Vámpírvér (Halhatatlanok alkonyat után 5.) 299 csillagozás

Kresley Cole: Vámpírvér

Csókja könnyű…
Érintése ellenállhatatlan…

Néomi Laress, a híres táncos, gyilkosság áldozata lett. Túlvilági erők birtokosaként, de az élők számára láthatatlanul kísért otthonában, elriasztva a betolakodókat, mígnem találkozik egy könyörtelen halhatatlannal, aki felébreszti szenvedélyét.
Hogy ne tehessen kárt másokban, fivérei elhagyatott kastélyházba börtönzik Conrad Wrotht, a félelmetes vámpírt. Ám ott egy megfoghatatlan lény még mélyebbre taszítja az őrületbe. A vámpírban vágy ébred a nő iránt, de még ha sikerül is elnyernie Néomit, az őt üldöző sötét erőktől nem szabadulhat…

Kresley Cole számos országban népszerű bestsellereit fergeteges akciók, ördögien szenvedélyes szex és lenyűgöző szereplőgárda jellemzi. A világhírű sorozat az olvasókat egy varázslatos és démoni világba vezeti, ahonnan nincs visszaút.

„Forró szex, vakmerő kalandok”
– Romantic Times

„Szexi és eredeti”

– Heather Graham

Eredeti mű: Kresley Cole: Dark Needs at Night's Edge

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2010
406 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632543499 · Fordította: Darvas Eszter

Kapcsolódó zóna

!

Kresley Cole: Immortals After Dark

74 tag · 44 karc · Utolsó karc: 2017. október 11., 08:38 · Bővebben


Enciklopédia 14

Szereplők népszerűség szerint

Nix · Bowen MacRieve · Ragyogó Regin · Hőn Áhított Mariketa · Cadeon · Rydstrom · Sebastian Wroth · Conrad Wroth · Murdoch Wroth · Néomi Laress


Kedvencelte 56

Most olvassa 7

Várólistára tette 50

Kívánságlistára tette 69

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
Kresley Cole: Vámpírvér

Teljesen el voltam ragadtatva az egész könyvtől. Miért csinálod ezt Cole? Ugyan még csak a sorozat elején járok, de már most tapasztalom, hogy a férfi karakterek „finomságát” szavak nem képesek kifejezni. Még mielőtt el kezdtem volna olvasni ezt a rész, nem hittem volna, hogy el félőrült, spoiler alfahím, vámpír ennyire szexi tud lenni. De mennyire!
Nagyon szerettem Sebastiant és Nikolait is, de eddig Conrad a kedvenc a Wroth-ok közül.
A hősnőt is szerettem. Eléggé eltért a sorozat eddigi hősnőihez képest. Nem csak azért mert testtelen. Nagyon szerettem Néomi belső erejét, kitartását. Olyan tragikus, ami vele történt. Az írónő olyan szépen megírta az ő karakterét.
A 20-as évek feeling és a varázslatos helyszín; New Orleans csak fokozták a könyv jó hangulatát. Úgy örültem, amikor Mari és Bowen is feltűnt a történetben. Nix-et egyre jobban szeretem. Kíváncsian várom Cadeon történetét. A szexi szarvait már most imádom.

3 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Kresley Cole: Vámpírvér

Nekem ez a történet annyira nem jött be, mint az előző. Neomi ( a szellem) persze aranyos volt, ahogy megpróbált Konrádon segíteni, de az őrült vámpír valahogy nem volt elég szimpatikus.
(Mikor fogynak el a fivérek?Ja még van egy)

>!
DarknessAngel
Kresley Cole: Vámpírvér

Ez a sorozat egyre jobb és jobb! Igaz, alig várom, hogy majd Nikolai könyvét is elolvassam, de van egy olyan érzésem, hogy Conradot nehéz lesz felülmúlni. Mamám, ez a pasi! Nyálcsorgatóan szexi, szupererõs, védelmezõ és nagyon aranyos. ^-^ Imádtam minden egyes jelenetet, amiben Néomi és õ szerepeltek. Conradban még a vörös szemek is vonzók voltak.
Ami Néomit illeti, õt szintén nagyon megszerettem – és jaj, nekem balett táncos *-* ,ezenkívül volt femme fatale… nagyon menõ. Nem is csoda, hogy Conrad fejét így elcsavarta.

2 hozzászólás
>!
csillagka P
Kresley Cole: Vámpírvér

Sötét vágyak az éjjeli létben vagy valami ilyesmi, semmi esetre se vámpírvér.
A borító végre valahára lecserélődött, menő pasi a borítón, jobb mint a semmi, ezeket az izmokat nézegetni azért nyami :) A harmadik Wroth fivér is megtalálja a neki rendeltetett arát, kicsit túl heves a lelkem, ezért biztos ami biztos pár napig várnia kell, amíg végre megérintheti. Igazi türelem játék. Nagyon tetszik ez a felébredés (visszaolvastam Sebasztiánt sztoriját, azért ő könnyebben életre kelt)
Egyszerűen halálosak ezek a testvérek. Még mindig egyedi, jól kidolgozott most már szinte erotika mentes romantikus fantasy, érzelmekről, létről, a halhatatlan szerelemről, sok furcsa, néha egyenesen idegesítő szereplővel. Elképzelem milyen lehet az a csajos halhatatlan buli, hát a pasiknak biztosan feláll a szőr a hátán. Nixről már látszik veszettül keveri a lapokat, mi lesz ebből a végén az még Isten se mondhatja meg, kezdődőik az örökösödés, szépen építgeti a csapatot.
Nagyon jó, nem tudom elengedni, folytatom. (jöhetnek a démonom, persze még mindig vámpír néven, de már kezdem megszokni)

5 hozzászólás
>!
Madama_Butterfly P
Kresley Cole: Vámpírvér

Jó kis sorozat ez!
Az egymást követő részek összekapcsolódnak ugyan, de mindig jön valami új és valami más, ami miatt nem lehet megunni az éppen soron következő kötetet. :)
Conrad és Néomi karakterei teljesen más dimenzióból indultak, mint az előző részek hús-vér és a kezdetektől kedvelhető szereplői, no de a végére az egész helyrebillent és egy igazán jó kis történet kerekedett ki az egészből.
Az ezt megelőző történetek főhőseinek vendégszereplései még mindig nagyon tetszenek, a valkűröket pedig egyszerűen imádom!!! :)

2 hozzászólás
>!
brena
Kresley Cole: Vámpírvér

Ha az eddigi három részre ötöt adtam akkor erre minimum 7csillag jár!
Imádtam már az elejétől!
Bugyiszaggatoan jó volt!:))

18 hozzászólás
>!
kocybaba P
Kresley Cole: Vámpírvér

Részről-részre úgy látom, egyre jobban kivitelezett és átgondolt ez sorozat, tetejében mindegyikben más lények csoportjára fókuszál, mert a vérfarkasok, a valkűrök és a boszorkányok után most jött Néomi egy újabb nevében. Néomi volt gyógyír Conrad számára, nevetésével, életteliségével igen, szellem létére, merészségével, aki simán meglágyította ezt a büszke, kissé tébolyodott, halálvágyó vámpírt. Jó volt, hogy az adott páros mellett más szereplők is egyre gyakrabban visszaköszöntek és hogy egyre inkább szerves részei a történeknek. Ha pedig egy fikarcnyival még több humor lett volna benne, és ha nem a végére lett volna besűrítve majdnem az összes izgalom, egy szavam sem lett volna. De így sincs okom húzni a szám, mert amit remélni mertem a sorozattól, azt eddig több mint sikerrel hozta.

>!
catilde
Kresley Cole: Vámpírvér

Eddig is tetszett a soroztat összes része, de ez valahogy még jobb volt. Conradról már az előző kötetekben már olvashattam róla, hogy kegyetlen.
Néomi és Conrad ismerkedése is nagyon különlegesre sikerült. Imádtam, ahogy közelednek, ismerkednek egymással.
Nagyon jó volt, hogy nem volt plusz dráma.
Szintén bekerül a kedvenc könyvem közé, drága Bowen mellé.

>!
Lisie87 P
Kresley Cole: Vámpírvér

Cole aztán tudja, hogy húzza, feszítse az idegeket pattanásig…Nagyon jól fokozta a hangulatot a két szereplő között, annak ellenére is, hogy sokáig nem is kerültek testi kapcsolatba! Na de aztán vééégre! :D Egy kicsit mindig azt sajnálom a sorozatban, hogy az akció nem olyan sok, a végén mindig van egy kis izgalom, egy kis harc, hogy aztán minden elrendeződjön. Egy picit lehetne több ilyen rész is!
A végén nagyon jól megoldotta spoiler
Imádom, hogy a korábban megismert szereplők is felbukkannak, és mindegyik a maga módján olyan bolond, főleg a valkűrök!!! :D

57 hozzászólás
>!
noname14
Kresley Cole: Vámpírvér

Szerintem az előző rész sokkal jobb volt, de attól függetlenül ez is tetszett. Kíváncsi voltam, hogy végül mi lesz Conraddal és a testvéreivel, meg Néomival. Ahogy a sorozat eddigi részeiben, ebben is egy kemény, nem nyafogós csajt ismerhettünk meg, ami külön tetszik. Vártam, hogy hogyan oldják meg a szellem-problémát. Annak pedig külön örültem, hogy feltűntek az előző részek szereplői. Előre várom már a többiek történetét is.


Népszerű idézetek

>!
Quiconque

Rydstrom szeme elkeskenyedett.
– Ezt senkinek sem árultuk el.
A valkűr [Nïx] elhessentette a szavait.
– Ne aggódj, én széltében-hosszában híreszteltem.

121. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nix · Rydstrom · valkűr
>!
Quiconque

– Igen, a tanácsodra van szükségem.
– Az én tanácsomra – nyomta kezét a mellkasára a valkűr. – Hát nem te mondtad nemrégiben, hogy „őrült” vagyok, hogy „megzápult az agyam”? Hüpp-hüpp, Rydstrom. Hüpp-hüpp. Annyira a lelkembe tapostál, hogy egy egész hordó fagylaltot befaltam, persze nem tettem, mert a valkűrök nem esznek.
Rydstrom összehúzta a szemét.
– Ezt Bowentől hallottad?
– Öröktudó vagyok.
Tőle szokatlanul előzékeny hangon Rydstrom azt felelte:
– Akkor azt is tudod, hogy gyönyörűnek mondtalak.

118-119. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bowen MacRieve · Nix · Rydstrom · valkűr
1 hozzászólás
>!
Azura

Nix hosszú hajába túrt.
– Bár ezzel a tolakodó flörtöléssel mindössze a nyilvánvalót észrevételezed, azért meg van bocsátva. – Beletörődően sóhajtott. – Felteszem, most ágyba akarsz bújni velem. – Rydstrom hebegésére hozzátette: – Sajna foglalt vagyok, nagyfiú.
– Nem, nem vagy az – szólalt meg Regin.
– Dehogynem – így Nix. – Mike Rowe, a Piszkos munkák sztárja hamarosan rá fog ébredni, hogy szeret. – Ábrándosan sóhajtott. – Még az ügyvédeit is megbízta, hogy keressenek meg egy „korlátozó végzés” – ujjaival mutatta az idézőjeleket – ürügyén.

119. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nix · Ragyogó Regin · Rydstrom
>!
Quiconque

Távozásra készen felállt [Nïx].
– Na szióka, rövid az este, és Reginnel még sokat kell kegyetlenkednünk.

122. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nix · Ragyogó Regin
>!
Azura

– Igen – folytatta Nix –, azok a fényes… kemény… nyaldosásra csábító szarvak.
Nix felmordult volna?
– Úgy beszélsz, mintha hajtanál valamelyikre. Vagy, uh, mindkettőre.
– Jaj, dehogy. Én Mike Rowe szerelmese vagyok.
– Ő is ott van?
– Nincs. Mikey fiú szereti kéretni magát. – Tekintete kiüresedett, ahogy azt dünnyögte: – De rossz vége lesz… huncut gazfickó.

220-221. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nix
>!
Quiconque

– Eddig velünk vannak a vérfarkasok, a Megtagadók, a fúriák, a lidércek, a nemes tündérek, miriádnyi démonarchia, a Boszorkányok Háza, valószínűleg a CIA és talán egy kolumbiai drogbáró – mondta a nő. – A nimfák még vacillálnak.

123. oldal

1 hozzászólás
>!
Quiconque

Akit szíven szúrnak, az hajlamos kiborulni.

134. oldal

>!
ayachii

– Az emberek azt hiszik, a boldogság csak úgy az ölükbe pottyan. Küzdened kell érte. És néha akkor kell megragadnod, amikor rugdos és sikoltozik.

166. oldal

>!
Quiconque

– […] Nos, nekem rohannom kell. Legalább négy másik találkozóm van még az éjjel. Mint ősvalkűr és párjanincs jövendőmondó nélkülözhetetlen és igen összetett tevékenységet végzek.

365. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nix
1 hozzászólás
>!
Ryia

Létezik egy határvonal a hallucinációk okozta kínok és aközött, hogy reakcióba lépünk velük. Az előbbivel együtt lehet élni, az utóbbi azt jelenti: elvesztél.


A sorozat következő kötete

Halhatatlanok alkonyat után sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Queen of Shadows – Árnyak királynője
Gena Showalter: Atlantisz
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Lara Adrian: A vámpír éjjele
Acsai Roland: Szívhajítók
Richelle Mead: A végső áldozat
Caris Roane: A Másik Föld
Licia Troisi: Az új birodalom
Andrea Cremer: Bloodrose – A döntés