Make ​It Sweet 15 csillagozás

Kristen Callihan: Make It Sweet Kristen Callihan: Make It Sweet

From ​New York Times bestselling author Kristen Callihan comes a charming, emotional romance about redefining dreams and discovering unlikely love along the way.

Life for Emma isn’t good. The world knows her as Princess Anya on Dark Castle, but then her character gets the axe—literally. The cherry on top is finding her boyfriend in bed with another woman. She needs a break, and sanctuary comes in the form of Rosemont, a gorgeous estate in California promising rest and relaxation.

Then she meets the owner’s equally gorgeous grandson, ex–hockey player and current recluse Lucian Osmond, and she sees her own pain and yearning reflected in his eyes.

He’s charming when he wants to be but also secretive and gruff, with protective walls as thick as Emma’s own. Despite a growing attraction, they avoid each other.

But then there’s an impromptu nighttime skinny-dip, and Lucian’s luscious homemade tarts and cream cakes start arriving at Emma’s door, tempting her… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2021

>!
Montlake Romance, Seattle, 2021
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781542016889
>!
Brilliance Audio, Grand Haven, 2021
ASIN: B08L9MNZWJ · Felolvasta: Ava Erickson, Jacob Morgan
>!
Montlake Romance, Seattle, 2021
368 oldal · ASIN: B08C7BMVPC

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Adri_Gr P>!
Kristen Callihan: Make It Sweet

Kristen Callihan írta az egyik kedvenc romantikus könyvem off, ezért mindig nagyon magas elvárásaim vannak, vele kapcsolatban.
Belekezdeni egy könyvbe úgy, hogy ugyanazt várod, amit úgymond már egyszer megkaptál öreg hiba, és próbálok erről leszokni, de nehéz.
Biztos, hogy sok oka van annak, hogy ez a könyve az írónak nem lett felkapott, kicsit lassabb mint a többi, és itt van egy szereplőnk aki tényleg elvesztett mindent ami számára valaha is fontos volt, ez a karakter nem más mint Lucian.
Lucian élete a hoki volt, szerelem volt első ‘csúszásra’. Vegyünk egy nagydarab morcos medvét, hatalmas szívvel, aki szerelmes a hokiba, én meg belé, és nem csak én, hanem Emma is az lesz, viszonylag hamar.
Emma pedig sorozatszínésznő, akit az írócsoport egyszer csak megöl, pont aznap amikor a barátját rajtakapja otthon egy másik nővel.
Ez a két ember egy helyen próbálja kitalálni, hogyan tovább. Persze mindent megtesznek, hogy elkerüljék egymást, de Lucian nagymamája úgy intézi, hogy ez ne fordulhasson elő.

Mondom mi volt a bajom, amíg úgy éreztem az író mindent beleadott Lucian karakterébe, addig Emma elég felszínesre sikeredett…kedves, de felszínes.
Voltak jelentéktelen történések, hiszen Kristen könyvei nem lehetnek 350 oldal alatt.
Sajnos.
Ha ezt elengedné, a sztori pörgősebb lett volna, és így sokkal szórakoztatóbb is.

Ettől függetlenül azt nem lehet elvitatni az írótól, hogy ő akkor is hozza a három csillagot, ha éppen a legrosszabb formájában van. Nekem ő kicsit olyan mint Zapata, nem írt eddig még olyat, amit megbántam volna, hogy elolvastam.

Most pedig meghallgatom a hangos könyvet, mert Jacob Morgan lett Lucien, és aki valaha hallgatta a HIM-et angolul, pontosan tudja, hogy Jacob hangja + hoki = tökéletes.

Másnap: +fél csillag a hangoskönyv miatt.
Ha teheted, inkább hallgasd meg, nagyon jól sikerült.♡

7 hozzászólás
bemese05 P>!
Kristen Callihan: Make It Sweet

Ez tényleg egy édes történet volt! :) Több sütős-főzős könyvet is olvastam már, de ez volt eddig a legszexibb :D Imádtam amikor Lucian azért epekedik magában, h vajon Emmának hogy ízlik amit sütött. Na és amikor látta a reakcióit és teljesen beindult tőle, roppant szexi volt! Szóval igen, ez lett a kedvenc sütős sztorim! Imádtam Lucian és Emma szóváltásait, az adok-kapok mindig a kedvencem a könyvekben! Nagyon szerethetőek voltak a karakterek! Könnyed és szórakoztató volt a könyv! Nagyon szerettem!

PEvice>!
Kristen Callihan: Make It Sweet

Október óta olvasom és már február közepe van….sok könyvet végeztem ki ez alatt… Tetszett a történet, de valami miatt mindig leraktam hosszabb szünetekre….nem is értem miért….valahogy nem találtuk meg a közös hangot, valahogyan nem tudott beszippantani….de a történetre adok 5*-ot


Népszerű idézetek

Adri_Gr P>!

Bravery is being afraid and still doing what needs to be done.

Adri_Gr P>!

I rubbed my face with a tired hand.
“I haven’t lost my way a bit. I’m . . .” Broken.

Adri_Gr P>!

“Somebody is grumpy.”
“Hmm.”
“Maybe you should go for a swim.”
“Maybe you should go—”
“Temper, temper, big guy.”

Adri_Gr P>!

Think about touching you again, tasting you. I go to sleep with your name on my tongue and your scent on my skin.

Adri_Gr P>!

Just remember, it doesn’t matter how far you go; you’ll always be where your heart is.

Adri_Gr P>!

He kissed me again. And again. Like penance. Like absolution.

Adri_Gr P>!

Someone put all their skill and care into something that wasn’t meant to last but was to be enjoyed in the moment. In return, I felt cared for too.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kelly Oram: Cinder & Ella
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Adriana Locke: Written in the Scars
Simone Elkeles: Leaving Paradise
Teagan Hunter: Puck Shy
Jessica Bird: Leaping Hearts
Lexi Ryan: Spinning Out
Sarina Bowen: Falling from the Sky