Managed ​– Kontroll (VIP 2.) 560 csillagozás

Kristen Callihan: Managed – Kontroll

„Egyáltalán ​nem hideg és érzéketlen. Csak rejtőzködik. Azt akarom, hogy szabadjára engedje mindezt – ezt az erőt, ezeket a ragyogó érzelmeket, amit a felszín alatt tart.” – Sophie

Szellemi párbajként indult. Én, egy átlagos lány a nagy számmal, ellene, a szexi, hatalmas egóval rendelkező rosszfiú ellen…

Amikor áttettek első osztályra a londoni járaton, azt hittem, megütöttem a főnyereményt.

Egészen addig, amíg le nem ült mellém Ő. Gabriel Scott: pokolian jóképű és jéghideg. Senki és semmi nem képes áthatolni a páncélján. Soha. Saját jogán is legenda, a világ legnagyobb rockbandájának menedzsere, emellett pedig egy arrogáns seggfej, aki lenéz engem.

Azt hittem, sikerült pokollá tennem számára egy hosszú repülőutat. Eszembe sem jutott, hogy megkedvelhetem, az meg pláne nem, hogy megkívánhatom. És mi a legmeglepőbb az egészben? Hogy ő is akar engem. Csak a feltételei kissé meghökkentőek.

Ha elfogadom az ajánlatát, sebezhetővé teszem magam. Nagy… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577997 · Fordította: Harcsa Henrietta
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
440 oldal · ISBN: 9789635614158 · Fordította: Harcsa Henrietta
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
440 oldal · ISBN: 9789635614165 · Fordította: Harcsa Henrietta

1 további kiadás


Enciklopédia 24

Szereplők népszerűség szerint

Gabriel Scott · Killian James · Jax Blackwood · Sophie Darling · Brenna James · Rye

Helyszínek népszerűség szerint

Roxfort · Édenkert


Kedvencelte 95

Most olvassa 8

Várólistára tette 131

Kívánságlistára tette 158

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Úgy tűnhet, hogy mindig csak kritizálom a fordításokat, de ebben az esetben a fordító és a könyv egymásra találtak.
Jó munka volt kedves @Könyvmolyképző!
És igen, ez egy ötcsillagos sztori. Bár nekem az első résszel sem volt gondom ( anno eredetiben), de Gabriel és Sophie már az első oldalaktól kezdve elbűvöltek. Időnként hangosan nevettem a poénokon. A humor mellett, amiről a Kill John tagjai is gondoskodtak, a romantikus szál is el lett találva. Itt is beigazolódott az ellentétek vonzzák egymást szabály, nem is szikrák, hanem igazi tüzijáték rakéták pattogtak kettejük között. Ez a könyv igazán megérte az árát, :)

6 hozzászólás
Naiva P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Ilyen egy jó olvasnivaló. Letehetetlen, mert alig várod, hogy mi fog történni a két imádni való szereplő között. Még akkor is, ha az nyilvánvaló.
Nagyon szerettem Libby és Killian történetét is , de ez a rész már néhány fejezet után érezhető volt, hogy jobb lesz. Kifejezetten az a fajta történet, amikor az ellentétek vonzzák egymást. A goromba szexi sznob GQ címlap példány és a csupa derű Napsugár és lazán fogom fel az életet lassan épülő, hitelesen ábrázolt, romantikus története. Jobban mondva macska-egér játéka. Tele jobbnál jobb párbeszédekkel, szellemes ugratásokkal és nagyon igényesen megírt erotikus jelenetekkel.
Scottie-t nagyon megszerettem. spoiler spoiler
Sophie-nak is tetszett a szövege és a stílusa, de volt az a pont, amikor tudtam rá haragudni. Ennyi dráma belefért. Simán megér 5 csillagot. Várom Jax történetét is magyarul, hogy teljes legyen a sorozat a polcomon.

3 hozzászólás
MissFortune>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Iszonyat kiszámítható, hatalmas klisé, mégis tudott valami újat adni.

Sophie egy nagyon nyitott karakter, Gabriel tökéletes ellentéte. Sophie nem rossz szereplő, néha azonban úgy éreztem, mintha nem nőtt volna még fel. Ez egy kicsit rombolt az élményemen, volt egy pont, amikor idegesített is emiatt. Gabriel viszont maga a megtestesült szigor, aki körülbelül mindenkivel goromba. Elég klisésnek hangzik így az ő karaktere, de kiderül szépen, hogy ő ennél sokkal összetettebb.:) Egyetlen közös tulajdonságuk van; mindketten baromira makacsak.
Olvastatta magát, remek poénok röpködtek. Úgy gondolom itt nem is igazán a végkifejlet volt a lényeg, hiszen azt az első 50 oldalból le tudtuk szűrni, annál inkább Gabriel karakterfejlődése. Nagy változáson ment keresztül, sokat vívódott magával, amit érdekes figyelemmel kísérni. Ezért is szerettem a váltott szemszöget, alig vártam Gabriel fejezeteit.

Összességében ajánlom azoknak, akik valami könnyedebb kikapcsolódásra vágynak, illetve azoknak, akik szeretik a kissé elhúzódó szerelmi történeteket.

Ui.: Magamon is meglepődtem, hogy az elején mennyire jót nevettem. A könyveknél ez ritkaság nálam, hiába vannak jó poénok, maximum elmosolyodok.

„Furcsa rádöbbenni mennyire magányosnak érzem magam, annak ellenére, hogy soha nem vagyok igazán egyedül. De ez a helyzet. Szeretném, ha valaki ismerné az igazi lényemet, nem csak azt a csillogó burkot, amit mutatok magamból a világnak.”

Szilvi00 P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Szerintem ez a könyv az egyik legjobb példa arra, hogy a kiszámíthatóság nem baj, és a tipikus felállás sem egyenlő az unalommal. Gabriel zárkózottsága mellé, jól illett Sophie nyitottsága. A férfi hét lakat alatt őrzött szívéhez hosszú út (és sok tea) vezetett, ám nekem tetszett, hogy nem lettek elsietve a dolgok. Epekedve vártam az első csókot, viszont sokáig csak összebújást kaptam. A megjósolt dráma elengedhetetlen kelléke ennek a műfajnak, ezért azt sem bántam. Pont a megfelelő adagot kaptam erotikából is. Teljesen elégedett vagyok, nagyon jól szórakoztam.
off

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577997 · Fordította: Harcsa Henrietta
4 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Egyszerűen képtelen vagyok eltekinteni attól, hogy ezt a történetet már számtalan formában megírták. Igaz a fordítás teljesen rendben van, és ilyet ritkán tapasztalok mostanában. Az első könyvet nagyon nem szerettem, de most sokkal jobban lekötött a történet és voltak bizonyos részek, ahol eltudtam felejteni, hogy nem éppen egyedi. A karakterekkel sem vagyok kibékülve, de végre volt benne humor, amit kimondottan tudok értékelni és még a szeretkezések is egész élvezetesre sikeredtek. Egy olvasásnak megfelelt.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
440 oldal · ISBN: 9789635614158 · Fordította: Harcsa Henrietta
Pandaaaa P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Imádtam, imádtam ♥

Sokkal de sokkal jobb volt mind az Idol és szerelembe estem ♥ (megint :D)

Scottie, Scottie Scottie… hogy lehetsz ennyire tökéletes??? Imádtam a karakterét. Imádtam Gabrielt ♥ Amilyen zárkózott volt az elején egyre jobban megnyitotta szívét lelkét és beengedte Sophiet.
Sophie pedig egy belevaló, kitaró egyáltalán nem idegesítő, hanem pont hogy nagyon is szerethető karakter.
Imádtam a lassan kibontakozó szerelmüket és hogy megismerhettem őket.

Egyszóval imádtam és mindenki olvassa el, nem fogtok csalódni ♥♥

Hddorka P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Én már az Idol olvasása közben is lelkesedtem Scottie-ért és alig vártam, hogy végre közelebbről is megismerkedhessek vele.
Az előző részt is kedveltem, de ez szerintem felülmúlja. Azt sem tudom hol kezdjem.
Szóval már az elején tudtam, hogy szeretni fogom. A kezdés eléggé meggyőzött és ami utana jött csak fokozta a lelkesedésemet, hogy folytatnom kell az olvasást. Maga a történet humoros, szórakoztató, melyben nem a drámáé a főszerep. A lassan kibontakozó románc pedig elég időt ad, hogy jobban megismerhessük a két szereplő személyiségét.
Scottie és Sophie párosa nagyon jól lett kitalálva. Annyira ellentétei egymásnak, hogy szinte vonzák egymást, mint két mágnes ellentétes pólusai. Kettejük szócsatája meg fergeteges. Annyira ellentétei egymásnak, mégis tökéletesek együtt.
Scottie-t meg nem lehet nem szeretni.♥ Első pillantásra egy idegesítő, öntelt szexi pasi. Aztán lassan lehull a páncélja és egyből a szívembe lopta magát, ahogy lassan kezdte kimutatni az érzéseit és megszeretni Shophiet.
Engem teljesen elvarázsolt, levett a lábamról ez a pasi.
Remélem majd jön a többi rész is :)

Réka0128 P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Levett a lábamról! ♥

Az első résszel nem voltam teljes mértékben megelégedve, úgyhogy kíváncsian vártam ez a kötet vajon milyen lesz. Nem kellett csalódjak, mert az első oldalaktól kezdve imádtam. Nagyon humoros, könnyed és szórakoztató történet volt, ami teljes mértékben kikapcsolt. Annak ellenére, hogy a szereplők között már az elejétől kezdve izzik a levegő, mégsem volt túlerőltetve az erotika és ennek nagyon örültem. A befejezéssel nem voltam teljes mértékben elégedett, mert kötelező drámázás igazán kimaradhatott volna.
Sophie rögtön belopta magát a szívembe a közvetlen, bohókás stílusával. Gabrielt már az előző kötetben kiszúrtam magamnak, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam mi rejlik a hűvös, zárkózott jelleme mögött. Már az első találkozásuk is elég viccesre sikerült és később se volt hiány humoros szituációkból. :D Imádtam kettőjük szócsatáit és annak ellenére, hogy mennyire különböznek oltári jó párost alkotnak.
Nem bántam meg, hogy adtam esélyt ennek a sorozatnak és várom a következő kötetet. Remélem elhozza nekünk a kiadó. :)

Illatos_Hópehely>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Ó, de vártam ezt a történetet.
Scotti nagggyon szimpatikus volt már az előző részben is, bár ott inkább a keményebbik határozottabb oldala mutatkozott meg. Picit tartottam is tőle, hogy esetleg túl nyálas lesz, de hál istennek az írónő jó egyensúlyt tartott a két véglet között.
Először el akartam olvasni az Idol-t, hogy képben legyek, de végül is nem volt rá szükség.
Sophie az elején kicsit fura volt, legalábbis a viselkedése a repülőn, nekem egy kicsit tapadós volt, de végül szépen megtalálta a hangot az egész csapattal, jól beilleszkedett.
A fiúk, meg hozták a formájukat együtt és külön külön is.
A végén nagyon tetszett, amikor a nők azon igényeiről beszéltek, amit egy romantikus könyv olvasása ad nekik :D

6 hozzászólás
zuna19 >!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Hé, mi számít normálisnak egyáltalán? Mind őrültek vagyunk egy kicsit.

Fülszöveg alapján ez egy kicsit jobban megfogott. Ezért is kezdtem neki a sorozatnak.
Nekem ez a rész egy fokkal jobban tetszett, de még így is azt írom, hogy mégsem volt teljesen tökéletes a történet. Én annyira hiányoltam benne azt a részt, amikor Gabriel találkozik Sophie szüleivel. De tényleg rendesen hiányérzetem van emiatt.
Ezt eltekintve átlagon felülei a sztori. A karakterek itt is vagányak és szerethetőek. A banda többi tagjára is irtózatosan kíváncsi vagyok. Miért kell rávárni, miért? 


Népszerű idézetek

adelreads>!

– Te vagy a legnagyobb gyengeségem, mert, ha rólad van szó, védtelen vagyok.

adelreads>!

Furcsa rádöbbenni mennyire magányosnak érzem magam, annak ellenére, hogy soha nem vagyok igazán egyedül. De ez a helyzet. Szeretném, ha valaki ismerné az igazi lényemet, nem csak azt a csillogó burkot, amit mutatok magamból a világnak.

Mrs_Curran_Lennart P>!

– Angol vagyok. A tea a gyógyír minden bajunkra. Rossz napod volt? Igyál egy szésze teát! Fáj a fejed? Tea. Ellenszenves alak a főnököd? Tea.
– Á! – szólalok meg diadalittasan. – Mégis van okom teázni!

121. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gabriel Scott · Sophie Darling
shadowhunter1975 P>!

Van egy érdekes játék. Gyakran játszom. Késleltetett kielégülés a neve. Ha valamit igazán szeretnék, halogatom a megszerzését.

111. oldal, 6- fejezet (Könyvmolyképző, 2020)

Kapcsolódó szócikkek: Gabriel Scott
shadowhunter1975 P>!

– Ismerem a Harry Pottert – jegyzem meg.
Majdnem elmosolyodik.
– Azt hiszem, mind jobban szerettük volna a Roxfortot.

217. oldal, 12. fejezet (Könyvmolyképző, 2020)

Kapcsolódó szócikkek: Harry Potter-sorozat · Roxfort
adelreads>!

Ha nem áhítozol semmi után, akkor nem érhet csalódás.

shadowhunter1975 P>!

A bandát felkészíteni egy turné kezdetére olyan, mint vadmacskákat terelgetni.

139. oldal, 8. fejezet (Könyvmolyképző, 2020)

Kapcsolódó szócikkek: Gabriel Scott
shadowhunter1975 P>!

– Mit mondtam a spekulációkról? – figyelmeztetem őket. Még egy szó, és elintézem, hogy szerepeljetek egy szinkrontáncos zenei videóban, méghozzá gyorsabban, mint hogy ki tudnátok mondani azt, hogy Backstreet Boys.

181. oldal, 10. fejezet (Könyvmolyképző, 2020)

Kapcsolódó szócikkek: Backstreet Boys · Gabriel Scott

A sorozat következő kötete

VIP sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Ella Maise: Akarlak, Adam Connor
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: Csak szex
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Abby Jimenez: Barátnak tartalak