Palacsinták 0 csillagozás

A legjobb sós és édes receptek
Korpádi Péter – Patyi Árpád: Palacsinták

A palacsinta mindig sikert arat, gyorsan elkészíthető, kiadós és olcsó fogás – igazi klasszikus. Készüljön sósan vagy édesen, megannyi elkészítési módja létezik.
A szokatlanabb, izgalmasabb palacsintafélékkel főként az éttermek étlapjain találkozunk, pedig jó részüket könnyen elkészíthetjük otthon is. Korpádi Péter mesterszakács fotográfus most sok hasznos palacsintasütési tippel és több mint ötven, ínycsiklandó palacsintaköltemény receptjével ad ihletet e klasszikus étel változatos elkészítéséhez.

>!
Alexandra, Pécs, 2008
112 oldal · ISBN: 9789633701324

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Nagy Elvira – Pelle Józsefné: Nagy süteményeskönyv
Márk Szonja: Édesem süteményei
Hegyi Barbara: Abraka babra
Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek
Verhóczki István: Muffinok, kenyerek és péksütemények
Elek Mária: Aprósütemények