Managed ​– Kontroll (VIP 2.) 185 csillagozás

Kristen Callihan: Managed – Kontroll

„Egyáltalán ​nem hideg és érzéketlen. Csak rejtőzködik. Azt akarom, hogy szabadjára engedje mindezt – ezt az erőt, ezeket a ragyogó érzelmeket, amit a felszín alatt tart.” – Sophie

Szellemi párbajként indult. Én, egy átlagos lány a nagy számmal, ellene, a szexi, hatalmas egóval rendelkező rosszfiú ellen…

Amikor áttettek első osztályra a iondonijáraton, azt hittem, megütöttem a főnyereményt.

Egészen addig, amíg le nem ült mellém Ő. Gabriel Scott: pokolian jóképű és jéghideg. Senki és semmi nem képes áthatolni a páncélján. Soha. Saját jogán is legenda, a világ legnagyobb rockbandájának menedzsere, emellett pedig egy arrogáns seggfej, aki lenéz engem.

Azt hittem, sikerült pokollá tennem számára egy hosszú repülőutat. Eszembe sem jutott, hogy megkedvelhetem, az meg pláne nem, hogy megkívánhatom. És mi a legmeglepőbb az egészben? Hogy ő is akar engem. Csak a feltételei kissé meghökkentőek.

Ha elfogadom az ajánlatát, sebezhetővé teszem magam. Nagy… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
440 oldal · ISBN: 9789635614158 · Fordította: Harcsa Henrietta
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
440 oldal · ISBN: 9789635614165 · Fordította: Harcsa Henrietta
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577997 · Fordította: Harcsa Henrietta

Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

Killian James · Gabriel Scott · Jax Blackwood · Sophie Darling · Rye

Helyszínek népszerűség szerint

Roxfort · Édenkert


Kedvencelte 31

Most olvassa 13

Várólistára tette 115

Kívánságlistára tette 149

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Ilyen egy jó olvasnivaló. Letehetetlen, mert alig várod, hogy mi fog történni a két imádni való szereplő között. Még akkor is, ha az nyilvánvaló.
Nagyon szerettem Libby és Killian történetét is , de ez a rész már néhány fejezet után érezhető volt, hogy jobb lesz. Kifejezetten az a fajta történet, amikor az ellentétek vonzzák egymást. A goromba szexi sznob GQ címlap példány és a csupa derű Napsugár és lazán fogom fel az életet lassan épülő, hitelesen ábrázolt, romantikus története. Jobban mondva macska-egér játéka. Tele jobbnál jobb párbeszédekkel, szellemes ugratásokkal és nagyon igényesen megírt erotikus jelenetekkel.
Scottie-t nagyon megszerettem. spoiler spoiler
Sophie-nak is tetszett a szövege és a stílusa, de volt az a pont, amikor tudtam rá haragudni. Ennyi dráma belefért. Simán megér 5 csillagot. Várom Jax történetét is magyarul, hogy teljes legyen a sorozat a polcomon.

3 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Úgy tűnhet, hogy mindig csak kritizálom a fordításokat, de ebben az esetben a fordító és a könyv egymásra találtak.
Jó munka volt kedves @Könyvmolyképző!
És igen, ez egy ötcsillagos sztori. Bár nekem az első résszel sem volt gondom ( anno eredetiben), de Gabriel és Sophie már az első oldalaktól kezdve elbűvöltek. Időnként hangosan nevettem a poénokon. A humor mellett, amiről a Kill John tagjai is gondoskodtak, a romantikus szál is el lett találva. Itt is beigazolódott az ellentétek vonzzák egymást szabály, nem is szikrák, hanem igazi tüzijáték rakéták pattogtak kettejük között. Ez a könyv igazán megérte az árát, :)

5 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Szerintem ez a könyv az egyik legjobb példa arra, hogy a kiszámíthatóság nem baj, és a tipikus felállás sem egyenlő az unalommal. Gabriel zárkózottsága mellé, jól illett Sophie nyitottsága. A férfi hét lakat alatt őrzött szívéhez hosszú út (és sok tea) vezetett, ám nekem tetszett, hogy nem lettek elsietve a dolgok. Epekedve vártam az első csókot, viszont sokáig csak összebújást kaptam. A megjósolt dráma elengedhetetlen kelléke ennek a műfajnak, ezért azt sem bántam. Pont a megfelelő adagot kaptam erotikából is. Teljesen elégedett vagyok, nagyon jól szórakoztam.
off

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577997 · Fordította: Harcsa Henrietta
4 hozzászólás
klara_matravolgyi>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Biztos velem van a baj, de nekem ez olyan kiszámítható volt, hogy félbe is hagytam. Elvégre már milliószor olvastam ugyanezt. :(

Hddorka P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Én már az Idol olvasása közben is lelkesedtem Scottie-ért és alig vártam, hogy végre közelebbről is megismerkedhessek vele.
Az előző részt is kedveltem, de ez szerintem felülmúlja. Azt sem tudom hol kezdjem.
Szóval már az elején tudtam, hogy szeretni fogom. A kezdés eléggé meggyőzött és ami utana jött csak fokozta a lelkesedésemet, hogy folytatnom kell az olvasást. Maga a történet humoros, szórakoztató, melyben nem a drámáé a főszerep. A lassan kibontakozó románc pedig elég időt ad, hogy jobban megismerhessük a két szereplő személyiségét.
Scottie és Sophie párosa nagyon jól lett kitalálva. Annyira ellentétei egymásnak, hogy szinte vonzák egymást, mint két mágnes ellentétes pólusai. Kettejük szócsatája meg fergeteges. Annyira ellentétei egymásnak, mégis tökéletesek együtt.
Scottie-t meg nem lehet nem szeretni.♥ Első pillantásra egy idegesítő, öntelt szexi pasi. Aztán lassan lehull a páncélja és egyből a szívembe lopta magát, ahogy lassan kezdte kimutatni az érzéseit és megszeretni Shophiet.
Engem teljesen elvarázsolt, levett a lábamról ez a pasi.
Remélem majd jön a többi rész is :)

Réka0128 P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Levett a lábamról! ♥

Az első résszel nem voltam teljes mértékben megelégedve, úgyhogy kíváncsian vártam ez a kötet vajon milyen lesz. Nem kellett csalódjak, mert az első oldalaktól kezdve imádtam. Nagyon humoros, könnyed és szórakoztató történet volt, ami teljes mértékben kikapcsolt. Annak ellenére, hogy a szereplők között már az elejétől kezdve izzik a levegő, mégsem volt túlerőltetve az erotika és ennek nagyon örültem. A befejezéssel nem voltam teljes mértékben elégedett, mert kötelező drámázás igazán kimaradhatott volna.
Sophie rögtön belopta magát a szívembe a közvetlen, bohókás stílusával. Gabrielt már az előző kötetben kiszúrtam magamnak, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam mi rejlik a hűvös, zárkózott jelleme mögött. Már az első találkozásuk is elég viccesre sikerült és később se volt hiány humoros szituációkból. :D Imádtam kettőjük szócsatáit és annak ellenére, hogy mennyire különböznek oltári jó párost alkotnak.
Nem bántam meg, hogy adtam esélyt ennek a sorozatnak és várom a következő kötetet. Remélem elhozza nekünk a kiadó. :)

Illatos_Hópehely P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Ó, de vártam ezt a történetet.
Scotti nagggyon szimpatikus volt már az előző részben is, bár ott inkább a keményebbik határozottabb oldala mutatkozott meg. Picit tartottam is tőle, hogy esetleg túl nyálas lesz, de hál istennek az írónő jó egyensúlyt tartott a két véglet között.
Először el akartam olvasni az Idol-t, hogy képben legyek, de végül is nem volt rá szükség.
Sophie az elején kicsit fura volt, legalábbis a viselkedése a repülőn, nekem egy kicsit tapadós volt, de végül szépen megtalálta a hangot az egész csapattal, jól beilleszkedett.
A fiúk, meg hozták a formájukat együtt és külön külön is.
A végén nagyon tetszett, amikor a nők azon igényeiről beszéltek, amit egy romantikus könyv olvasása ad nekik :D

6 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Még mindig elvarázsol! Angolul már megmutatta, hogy kellemes, laza olvasmány, lassan szövődő romantikával átitatva. Már az első pár fejezetnél is érezni lehetett, hogy egy jóval összetettebb, izgalmasabb történetet kapunk, mint az Idol-ban. Érdekes volt nyomonkövetni, hogy a zárkózott banda menedzser (akinek nem mellesleg elképzelve is döglesztő az angol akcentusa) hogyan nyílik meg a mindig kedves, mosolygós, beszédes Sophie-nak. Az ellentétek vonzzák egymást tipikus esete. Maga a történet lassú folyású, tele humoros, szórakoztató párbeszédekkel, amik végig fenntartják az olvasó figyelmét. Az erotikus jelenetek ízlésesek és nincs túl sok belőlük, hála ég egyáltalán nem ebből áll a könyv. Csak hogy egy picit kiszámítható legyen a vége, természetesen kaptunk egy cseppnyi drámázást is, de ettől eltekintve garantáltan 5 csillagos regényről van szó.

2 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Ezzel a résszel felkerült a sorozat a kedvenceim közé.
Nagyon szerettem. Vicces, romantikus, és bevallom, néha még legyeznem is kellett magam. A könyv bő feléig még egy csók sem csattan el, de mégis izzottak a lapok. ;) Gabriel… *-*
Nagyon várom Jax történetét.

10 hozzászólás
kocybaba P>!
Kristen Callihan: Managed – Kontroll

Ejha, ég és föld volt a két rész!
Míg az Idol a felejthető kategóriába tartozott, ezt biztos nem fogom tudni kiverni egy darabig a fejemből. Bár Scotti karaktere már akkor tűélesen megragadt bennem, nem véletlen. Éreztem, hogy ez a karót nyelt fickó, aki nemhogy falakat, hanem kész atombunkert emelt a szíve köré, tartogat ezt-azt és most meg is mutatta. Az impulzív Sophie, vagyis cserfes lány, pedig nem is lehetett volna jobb társ ehhez. Hihetően bontakozott ki a kapcsolatuk és a megfelelő ütemben haladt, mire az utolsó falakat is lerombolták. A szópárbajaiktól potyogtak a könnyeim, és akkora szexuális feszültség tombolt közöttük, hogy féltem, hogy zárlatos lesz az olvasóm. Mikor pedig berobbantak, mert erre nincs jobb szó, annak fele se volt tréfa, hisz a könyv 2/3-ig egyetlen csók se csattant el. Annyi, hogy a végén a kötelező kavarás elhagyható lett volna, de úgy döntöttem szemet hunyok felette. Scotti totál megpuhított és remélem Jax is követni fogja őt a sorban!:)

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

konyvmolyblog>!

– Te vagy a legnagyobb gyengeségem, mert, ha rólad van szó, védtelen vagyok.

shadowhunter1975 P>!

Van egy érdekes játék. Gyakran játszom. Késleltetett kielégülés a neve. Ha valamit igazán szeretnék, halogatom a megszerzését.

111. oldal, 6- fejezet (Könyvmolyképző, 2020)

Kapcsolódó szócikkek: Gabriel Scott
kjen>!

Elég régóta vagyok a szórakoztatóiparban ahhoz, hogy tudjam, az ördög mindig nagyon vonzó csomagolásban jelenik meg.

konyvmolyblog>!

Furcsa rádöbbenni mennyire magányosnak érzem magam, annak ellenére, hogy soha nem vagyok igazán egyedül. De ez a helyzet. Szeretném, ha valaki ismerné az igazi lényemet, nem csak azt a csillogó burkot, amit mutatok magamból a világnak.

shadowhunter1975 P>!

– Ismerem a Harry Pottert – jegyzem meg.
Majdnem elmosolyodik.
– Azt hiszem, mind jobban szerettük volna a Roxfortot.

217. oldal, 12. fejezet (Könyvmolyképző, 2020)

Kapcsolódó szócikkek: Harry Potter-sorozat · Roxfort
kjen>!

Ismersz olyan embereket, akiket valahogy mindig a tenyerén hordoz a szerencse istenasszonya?

(első mondat)

konyvmolyblog>!

Meg akarom tartani. De fogalmam sincs, hogyan engedhetnék bárkit is közel magamhoz. Mert nem tudom, hogyan kell lecsupaszítani a szívemet.


Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Kim Karr: Kötődés
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Vi Keeland: Egomániás
B. N. Toler: Lélekvesztők
Cassandra Clare: Éjsötét Királynő
Carly Phillips: Forró szívek