Demon ​from the Dark (Immortals After Dark 10.) 16 csillagozás

Kresley Cole: Demon from the Dark Kresley Cole: Demon from the Dark Kresley Cole: Demon from the Dark

From New York Times bestselling author Kresley Cole comes this scorching tale of a demon outcast poisoned with vampire blood and the vulnerable young witch he vows to protect—even from himself.

A DANGEROUS DEMON SHE CAN’T RESIST . . .

Malkom Slaine: tormented by his sordid past and racked by vampiric hungers, he’s pushed to the brink by the green-eyed beauty under his guard.

A MADDENING WITCH HE ACHES TO CLAIM . . .

Carrow Graie: hiding her own sorrows, she lives only for the next party or prank. Until she meets a tortured warrior worth saving.

TRAPPED TOGETHER IN A SAVAGE PRISON . . .

In order for Malkom and Carrow to survive, he must unleash both the demon and vampire inside him. When Malkom becomes the nightmare his own people feared, will he lose the woman he craves body and soul?

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Simon & Schuster, New York, 2010
448 oldal · ASIN: B003L786Z0
>!
Simon & Schuster, New York, 2010
448 oldal · ISBN: 9781439123126
>!
Simon & Schuster, London, 2010
448 oldal · ISBN: 9781849830379

Kapcsolódó zóna

!

Kresley Cole: Immortals After Dark

110 tag · 58 karc · Utolsó karc: 2023. április 9., 21:09 · Bővebben


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Nix · Malkom Slaine · Carrow Graie


Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Nusejka_Sentellion>!
Kresley Cole: Demon from the Dark

Még mindig ez az egyik kedvencem a sorozatból :) Malkom egy igazi barlanglakó, de valahogy nekem 'kevésbé túl sok' na ezt jól megmondtam mint a korábbi hősök. Irtó cuki a pasi, bár néha megcsapkodnám egy kicsit, de csak gyengéden, mert alapjában véve érthető a problémája. Carrow humora nagyon sokat dob a könyv hangulatán, ami kell is, tekintve az alapszituációt. Cole engem teljesen megvett az ebben a kötetben beinduló eseményekkel, mert nagyon tetszik, ahogy a sok szál összefut és aztán szerteágazik a szigeten történteknek köszönhetően és még mindig imádom azt, amikor az összes mindenféle lényt sikerül egy tető borító alá összehozni :)

4 hozzászólás
Marcsi P>!
Kresley Cole: Demon from the Dark

Nagyon-nagyon-nagyon imádom ezt a sorozatot!!! :D
Malkom akit folyamatosan MalkoLm-nak olvastam és mondtam ki a fejemben és Carrow is fantasztikus karakterek. Imádom, ahogy végig harcolnak egymásért (mikor ki-kiért). A „háttértörténések” végig izgalmasak és remekül vezeti elő a következő köteteket.
Legszívesebben mindenki könyvét egyszerre olvasnám éljen Lothaire, de annyi kis apró információ van az egyes kötetekben, hogy csak szépen sorjában, nehogy kimaradjon egy fontos apróság. :)

Tufuka>!
Kresley Cole: Demon from the Dark

Ezzel a résszel – amit végre angolul olvastam – bebizonyosodott az, amit eddig is tudtam, vagyis, hogy eredetiben minden jobb.
Cole-nak nagyon jó stílusa van, és sokkal összeszedettebb angolul, mint a magyar fordításban.
Az előző rész végén történtek miatt nagyon kíváncsi voltam, hogy mi is állhat a titokzatos elrablások mögött. Azzal, hogy az írónő behozta ezt az új szálat nagyon jó frissítést hajtott végre.
A főszereplő párosunk nekem elsőre kissé randomnak tűnt, ugyanis Carrow eddig nem sokat szerepelt, Malkomról pedig semmit sem tudtunk. Viszont ahogy haladtunk előre a történetben szépen lassan megismerhettem őket, és bár nem ők lesznek a kedvenceim, de kedveltem őket. Carrow amellett, hogy kifejezetten szórakoztató egyben gondoskodó és erős is. Malkomnak kissé ősember beütése van, de ez abszolút elviselhető kategórián belül mozog.
Nagyon szerettem azokat a részeket, ahol feltűnt mellettük Ruby, vagy éppen Carrow mellett Lanthe. Valamint jó volt, hogy a korábbi könyvek főszereplői közül is sokan felbukkantak, valamint, hogy sok jövőbeli főszereplőt is itt ismerhettünk meg.
Mivel a nagyobb konfliktus nem oldódott meg, emiatt kíváncsi vagyok, hogy merre is halad majd tovább a fő szál, és minek lehetünk tanúi a következő könyvekben.

wolfy27>!
Kresley Cole: Demon from the Dark

Hivatalosan is ez lett a kedvenc részem a sorozatból, de ezt a mocsok nagy cliff-hangert nem tudom, hogy meg tudom-e bocsátani. Annak ellenére, hogy messze nem volt a legakciódúsabb és kalandosabb kötet, valahogy Malkomot és Carrowt kedveltem meg a legjobban. Mindkettőtől teljesen mást vártam és nagyon pozitívan csalódtam. Ruby pedig abszolút meglepetés volt.

A könyv lezárásáért pedig Colenak jár a nyakleves, hogy lehet egy könyvet így befejezni?

Nüx_Játékterme IP>!
Kresley Cole: Demon from the Dark

Nagyon érdekes volt látni, hogy Malkom és Carrow hogyan alkalmazkodnak az új helyzetekhez, mármint áthidalni a nyelvi akadályt, Malkom számára a vízkérdés, Carrow számára pedig Ruby. Azért volt párszor, hogy Malkomot hirtelen megutáltam, de azért mindig kiengesztelt :D


Népszerű idézetek

Javíthatatlan>!

[Mariketa] „Tell me who they are!” No answer. „Is it the military?”
Nix narrowed her eyes at Mari. „Define military.”
„You know, soldiers, army, et cetera.”
Nix squinted again. „Define army.”
„At least tel me if they're human!”
„Define--”
„Shut it, Nix!”

70. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nix
24 hozzászólás
Tufuka>!

„How am I supposed to communicate with him?” Carrow's Demonish was sparse. She knew mostly curses and how to order liquor.
„The language of love?” Lanthe suggested.

Kapcsolódó szócikkek: Carrow Graie
Tufuka>!

„I should name you Wilson the Volleyball. You understand as much as Wilson did and respond as infrequently. What's that?” She cupped her ear as if the demon had spoken. „No, no, you're right, Wilson was more hygienic.”

Kapcsolódó szócikkek: Carrow Graie
Tufuka>!

In stilted English, he'd grated, „God morn.”
„Good morning?”
He'd given her a patronizing expression as if saying, That's what I said.

Kapcsolódó szócikkek: Carrow Graie · Malkom Slaine
Tufuka>!

The sobering spell she'd cast made one sober as though through the passing of time. Which meant Carrow was now hungover. Which meant…
Demons would die today!

Kapcsolódó szócikkek: Carrow Graie
Javíthatatlan>!

[Mariketa]"Man, if there's one thing Carrow hates, it's being punished for a crime she didn't commit." Luckily, that didn't happen often, as Carrow perpetrated more than her share of crimes. Her last offense? Stealing a cop's horse to ride into Pat O'Brien's. Carrow's defense? She'd needed an accessory.

71. oldal

Tufuka>!

The only people who knew fear were ones who had something to lose.

Gabriella666_Sentellion>!

He'd had no family. Hers didn't deserve her. Then we will be family.

Tufuka>!

With ten shots of Jack D in her belly, she was convinced that her scientifical mind could read tracks and deduce a corresponding fight. She was a regular Sacagawea. Even though Carrow had never learned to track.

Kapcsolódó szócikkek: Carrow Graie
Javíthatatlan>!

[Matiketa]"What do they want?"
[Nix]"They want al the freaks dead. Funny. I don't feel like a freak.

70. oldal


A sorozat következő kötete

Immortals After Dark sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jeaniene Frost: Into the Fire
Karen Chance: Hunt the Moon
Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover
Jeaniene Frost: Shades of Wicked
Laura Thalassa: Dark Harmony
Chloe Neill: Friday Night Bites
Jeaniene Frost: One Grave at a Time
Deborah Harkness: Shadow of Night
Laurell K. Hamilton: A Kiss of Shadows
Ilona Andrews: Magic Rises