Sötét ​múlt 21 csillagozás

Kopácsi Krisztina: Sötét múlt

Egy vagyonos és jóképű férfi. Egy szegény, de csodaszép lány. Az esély, hogy valaha is találkozzanak, egy az ezerhez. A sors mégis úgy dönt, hogy egy véletlen baleset eredményeképp keresztezzék az útjaik egymást. Alex és Stephanie között lassan lángra lobban a szerelem, ám kapcsolatukat egyre durvább fenyegetések árnyékolják be. Végül Stephanie cserbenhagyásos gázolás áldozata lesz, amit csodával határos módon túlél. Minden nyom egy ember felé mutat, és a zaklatót letartóztatják. De vajon tényleg a bűnös került rács mögé? Amikor elrabolják Stephanie-t, robban a bomba, a múlt újra életre kel. Túléli-e a kapcsolatuk a napvilágra bukkanó titkokat? Vajon képes lesz-e Stephanie megbirkózni a szörnyű igazsággal és a feltáruló családi tragédiával?

>!
NewLine, Bakháza, 2020
434 oldal · ISBN: 9786156182388
>!
NewLine, Bakháza, 2020
434 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156182364

Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 37

Kívánságlistára tette 59

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Kovács_Ági_3 P>!
Kopácsi Krisztina: Sötét múlt

Megkérdezhetem Kopácsi Krisztina, eddig hol volt? Hol tartotta ezt a történetet? Mennyi titok, csavar van ebben a történetben. Mire az egyik titok kiderül, jön egy újabb..
Stephanie -t imádtam, mintha magamat látnám, mondjuk biciklivel nem ütöttem még el senkit. Hehe..
Vicces, romantikus, izgalmas volt, meg volt benne minden. Nagyon lekötött, megfogott engem. Alig pár óra alatt olvastam ki ezt a könyvet. Waoo! Fantasztikus.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2020/07/kopacsi-krisztina-s…

2 hozzászólás
Laura_Bakos>!
Kopácsi Krisztina: Sötét múlt

A húzós hetem megkoronázása volt ez a könyv. A lehető legjobbkor talált rám, talán emiatt is tetszett jobban. Egy fárasztó nap után valami könnyed, romantikus regényre vágytam, így akadt a kezembe az írónő munkája. Előtte csak a borítóját láttam, és a fülszöveg egy részét is elolvastam, mégis úgy vettem a kezembe, mintha semmit sem tudnék róla, és hagytam magam sodorni a történettel.
Bővebben itt ~~> https://krvilagakonyvek.blogspot.com/2020/09/velemenyem…

2 hozzászólás
Moncsi22>!
Kopácsi Krisztina: Sötét múlt

Mert ez a történet, amit a kezemben tarthattam, egy nem mindennapi sztori volt. Volt benne sok minden pl.: akció, titok, szenvedély, szerelem, megcsalás, levél, múlt és jelen találkozása. Érdekes volt olvasni tényleg.
Egy nő és egy férfi múltját, jelenét és jövőjét mutatja be ez a történet. Az életük úgy is összefonódik, ahogy nem is gondolnának rá. Ez a történet Stephanie-ről és Alexről szól. Az egész egy balesettel kezdődik, ahol a nő lerepül a bicikliéről, és akkor száll ki a férfi az autóból, s a lány pont nekicsapódik. Így kezdődik az ő történetük.

De ami a legérdekesebb volt számomra ebben a történetben, azok a levelek voltak. Hogy miért? Mert engedtek sejteni valamit, aki figyelmesen olvasott, az rájöhetett, hogy kihez, ill. kikhez kapcsolódtak a levelek. De a könyvben konkrétan nem derül ki semmi sem ezekről, csak számunkra csepegtetnek információkat.

Az egész értékelést itt olvashatjátok:
https://www.magyarszerzokkonyveimagazin.hu/2020/10/kopa…

1 hozzászólás
Detty77 >!
Kopácsi Krisztina: Sötét múlt

A történet, és a két főszereplő igazán szimpatikus volt. Pörgős, érzelmes és szerethető volt, de nem bírtam hozzászokni, ahogy összefolytak az események. Néha úgy éreztem, mintha kettőt lapoztam volna…ez a térben és időben való rettenetesen hirtelen váltás nem tetszett. Stephanie egy szép és okos nő, aki egy baleset folytán beleütközik (szó szerint) élete szerelmébe, az arrogáns és pökhendi Alexbe. Alex anyukája, Rose egy kissé megalkuvó karakter volt, aki a végére összekapta magát, és végre megvédte magát és a fiát is. Charles…egy visszataszító alak volt már az elejétől fogva, de amit Nancyvel tett… Nancynek és Peternek örültem. A vége egy picit gyorsra sikeredett, de összességében: első könyves íróként igazán kellemes olvasmányt alkotott az Írónő!

2 hozzászólás
Lovebooks>!
Kopácsi Krisztina: Sötét múlt

Ismét egy magyar írónő, akinek megismerhettem a stílusát, első könyvét. Nagyon nagyon tetszett, sodort magával a történet, tele izgalommal, fordulattal,fájdalommal,romantikával. Nagyon drukkoltam a főszereplőknek, hogy megkapják a boldog befejezést, hiszen már az elején látszott, hogy megérdemlik azt. Egyedül amiatt adtam 4,5 csillagot az 5 helyett, mert nehezen lehetett elválasztani a tér-idő váltakozást, az számomra kicsit egybefolyt.

Bővebben itt:
https://konyvkultura.blogspot.com/2020/08/kopacsi-krisz…

2 hozzászólás
KMReni P>!
Kopácsi Krisztina: Sötét múlt

Nagyon jó könyv volt, és erős kezdés egy új írónőtől.
Lendületes, sodró történet. Nagyon könnyen magába szippantott, és nem is szívesen léptem ki belőle. A rengeteg titok, sejtelem nagyon
Szimpatikus szereplők, kellő mennyiségű romantikával tarkítva.
Tuti elolvasom a következő könyvét is :)

1 hozzászólás
Noncus>!
Kopácsi Krisztina: Sötét múlt

Steph és Alex az első találkozásuk pillanatától kezdve nagyon szimpatikusak voltak. Ezen az első alkalmon nagyot nevettem, hisz azért ahhoz igen nagy véletlen kell, hogy valakit egy biciklis nő üssön el. :) A cím hűen tükrözi a könyv cselekményét: nagyon sok titok lappang mindkét főszereplő (és hozzátartozóik) múltjában, ami igencsak megnehezíti mindannyiuk jelenét és jövőjét. Nagyon izgalmas, és eseménydús történet volt. Olvastatta magát a könyv. Lehetetlen volt letenni, mert mindig történt benne valami olyan, ami miatt kénytelen voltam tovább olvasni.
Az a fél pont levonás azért van, mert a könyvben (ebook) a különböző helyen, időben játszódó jelenetek nem voltak megfelelően elválasztva egymástól. Ez néha elég zavaró volt, mert a hirtelen váltások miatt nem mindig tudtam, hogy mi is történik, hol is vagyunk a storyban.
Ennek ellenére gratulálok az Írónőnek, nagyon jó első könyvet alkotott. Remélem még sok hasonlóan jó történetben lesz részünk általa.

1 hozzászólás
Chris_Land I>!
Kopácsi Krisztina: Sötét múlt

Elképesztően fordulatos és mozgalmas regény. Az írónő fantasztikusan illesztette össze a részleteket, és bontakoztatta ki az egész történetet. A cselekmény magával ragadó, a karakterek megnyerőek, a titok és rejtélyek lehengerlőek. Én bevallom, nem vagyok oda a romantikus történetekért – bár az én regényeimben is van szerelem és fantázia-, de ez megfogott és magával sodort. Mivel nálam a misztikán és legendán kívül túlsúlyban vannak a titkok és rejtélyek, itt is azok fogtak meg engem. Ezért már érdemes volt elolvasni a könyvet!
Köszönöm!
Remélem, az írónőnek a továbbiakban is lesznek hasonló regényei!
Várom őket!
Chris Land

Edina54321>!
Kopácsi Krisztina: Sötét múlt

Évek óta ez volt az a teljesen romantikus könyv, amit imádtam minden hibájával együtt. A karakterek megnyerőek voltak, élvezet volt olvasni a párdeszédeiket, volt olyan alkalom is, amikor vigyorogtam, mint a tök és szinte biztos voltam benne, hogy az osztálytársaim komplett idiótának könyveltek, de na megérte teljes egészében szerintem :D

Imádtam a fordulatokat és a titkokat, amelyekre szép lassan derült fény úgy, ahogy a cselekmény is haladt előre. Imádtam ezt, ahogy azt is, hogy az írónő képes volt a feszültséget végig olyan magas szinten tartania, hogy engem tapasztaltabb olvasóként is meglepett és persze megvett kilóra :D

Volt néhány kisebb nagyobb hiba a könyvbe és néhol klisé is, de még ezek sem tudták elrontani az olvasási élményt, én ezekkel együtt is faltam a könyvet, csak az a spoileres fülszöveg ne lett volna! :D Elég haknis vagyok a spoilerekre és hát amikor naivan jöttem, hogy bejelöljem, hogy hol is járok a történetben, gondoltam elolvasom a fülszöveget, ha már eddig nem tettem meg, de bár ne tettem volna! Utána egyébre sem tudtam gondolni, hogy mégis mikor fognak megtörténni azok az események, amelyek le vannak írva, bár azért igy is tudtak egy kissebbett ütni, hogy tudtam róluk. Engem az zavart csak, hogy a két esemény túl közel volt egymáshoz, de azért nem számít ez hatalmas hibának és még igy is a körmeim tövig rágva izgultam a szereplőkért és vadul tippelgetve próbáltam kitalálni, hogy ki áll mindezek hátterében, de sejthetitek egyszer sem jártam sikerrel :D

Összegezve a fent leírtakat, szerintem egy zseniális könyv volt, rengeteg meglepő fordulattal, szuper karakterekkel és mindent elsöprő titkokkal, amelyet én az elejétől a végéig imádtam és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy fordulatokkal teli szerelmi történetre vágyik.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Vaszter>!

Szeretem a könyveket, mert képesek minket elvinni oda, ahová másképp nem juthatunk el, és amíg olvasunk bárkik lehetünk.

Detty77 >!

Szeretem a könyveket, mert képesek minket elvinni oda, ahova másképp nem juthatunk el, és amíg olvasunk, bárkik lehetünk: akár egy elszánt nyomozó, egy sorozatgyilkos, középkori lovag vagy sikeres autóversenyző.


Hasonló könyvek címkék alapján

Bódi Attila: Lázadni veletek akartam
Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!
Benina: Káosz és Fegyelem
Péterfy-Novák Éva: Apád előtt ne vetkőzz
Sienna Cole: Lefelé a folyón
Marie M.: Hét, kettő, egy
Marie M.: Egy, vagy egy sem
Marie M.: Megmondtam…
Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el!
Garay Zsuzsanna: Zaklatás