Wicked ​Deeds on a Winter's Night (Immortals After Dark 4.) 15 csillagozás

Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night

A ​brutal Highland werewolf. An exquisite young witch. Immortal enemies . . . forbidden temptations.

Her breathless kiss haunts him.

Bowen MacRieve of the Lykae clan was nearly destroyed when he lost the one woman meant for him. The ruthless warrior grew even colder, never taking another to his bed—until a smoldering encounter with his enemy, Mariketa the Awaited, reawakens his darkest desires. When sinister forces unite against her, the Highlander finds himself using all his strength and skill to keep her alive.

His slow, hot touch is irresistible.

Temporarily stripped of her powers, Mari is forced to take refuge with her sworn adversary. It’s rumored that no one can tempt Bowen’s hardened heart, but soon passion burns between them. Though a future together is impossible, she fears he has no intention of letting her go.

No deed is too wicked for her seduction.

If they defeat the evil that surrounds them, can Mari deny Bowen when he… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Pocket Books, New York, 2015
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781501120633
>!
Simon & Schuster, London, 2011
384 oldal · ISBN: 9781849834148
>!
Pocket Books, New York, 2007
352 oldal · ISBN: 9781416571506

1 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Kresley Cole: Immortals After Dark

107 tag · 57 karc · Utolsó karc: 2021. szeptember 25., 18:46 · Bővebben


Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Marcsi P>!
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night

A hosszú olvasás nem amiatt van, mert nem volt állati izgalmas, hanem mert bénáztam az angollal! XD Csak hogy tisztázzuk! :D

Szóval Bowen! :) Imádom még mindig. Az összes rész után szerelmes leszek, de Ő különleges. Annyit szenvedett és a könyv feléig szenved tovább. Nem is tudom, hogy tudta továbbélni az életét (bár éppen hogy csak lehet életnek nevezni, amit csinált). Nagyon megérdemelte az igaz párját és illenek is egymáshoz. :) az új borító fényévekkel jobb, mint a régi… nem is értem, olyan mintha a 80'as években csinálták volna!

wolfy27>!
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night

Imádom! Kicsit hiányoltam a valkűröket, de annyira jók voltak itt is a karakterek és a történet is annyira beszippantott, hogy elég hamar túltettem magam ezen az apróságon.

Javíthatatlan>!
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night

Életem egyik legjobb kirándulása. Bowen…imádlak. Sajnos lassan tudtam vele haladni, hisz a nagytakarítás közbeszólt. Savanyú képpel kellett letennem, nehéz feladat. Összességében a démon testvérek karakterei ígéretesek, ahogy a többi szereplő is a bent rekedt társaságban. A két főhős kétséget kizáróan tökéletes párosítás. Kresley Cole…megint jó sztorit alkottál ;)

Nüx_Játékterme P>!
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night

Először nem tetszett hogy ebben a könyvben boszorkány a női főszereplő, mert a valkűröket nagyon bírom. De Bowen személyisége kárpótolt mindenért. Azt hiszem, titkon minden nő arra vágyik, hogy így csábítsák el. :D

Hajdu_Ildikó>!
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night

Nagyon nagyon! Kresley Cole függője lettem.
Igazi varázslatos világot épített, a karaktereit imádom, és a vérfarkasait különösen. Nagyon megkedveltem Mariketát, hihetetlenül szimpatikus lett nekem.
A fordulat a végén komolyan meglepett, éppen le akartam tenni a könyvet, hogy lefeküdjek, de végül muszáj volt elolvasnom.
Izgalmas, érdekes, kiragad a valóságból.

Firebolt >!
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night

Továbbra is imádom, és angolul csak még sokkal jobban élveztem, mint eddig bármikor a magyar nyelvű olvasások alkalmával. :) És szerintem ez volt az első olyan, hogy olvasás közben nem tartottam Bowent elképesztően bunkónak, de úgy egyszer sem. Nem gondoltam volna, hogy ez valaha eljön. :D


A sorozat következő kötete

Immortals After Dark sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Lord of Shadows
Chloe Neill: Some Girls Bite
Sarah J. Maas: Crown of Midnight
Laurell K. Hamilton: The Killing Dance
Deborah Harkness: A Discovery of Witches
Alex Flinn: A Kiss in Time
J. D. Robb: Ceremony In Death
Karen Chance: Curse the Dawn
Linsey Hall: Once Bitten
Lisa Carlisle: Rebel Spell