Társra ​várva 2 csillagozás

Kováts György – Kovátsné Hontvári Anna: Társra várva

A ​szerzők mindketten jogászok, akik fiatalon megismerték a Megváltót, és életüket az Ő szolgálatába állították. 29 éve kötöttek házasságot, 5 gyermekük van.
Az ELTE ÁJTK elvégzését követőn dr. Kováts György az Evangélikus Hittudományi Egyetemen szerzett diplomát. 1991-től a Pünkösdi Teológiai Főiskolán élő hitű teológusok képzésében vett részt az Intézmény első 20 évében. A szolgáló lelkészek munkájára nagy hatással van.
1991-ben a Teljes Evangéliumi Keresztyén Közösség Mahanaim Gyülekezetének lelkipásztoraként munkatársaival megalapította a Palánta Gyermek- és Ifjúsági Missziót, mely az Evangélium üzenetével országos szinten éri el a felnövekvő generációt.
A szerzőpáros fontosnak tartja, hogy az ország gyermekei, tizenévesei és fiatal-felnőttjei időben megkapják azt a segítséget, amely életük helyes kormányzásához, boldogulásához, a szenvedélybetegségek elkerüléséhez, jövendő házasságuk teherbírásához és megmaradásához szükséges.
Ezért született ez a könyv… (tovább)

>!
112 oldal · ISBN: 9789638798787

Enciklopédia 1


Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

KoFa>!
Kováts György – Kovátsné Hontvári Anna: Társra várva

Nagyon érdekes könyv volt. Sokat segítettek a gondolkodtató kérdések, bár néhol kicsit olyan szájbarágós volt nekem a dolog, néhol meg túl általános a kérdés… de azért jó volt. Az aranyos képek pedig sokat dobtak a hangulaton! Nem értettem ugyan mindenben egyet az íróval, de sok mindenben viszont formálta a gondolkodásom a témában. Leginkább az elején-végén lévő teszt tetszett! Ajánlom, bár inkább olyanoknak való, akik friss megtértek, vagy gondolkoznak a megtérésen.

gjuditnak>!
Kováts György – Kovátsné Hontvári Anna: Társra várva

Keresztyéneknek könnyen értelmezhető olvasmány, de ajánlom azoknak is, akik még nem keresztyének. Tartalmas, mély, gyakorlatias útmutatást ad a könyv. Nekem egyedül a kivitel nem teszik, szerintem az A/4-es méret túl ormótlan. Persze ettől még nagyon jó könyv.


Népszerű idézetek

gjuditnak>!

Attól, hogy nincs társad, még lehetsz boldog! Meg lehet tanulni egyedül is boldognak lenni. A boldogság kulcsa – NEM a házasság. Nem attól leszel boldog, hogy van egy társad, hanem attól, hogy Istened van!

43. oldal

KoFa>!

Az igazi boldogság nem abban van, hogy a saját boldogságodat keresed, hanem abban, hogy arra törekszel, hogy másokat boldoggá tegyél.

43. oldal

gjuditnak>!

Ragasztottál már össze két képet, szorosan, folyékony ragasztóval? Ahol a két papírlap szorosan találkozik, ott többé lehetetlen „szétválasztani” őket – csak szakítani lehet. Mindkét kép sérülni fog. Ilyen a válás. Ha valaki ezt választja, sérülni fog benne mindkét fél – a gyerekekről nem is beszélve! Erről szól itt a Teremtő.

18. oldal

Kapcsolódó szócikkek: válás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sándor András: A pártalálás kézikönyvei
Tower Vilmos: Kit vegyek el feleségül?
Robin Norwood: Nők, akik túlságosan szeretnek
Gudrun Kugler: Senki sem magányos sziget
N. Menyhárt Edit: A hálószobák Feng Shui-titkai
Kovács Mónika Erika: Pártalálás
Marie M.: Ahol a mesék véget érnek
Kiss T. Anna: Szeress belém!
Robert Norwood: Nők, akik túlságosan szeretnek
Pálhegyi Ferenc: Utazzunk együtt!