Csutka István színházigazgató almás szűzérméivel indult, s egy csapásra népszerűvé vált a Debrecen Televízió magazinja, a Kukta. Hétről hétre más közismert személyiség fordult meg a konyhastúdióban, ahol profi szakács irányításával sajátította el – a nézőkkel együtt – egy étel elkészítésének fortélyait.
Első évben Kiss Tamás, olimpiai ezüstérmes szakács vezetésével nyertünk betekintést a konyhaművészet titkaiba, később Komódi Ferenc konyhafőnök neve fémjelezte a műsort. Sok hasznos ötletet, praktikát leshettek el, akik figyelemmel kísérték a Kuktát.
Hiszem, hogy ételeink mennyisége és minősége jelentősen befolyásolja az egészségünket és a közérzetünket, hogy táplálékunk lehet gyógyító erejű és lelkünk felvidítója is. Rendkívül fontos a szép tálalás, az ételek változatos színe, és az a szokás, hogy a család tagjai lehetőleg minél többször, szépen terített asztal mellett, együtt étkezzenek.
Ezen kötetben a műsorban elkészített ételkompozíciók receptjeiből nyújtunk… (tovább)
Kukta 0 csillagozás
Interjúk a televízióműsor vendégeivel
Hasonló könyvek címkék alapján
- Mautner Zsófia: Így főzünk mi ·
Összehasonlítás - Décsi Ágnes – Szántó Péter: Familia szakácskönyv ·
Összehasonlítás - Őszy-Tóth Gábriel: Így főznek az év sportolói ·
Összehasonlítás - Széll Tamás: Még mindig segít a séf 85% ·
Összehasonlítás - Széll Tamás: Segít a séf 84% ·
Összehasonlítás - Czingel Szilvia (szerk.): Szakácskönyv a túlélésért ·
Összehasonlítás - Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász 100% ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás