Kaparós ​punci és mellbimbós kólaautomata 2 csillagozás

Komor Zoltán: Kaparós punci és mellbimbós kólaautomata

Egész jól indul ez a nap: egy őslénykutató speciális, dagadó műszerével stegosaurus-koponyára bukkan a feleséged ánuszában; az otthoni kúszó filodendron totál beléd zúg és megtanulja, hogyan kell kiverni neked; később pedig a buszmegállóban egy férfi szép összeget ígér, ha eladod neki az egyik mellbimbódat. De aztán persze minden hamar rosszra fordul: egy derékon felül kedves, molett nő, ám derékon alul heroinista Lugosi Béla sellő kipurcan, naná, hogy pont a te szőnyegeden; egy, a vaginájából forró viaszt köpködő prostituált az életedre tör; és végül még Istent, igen, magát a Mindenhatót is sikerül kinyírnod egy fojtogatós szexjáték közben.

>!
Underground, Budapest, 2020
128 oldal · ISBN: 9786156151117

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
MetalMurphy I
Komor Zoltán: Kaparós punci és mellbimbós kólaautomata

Az ingyenesen hozzáférhető kötetében ezúttal 33 történet kapott helyet közel 130 oldalon, amelyeket az utóbbi két-három év terméséből szemezgetve gyűjtött össze nekünk (…) Aki olvasott már bármit Komor Zolitól, azt nagyjából tudja, mire számíthat, de egy-két helyen talán még őket is meglepheti, merthogy a kötetben szereplő néhány írás még az ő bizarro-mércéjével mérve is egészen durván – mondhatni progresszív módon – überbrutálkáosz.

Bővebben: http://www.cinegore.net/2020/02/23/komor-zoltan-kaparos…


Népszerű idézetek

>!
lzoltán IP

A karrier tanácsadó szerint hamar kapnék munkát, ha az állásinterjún én is kidobnám a cicit. Férfi vagyok, és fogalmam sincs, hogyan kell kidobni a cicit, de biztos ami biztos, a jövőheti állásinterjúra viszek magammal egy női mellett. Fekete táskában pihen a lábamnál, és miközben leendő munkáltatóim a motivációmmal kapcsolatban faggatnak, váratlanul előveszem, és kiteszem az asztalra.
     No jó, nem igazi női mell. Én gyártottam bőrből és margarinból, de azért takaros kisgömböc lett. (…)

A sarokreszelék HR picsa

2 hozzászólás
>!
lzoltán IP

A nejem szerint ideje kiheréltetnem a porszívónkat, miután az felcsinálja a szomszéd porzsáknélküli Zanussiját, és ismét egy alom éhes porszívókölyökkel lepi meg a társasházat.

Porszívó kasztráló


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
Mike Menders: Macsóbőrben
Mike Menders: Házinyuszi
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
Lázár Ervin: Buddha szomorú
Lázár Ervin: A Masoko Köztársaság
Morsányi Bernadett: A sehány éves kisfiú és más (unalmas) történetek
Szív Ernő: Összegyűjtött szerelmeim
Erdei Lilla: A Nap gleccserei