Konyhalexikon 2 csillagozás

Minden, amit a konyhai alapanyagokról és felhasználásukról tudni kell
Konyhalexikon

Manapság ​rendkívül gazdag az élelmiszer-kínálat: a legkülönbözőbb nemzetközi és egzotikus különlegességek ugyanúgy elérhetők, mint a hazai termékek. Egyáltalán nincs tehát könnyű helyzetben az, aki ma bevásárolni indul.
Bizonyára gyakran látunk gránátalmát, de vajon tudjuk-e, mihez kezdjünk vele? Mi a vérfű vagy ázsiai citromfű? Tudjuk-e, hogy tízezer fajta rizs létezik a világon, s hogy a földimogyoró nem dióféle? Sejtjük-e, mi különbözteti meg a Fleur de Selt a hagyományos asztali sótól? Milyen húst vegyünk leveshez, és melyik alkalmas sültnek? Hogyan néz ki az aranydurbincs?
Mindezek a lényeges információk megtalálhatók ebben a gazdagon illusztrált kézikönyvben, amely több mint 900 szócikkével és ragyogó fényképeivel segít eligazodni az alapanyagok rendkívül széles és változatos kínálatában. A hasznos vásárlási és tárolási ötleteket adó kötetben mindent megtudhatunk a különböző élelmiszerek származásáról és felhasználási lehetőségeiről, így e kötet minden… (tovább)

>!
Art Nouveau, 2011
256 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155104121

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Czkitty>!
Konyhalexikon

Konyhalexikon Minden, amit a konyhai alapanyagokról és felhasználásukról tudni kell

Csodálatos lexikon alapanyagokról és azok felhasználásáról. A – 1 csillag azért jár nálam, mert nagyon sok olyan alapanyag van benne, ami szinte beszerezhetetlen vagy horror áron kapható.


Hasonló könyvek címkék alapján

Zalka Csenge Virág: Hősök és pimaszok
Ann Swanson: A jóga tudománya
Tom Jackson: A periódusos rendszer
Bakos Ferenc (szerk.): Idegen szavak és kifejezések szótára
E. H. Gombrich: A művészet története
Adam Bray – Lorraine Cink – Melanie Scott – Stephen Wiacek: Minden ami Marvel
Cally Hall: Drágakövek
Adamikné Jászó Anna (szerk.): A magyar nyelv könyve
Miklós Tibor: Musical!
A magyar helyesírás szabályai