Vegetáriánus ​ételek 0 csillagozás

Korpádi Péter – Patyi Árpád: Vegetáriánus ételek

A ​szerzőpáros a Burgonyás ételek után újabb szakácskönyvvel, a Vegetáriánus ételek című kötettel csábítja gasztronómiai kalandozásra az Olvasókat. Korpádi Péter magyar szakácsmester, gasztronómus, food designer, chef rótisseur, több nemzetközi gasztronómiai szövetség tagja. Tudását előbb itthon fejlesztette, majd a világ számos híres luxuskonyháján tanult és dolgozott. Sikerrel szerepelt külföldi konyhaművészeti kiállításokon. A hagyományos európai, és magyar sütési, főzési stílust ugyanúgy kedveli, mint az egzotikus vagy klasszikus konyhák világát, melyet sok esetben saját ízlésére adaptál. Miközben átmenti a régi zamatokat, elegt tesz a korszerű téplálkozás követelményeinek, alkalmazkodik hétköznapjainkhoz és hozzétesz a világörökség javából is. Patyi Árpád, a Magyar Fotóművész Szövetség és a Művészeti Alap tagja már négy önálló kiállításon, valamint külföldi és hazai albumok ftografusaként is bemutatkozott a nagyközönség előtt. A Pécsi József- és Balogh Rudolf-díjas Fotóművész… (tovább)

>!
Medicina, Budapest, 2004
112 oldal · keménytáblás · ISBN: 9632429230

Hasonló könyvek címkék alapján

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Bede Anna: Vegabudapest
Bede Anna: Vegasztrománia
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Scur Katalin: Szlávtól a mediterránig
F. Horváth Ilona: Vegetáriánus ételek
Frank Júlia: A legfinomabb vegetáriánus ételek