The ​Warlord Wants Forever (Immortals After Dark 1.) 113 csillagozás

Kresley Cole: The Warlord Wants Forever Kresley Cole: The Warlord Wants Forever Kresley Cole: The Warlord Wants Forever Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Nikolai ​Wroth, once a ruthless human warlord in the 1700s and now a general in the rebel vampire army, needs to find his Bride, the one woman who can render him truly alive. As a turned human, he doesn’t enjoy a heartbeat or breaths and is consequently weaker than natural born vampires. He wants his Bride for the power she will bring him and can hardly believe it when his heart beats for Myst the Coveted, a mad, fey, mythological creature.

Myst is known throughout the world as the most beautiful Valkyrie, part chillingly fierce warrior, part beguiling seductress who can “make you want her even as she’s killing you.” She has devoted her life to protecting an ancient, powerful jewel and to fighting the vampires, and she now sees a way to torment one—for with Wroth’s heartbeat comes consuming sexual desire that can only be slaked by her.

She eludes him for five years, but he has finally chased her to ground and stolen the jewel which commands her, giving him absolute… (tovább)

Megjelent ebben a kötetben is: Blood Red Kiss

Eredeti megjelenés éve: 2006

>!
Pocket Star, 2017
148 oldal · ASIN: B06ZZWDBDV
>!
Simon & Schuster, New York, 2016
ASIN: B01LFTN29K · Felolvasta: Robert Petkoff
>!
Pocket Books, New York, 2011
186 oldal · ISBN: 9781451673005 · ASIN: B005Z38LBC

1 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Kresley Cole: Immortals After Dark

107 tag · 57 karc · Utolsó karc: 2021. szeptember 25., 18:46 · Bővebben


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Nikolai Wroth · Meseszép Myst


Kedvencelte 8

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Hihetetlen, hogy éppen a sorozat első részét nem adták ki magyar fordításban. Kíváncsi voltam Myst és Nikolai történetére. Igaz, Myst nem igazán úgy viselkedett, mint egy valkűr – sokkal inkább, mint egy nimfa – de nem volt idegesítő hősnő és nem is adta be olyan hamar a derekát, mint ahogy azt sokan itt írják. Nikolai, a megtört tábornok…spoiler Kresley nem tud figyelemre méltatlan férfi karaktereket alkotni. Ami a legjobban tetszett: a humor és a szereplők között érzékelhető kémia és a hihetetlenül jól megírt erotikus jelenetek. Lehetett volna benne több akció is, de első résznek tökéletes. Egyetlen hibája volt; az, hogy rövidkének éreztem.

3 hozzászólás
csillagka>!
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Végre, komolyan amennyire rövid, annyi fejtörést okozott háromszor kezdtem neki és hagytam abba, de végül csak sikerült letuszkolnom a gyomromba.
Előzmény novella, amely nem igazán kapcsolódik még a történethez. Myst egy megzavarodott 2000 éves kislány aki magával se tud mit kezdeni, nemhogy egy háborús hős tábornokkal, aki éppen csak a parancsolgatást nem tudja abbahagyni :)
A legidősebb Wroth-t sokkal jobban kedvelem a későbbi részekben, amikor előjön a lágyabb oldala, nekem ez így túl kemény, néhol túl buta (hiszen Kristoff azért sokkal többet tudhat mint amit elismer) Nagyon is kihagyható rész, sajnos.

3 hozzászólás
Xoxoribizli>!
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Nem ez volt első alkalom, hogy ezt a sorozatot a kezembe vettem.
Ezt az előzmény novellát most olvastam először, gyér angol tudásomnak köszönhetően rajongói fordításban. ~.~
Nem tudom, hogy a fordítás miatt van-e, de elég felejthető rész volt. Nem csodálom, hogy nem került itthon kiadásra, mert nem volt akkora durranás. Ennek ellenére egyszer még biztosan nekimegyek eredeti nyelven is, hátha ez volt a probléma (de nem hiszem, mert több sebből is vérzett).

Nikolai az összes többi részben nagyon szerethető karakter, itt ez azért nem volt meg. Inkább egy ösztön vezérelt férfiállatra hasonlított, mintsem hadvezérre.
Kicsit viccesnek is találtam, hogy nem viselkedik hősies hadúrhoz méltón, ezért minden harmadik mondatba bele lett rakva, hogy „márpedig ő egy hős! Egy harcos tábornok!”, csak hogy mindenki észre vegye, ha már a cselekmény nem erről tanúskodott…
Ez azért nem így működik.
Meseszép Myst pedig eldőnthetné már 2000 éves valkűr lévén, hogy mit akar magával kezdeni, mert az valóban meseszép lenne…

kocybaba P>!
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Micsoda rég elfeledett kincseket találok az olvasómon! Majd kibújtam a bőrömből, mikor megláttam, hisz minden kis morzsának örülök, hogy kaszálták a sorozatot. Bár azért nem kell nagy elvárásokat támasztani ezzel a résszel szemben, amit maga a rövidsége is előrevetít. Történetileg nincs túlzásba véve, túlnyomóan erotikus töltetű kis epizód, ami azért ad egy-két apróbb plusz infót és felfedi, hogy jött össze Myst és Nikolai Wroth.
Nem kihagyhatatlan, de amolyan kis ízelítőként, felvezetőként megteszi.

angelmanna>!
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Olyan régen olvastam már Cole könyvet, hogy muszáj volt újra kezembe venni a sorozatát.
Szeretem a stílusát, karaktereit, és teremtett világát. Tetszik, hogy nem bonyolítja túl történeteit, ahogyan izzik a levegő a szereplők között.
Nincs ez másként Myst és Nikolai Wroth között sem. Ez is egy érzéki és magával ragadó történet, ami teljesen a hatása alá vont.
Tetszett.

Demise P>!
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Még mindig imádom ezt a párost. Magyarul találkoztam először Cole munkásságával, így számomra mindig is Lachlan és Emma története lesz az első rész, ez pedig csak a nulladik.
Azért egy Wroth fivér igazán járna minden lánynak.

Elhaym>!
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Szeretem Kresley Cole könyveit és az első rész előtti novellára régóta kíváncsi voltam. Szerettem volna minél többet megtudni Nikolairól és Mystről. Hogyan szerettek egymásba, hogyan találkoztak először stb. Sajnos nem azt kaptam, mint amire számítottam. Szerelmi szál kidolgozatlan, nem kb. 150 oldalon kellett volna ezt megírni és szinte csak szexről szólt az egész. Szex jeleneteket meg nagyon unom mostanában. Szereplők is ellenszenvesek voltak. Myst úgy viselkedett, mint egy k***a. Meztelenül járkált Nikolai előtt, ölébe ült, pedig csak aznap találkoztak, majdnem le is feküdt vele. Nikolainak meg állandóan csak a szexen járt az esze. Ha ezt olvasom először biztos nem lettem volna Cole rajongó. Novella egyetlen jó pontja az, hogy megtudtam, hogy jöttek létre a valkűrök.

6 hozzászólás
apwbdum>!
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Lehengerlő Kresley Cole stílus.
Meseszép Myst és Nikolai Wroth igazán nagy huzavonán mentek keresztül az örökké tartó szerelemért.

nikiii1023>!
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Kresley Cole írásmódja már a Méreghercegnőben is levett a lábamról és most ismét bizonyította hogy méltó helyet érdemel a kedvenc íróim között.De sajnos eléggé érezhető a könyvön hogy sorozatindító kötet. Nikolai és Myst között semmi meghittséget nem éreztem attól hogy az Arája még vihetett volna egy kicsit több érzelmet közéjük az írónő.Akció terén se volt valami nagy szám a végét kivéve de a hossza miatt érthető hogy nem fért bele túl sok csetepaté. A világfelépítés viszont nagyon tetszett az egész Szövetség és a háború a halhatatlanok között nagyon érdekes. Talán ez volt ami megadta azt a „11 óra van és már hulla fáradt vagyok de nem érdekel addig le nem fekszem amíg ki nem olvasom” érzést. De a döcögős indulás ellenére a vége nagyon tetszett.Kíváncsian várom a folytatást! Remélem nem kell majd csalódnom mert sok reményt fűzök ehhez a sorozathoz :)

Cintia_ P>!
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever

Olyan jó érzés volt visszatérni Kresley világába, hogy azt nem is tudom leírni.
Tehát, ez a könyv igazából abszolút semmit nem tett a sorozathoz: nem kaptunk belőle semmi új, plusz információt, nem volt benne új esemény sem, igazából mindent tudni lehetett már a előző -vagyis hát, későbbi- részekből. Mégis jó volt!
Ez valószínűleg Kresley Cole stílusának, és írásmódjának köszönhető, illetve annak, hogy tizennégy rész után igenis részese vagyok a világnak, ez pedig ugyanúgy beletartozik.
A Valkűrökkel úgy általában és a Wroth testvérekkel hadilábon állok. Mégis örültem a történetüknek, mert kíváncsi voltam az annyit emlegetett, Myst és vámpírhadúr kapcsolatára.
A legtöbb Valkűr olyan…szórakozott, és néha már túl idegesítőek számomra. Akad, akiket ezek ellenére is megszerettem, mint Nïx vagy Regin, de Mystet nem sikerült. Nem különösebben zavaróbb a többi Valkűrnél, szimplán nincs benne több annál, hogy meseszép.
A Wroth testvérek közül egyikőjük sem fogott meg igazán, talán nem is kedvel(t)em őket túlzottan. Nikolai viszont nem volt rossz, de tényleg.
Kicsit másképp -durvább ismeretséggel- képzeltem el a kapcsolatukat az eddig elolvasott részek alapján. Viszont(!) imádtam az olyan kis utalásokat, vagyis inkább jeleneteket, amelyek egy másik könyvben kapnak szerepet. Ez leginkább amúgy a fivérek könyveire értetendő.

Bár tény, hogy egy hosszabb rész róluk nem lett volna túl izgalmas, vagy érdekes, de sajnálom, hogy ilyen rövid lett a könyv, szívesen olvastam volna róluk még egy kicsit.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

“How old are you?”
“Physiologically, I’m twenty-five. Chronologically, I’m…not.”

Naiva P>!

I’ll begin with the most basic.What are you?”
“Pussy Cat Doll?” she asked, immediately doing a slow headshake at his look. “Judge, jury and executioner.” He scowled. Her eyes lit up. “Transient! What? Really. No? Babe in Toyland?”

Naiva P>!

You don’t think it’s more than coincidental that you were given to me over all other females in any time and place to be my Bride, just as I’ve freed you from something that no man has been able to before?

Quiconque>!

She tried to be cool, but of course, Wroth caught her eyeing them—especially the Maserati Spyder—and she knew he’d seen her flicker of appreciation. The Valkyrie prized fine things. They were acquisitive to a fault—it simply couldn’t be helped. Her own mother had told her that Myst’s first word was, roughly translated, gimme.

Chapter 7

Kapcsolódó szócikkek: Meseszép Myst
Quiconque>!

“I will find you,” he bit out. “I will find you and make you pay for this a thousand times.”
The bright one leapt up and caught Myst’s forefinger with her own. “Sounds like he’s setting up a date,” she said as she dangled.
“Oooom,” Myst purred, her gaze flickering over him. “Dress casual.”

Chapter 3

Tufuka>!

Her sisters wouldn’t discriminate between the two vampire factions. Kill first and then say, “Gosh, were you actually good? My duh!”

Chapter 3

1 hozzászólás
Firebolt>!

He felt a hint of sympathy for the creature. „How long have you been in here?”
„For four long…interminable…days.”
He glowered at her.
„Which is why I want you to take me with you. I don't eat much.”
The dungeon erupted with laughter again.

Firebolt>!

She blinked at him. „You don't want to send me back. Who will entertain you? I can deal poker and make shadow animals.”

Quiconque>!

The archer wasn’t convinced. “Don’t get me wrong, I enjoy condemning vampires to unending sexual torture as much as the next fabulously talented huntress…” When Wroth heard a guard charging in, she leisurely shot an arrow in that direction, tilted her head at the result, then sighed to Myst, “But Vampire Bride just sounds so B-movie. He just dragged you down to B-moviedom.”
The bright one made her voice overly dramatic, saying, “For that alone…he must die. Seriously, Myst. Your ‘husband’ has irrevocably damaged your street cred unless you kill him like the others.”
They were all mad.

Chapter 3

Kapcsolódó szócikkek: Nikolai Wroth
Nüx_Játékterme P>!

There were rumors of vampires running about in New Orleans. Vampires in Louisiana? Unheard of.


A sorozat következő kötete

Immortals After Dark sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Jeaniene Frost: Bound by Flames
Karen Chance: Hunt the Moon
Laura Thalassa: Dark Harmony
Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Deborah Harkness: A Discovery of Witches
Sarah J. Maas: Empire of Storms
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath
Chloe Neill: Friday Night Bites