Fagypont 37 csillagozás

Kopácsi Krisztina: Fagypont

Ashley Hall, a fiatal lakberendező szerelméért két pasi is rivalizál, a jóképű Cameron és a nem kevésbé vonzó Ridge.
Míg az egyikük becsületesen játszik, addig a másikuk nem riad vissza a tisztességtelen eszközöktől sem.
Miközben ők Ashley szívéért versengenek, a lány családját súlyos csapás éri. Ashley-nek egyszerre kell megküzdenie a családi tragédiával, egy mogorva ügyféllel és a zűrzavarral, amit az álnok udvarló okoz.
Végül kiderül az igazság és a tisztességgel játszó fél elnyeri Ashley szívét. Ám a boldog befejezés csak álom marad. Fájó emlékek bukkannak fel a múltból, és egyre nyugtalanítóbb események zavarják meg mindennapjaikat. És amikor a meghittnek ígérkező hétvége végül rémálommá válik, már nem marad semmi kétség, valaki komoly fenyegetést jelent számukra. Az életük veszélybe kerül és csak magukra számíthatnak a havas hegyekben megbúvó, mindentől elzárt kis faházban.

>!
NewLine, 2021
480 oldal · ISBN: 9786156309297
>!
NewLine, Bakháza, 2021
480 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156309273

Kapcsolódó zóna

!

Kopácsi Krisztina könyvei

6 tag · 4 karc · Utolsó karc: 2021. augusztus 30., 21:39 · Bővebben


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Ashley Hall · Ridge Blackwell


Kedvencelte 6

Most olvassa 1

Várólistára tette 56

Kívánságlistára tette 51

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Kopácsi Krisztina: Fagypont

Nagyon tetszett! Megkapó a könyv stílusa, ami önmagában is elég ahhoz, hogy beszippantson, de emellé a történet is csillagos ötös. Fordulatos volt, mégis hihető és nem kapkodó. Szeretem, amikor egy szerző megtalálja az egyensúlyt az izgalom és az események lassabban csordogálása, a szereplők megismerése között, és itt most pontosan ez történt.

1 hozzászólás
Chris_Land I>!
Kopácsi Krisztina: Fagypont

Először is köszönöm szépen, hogy én lehettem az első, aki olvasta Kopácsi Krisztina: Fagypont című művét! Megtisztelő! Nem leszek elfogult, de sokkal jobb, mint a Sötét múlt, bár abban is vannak jócskán részletek, amelyek kimondottan mozgalmassá tették a történetet. A Fagypont viszont más: fordulatosabb, csavarosabb, gördülékenyebb! A romantikus jelenetek olyan jól vannak megírva, hogy sajnáltam egy-egy epizódnál, amikor vége szakadt, mert olvastam volna tovább a részleteket. A kedvenc? Hát igen, az a férfi engem is egyből levett a lábamról, de nem árulom el, ki volt ő. A csúcspont valóban a havas tájban megbúvó faházacskában megy végbe, és egyetlen bajom volt a regénnyel, még pedig az, hogy túl hamar az utolsó oldalhoz értem!
Ettől függetlenül a könyv, amely izgalmas és letehetetlen, nekem egy élmény volt, így várom a további műveidet, mert ez nem 5 csillagot érdemel, én megadom rá a tízet!!
********!!!!!!!!!!!!!!!

1 hozzászólás
pinkprincessreads>!
Kopácsi Krisztina: Fagypont

Ez a könyv olyan számomra, mint a jégkocka a limonádéban: üdítő, pezsdítő és izgalmas egyaránt.

Az írónőre első körben az Instagramon figyeltem fel néhány hónappal ezelőtt, viszont pár napja egy remek lehetőség keretein belül megkaptam az írónőtől ezt a regény, amit ezúttal is nagyon szépen köszönök. Ettől függetlenül viszont az őszinte véleményemet fogom veletek megosztani róla. Felkészültetek?

Ashley, történetünk női főszereplője egy határozott, de igen szerethető női karakter, akinek az egyik legmenőbb munkája van a világon, hiszen mások otthonát teszi szebbé nap, mint nap lakberendezőként. A sűrű munkája mellett viszont mindig akad ideje, hogy a legjobb barátnőivel is töltsön egy kis időt. Egy ilyen alkalom során esik egy igazán vonzó férfi karjai közé, akibe első látásra belehabarodik. Ha ez nem lenne elég, nem sokkal később még egy helyes pasi is az útjába téved, ami által Ash totálisan összezavarodik. Két adonisz keresi egyszerre a társaságát. Létezhet ilyen tündérmese? Sajnos, jelen esetben nem, hisz akármennyire is tökéletes álcát épít fel egyikük, az hamar megrepedezik az igazság fojtogató súlya alatt. De ezek után boldogan élnek amíg… No, no, no! Elhitted, hogy ilyen egyszerű az élet, csak ezután kezdődnek az igazi, vérpezsdítő izgalmak.

A történet eleinte szépen lassan építkezett, viszont az idő előrehaladtával úgy éreztem, hogy egy fék nélküli hullámvasúton ülök a meglepetések birodalmában, hisz az írónő folyamatosan bombázott az újabbnál újabb meglepetéseivel. Viszont a könyv igazi, mindent elsöprő ereje a részletekben rejlik. Szóval, ha egy izgalmas mégis romantikus történetre vágysz, ami folyamatosan képes meglepni olvasás közben, akkor tiszta szívemből ajánlom neked ezt a csodálatos könyvet.

1 hozzászólás
Buótyik_Dorina I>!
Kopácsi Krisztina: Fagypont

Köszönöm az írónőnek, hogy lehetőséget kaptam elolvasni!
Már olvastam az írónőtől, így tisztában voltam vele, hogy mire számítsak.

A történet számomra nagyon hasonlított az első könyvhöz, sok hasonlóságot találtam benne. Azonban nekem ez jobban tetszett! A párbeszédek nagyon jók voltak, hosszabb leírásokat kaptunk, letisztult szövegével és a fordulatos cselekményével gyorsan olvastatta magát. Jó volt egy kicsit „szakmai” lakberendezős részeket is olvasni, nemcsak a romantikus jeleneteket – amik mellett lehunytam volna a szemem. Bár kiszámítható volt a történet, a felénél rájöttem, mi lesz a csattanó.

A szereplők is sokkal szerethetőbbek voltak. Tetszett Tina és Liam karaktere, Ashley szerepét utáltam a legjobban. Valahogy nem tudok megbarátkozni Krisztina női főszereplőivel :D

Szerintem Krisztina megtalálta az írói hangját, biztos vagyok benne, hogy sok ilyesféle történettel fog még előrukkolni.
A könyvet leginkább a romantikus lelkeknek ajánlom, és akik nem riadnak vissza egy kis izgalomtól.

1 hozzászólás
V_rita P>!
Kopácsi Krisztina: Fagypont

Könnyű kis romantikus történet egy kis izgalommal fűszerezve. Lendületes írásmód, nincsenek felesleges leírások .Nagyon tetszett .hogy egy új szereplő felbukkanása szépen felvan vezetve nem csak, hipp-hopp itt vagyok. Erotika sem ömlik belőle pont annyi, ami a történethez kell. Ashley és a szülei kapcsolatának ábrázolása meghatott.
A történetben jól érzékelhetően olvasható az a bizonyos jó tanács. Ne ítélkezzünk, míg a másik felet meg nem hallgatjuk egyetlen döntésünknél sem. Jellegzetes külcsín és belső értékek összehasonlítása is jól érezhető a történetben.
Szegény Ashley jó lelkű teremtés, de nem lát a maga valóságában, de a végén már jellemileg fejlődik.
Ridge határozott karakteres egyéniség ezáltal nem a jó fiú szerep ütközik ki a regényben. Tina a nővér kiborított a fennhéjázó stílusa miatt. Szerettem még Sharont aki segített Asheynak a tisztánlátásban.
Nem szaporítom tovább könnyed kis szerethető olvasmány, izgalmas és fordulatos de a körmödet nem rágod ,DE teljesen kikapcsol!

2 hozzászólás
Tímea_Szabó_4>!
Kopácsi Krisztina: Fagypont

A történet elején Ashley egy versenypályán találkozik a barátnőivel. A helyszín Silverville, amit kapásból Silverstone-nak olvastam. Az írónő tökéletesen leírást ad, hogy mi is kell ahhoz, hogy valaki a világ legjobb autóversenyzői közé tartozhasson.
Ashley szívéért kezdetben Cameron és Ridge versenyez. Őszintén szólva nekem az első pillanattól fogva Ridge volt a nyerő, neki szurkoltam.
Ashley erős karakter, szimpatikus lett számomra.
A történet jól felépített. A „nyomozás”, amit olvasás közben folytattam izgalmas volt. Az Írónő mindig elejtett egy – egy információt a tettesről, de úgy, hogy ne legyen a kiléte túlságosan egyértelmű.
Egy kicsit, azt hiányoltam, hogy nem lett konkrétan megnevezve, hogy Liam melyik szériában versenyez (Nascar, IndyCar vagy esetleg F1). A történet szempontjából ez nem is lényeges, csak engem érdekelt volna.

3 hozzászólás
Berike>!
Kopácsi Krisztina: Fagypont

Remek könyv, fordulatokkal, meglepetésekkel tele. Ez az első könyv, amit Kopácsi Krisztinától olvastam, és remélem, nem az utolsó.
Egy percig sem lankadt a figyelmem, mindig történt valami. Megkedveltem a szereplőket, Ashley és Ridge nagyon szimpatikusak voltak az első oldaltól kezdve. A romantikus jelenetek tökéletesen vannak megírva, sem több, sem kevesebb, mint szükséges.
Egy problémám volt csak a regénnyel – nagyon gyorsan elolvastam, egyszerűen nem tudtam letenni.

4 hozzászólás
Lovebooks>!
Kopácsi Krisztina: Fagypont

Első ránézésre egy hétköznapi történetet kapunk, ami lassan tündérmesébe lép át, majd jönnek az egyre furcsább esetek, váratlan fordulatok. Egy alaposan kidolgozott cselekményleírást kapunk, amiben senki nem az, aminek elsőre mutatja magát. Keserédes történet, amely magában hordozza az édes beteljesülés vágyképét.

Bővebben:
https://konyvkultura.blogspot.com/2021/03/kopacsi-krisz…

1 hozzászólás
Detty77 >!
Kopácsi Krisztina: Fagypont

Az Írónő első könyv után azt hittem, a krimi szál erősebb lesz, mint a romantikus, de nem, és nagyon tetszett♥ Volt a történetben off minden, ami egy jó könyvhöz kell. Szimpatikus főszereplők, szenvedély és izgalom. Ashley-t nagyon kedveltem, egy erős nő, akit spoiler Ridge, az igazi spoiler. Tina…az elkényeztetett testvér, na ő volt az egyetlen, akit spoiler. Ashley megpróbáltatásai igazán erőt próbálóak voltak, de szerencsére spoiler. A könyv végén lévő csavar a nyaralóban, nagyon tetszett. Várom azt a könyvet (is), ahol spoiler!

2 hozzászólás
Magyar_Szerzők_Könyvei_Blog P>!
Kopácsi Krisztina: Fagypont

Mit ne mondjak, elsők kötet után a legjobb lett a Fagypont, sőt nagyon izgalmas volt számomra.
Annyira, hogy végére pofára estem, mert semmi nem úgy történt, ahogy levezettem magamban. Nem gondoltam volna, hogy ennyi csavart fog beletenni az írónő. Bár, gondolhattam volna, hiszem az előző könyvében is voltak meglepetések. Így aztán ebben a regényben sem maradhatnak ki a csavarok, ettől lettek még izgalmasabb a sztori.
Lendületes, sodródó történetet olvashattam, cseppet sem volt unalmas, minden oldala tartogatott meglepetést számomra. Liam-et imádtam, fura egy fazon annyi szent.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2021/03/eloolvasas-kopacsi-…

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Detty77 >!

A csókjában minden benne volt, amit a lánynak tudnia kellett. A vágy, hogy őt akarja, a bizonyosság, hogy csak őt akarja.

Detty77 >!

Ridge nem fordult vissza, még csak nem is lassított. Kilépett az ajtón és végleg maga mögött hagyta a múltat.

Gaby70 P>!

Hogy a kudarc csak egy apró botlás, a siker felé vezető úton. A kudarc megerősít, és még keményebb munkára ösztönöz. Hogy soha ne adjam fel, mindig küzdjek az álmaimért.

Detty77 >!

Ezt az érzést soha semmiért nem cserélte volna el. A lovaglás egyik legszebb ajándéka, maga a szabadság érzése volt.

Detty77 >!

Csak mondd, hogy mit szeretnél, és teljesítem az összes
kívánságodat! – suttogta a szájába.
– Szeretkezz velem úgy, ahogy először csináltuk!
– Biztos vagy benne?
– Azt mondtad bármit kívánhatok!


Hasonló könyvek címkék alapján

Jud Meyrin: Lowdeni boszorkányhajsza
Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában
Guillaume Musso: Holnap
Rácz-Stefán Tibor: Éld át a pillanatot!
Anita Boza: Édes borzongás
Jennifer L. Armentrout: Míg a halál…
Leiner Laura: Illúzió
Csóti Lili: Hetedvérig
Leiner Laura: Mindig karácsony
Rachel Cohn – David Levithan: Dash és Lily – Kihívások könyve