Hallgass ​meg! (Fusion 1.) 28 csillagozás

Kristen Proby: Hallgass meg!

A ​New York Times és a USA Today bestsellerszerzője, Kristen Proby vadonatúj regénysorozatában öt jó barátnő együtt nyit egy menő, új éttermet, ám egyikük sokkal többet kap, mint amire szerződött, amikor a szexi egykori rocksztár besétál az étterembe – és a szívébe.
A Csábítás hamarosan Portland legkapósabb éttermévé válik, és Addison Wade büszke rá, hogy ez részben az ő érdeme. Eltökélten sikeressé akarja tenni, és szerinte az új vendégek odavonzásának nincs jobb módja, mint az élőzene. De amikor Jake Keller, a rocksztár vonul be az ajtón, hogy hétvégi zenélésre jelentkezzen, Addie tudja, hogy bajban van. Azonnal felismeri őt, hiszen a poszterei beborították hálószobája falát középiskolás korában: igazi rosszfiú… vagyis pontosan az ő típusa, és pontosan az, akire semmi szüksége.
Jake Keller öt évvel ezelőtt otthagyta a rivaldafényt, és arra vágyik, hogy visszatérjen ahhoz, ami mindig is hajtotta: a zenéhez. Ha egy pimasz, pokolian vicces bombázónak dolgozik, annál… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Vinton, Budapest, 2019
320 oldal · ISBN: 9789634488477 · Fordította: Kovács Anna
>!
Vinton, Budapest, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634488460 · Fordította: Kovács Anna

Most olvassa 6

Várólistára tette 64

Kívánságlistára tette 61


Kiemelt értékelések

>!
Trice29 P
Kristen Proby: Hallgass meg!

Kicsit szomorú vagyok. Annyira tetszett a könyv a kétharmadáig. Jó társaság, érdekes főszereplők, forró kémia. Majd jött egy hosszan elhúzott, nagyon elcsépelt bonyodalom, ami jócskán lelombozta a kedélyemet. A vége megint tetszett. Nagyon szeretném, ha némi fantázia tréningre mennének el azok az írók, akik már nem tudnak egyedit kitalálni. Kár érte :o(

3 hozzászólás
>!
Silverlight
Kristen Proby: Hallgass meg!

Vegyesek az érzéseim az olvasás végeztével. Tetszett is, meg nem is. Kicsi összecsapottnak tűnt az egész történet, pedig szerintem alapvetően nem lett volna rossz a kidolgozott cselekmény. Először is itt van Jake, a volt rocksztár. Egyáltalán nem tűnik egy olyan zenésznek, aki olyan nagyon híres lett volna. Persze itt ott vannak célozgatások, de semmi egyéb. Ráadásul múltbéli bűnei miatt egyszer kesereg, egyszer pedig mintha nem is történt volna semmi. Aztán itt van Addison, aki úgy tűnik könnyen túl lép egy kapcsolaton, én egy kicsit több érzelmet vártam volna el tőle. A szüleivel való kapcsolata érdekes lett volna, de ezt a szálat is csak felvillantotta az írónő, majd ment is tovább a cselekmény. A stílus tetszett, s a két szereplő interakciói is. Az öt nő barátsága is tetszett volna, sőt a párbeszédeik néha humorosnak is hatnak. Remélem, ha lesz következő rész, az egy kicsit összeszedettebb lesz, mint ez. Bár ez is egynek elment, csak nem rengette meg alapvetően a világomat, vagy lehet, hogy az előző olvasmány sokkal jobban hatott rám.

>!
Gaby33
Kristen Proby: Hallgass meg!

Sajnos azt kell mondanom elég gyenge volt ez a könyv. Nem fogott meg benne igazán sem a szereplők, sem pedig a túlságosan klisés történet. Lett volna benne lehetőség bőségesen, de az írónőnek nem sikerült ezt megvalósítani. Kár érte…

>!
schalby P
Kristen Proby: Hallgass meg!

Nem volt rossz de jobbra számítottam. A eleje elég unalmasra sikeredett legalábbis nekem Addison pedig végig unszimpatikus maradt nem igen kedveltem meg (kíváncsi leszek a többi lányra). Jake érdekes figura szerethető. A történet érdekes gyorsan olvasható, egyszerű nem túl bonyolult cselekmény, néhol vicces. Remélem lesz folytatás mert azért kíváncsi lennék a többiekre. Többet vártam de így a végére pont jó lett.

>!
pufivipi
Kristen Proby: Hallgass meg!

Vegyes érzelmekkel zártam a könyvet. Ami nagyon bejött: végy egy rockert ✔, egy mindenki által kedvelt csajt(aki nem mellesleg egy bombázó)✔ egy kis romantikát- erotikával fűszerezve✔ Ami annyira nem: az a cselekményszál, nekem kicsit laposra sikeredett,túl kiszámítható és megszokott. Én egy kicsit többet vártam, hiányzott valami plusz, valami amitől egyedivé válik ez a könyv.

>!
BTN
Kristen Proby: Hallgass meg!

A Csábítás csodásan néz ki – szívesen be ülnék én magam is- csodâs emberek vezetik akik nem csak erőssek de rendkívül kitartóak és vállvetve támogatják egymást. Végig fent tartotta a figyelmemet, kíváncsian várom a következő történetet.

>!
Beusom24
Kristen Proby: Hallgass meg!

Nagyon tetszett, egy könnyed romantikus történet. Imádtam mind a két fő szereplőt , és a többieket is. Kár h hamar elfogytak az oldalak, tudtam volna meg olvasni.

>!
Adrienn1989
Kristen Proby: Hallgass meg!

Aranyos volt, szerethető szereplőkkel, de kicsit lagymatag. Kicsit úgy ézetem mintha bele lett volna erőltetve a sztoriba a sérelem. Arcon puszil egy másik nőt és már harag van?! Kicsit olyan fura
…. Na mindegy, azért várom a folytatást.

>!
nanita
Kristen Proby: Hallgass meg!

Ismét egy olyan történet, ami teljesen rendben lett volna az erőltetett dráma nélkül. Igazán kitalálhatnának valami eredetit a szerzők. Kezd unalmassá és elcsépeltté válni, hogy történt valami a múltban, amit valamelyik szereplő túlmagyaráz, olyan nagy lelkiismeretfurdalása van, hogy feláldozza a boldogságát. Majd hirtelen megvilágosodik, és minden rendben van, mintha semmi nem történt volna…
Kár érte.

>!
baba03 P
Kristen Proby: Hallgass meg!

Ez a könyv szerelem volt első látásra. Megláttam a borítóját, rögtön megfogott. Elolvastam a fülszövegét, tudtam, hogy kell nekem, máris megszereztem. :-) Szeretem az olyan sorozatokat, ahol egy baráti társaság minden tagja párra lel, de maguk a könyvek önállóak. Gyorsan haladós, könnyen olvasható.
Adott 5 barátnő, akik egy étterem közös tulajdonosai, mindenkinek megvan a maga dolga, feladata, tetszik, ahogy felosztották egymás között a munkát. Olyan jó ilyen barátságokról olvasni, ahol mindent meg tudnak beszélni egymással, kérdés nélkül kiállnak a másik mellett. Addie egy makacs, talpraesett, határozott nő, aki sajnos mindig a rosszfiúkhoz vonzódik, nem egyszer megégette már magát. Jake a visszavonult rocksztár, neki sem problémamentes a múltja. Komoly lelkiismeretfurdalás gyötri, hogy mindenkit megsebez maga körül, akit szeret. A legjobb barátnője balesetéért is önmagát hibáztatja. A kémia rögtön érezhető közötük, nagyon tetszettek ahogyan viszonyultak egymáshoz, ahogy ismerkedtek a másik baráti körével. A konfliktust megértettem, mind Addie, mind Jake részéről. Bár azt nem szeretem, amikor a pasi önkényesen dönt, lehetőséget sem ad arra, hogy a társa válasszon. Viszonylag hamar rádöbben a hibájára, azonban Addie nagyon nehezen bocsát meg. Szerencsére minden jól alakul a végén és kellő izgalommal vezeti fel a következő történetet. Remélem kiadásra kerül magyar nyelven, mert nagyon szeretném elolvasni ezt a sorozatot.


Népszerű idézetek

>!
Nickie

„– Csak sokkal többet érdemlek, Mia. Nem értem, mitől rí le rólam az, hogy Csessz át. Bánts. Ezt szeretem”

60. oldal

>!
Nickie

„Nem kell mindig erősnek lenned. Csak te meg én vagyunk itt. Lehetsz öt percig sebezhető, leereszthetsz. Nem mondom el senkinek.”

60. oldal

>!
Nickie

"– Valld be, hogy kedvelsz.
– Azt kedvelem majd, ha elmész. – Szélesen mosolyog, megrebegteti a szempilláit."

72. oldal

>!
Nickie

"Legyünk őszinték, sosem tudtam, mit csinálok, amikor
férfiakról volt szó. Mert mindig olyan férfihoz vonzódtam, aki
a szöges ellentéte volt annak, ami jó nekem. Szükségét érzem,
hogy megjavítsam őket? Hogy megváltoztassam őket? Hogy
megmentsem őket?"

161. oldal

>!
Nickie 

„Úgy tűnik, a kinézetemnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak hűségesek-e hozzám.”

45. oldal

>!
Nickie

"– Tudod, magasabb vagyok nálad. És vannak tetkóim. Tudom, hogy nem volt létszükséglet, de ez bónusz.
Megrázom a fejem.
– Barna hajam van, de kivilágosíthatom. És azt hiszem, a kék szemnél állapodtál meg, de hallottam, hogy említetted a zöldet, és… bingó. – Rám villantja a szemét, és mielőtt érteném, mi történik, megemeli a pólója szélét.
Ó, édes Jézus.
– És nem vagyok dicsekedős fajta, de ezek hasizmok.

48. oldal

>!
Beusom24 

Jake Knox – javít ki. – Az összes barátnőm falain a maga
poszterei voltak.
– A magáén nem? – kérdezem öntelt vigyorral, most már
élvezve a dolgot.

>!
Beusom24 

– Azt akarom megtudni, hogy most ki vagy.
– Az, aki voltam, kihat arra, aki most vagyok.

>!
Beusom24 

– A húgommal dolgozol, emellett lefekszel azzal a nővel,
akit úgy szeretek, mintha ő is a húgom lenne. Mérget vehetsz
rá, hogy utánad néztem. – Mosolyog, megveregeti a vállamat.
– De átmentél a szűrőn.
– Milyen megnyugtató.
– Vagy egy derék polgár vagy, vagy még nem kaptak rajta
semmin – feleli, miközben a sárgarépát rágcsálja.
– Tényleg képes voltál ezt mondani? – kérdezi Addie, de
Landon továbbra is rám mered, az üzenet kristálytiszta:
Csak tolj ki velük, akkor megöllek, aztán balesetnek
álcázom


Hasonló könyvek címkék alapján

Samantha Young: Jamaica Lane
Jay Crownover: Rule
Renáta W. Müller: TestVÉR 1
Lakatos Levente: Aktus
Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
Lisa Kleypas: Botrány tavasszal
J. A. Redmerski: A soha határa
Penelope Douglas: Szívatás