Hallani a világot – magától értetődő foglalatosság, öröm és figyelem. Ami a közelünkben történik, azt halljuk, ami távol tőlünk, arról hallunk. Két, egymáshoz simuló falevél suttogását éppen csak, a felhőkbe kapó repülőgép harsogását de még hogy! De azt hallod-e, amint angyal lépdel a lengő lajtorján? Hát azt, ahogy karmos szelek zimankót hordanak? A ciripelgető csöndet, a csokros csillagcsengőt? Ég és föld táncát – minden mozgásnak, hangnak és elzengett szavaknak színes lélegzetét hallod-e? Ez a könyv, Kovács András Ferencnek a Sebő-együttes által megzenésített verseivel, Kürti Andrea csudaszép rajzaival éppen ilyen élményt kínál!
Árdeli szép tánc 6 csillagozás

A CD-t lassan kopottra hallgatom. Annyira szeretem, a dalokat, zenét, szavalatokat.
A könyvet első olvasatra nem éreztem ötcsillagosnak, de minél többször betettem a hanganyagot, annál inkább megkedveltem minden sorát. Most már, ha csak olvasom a verseket, népdalokat, úgy is tetszenek. A könyv végén kapunk tájékoztatást minden vers eredetéről, vagy típúsáról. Az illusztrációkat is öröm végignézni. Nagyon örülök, hogy megvettem ezt a kis könyvet! Egy kincs!

Szüreti mulatságok
Nem tud a hód repülni: