Kaparós ​punci és mellbimbós kólaautomata 5 csillagozás

Komor Zoltán: Kaparós punci és mellbimbós kólaautomata

Egész jól indul ez a nap: egy őslénykutató speciális, dagadó műszerével stegosaurus-koponyára bukkan a feleséged ánuszában; az otthoni kúszó filodendron totál beléd zúg és megtanulja, hogyan kell kiverni neked; később pedig a buszmegállóban egy férfi szép összeget ígér, ha eladod neki az egyik mellbimbódat. De aztán persze minden hamar rosszra fordul: egy derékon felül kedves, molett nő, ám derékon alul heroinista Lugosi Béla sellő kipurcan, naná, hogy pont a te szőnyegeden; egy, a vaginájából forró viaszt köpködő prostituált az életedre tör; és végül még Istent, igen, magát a Mindenhatót is sikerül kinyírnod egy fojtogatós szexjáték közben.

>!
Underground, Budapest, 2020
128 oldal · ISBN: 9786156151117

Enciklopédia 1


Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Strawberry_muffin_crumbs>!
Komor Zoltán: Kaparós punci és mellbimbós kólaautomata

Az értékelésem teljesen közepes, azért mert,
Tetszett: Hogy manapság jelen levő problémákról ír, spoiler
Nem tetszett: Ahogy az egészet tálalta. Az, hogy szinte mindenről a hátsó fertály kapcsán tud írni, hogy néha (szinte mindig) elég undorító dolgokat talál ki.
Tetszett: Hogy ennyire mer más lenni, ennyire egyedi műfajban alkot.
Nem tetszett: Hogy ennyire bizarr módon teszi

Összességében, egyszer el lehetett olvasni a kötetet, (egy novella/nap felbontásban) de nekem köszönöm, ennyi elég is volt. Jó könyv lenne, ha megfelelő ember olvasná, de úgy érzem nekem nincsenek olyan problémáim, hogy pl.: az egész életem a telefonon élem, vagy valaminek annyira a függője lennék, hogy még a családom is háttérbe szoruljon.

MetalMurphy I>!
Komor Zoltán: Kaparós punci és mellbimbós kólaautomata

Az ingyenesen hozzáférhető kötetében ezúttal 33 történet kapott helyet közel 130 oldalon, amelyeket az utóbbi két-három év terméséből szemezgetve gyűjtött össze nekünk (…) Aki olvasott már bármit Komor Zolitól, azt nagyjából tudja, mire számíthat, de egy-két helyen talán még őket is meglepheti, merthogy a kötetben szereplő néhány írás még az ő bizarro-mércéjével mérve is egészen durván – mondhatni progresszív módon – überbrutálkáosz.

Bővebben: http://www.cinegore.net/2020/02/23/komor-zoltan-kaparos…


Népszerű idézetek

lzoltán IP>!

A karrier tanácsadó szerint hamar kapnék munkát, ha az állásinterjún én is kidobnám a cicit. Férfi vagyok, és fogalmam sincs, hogyan kell kidobni a cicit, de biztos ami biztos, a jövőheti állásinterjúra viszek magammal egy női mellett. Fekete táskában pihen a lábamnál, és miközben leendő munkáltatóim a motivációmmal kapcsolatban faggatnak, váratlanul előveszem, és kiteszem az asztalra.
     No jó, nem igazi női mell. Én gyártottam bőrből és margarinból, de azért takaros kisgömböc lett. (…)

A sarokreszelék HR picsa

2 hozzászólás
lzoltán IP>!

A nejem szerint ideje kiheréltetnem a porszívónkat, miután az felcsinálja a szomszéd porzsáknélküli Zanussiját, és ismét egy alom éhes porszívókölyökkel lepi meg a társasházat.

Porszívó kasztráló

Christine_>!

Azonosítanom kéne a feleségem holttestét a patológián, de mielőtt megmutatnák nekem a hullát, végig kell nézem egy 30 másodperces hirdetést.

Kapcsolódó szócikkek: patológia
Christine_>!

És közben arra gondolok: ha mindenki Istent akarta látni fojtogatás közben, vajon kit láthat Isten, miközben fojtogatják? Saját magát?

Christine_>!

Amikor elidíto a szoftvert, keserűen konstatálom, hogy Istent ugyanaz a cég fejlesztette ki, mint a seggtörlő appot.

Christine_>!

Felhívja rá a figyelmem, hogy statisztikailag a kis mellel rendelkező nők nagyobb százalékban lesznek középkorúkban öngyilkosok, szülnek visszamaradott csecsemőket és törik bele a dugót a borosüvegbe.

Christine_>!

Ki vagyok, ki az igazi nem? Az, aki mindent felépített, vagy az, aki a végén mindent lerombolt? Az ember sejtei hét évente teljesen kicserélődnek, s vele együtt talán cserélődik a lélek is, és minden új én és rgi én korallzátonya, és ha felhasítanám magam, se lelném már azt, aki az út elején voltam. De talán a személyiséget cserélni kell, mert kopik és egyre büdösebb, akár a használt alsó.

Christine_>!

Tavaly karácsonykor az utolsó pillanatban jöttem rá, hogy nem vettem nekik semmiféle ajándékot, így leugrottam a kulcsmásolóhoz, és mindegyik kapott egy-egy kulcsot a lakásomhoz.

Christine_>!

A párom unja már, hogy folyton a seggét bámulják, így hát bezárkózik a fürdőszobába a konyhakéssel és levágja a farpofáit.


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
Pál Dániel Levente: Az Úr nyolcadik kerülete
Lázár Ervin: Buddha szomorú
Lázár Ervin: A Masoko Köztársaság
Morsányi Bernadett: A sehány éves kisfiú és más (unalmas) történetek
Erdei Lilla: A Nap gleccserei
Szív Ernő: Összegyűjtött szerelmeim
Csabai Márk: A spiné kétszer
Orbán János Dénes: Véres képeslap Erdélyből
Tóth Edu: Kutatás az ébrenlétben