Managed (VIP 2.) 21 csillagozás

Kristen Callihan: Managed

It started off as a battle of wits. Me: the ordinary girl with a big mouth against Him: the sexy bastard with a big…ego.

I thought I’d hit the jackpot when I was upgraded to first class on my flight to London.

That is until HE sat next to me. Gabriel Scott: handsome as sin, cold as ice. Nothing and no one gets to him. Ever. He’s a legend in his own right, the manager of the biggest rock band in the world, and an arrogant ass who looks down his nose at me.

I thought I’d give him hell for one, long flight. I didn’t expect to like him. I didn’t expect to want him. But the biggest surprise? He wants me too. Only in a way I didn’t see coming.

If I accept his proposal,I leave myself open to falling for the one man I can’t manage. But I’m tempted to say yes. Because the real man beneath those perfect suits and that cool façade just might be the best thing that’s ever happened to me. And I just might be the only one who can melt the ice around his heart.

Let the battle begin…

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
CreateSpace, Washington, 2016
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781539917786
>!
350 oldal · ASIN: 01M23RUSL
>!
NLA Digital, 2016
344 oldal · ISBN: 9780990715733

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Gabriel Scott · Sophie Darling


Kedvencelte 4

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 12

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Kristen Callihan: Managed

Ez nagyon jó volt! Scottie-t már az Idol-ban is megkedveltem, de nem is gondoltam, hogy az ő személyében ennyire komplex karaktert formál meg az írónő. Imádtam végigkísérni két ennyire különböző személyiség egymásra találását, de hát ahogy szokták mondani: az ellentétek vonzzák egymást". :))

Sophie és Gabriel egy Londonba tartó 15 órás repülő úton találkoznak. Sophie nem az a szerencsés alkat, aki mindig nyerne dolgokat, vagy folyamatosan váratlan szerencsék érnék, így a fellegekben jár, mikor a becsekkolásnál megtudja, hogy az első osztályra cserélték a jegyét. Már szépen elhelyezkedik a tágas gyönyörű üléseken, és máris élvezi az első osztály okozta előnyöket, amikor megérkezik a mellette lévő ülés utasa. Aki egy s*ggfej. Egy idegesítő, panaszkodó, (amúgy bosszantóan jóképű), karót nyelt tapló. Sophie-t azonban nem kell félteni, kifejezetten szórakoztatja, hogy piszkálhatja „Sunshine”-t, és Gabriel (aki amúgy nagyon fél a repüléstől), végül titokban kifejezetten szórakoztatónak találja a lányt, és még örül is, hogy elvonja a figyelmét a halálfélelméről (persze ezt a világért sem mondaná meg „chatty girl”-nek :)).

Mint kiderül, Sophie munkája az, hogy hírességek közösségi média profiljait kezelje, és egy új állás miatt utazik Londonba. Ekkor még nem tudja, de bizony a Kill John együttes állásinterjújára hívatták oda, akinek a menedzsere a fent említett mogorva angol. :)

Imádtam a Gabriel (aka Scottie) és a Sophie közötti szócsatákat, rendkívül jól szórakoztam rajtuk. :))) A karakterek nagyon jók voltak, Gabriel az igazi alfa, aki mindig mindent irányítani akar, és aki nem enged igazán közel magához senkit, míg Sophie pont az ellentéte, a folyton-beszélő, humoros, szabad szellemű lány. Nem is lehetnének különbözőbbek, és valahogy mégis tökéletesek egymás számára.

Az írónő stílusát imádom, és tényleg nagyon tetszett ez a kötete is. Őszintén ajánlom! :)

8 hozzászólás
Naiva P>!
Kristen Callihan: Managed

„Destroyed. My polished armor. My stubborn resistance. My hardened heart. She’s smashed through the first two and laid total claim on the third. And I don’t feel like running.”

Ilyen egy jó olvasnivaló. Letehetetlen, mert alig várod, hogy mi fog történni a két imádni való szereplő között. Még akkor is, ha az nyilvánvaló. Libby és Killian történetét is nagyon szerettem, de ez a rész már néhány fejezet után érezhető volt, hogy jobb lesz. Kifejezetten az a fajta történet, amikor az ellentétek vonzzák egymást. A goromba szexi sznob GQ címlap példány és a csupa derű Napsugár és lazán fogom fel az életet lassan épülő, hitelesen ábrázolt, romantikus története. Jobban mondva macska-egér játéka. Tele jobbnál jobb párbeszédekkel, szellemes ugratásokkal és nagyon igényesen megírt erotikus jelenetekkel.
Scottie-t nagyon megszerettem. spoiler spoiler
Sophie-nak is tetszett a szövege és a stílusa, de volt az a pont, amikor tudtam rá haragudni. Ennyi dráma belefért. Simán megér 5 csillagot. Bízom benne, hogy a következő kötet Jax története lesz.

DarknessAngel >!
Kristen Callihan: Managed

Ez meg kérem szépen, mi a fene volt?! *-*
Gabriel Scott annyira zabálnivaló és ölelgetnivaló pasi, hogy nem igaz! Lehet, hogy ezzel most egy kicsit nyálasnak tüntettem fel, de egyáltalán nem az. Egyszerűen csak úgy árad belőle a magányosság, hogy az ember úgy érzi, legszívesebben egész idő alatt szeretgetné, hogy mosolyogni lássa. valamiért odavagyok az ilyen karakterekér És amikor végre boldog és mosolyog… Atya.Úr.Isten!
Nem csak Sophie, de én is totál belehabarodtam.♥
Az írónő viszont nagyon szeret kínozni, mivel nagyon-nagyon sokáig nem csattant el még egy csók se. Szóval nem csak Gabriel volt frusztrált, hanem én is. :D Szerencsére azért volt egy csomó fergeteges jelenet, ami valamelyest elterelte a figyelmem. Plusz amikor végre megtörtént a dolog, az nagyot robbant. Mármint… wow!
A kis konfliktus a végén egy picit gyatra volt, főleg Sophie „menekülése”, de szerencsére minden jó, ha a vége jó.
5 csillag :)

SzAngelika>!
Kristen Callihan: Managed

Igazi feel-good könyv!
Bár a sorozat első kötetét – Idol – is élvezettel olvastam, ez még jobban tetszett. Hogy egészen őszinte legyek, a Managed olyan hihetetlenül bejött, hogy szinte egy ültő helyemben végeztem vele. Klasszul megírt, könnyed és humoros, túlzott drámaiságtól mentes, valódi szórakoztató románc. Tökéletes egyensúlyban van benne az érzelmesség és az érzékiség, plusz telis-tele van nagyszerű szócsatákkal. Bizony, ez a páros számtalanszor megnevettetett… s néhányszor álmodozó sóhajokra késztetett. Jaj… annyira, de annyira jó volt! Voltaképp minden apróságot imádtam benne; a szuper dalokat, azt a rengeteg filmes utalást, de leginkább a beceneveket.
Iszonyatosan remélem, hogy a banda többi tagja szintén kap majd saját sztorit, mert úgy tűnik, menthetetlenül beleestem a srácokba, no meg az írónő stílusába is.

★ Kedvenc idézetem ★
„Paradise is a state of mind, not a location.”

1 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii P>!
Kristen Callihan: Managed

Leesett az állam! Rendesen gondolkodtam rajta, hogy kihagyom Scottie könyvét és ugrok inkább Jax-re… nagy hiba lett volna! Nem akarom elsietni, de annyit már biztosan mondhatok, hogy Gabriel Scott becsúszott a kedvenc férfi szereplőim közé.

Kellemes, laza olvasmány, lassan szövődő romantikával átitatva. Már az első pár fejezetnél is érezni lehetett, hogy egy jóval összetettebb, izgalmasabb történetet kapunk, mint az Idol-ban.
Érdekes volt nyomonkövetni, hogy a zárkózott banda menedzser (akinek nem mellesleg elképzelve is döglesztő az angol akcentusa) hogyan nyílik meg a mindig kedves, mosolygós, beszédes Sophie-nak. Az ellentétek vonzzák egymást tipikus esete.
Maga a történet lassú folyású, tele humoros, szórakoztató párbeszédekkel, amik végig fenntartják az olvasó figyelmét. Az erotikus jelenetek ízlésesek és nincs túl sok belőlük, hála ég egyáltalán nem ebből áll a könyv.

Csak hogy egy picit kiszámítható legyen a vége, természetesen kaptunk egy cseppnyi drámázást is, de ettől eltekintve garantáltan 5 csillagos regényről van szó.

13 hozzászólás
CsepAdri>!
Kristen Callihan: Managed

Már az előző könyvben nagyon megkedveltem Scottie-t, itt pedig elrabolt magának a filmes izlésével, a britt akcentusával és a ledönthetetlennek tűnő falakkal maga körül :))))
Sophie-nak pedig olyan dumája van, h le a kalappal, nagyon élveztem a beszélgetéseket közte es Gabriel között. Nagyon jó volt olvasni a történetüket.
Alig várom, h a többieket is még közelebbről megismerjem. :))

3 hozzászólás
Monday>!
Kristen Callihan: Managed

Arra épp nem emlékszem, hogy miért nem akartam Gabriel könyvét annyira, de hát mindegy is mert ez nekem most tetszett!! Lehet azért, mert most jobban kedveltem Sophiet, mint Libertyt (még mindig a név…), stílusban és személyiségben is. Kicsit furcsa volt ez a nagy váltás Gabriel személyiségében, bár megmagyarázta és így eléggé megkedveltem.
Várom a többiek könyvét is, ha el nem felejtem, de amint látom, nem csak nekem nem jutott eszembe ez a sorozat, pedig egy időben mindenhol találkoztam az első résszel.

nanita>!
Kristen Callihan: Managed

Szintet lépett a történet az első részhez képest. Tetszett Gabriel és Sophie karaktere, a párbeszédeik, ahogy rátromfoltak egymásra. És igen, az ellentétek nem csak vonzzák, de ki is egészítik egymást.
Ami miatt végül csak négy csillagot kap, az a közepe a könyvnek. Oké, hogy a feszültséget akarta fokozni a szerző, nem csak a szereplőkben, de az olvasókban is, viszont 300 oldalnyi évődés és szenvedés spoiler már sok és kicsit unalmas is volt.
Jax története viszont várós.

rikkabe>!
Kristen Callihan: Managed

Átlagosnak mondanám, egy könnyed olvasmány, ennél többet nem kell várni. Bár váltott szemszögből olvashattuk a történetet, olyan nagyot nem dobott rajta. Nemcsak a férfi, de a női főhős gondolatai is a szex körül jártak a történet nagy részében, így sok pluszt nem kaptam. Most egy kicsit pihentetem a sorozatot.


Népszerű idézetek

DarknessAngel >!

I wouldn’t be surprised if there are cartoon hearts in my eyes, and I don’t bloody care.

Kapcsolódó szócikkek: Gabriel Scott
1 hozzászólás
Naiva P>!

Love is what you do in life…

Kapcsolódó szócikkek: Gabriel Scott
Naiva P>!

Love is who you do in life…

Kapcsolódó szócikkek: Sophie Darling
DarknessAngel >!

I swear there’s magic in the air. I crawl and scurry around their moving bodies, getting breathtaking shots: Killian midair, his guitar in one hand, his legs kicking out. Jax bent over his Gibson, his corded forearms flexing, his bare chest gleaming in the red glow of the lights. Rye standing on a massive amp, his hips thrusting, lower lip caught in his teeth. And Whip, arms flying, sweaty hair in his face as he beats the shit out of his drums.

Kapcsolódó szócikkek: Jax Blackwood · Killian James
1 hozzászólás
CsepAdri>!

“Are you a duke? You talk like a duke.” His head jerks as if he wants to look my way, but he manages to keep his gaze forward, his lips compressed so tightly they’re turning white at the edges. A travesty.
“Oh, or maybe a prince. I know!” I snap my fingers. “Prince Charming!”
A blast of air escapes him, as if he’s caught between a laugh and outrage but really wants to go with outrage. Then he stills. And I feel a moment’s trepidation, because he’s obviously realized I’m making fun of him.

Naiva P>!

Sunshine: For tea.
Sunshine: To help you sleep.
Sunshine: I make good tea.
He makes tea? Gabriel I’ve-no-time-for-mere-mortals Scott actually makes tea? And drinks it? Shut the front door and call me Mama.

Naiva P>!

Somewhere over the Atlantic, at thirty-five thousand feet, she wrapped herself around me, and my brain decided to equate her scent, the sound of her voice, the feel of her skin, with comfort. I have no idea how I’m supposed to dissuade myself of this notion, and I am not yet ready to try.

CsepAdri>!

“This is your fault, you know.”
“My fault?” His brows lift, but he doesn’t look away from his magazine. “How on Earth did you come to that conclusion?”
“Your freaky good looks made her blind to all but you, sunshine.”
His expression is blank, though his lips twitch. “If only I could strike women speechless.”

CsepAdri>!

“I don’t like you,” I mutter, sliding my mask on.
“Lie,” he points out, mimicking my earlier tone. “You’ve told me repeatedly now that you find me blindingly attractive.”
“That doesn’t mean I like you. Besides, your brand of pretty is like a weapon. You reel victims in with it, just like a vampire does. I wouldn’t be surprised if you sparkle in the sun.”
“I cannot believe I’m arguing with a woman who references Twilight.”
“The fact that you know I’m referencing Twilight betrays you as a secret Edward-loving fanboy.”
His snort is loud and scathing. “Team Jacob all the way.”

Naiva P>!

“Pretty good,” Killian repeats. “But it didn’t top the original. Etta still rules that song.”
Whip taps on his knees as if he can’t keep still. “Don’t let the Bee Hive hear that. They’ll sting you bad, bro.”
Killian shudders. “You’re right. I’m sorry, Bees,” he shouts to the air. “Don’t slay me! I love Queen Bey!”


A sorozat következő kötete

VIP sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kim Karr: Connected
Vi Keeland: Beautiful Mistake
Elle Kennedy: The Chase
Penelope Bloom: His Banana
Kylie Scott: Deep
Alessandra Torre: Hollywood Dirt
Marni Bates: Decked with Holly
Marni Bates: Awkward
Vi Keeland: The Naked Truth