Neked ​ugatok! 22 csillagozás

Korom Gábor: Neked ugatok!

Együttélni kutyánkkal sokféleképpen lehet. Kerülve sétákon a többi kutyát, rettegve hazaérkezésünk előtt, hogy mi vár ránk otthon, stb., de lehet úgyis, hogy az együtt töltött idő kétszeres kikapcsolódást, feltöltődést, nyugalmat ad. A nagyvárosi élet körülményei jelentős terheket rónak a kutyákra. Mit tehetek én, a gazda azért, hogy kutyám megtalálja a helyét, egészségesen élhessen? Hogyan tudom megérteni igényeit, jelzéseit, az ő nyelvét? Ezeket és még számos égető problémát vizsgál a „Neked ugatok!” című könyv, mindezt könnyen érthető, kérdés-válasz formában. A szerző, Korom Gábor igyekszik felrázni a kutyatartókat, ráébreszteni őket a kutyák iránti felelősségükre. A Népszigeti Kutyasuli vezetőjének könyve még a tapasztalt kutyatartóknak is sok segítséget adhat. A könyv egyben az első olyan kiadvány, mely a kutyaiskolán kidolgozott Tükör módszer alapján íródott.

>!
Kutyasuli könyvek, Budapest, 2011
172 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630657129 · Illusztrálta: Köves Tamás
>!
Kutyasuli, Budapest, 2008
156 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630657129 · Illusztrálta: Köves Tamás

Kedvencelte 1

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 23


Kiemelt értékelések

h_orsi>!
Korom Gábor: Neked ugatok!

Nagyon szeretem a Korom Gábor vicceit, sok előadásán is ott voltam és mióta kutyánk van :) Ebben a könyvben ismét hasznos tippekkel áll elénk, amik segítenek megérteni kedvencünket. Nekem hasznomra vállt, bár Pamacs sohasem volt rossz kutya, de ha egyedül hagytuk mindig szétszedte a kertet, amikor pedig otthon voltunk sokszor nem hagyott békén minket. A könyv segített abban, hogy hogyan kezeljem ezeket a problémákat és számos egyéb tippel és érdekességgel szolgált.
Mindenkinek ajánlom, akinek 4 lábú háziállata van, még azoknak is, akik azt hiszik semmi gondjuk sincs a kutyájukkal. Korom Gábor be fogja bizonyítani nekik, hogy egyik kutya sok esetben gazda sem tökéletes.

Indie P>!
Korom Gábor: Neked ugatok!

Tükrös suliba jártunk. Nagyon tetszett, így mindenképpen szeretem volna elolvasni Korom Gábor könyvét. Nagyon tetszett, jó tanácsok vannak benne.

timite>!
Korom Gábor: Neked ugatok!

Rendkívül hasznos, remélem kellő tudatossággal tudom majd nevelni a kiskutyámat. :)

bevi P>!
Korom Gábor: Neked ugatok!

Minden kutyatulajdonosnak hasznos és ajánlott olvasmány. Sok kérdésre választ kaphat az olvasó, illetve jobban megismerheti négylábú barátját.

szogignem>!
Korom Gábor: Neked ugatok!

Az egyik legszuperebb kutyás könyv a magyar piacon!

Istris>!
Korom Gábor: Neked ugatok!

Ez a könyv abszolút 5 csillag! Ha valaha volt kutyád, sok kérdésbe belefuthattál amit megválaszol. Ha még nem volt feltétlen olvasd el mielőtt megléped ezt a nagy lépést!
Összeszedett, átgondolt, érthető válaszok a leggyakoribb kérdésekre. És a rajzok! Hát azokon szétröhögtem magam :DDD Jópofa ugyanakkor gyakorlatias, egyszóval én azt kaptam amit vártam, és nagy meglepetésemre tudott újat is mondani.

Lèna>!
Korom Gábor: Neked ugatok!

Sokra tartom Korom Gábort és a tévés műsorát, előadásait is. A könyvet jónak tartom, mert egy rakat jó kérdést és tanácsot foglal össze, de sajnos amikor én már készhez kaptam nem tudtam belőle újat tanulni. Minden kérdésre meg lehet találni az interneten is a választ, ingyen. Ez a könyv pedig drága…

Valószínűleg már későn került hozzám. Azonban kezdő kutyásoknak, vagy leendő gazdiknak kötelező olvasmány.


Hasonló könyvek címkék alapján

Csányi Vilmos: A kutyák szőrös gyerekek
Cesar Millan – Melissa Jo Peltier: Hogyan neveljünk tökéletes kutyát
Csányi Vilmos: Édes Janka
Hannah Molloy: Mi jár a kutyám fejében?
Cesar Millan: Rövid útmutató a boldog kutyához
Alexandra Horowitz: A kutya szerint a világ
Rupert Sheldrake: Honnan tudják a kutyák, mikor jön haza a gazdi?
Konrad Lorenz: Ember és kutya
David Alderton: Kutyák
Bruce Fogle: Új kutya enciklopédia