A ​titokzatos Ő (Álomférfi 1.) 303 csillagozás

Kristen Ashley: A titokzatos Ő

Miközben ​Gwendolyn Kidd Cosmopolitan koktélt iszik, találkozik álmai férfijával. És a találkozásból furcsa kapcsolat lesz a titokzatos férfival, aki éjszakáról éjszakára megjelenik a szobájában, mindig többet akarva.
Gwen már éppen azon tanakodik, hogy véget kellene vetnie ennek az őrült kapcsolatnak, amikor megjelenik pokolfajzat húga, Ginger legjobb barátnője, és figyelmezteti Gwent, ha neki meg a húgának nem jön meg az esze, „mindketten megdöglenek". Gwen úgy dönt, a problémát rátestálja húga motoros barátjára.
Ezzel azonban felhívja magára a denveri alvilág figyelmét, ezért Cabe „Hawk" Delgadónak – aki nem más, mint a titokzatos férfi – kell vigyáznia Gwen testi épségére.
Így kezdődik a kommandós és a Cosmo-lány ember ember elleni küzdelme, és miközben Hawk a maga egyéni módján teszi a szépet Gwennek, a lány túlél egy bombatámadást, egy lövöldözést, egy-két emberrablást, dögös motorosok és szívdöglesztő rendőrnyomozók heves ostromát, és megismeri a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
GABO, Budapest, 2015
564 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636899547 · Fordította: Tóth Gizella

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Cabe „Hawk” Delgado · Gwendolyn Kidd


Kedvencelte 52

Most olvassa 9

Várólistára tette 118

Kívánságlistára tette 87

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Krisztina_Németh_2>!
Kristen Ashley: A titokzatos Ő

Hivatalosan is megutáltan a bébi és a cukorborso szavakat. Szeretem a macso pasikat de ez a Hawk már tulzás volt. A csajtol meg agyvérzést kaptam annyira sötét volt. Tudom hogy léteznek erkölcsileg gyenge nöszemélyek na de ez? „Jösz, vagy mi?" Ennyi kellett és már vitte is haza a pasit. Ezek után még másfél évig kettyintette, de arra már nem volt idö, hogy megkérdezze hogy is hivják. Érdekes. Nem tudom más hogy van vele, de ha az éjszaka közepén valaki bejönne a szobámba én ott helyben meghalnék az ijedségtöl. De nem Gwen, ö simán szétrakja a lábát. Ahány pasira ránéz bizsereg tölük, aztán meg egyiktöl a másikig szaladgál, mint egy gyerek a játékboltban aki nem tudja melyik játékot vegye meg. Ezen kivül ugy viselkedett mint egy papagáj. Elhagzik egy szo vagy mondat és ö negismétli, nagyon idegesitö. Utálom ha egy kérdésre nem válaszolnak normálisan, Hawk válaszai a kérdésekre: bébi. Vagy cukorborso. Ez milyen válasz? Akcioban sem volt hiány, igazábol még sok is volt, ez kb három kötetre elég lett volna. Ezt a sorozatot is abbahagyom, tuti.

14 hozzászólás
MissFortune>!
Kristen Ashley: A titokzatos Ő

Az eleje nagyon jól indul, ugyan nem sok realitás van benne. Másfél évig úgy jár a főszereplőhöz egy pali esténként, hogy azt se tudja egészen pontosan hogy kicsoda, illetve egyáltalán hogyan jut be a házba. Hát elég pára lenne…xd Inkább elvonatkoztattam ettől, mert tetszett az egyedisége. Az eleje nem volt sablonos, de később jöttek a klisék.
Gwen és Hawk együtt jó párost alkotnak, ha viszont külön-külön szemlélem a karaktereket, akkor kibírhatatlanok. Hawk szörnyen akaratos pasi, mindig annak kell történnie, amit ő mond, pontosan úgy, ahogy eltervezte. Mindenbe beleszól, folyton parancsolgat. Egy kis hisztit is megejtett a nagy macsómanünk, amire megvolt a maga oka.. Durva előélettel rendelkezik, elég jól tartja titokban. Úgy érzem, hogy kellett a történetnek Hawk tragédiája ; enélkül nem lett volna elég emberi. Attól függetlenül, hogy 560 oldalt elolvastam egyáltalán nem nőtt a szívemhez, sőt, annyira meg sem ismerhettem.
Gwennel pedig az a baj, hogy butaságokat csinál. Sok tettében nem találtam semmi logikát. Plusz egyszerre kb. 3 pasi csapja neki a szelet elég durván, de egyiket sem utasítja vissza elég konkrétan. Kicsit olyan volt, mintha a saját céljai elérésében rángatná őket.
Az írónő stílusa tetszett, szerintem a karaktereket kéne még ennél is jobban kidolgozni és remek történetet kapnánk. Folytatni fogom a sorozatot. :) Remélem a következő részekben nem látom ennyiszer leírva a cukorborsó, Cosmo, bébi szavakat, mert így is sokkot kaptam, hát még akkor.

Szilvi00 P>!
Kristen Ashley: A titokzatos Ő

Egek, azt hiszem cukorborsó mérgezést kaptam! És a bébi szót se halljam egy darabig! Ezektől eltekintve, eszméletlenül jól szórakoztam!!!
A fülszöveg, sőt még a könyv eleje után sem gondoltam volna, hogy a végén úgy kattintok majd az öt csillagra, mint a pinty. De miután túltettem magam Gwen (számomra) érthetetlen viselkedésén és jobban megismertem őt, kezdtem megkedvelni és oldalról-oldalra egyre jobban imádtam a történetet is. Izgalmas, vicces, fülledt és magával ragadó volt.
De térjünk a lényegre, mert mégiscsak Cabe „Hawk” Delgado lehengerlő karaktere vitte a pálmát. Uralkodó, ellentmondást nem tűrő a viselkedésű és persze szuper szexi külsővel megáldott kommandós keményfiút ismerhettem meg a személyében. De a zord külső csak a látszat. Az a fajta pasi, aki bárkinek szemrebbenés nélkül kijelenti a mellette álló nőjére: Az enyém!és komolyan is gondolja. A fickónak ráadásul Camarója van!? *Nagy sóhaj*! Esküszöm, amikor zajtalanul és szupergyorsan el-eltűnt a színről, mintha a Fekete Tőr Testvériség elveszett tagja lett volna.:D

spoiler és minden elképzelhető veszélynek ki voltak téve a szereplőink, szóval egy percig sem unatkoztam.
A mellékszereplőket közelebbről is megismerhettem. A dögös motoros pasi és szintén jóképű Lawson nyomozó pedig tovább fokozta az amúgy sem alacsony tesztoszteron szintet. Meredith, Tracy és Cam képviselték a csajos oldalt, és mind szimpatikusak voltak.

Mint azt már az elején említettem, nem bántam volna, ha fele ennyi bébi és cukorborsó hangzik el a szereplők szájából! Ha ezek nincsenek, még a kedvencek közé is betettem volna a könyvet.

3 hozzászólás
Bitten>!
Kristen Ashley: A titokzatos Ő

Erre volt most szükségem. Üdítő …. Tetszik a stílúsa, mulattattak a szócsaták, szóval olvassátok!
Három (fő)alfahím! *.*
Egy újabb könyvet találtam amiben imádom a korukat :D és gondolkodásukat!
Meglepett amit a végére tartogatott nekünk, én talán a közbeeső történésekbe tettem volna egy kis „vérrel” tarkított bonyodalmat.
Óh és a „Bébi” „Cukorborsója” …. :P
A borító szépen fogalmazva nem tetszik, sőt…..
De vajon megkapjuk e a folytatásiat ….

2019. márc.
A harmadik után jött az első.
Talán így még átláthatóbb is volt.
Olyan jó lenne olvasni a többiek könyveit is.

Tóth_Orsolya_3 P>!
Kristen Ashley: A titokzatos Ő

Számos hibája ellenére is szerettem, mert megnevettetett, mert néha meghatódtam és mert ennyi szuper pasit régen láttam egy könyvben. ;)

Ittimi78>!
Kristen Ashley: A titokzatos Ő

Öt csillag. Sok hibája volt, de nem vagyok hajlandó miattuk semmit levonni, mert nagyon élveztem ezt a történetet. Szinte egész éjjel olvastam :DD
Jöhet a következő rész :D

16 hozzászólás
fuszi P>!
Kristen Ashley: A titokzatos Ő

Szerintem elég ha annyit mondok, hogy ez a könyv minden tekintetben TÚL SOK volt. Még ha a kliséket nem számítom, akkor is annyi fordulatot és izgalmat akart belesűríteni az írónő, hogy az már rengeteg és néhol értelmetlen is volt. Ami mellet nem tudok elmenni szó nélkül, hogy minden pasi a hősnőért volt oda (ezt még megbocsátanám), de ő mindegyikre rá is startolt a maga módján vagy döntésképtelenségében hol az egyikhez futott hol a másikhoz és azt sem tudta mit akar. Ez pedig elfogadhatatlan!
Egyébként maga a könyv stílusa nagyon könnyed és lendületes, talán ez látszik is azon, hogy végigolvastam a sok negatívum ellenére. Ezért mindenképpen kap egy második esélyt tőlem az írónő és hamarosan hozom is az értékelést a következő részről, ami szerencsére sokkal jobban tetszett.

zuna19 P>!
Kristen Ashley: A titokzatos Ő

Ó, te jó ég!

IMÁDTAM!!!
Maximum csillagot érdemel. Az egész nagyon tetszett. Egyáltalán nem erre számítottam, fel voltam készülve a legrosszabbra, de szerencsére kellemes csalódás volt. A karaktereket nagyon megszerettem és a történetet is. Azt hittem sok lesz ez az 564 oldal egy romantikus kriminek, de be kell vallanom egy két részt igazán olvastam volna még tovább. Már a legelső oldal megfogott. Elég kiszámítható könyv, de nem számít, mert így is nagyon bejött nekem. Azért nekem egy picit sok volt a bébi + cukorborsó + A francba!, de minden más kárpótolt értük.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon lehengerlő könyv. Nálam is újraolvasós lesz.
A második részre is nagyon kíváncsi vagyok, de arra még várhatok picit, amíg visszaviszik a könyvtárba.

U.i.: Szereztem már saját példányt belőle. :DDD

csillagka P>!
Kristen Ashley: A titokzatos Ő

Kristen Ashley termékeny szerző a GR-en több oldalon vannak felsorolva a könyvei. (mostanában mindig nagyon megszívom a jó munkás emberekkel)
Az MC sorozatába kezdtem bele a héten, annyi utalás történt ennek a sorozatnak a negyedik részére, hogy kénytelen voltam váltani (ami nem nagy baj, régen várólistás volt ez is.) spoiler
Ez az a könyv amit sem kiköpni, sem lenyelni nem tudtam. Nagyon szeretem ez „enyém” könyveket, itt is megvolt a potenciál, egy igazi kéményfiús világban Hawk megfelelő birtoklást mutasson Gwen felé, de ez csak szavak szintjén létezett, ha a csajom vagy nem is gondolhatsz, nézhetsz, beszélhet…. más Alfákkal, legyenek azok nyomozók, motorosbanda vezérek vagy éppen fedett ügynökök. Megoldom, nekem nincs ezzel gondod, mert nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy megtehesd. Egy szónak is száz a vége, itt vesztette el a könyv a varázsát, amely kicsiny bosszúságnak tűnhet az egész irreális katyvaszhoz képest amit Kristen összeöntött ebben a drámában, volt itt minden mint karácsonykor, üldözés, szenvedély, bosszú, a fele is sok lett volna.
A keksztészta evést pedig magyarázza már nem nekem valaki aki jobban ért hozzá, mert azt gondolom valamit félreértelmezhettem, én még úgy tanultam anyukámtól, a nyers tésztától beteg leszek. Folytatom (majd) remélem tényleg igaz, hogy a következő rész sokkal jobb.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

zuna19 P>!

-Jössz vagy mi? – kérdezte.
Ennyi. Ez volt a becsajozási szövege. Jössz vagy mi?
Mentem.

113. oldal

christine>!

– Hogy hívnak?
– Hívj bébinek.
– Hogy hívnak?
– Néha édesemnek.
– Mi… a… neved?
– De jobban kedvelem a bébit.

_Enii_ P>!

– A Delgado mexikói név? – faggattam tovább.
– Puerto Ricó-i – felelte határozottan.
– Puerto Ricó-i vagy?
– Nézz rám, bébi, nem az a kimondott skandináv típus vagyok.

zuna19 P>!

Szerelem volt első látásra. Nem viccelek. Dögös volt a pasi, de ez mégsem testi vágy volt, hanem szerelem.

111. oldal

christine>!

– Épp most zuhantál két pontot a tízes skálán.
– Valahogy csak túlélem.

zuna19 P>!

-Istenem – suttogta –, milyen egy feslett nőszemély vagyok!

7. oldal

christine>!

– Hogy hívják?
– Elvirának.
– Elvira?
– Aha.
– Ő a sötétség úrnője?
– Amikor rossz a hangulata, feltétlenül.

zuna19 P>!

Oka volt annak, hogy sohasem rúgtam ki őt az ágyamból, mégpedig az, hogy mielőtt megszólalhattam volna, ő általában már csókolt is.

88. oldal

Szilvi00 P>!

(…) a hitvallásom arról szólt, hogy ha lehetőségem van viselni a dögös fekete rucimat, azt meg kell ragadni, semmi „ha”, „és” vagy „de”.

Kapcsolódó szócikkek: Gwendolyn Kidd
Szilvi00 P>!

De küldetésnek tekintettem, hogy legyen egy Jimmy Choo cipőm, mielőtt meghalok. Néhány nő karriert akar építeni. Mások jó anyák akarnak lenni. Van, aki hozzá akar járulni a világ megmentéséhez. Az én célom az volt, hogy egy igazán gyönyörű és drága cipőt birtokoljak.

Kapcsolódó szócikkek: Gwendolyn Kidd

A sorozat következő kötete

Álomférfi sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
Kim Karr: Kötődés
Alexa Riley: Mindent bele
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Kendall Ryan: Szeress és hazudj
Marie Force: Végzetes viszony