Lélegezz ​helyesen! 4 csillagozás

Konrad Halbig – Karin Schnellbach: Lélegezz helyesen!

Mit ​jelent helyesen lélegezni? Lehet helytelenül is? Mi mindent érhetünk el pusztán azzal, hogy megtanuljuk a légzés helyes technikáját?

A légzés sokunk számára természetes, automatikus folyamat, és csak akkor figyelünk rá, ha nehézségeink adódnak. A megfelelő légzéstechnikákat alkalmazva kiegyensúlyozottabbá válunk, visszatér életerőnk, öngyógyító erőink újjáélednek, idegzetünk megerősödik. Vérünkbe friss oxigén kerül, szervezetünkből kiürülnek a mérgek. A légzés felfrissíti és megfiatalítja a bőrt. A helyes légzés növeli a betegségekkel szembeni immunitást és ellenállóerőt. A légzés tudatos irányításával megszüntethetjük félelmeinket, a stresszt, feloldhatjuk belső feszültségeinket, s ezáltal egész életünket megváltoztathatjuk.

A helyes légzés:
• az öngyógyítás kíméletes formája,
• segít legyőzni a félelmet és megszüntetni a stresszt,
• oldja a külső és belső blokádokat,
• harmonizálja a testet és a lelket.

(tovább)

Bioenergetic, Budapest, 2014
168 oldal · ISBN: 9789632912028 · Fordította: Makra Júlia

Zituci>!
Konrad Halbig – Karin Schnellbach: Lélegezz helyesen!

Egy felületesebb összefoglaló a légzési techninkákról, relaxációs techniákról, meditációról. A terjedelméből adódóan nem tud elmélyülni egyik területen sem, inkább kedvcsináló és ösztönző iromány, hogy próbálkozzunk ezen a területen. Szuper kezdőknek és érdeklődőknek!

Kurt Tepperwein: Nagy antistresszkönyv
Gerard Hargreaves: Stresszkezelés
Stephanie Spindler: Tanuljunk meg élni
Stresszűzők
Don Joseph Goewey: Nagy Stresszmentesítő Könyv
Charles B. Inlander – Cynthia K. Moran: Ismeri ön a stressz enyhítésének 63 módját?
B. K. S. Iyengar: Jóga
Varga Éva: Stresszkönyv
Danielle Teszner: Aludni tudni kell
Susan Balfour – Chris Idzikowski – Susan Kersley – Sheena Meredith: Hogyan csökkenthető a stressz a mindennapokban?