A palacsinta mindig sikert arat, gyorsan elkészíthető, kiadós és olcsó fogás – igazi klasszikus. Készüljön sósan vagy édesen, megannyi elkészítési módja létezik.
A szokatlanabb, izgalmasabb palacsintafélékkel főként az éttermek étlapjain találkozunk, pedig jó részüket könnyen elkészíthetjük otthon is. Korpádi Péter mesterszakács fotográfus most sok hasznos palacsintasütési tippel és több mint ötven, ínycsiklandó palacsintaköltemény receptjével ad ihletet e klasszikus étel változatos elkészítéséhez.
Palacsinták 0 csillagozás
A legjobb sós és édes receptek
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség 96% ·
Összehasonlítás - Péter Jánosné: Süteményeskönyv 96% ·
Összehasonlítás - Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened 95% ·
Összehasonlítás - Bereznay Tamás: Süteményeskönyv ·
Összehasonlítás - Nagy Elvira – Pelle Józsefné: Nagy süteményeskönyv ·
Összehasonlítás - Márk Szonja: Édesem süteményei ·
Összehasonlítás - Hegyi Barbara: Abraka babra 92% ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek ·
Összehasonlítás - Verhóczki István: Muffinok, kenyerek és péksütemények ·
Összehasonlítás - Elek Mária: Aprósütemények ·
Összehasonlítás