Inspiráció ​természetesen 5 csillagozás

Találj rá a kreativitásodra!
Kollár Borbála – Kollár Franciska: Inspiráció természetesen

A ​szerzőpáros rendhagyó életmódkalauzát tartja kezében az olvasó. Kollár Borbála és Kollár Franciska nem csupán kreatív ötleteket osztanak meg benne, de fontos szemléletformáló gondolatokat is, legfőbb céljuk, hogy a saját példáikon keresztül másokat is arra ösztönözzenek, hogy merjenek rátalálni a kreativitásukra – ezáltal önmagukra is. A könyv egyszerre gyönyörködtet és inspirál, egyúttal kapaszkodókat kínál mindenki számára, aki szeretne önazonos, stílusos környezetet kialakítani maga körül. A vizuális kommunikáció legalapvetőbb fortélyait segítenek elsajátítani, érthetően, élvezetesen, könnyedén.

Ez a könyv nem lexikon, sokkal inkább használati tárgy, amelyet nap mint nap forgathat a tulajdonosa, ha egy kis ösztönzésre vágyik. Bámulatos, tiszta képeket, nyugodt tereket, lélegzetelállító hazai tájakat talál majd benne – a természet gyönyörű részleteit kint és bent. És rengeteg hasznos ötletet. Vegye kézbe és feledkezzen bele mindenki, aki szeretne rátalálni a saját… (tovább)

>!
Boook, Budapest, 2017
224 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155417337

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Jeffi P>!
Kollár Borbála – Kollár Franciska: Inspiráció természetesen

Hát, nem is tudom.
Engem sajnos nem nagyon inspirált, vannak benne szép és jó dolgok, de olyan távol áll tőlem minden amit ír, és amit gondol a két szerző, hogy talán ezért sem találtuk meg igazán a közös hullámhosszot.
A könyv amúgy egy vagyonba kerül, nekem postával együtt sikerült ezt körülbelül 2.000 forintba megúszni. Biztos vagyok benne, ha nem szereztem volna be, akkor még ma is epekednék utána, hogy de én ezt márpedig olvasni akarom. De így, hogy olvastam, legalább tudom, hogy nem vesztettem volna túl sokat, ha nem veszem meg…
Rengeteg gyönyörű és inspiráló kép van, azoknak, akiket képek inspirálni tudnak. Rengeteg jó dolog van benne, de nem nekem.
Fele ennyiért, fele ennyi felesleges képpel, feltehetően jóval több olvasója lenne és többeket inspirálhatna. Itt bizony azt fizetjük meg, hogy fényes lap, fényes képek. A könyv úgy 75%-a kép. Vannak dupla-dupla oldalpárok amikor képek vannak csak. És átlagosan egy oldalon 20-30 mondat van, már amelyik oldalon egyáltalán van szöveg. Tehát nekem ez megint a „De miéééért?” kategória :(


Hasonló könyvek címkék alapján

Frida Ramstedt: Érezd magad otthon
Varga Judit: Dekor.álom
Pataki Judit: Padok & pamlagok
Marie Kondo: Tiszta öröm
Marie Kondo: Rend a lelke mindennek
Sophie Hayes: Testfestés
Nagy Kati – Horváth Dezső – Kemény György: Nálatok esznek-e állatok?
Otthon, család, háztartás
Sophie Truedsson: Svabba Tisztaság
Wu Xing: Feng Shui