A ​hortobágyi cápa 23 csillagozás

Komor Zoltán – Tépő Donát: A hortobágyi cápa

Valami elszabadult és sorra gyilkolja az embereket a hortobágyi pusztában. Először egy pórul járt gulyás leharapott keze kerül elő, később egy enyelgő fiatal pár tűnik el nyomtalanul a határban. A halőr hamar megállapítja: egy vérszomjas, az agyagos földben hasító fehér cápa szedi áldozataid a Hortobágyi Nemzeti Parkban.

Kikerülnek hát a CÁPAVESZÉLY és a SZÖRFÖZNI TILOS! táblák a pusztába. A polgárőrök és néhány fura helyi arc, kiegészítve egy gépfegyver lábú tolókocsis ringyóval megpróbálják felvenni a harcot a gyilkos bestiával. De ott van még az óceán fétises csaj is, aki meg van győződve róla, hogy a cápákat az análszexre teremtette a jó isten. Persze rögtön elrabolja a szívét a ragadozó, a gond csak az, hogy már rég odaígérte magát egy döglött csikóhalnak.

Dráma, horror, szex és szenvedély! Szittya nemzeti haccacáré vérrel és cápaondóval!

>!
84 oldal · ISBN: 9786158072601

Enciklopédia 1


Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 4

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Cicu>!
Komor Zoltán – Tépő Donát: A hortobágyi cápa

Agymenés a köbön! Imádtam! :D ❤
Imádom amikor Zoli és Donát együtt ír, mert mindig nagyon ütősre sikerül :D
Viszont csak erős idegzetűeknek ajánlom, mert nem csak nyomokban tartalmaz erotikus jeleneteket, hanem töményen a bizarabb fajtából, és kegyetlen, brutális jelenetekből sincs hiány :D
A műfaj kedvelőinek igazi csemege :)

http://mek.oszk.hu/16800/16838/

5 hozzászólás
MóroczMárk>!
Komor Zoltán – Tépő Donát: A hortobágyi cápa

Helyén kell kezelni a művet és nem a megszokott műfajú könyvekhez kell hasonlítani.
Komortól már olvastam egy nagyon szép című művet a Húgycsőbalerinát, ott vakartam a fejem, hogy mi ez az agymenés.

Ez még durvább. Akinek érzékeny kis lelke van és a groteszk túlzó dolgok zavarják lesszíves' messziről elkerülni :)
Abszurd, szürreális, néhol nagyon magyar, nyomokban gusztustalan, de ha nem szó szerint veszi az ember tök vicces.

Maga a könyv(?) amúgy inkább a különcsége miatt érdekes nem a történet miatt, mert az amúgy faék.
spoiler

oscuridad>!
Komor Zoltán – Tépő Donát: A hortobágyi cápa

Van sok film is amire mások azt mondják, hogy fúj ez már nézhetetlen, undorító. Na hasonlót éreztem itt is, de én szeretem a kicsit elvontabb műveket, ahol már annyira beteg az egész, hogy az már jó. Ez is egy ilyen mű.
Szerintem nem kell ezt túl komolyan venni, és akkor egész vicces lehet. Főleg Gina és a csikóhal.
Egyszeri olvasásra tökéletes. Ha nem tetszik sem vesz el túl sok időt.

2 hozzászólás
Anita1113>!
Komor Zoltán – Tépő Donát: A hortobágyi cápa

Na jó, ennyire sok agymenést nem sokszor olvastam még. Voltaképpen annyira abszurd volt, hogy már néhol nevetnem kellett rajta, mert ilyen egyszerűen nem létezik, hogy valaki fejéből kikerüljön, és valahogy mégis ez történt. Szerencsére nem túl hosszú, így ha valaki el tud vonatkoztatni minden a valósággal való egyezőségről, akkor még élvezhető is. Csak senki ne várjon atomfizikát :)

6 hozzászólás
Molymacska>!
Komor Zoltán – Tépő Donát: A hortobágyi cápa

Szóval ez… ez… egy elég furcsa élmény volt. Az első következtetésem az írópárosra (amelyben teljesen biztos vagyok) hogy valamilyen kábítószert fogyasztottak.
1. A kábítószer leírása, fogyasztása, és hatásmechanizmusa nagyon szemléletesen van leírva, ám vidéki tájszavakkal. A budapesti csaj meg pillog, hogy most kedvenc szereplőink miket is mondtak kalandjaik közben. 2. Ilyen kisregényt nem lehet tisztán megírni! Ebben biztos vagyok. Mármint az alapötlet még talán, hiszen egy nagy ellentét és erre tökéletes, de az összes többi olyan agymenés, amelyet nem hiszem, hogy bárki csak úgy kitalálna.
Ettől még a kisregény zseniális a maga fura, bizarr, és bármi megtörténhet valójában. A polgárőrök zseniálisak voltak (talán ők voltak a legnormálisabbak is :D )

Hush_Campo>!
Komor Zoltán – Tépő Donát: A hortobágyi cápa

Ez az egész sokkal aktuálisabb és kortársabb mint gondolnátok.

gabriellaeld I>!
Komor Zoltán – Tépő Donát: A hortobágyi cápa

Nem gondoltam volna, hogy életem első erotikus regénye egy óceánfetisiszta cápafilm-Magyarország-paródia lesz. Mindenesetre határozottan elszórakoztatott a Pest-Eger buszjáraton az M3-as kellős közepén a dugóba ragadva.
Gotfried, az óceánok csődöre, a döglött vizicsikó volt a favoritom, momentán nyerítettem a buszon a párbeszédeken, amikben részt vett.
Legnagyobb szépsége az volt, hogy egy percig sem próbálta magát komolyan vetetni, pont emiatt volt olyan szórakoztató.


Népszerű idézetek

Hush_Campo>!

Régen minden egyértelműbb volt, mára viszont sok minden egybeolvadt. Látott már nőnek öltözött férfiakat, férfiként viselkedő nőket, felnőtt módjára válaszoló tizenévest, és gyerek módjára hisztiző felnőttet. Ebben az országban bármi megtörténhet.

Goofry>!

Ez az a világ, ahol bármi megtörténhet. Ti tettétek ezzé, s most lakoljatok – zúgott fejében a tehetetlenségtől fűtött bosszúvágy, és az érzés, hogy hamarosan ordenáré módon vissza fog nyalni a fagyi ezeknek a söpredék tolvajoknak – ti akartatok nagy nemzeti hepehajt, csakamiénk büszkeséget, szittyem-szottyom különleges népi háztájit. Nesztek.

13. oldal

Hush_Campo>!

Soha többé mirelit tintahal szexet – gondolja a bajszos gulyás, miközben az agyagos, repedezett talaj fölött guggol, mint aki épp szarni készül, és megpróbálja megszülni a húgycsövébe szorult miniatűr, tapadó korongos puhatestű karocskát.

(első mondat)

Hush_Campo>!

– Azt hallottam, strucc farmot nyitottak Nádudvaron, és lesz majd nagy strucc hús kóstolás.
– Az lehet, de jó füvük biztos nem lesz – morog a polgárőr, és lehajtja a pálinkáját. – Strucc az Alföldön, ki hallott már efféle faszságot?

Szelén>!

[…] minden álom hazug, mert nem csak a valóságból, hanem az illúziókból is táplálkozik.

MóroczMárk>!

Előkerült egy ócska ponyva. A címe: Nácik a dínók ellen. A borítón egy böhöm nagy dinoszaurusz a horogkereszt előtt botladozik.

Hush_Campo>!

Az ország beleit szipolyozó zsarnokság nagy tétekben arató hazárdjátékának haszonlesői a vidéki végvárakból a palotába sietnek, a leeső koncok közelébe. A hatalom kullancs ribancai.

Hush_Campo>!

Gina agyából ekkor kiszökött minden vér. Ametiszt robbanások a koponyában. A hús-nyál boldogság expozíciója. A vakufényeket egymáshoz öltő varrógép kerekei felpörögtek.

Hush_Campo>!

– A hús hangtalan hárfahúr, nem írhatsz rá muzsikát, nyihaha!


Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Andrus Kivirähk: Ördöngös idők
R. J. Hendon: Nightingale
Czinkos Éva – Ripp Gábor (szerk.): 100 mini történet
Gabriel Wolf: A hegyi stoppos
Meiszner Krisztina: MásValaki problémája
Vavyan Fable: Kedves, mint egy kéjgyilkos
Laurell K. Hamilton: Gyilkos tánc
Bognár Zsolt (szerk.): Zombi Apokalipszis – A simagöröngyösi rémület folytatódik
Juhani Karila: Csuka-átok
Bikkuri: Devil's Candy – Pandora szerencséje 2.