Rákmegelőző ​étrend 0 csillagozás

Koronczai Magdolna (szerk.): Rákmegelőző étrend

A daganatos betegségek kezelésének modern orvosi megközelítése olykor kudarcot vall. A súlyos betegségek esetében is igaz a mondás, hogy könnyebb a bajt megelőzni, mint utólag orvosolni. Ez a kézikönyv Hippokratész tanácsát szem előtt tartva – ételed legyen egyetlen gyógyszered – megismerteti az olvasókkal azokat a hatékony és jóízű orvosságokat, amelyek bőségesen rendelkezésre állnak a konyhakertekben és a piacokon. A zöldségfélék és gyümölcsök olyan vegyületeket tartalmaznak, melyek megakadályozzák a sejtek rosszindulatú elfajulását, s a már beindult folyamatban természetes kemoterápiaként hatnak. Egészségvédő ételreceptek gyűjteménye zárja a kötetet.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Egészséges életmód Kossuth

>!
Kossuth, Budapest, 2008
>!
Kossuth, Budapest, 2008
128 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789630957427

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Chen Zhen: A gyógyító kínai konyha
Ferencsik István: A természetes életmód ételei
Székely József Iván: Drog, szex, téveseszmék, egészség
David Servan-Schreiber: A rák ellen
Balogh-Bóna Klára: Finoman glutén nélkül
Rudolf Steiner: A táplálkozásról
Richard F. Heller – Rachael F. Heller: Szénhidrátfüggők könyve
Michael Greger: Egyél úgy, hogy ne halj meg
Patrick Holford: 30 napos zsírégető diéta
Angela Dowden: 5:2 Diéta