Karácsonyi ​böngésző 13 csillagozás

Kőszeghy Csilla: Karácsonyi böngésző

Amerre csak nézünk, mindenki a karácsonyra készül. Bekukucskálhatunk az otthonokba, ahol a város lakói gyúrják a mézeskalácsot, az óvodába, ahová megérkezett a Mikulás, a művelődési házba, ahol már készülnek a pásztorjátékra, a bevásárlóközpontba, az ünnepi forgatagba, és böngészés közben számos történetet fedezhetünk fel a képeken. Míg a karácsonyi böngészőt lapozgatjuk, együtt élhetjük át az ünnepet.

Naphegy, 2016
14 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639869790

stippistop P>!
Kőszeghy Csilla: Karácsonyi böngésző

Nagyon szép könyv, méltó „folytatása” az évszakos böngészőknek, sőt, a téli hangulatban le is körözi néhol! Szépek a színek és kellemesen -böngészőhöz méltóan- zsúfoltak az oldalak. Marci kapta nagyszüleitől karácsonyra; szerintem szuper ajándék!
Az ertekelest később biztos bővítem majd; annyi a látnivaló!

Szávitrí>!
Kőszeghy Csilla: Karácsonyi böngésző

Iza (2) elvolt vele pár napig. A hurcibabát kereste mindenhol. :)

Pennmenelien P>!
Kőszeghy Csilla: Karácsonyi böngésző

Sajnos elmarad az évszakos böngészőktől, mind kinézetben, mind tartalomban, bár ebben talán kevésbé. Örültem, amikor megláttam, mert a böngészőket imádom, a gyerekek is, de ez sajnos csalódás volt. A keresés, megnevezés és mindenféle feladatot el lehet vele végezni, nézegetni is lehet, de valahogyan – és akarva akaratlanul is összehasonlítja az ember a böngészőkhöz – mégis kevés.