép egy kapcsolaton, én egy kicsit több érzelmet vártam volna el tőle. A szüleivel való kapcsolata érdekes lett volna, de ezt a szálat is csak felvillantotta az írónő, majd ment is tovább a cselekmény. A stílus tetszett, s a két szereplő interakciói is. Az öt nő barátsága is tetszett volna, sőt a párbeszédeik néha humorosnak is hatnak. Remélem, ha lesz következő rész, az egy kicsit összeszedettebb lesz, mint ez. Bár ez is egynek elment, csak nem rengette meg alapvetően a világomat, vagy lehet, hogy az előző olvasmány sokkal jobban hatott rám.

Cync P>!
Kristen Proby: Hallgass meg!

Kicsit aggódtam a 80% miatt, de nem volt kifejezetten problémám. A klisék persze megvoltak, de ezek hiánya már a csodával határos a hasonló jellegű könyvekben :D Bár a szinte-ok-nélkül-nem-lehetek-veled kifogástól még mindig a falra mászom.. A bonyodalom is eléggé elnyújtott.. ez nem hiányzott.
A karakterek szimpatikusak voltak. Addie és Jake szóváltásai tetszettek. Szeretem, ha sok szereplőt kapunk a történetben, és itt a mellékszereplők is kedvelhetőek voltak. Az 5 barátnő kapcsolata nagyon tetszett, és a programjaik kellemes hangulatot teremtettek.
Nincs benne semmi egetrengető különlegesség, de jó kis kikapcsolódást nyújtott egy napra, könnyed, szórakoztató volt. Egyszerűen jól esett. A többiek könyvére is kíváncsi vagyok. Igen, Landonra nagyon kíváncsi vagyok.

pufivipi>!
Kristen Proby: Hallgass meg!

Vegyes érzelmekkel zártam a könyvet. Ami nagyon bejött: végy egy rockert ✔, egy mindenki által kedvelt csajt(aki nem mellesleg egy bombázó)✔ egy kis romantikát- erotikával fűszerezve✔ Ami annyira nem: az a cselekményszál, nekem kicsit laposra sikeredett,túl kiszámítható és megszokott. Én egy kicsit többet vártam, hiányzott valami plusz, valami amitől egyedivé válik ez a könyv.


Népszerű idézetek

Mrs_Curran_Lennart P>!

Ne beszélgessünk érzelmekről. Pasik vagyunk.

40. oldal

Tünde_JLT I>!

Attól a mosolytól nem pillangók, hanem egy egész állatkert ver tanyát a gyomromban.

Nickie >!

– Tudod, magasabb vagyok nálad. És vannak tetkóim. Tudom, hogy nem volt létszükséglet, de ez bónusz.
Megrázom a fejem.
– Barna hajam van, de kivilágosíthatom. És azt hiszem, a kék szemnél állapodtál meg, de hallottam, hogy említetted a zöldet, és… bingó. – Rám villantja a szemét, és mielőtt érteném, mi történik, megemeli a pólója szélét.
Ó, édes Jézus.
– És nem vagyok dicsekedős fajta, de ezek hasizmok.

48. oldal

L_B_Mariann>!

– És miért nem képesek a koszos edényt beletenni a mosogatóba? Miért rakják a pultra, a mosogató mellé?
– Igazából erre én nem panaszkodhatok, mert Jake beteszi az edényeit a mosogatógépbe.
– Ó istenem – válaszolja, és elkerekedett szemmel bámul rám. – Azt gondoltam, a mosogatógépbe bepakoló férfi csak egy legenda.
– Nem, én találkoztam eggyel a természetes élőhelyén.
– Lenyűgöző. – …

Nickie >!

Legyünk őszinték, sosem tudtam, mit csinálok, amikor férfiakról volt szó. Mert mindig olyan férfihoz vonzódtam, aki a szöges ellentéte volt annak, ami jó nekem. Szükségét érzem, hogy megjavítsam őket? Hogy megváltoztassam őket? Hogy megmentsem őket?

161. oldal

Kicsicsillag123 P>!

– És miért nem képesek a koszos edényt beletenni a mosogatóba? Miért rakják a pultra, a mosogató mellé?
– Igazából erre én nem panaszkodhatok, mert Jake beteszi az edényeit a mosogatógépbe.
– Ó istenem – válaszolja, és elkerekedett szemmel bámul rám. – Azt gondoltam, a mosogatógépbe bepakoló férj csak egy legenda.
– Nem, én találkoztam eggyel a természetesen élőhelyén.
– Lenyűgöző.

Nickie >!

„– Csak sokkal többet érdemlek, Mia. Nem értem, mitől rí le rólam az, hogy Csessz át. Bánts. Ezt szeretem”

60. oldal

Nickie >!

„Nem kell mindig erősnek lenned. Csak te meg én vagyunk itt. Lehetsz öt percig sebezhető, leereszthetsz. Nem mondom el senkinek.”

60. oldal

BBetti86 >!

Ő az igazi? Valószínűleg nem, de eléggé meg vagyok róla győződve, hogy az igazit a szerelmesregény-írók és a Disney találta ki.

11. oldal


A sorozat következő kötete

Fusion sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Meghan March: Vágy és szerelem
Christine Anne Colman: Megsebzetten
Julia Lewis Thomson: Többek között
Kim Karr: Kötődés
Rachel Van Dyken: Egyetlen méreg
Katie Ashley: A szív zenéje