93. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján

A ​vonzás törvénye (A vonzás törvénye 1.) 159 csillagozás

Kollár Betti: A vonzás törvénye

Serenity édesanyjával egy távoli városba költözik, hogy maguk mögött hagyjanak egy múltbéli tragédiát. A lány a helyi egyetemen folytatja tovább a tanulmányait, és már a beiratkozás napján megismerkedik Ace-szel, aki a kar közismert szívtiprójának hírében áll. Ace rögtön meglátja a kihívást Serében, a lány azonban nem dől be a fiú vonzerejének. Hogy lerázza, alkut ajánl neki: ha Ace egy hónapig mellőzi a többi lányt, megkaphatja őt egy éjszakára.

Serének így egyszerre kell szembenéznie a múltjában történt eseményekkel és a fiú iránt érzett egyre növekvő vonzalmával, nem beszélve Rhettről, Ace gúnyos és hűvös legjobb barátjáról, aki a jelek szerint mindig rosszkor van jó helyen. Bár Ace roppant vonzó, úgy tűnik, Serének ez önmagában mégsem elég. Vajon Ace végig csak elcsábítani akarja a lányt, vagy Sere el tudja érni, hogy szép lassan megváltozzon mellette?

>!
Magnólia, Budapest, 2020
384 oldal · ISBN: 9789634198277
>!
Magnólia, Budapest, 2020
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634198260

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Rhett · Serenity Cora (Sere) · Wilder Ace · Cage · Ethan Jack Hunt (Ethan) · Eliana Acid


Kedvencelte 43

Most olvassa 10

Várólistára tette 100

Kívánságlistára tette 146

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

csfannie P>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Először is köszönöm a recenziós példányt az írónőnek!

A borító lenyűgöző, és bevallom, engem teljesen megnyert magának. Reménykedtem benne, hogy a történet is ugyanilyen jó lesz, és bíztam benne, hogy új kedvencet avathatok majd, de sajnos ez most nem jött össze.

A történet központjában Sere áll, aki az új lány az egyetemen. Nyilvánvalóan ebből adódóan nagy figyelemre tesz szert, és az egyetem bikája, Ace is szemet vet a lányra már a beiratkozás napján. Kapásból ebben a pillanatban elkezdődik az antiszociális lány és a kicsapongó életet élő srác között a huzavona, ami sokszor vicces szituációkat szül. Sere akármennyire is ellenkezik, a lelke mélyén tisztában van azzal, hogy Ace annyira nem is rossz srác, de nem akarja könnyen adni magát, ezért egy elég komoly megállapodást köt vele. A probléma csak az, hogy Ace nem az a típus, aki képes egyetlen lány miatt megváltozni, hiába bizonygatja az ellenezőjét.

A könyv pozitívumai közé sorolnám többek között azt, hogy Betti szépen, gördülékenyen ír. Hellyel-közzel a történetvezetés is jó, illetve a karakterek háttértörténetére is hangsúlyt fektetett. A leírások pontosak – csak néha már túl részletesek –, ezért egy-egy jelenet tökéletesen megelevenedett a szemem előtt. Jó húzás volt, hogy a vége nem egyértelmű és folytatást sejtet, illetve az is, hogy elkerülve a kliséhalmazt nem javult meg a rosszfiú, és ezért nem is ő lett a befutó.

Őszintén nagyon sok dolog bosszantott, és ezeknek 99%-ban a főszereplő az oka. Serenity egy irritáló, öntelt lány, aki huszonéves fejjel előadja a magabiztos felnőttet, miközben a cselekedetei miatt egy nagyjából 15 évesnek felel meg. A nyafogásai, a hisztijei idegőrlőek, arról nem is beszélve, hogy állandóan azt kellett hallgatni, hogy mennyire utálja Ace-t, és nem vonzódik hozzá, de minden alkalmat megragadott arra, hogy „pajkosan” odaszóljon neki valamit. Zéró logika, mindeközben bunkó a stílusa, és kapásból a könyv elején olyan előítéletes, hogy az valami szörnyű. Magán kívül minden lányt idiótának és sekélyesnek gondolt, mintha ő maga egy szent lenne, és egyszerűen gyűlöltem az ő szemszögén keresztül látni a dolgokat. Valószínűleg pont ezért nem tetszett annyira a könyv amúgy, mint amennyire vártam, mert egy ennyire ellenséges főszereplővel egyszerűen nem tudok azonosulni, és nem is akarok.

A cselekmény bő egy hónapot ölel fel, és úgy érzem, ez nagyon kevés olyan mélységű kapcsolatok kialakítására, mint amilyenekre a könyvben sor kerül. Emellett tudva, hogy hogyan is viselkednek a normális 20-25 éves emberek, azt mondanám, hogy a karakterek megmaradtak tinédzserek szintjén – egyedül talán Rhett volt felnőttes mindenki közül –, és lehet, hogy sokkal jobban állt volna a történetnek, ha nem egyetemen, hanem középiskolában bontakozott volna ki, ezáltal a szereplők hülyeségei is megbocsáthatóbbak lettek volna valamennyivel.

5 hozzászólás
Júlia2005 P>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Már egy ideje a polcomon csücsült a könyv, de csak most tudtam időt szakítani a regény olvasására.
Életem során számtalan ilyen és ehez hasonló könyv megfordúlt már a kezeim között, ennélfogva felvoltam arra készülve, hogy egy nagyon kiszámítható, sablonos történetet fogok kapni, de szerencsére nem így történt, ebből kifolyólag pozitívan csalódtam. spoiler A történet tökéletesen kikapcsolt, végig lekötötte a cselekmény a figyelmemet, és remekűl szórakoztam szereplők csipkelődésein. Számora Sere és Rhett közös jelenetei vitték a prímet.
Sajnos Sere engem eléggé idegesített a könyv nagyrészében főként, hogy állandóan jött az „én nem vagyok olyan, mint a többi lány” dumájával, viszont ahoz képest mindig eléggé könnyen beadta a derekát, amikor kedves Ace barátunkról volt szó.
Acet sem igazán sikerűlt megkedvelnem, könyv nagyrészében rettenetesen irritált, főleg a beképzelt, jópofiskodó személyisége.
Szerintem Sere tragikus háttértörténete kissé erőltetettre sikeredet, teljesen fölöslegesnek találtam beleszőni a regénybe az Jackie szállat.
A negatívumok ellenére nagyon szerettem ezt a kötetet, ezért mindenképpen elszeretném olvasni a könyv folytatását. :)

kratas P>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Nagyon tetszett és jutifalinak fogom tartogatni a következő részét – vagyis akkor olvasom, amikor valami garantáltan jóra vágyom.
Végig nevettem a beszólogatásokon, a szereplők szuperek voltak, kedvencem Sere és természetesen Rhett, de az ötös többi tagja is jó arc. Érdekes volt figyelni, hogy Sere hogyan esik bele lassan, de biztosan Vészbe és klassz volt, hogy a srácok szemszögéből is megismerhettük, hogy miért viselkednek így a fiúk, ahogy.
És külön öröm a köbön, hogy bár new adult meg chick lit, de mégse volt minden harmadik oldalon szexjelenet. Ritka az ilyen, mint a fehér holló :)
A lényeg, hogy szerintem újra fogom még olvasni, mert annyiszor sikerült felröhögni rajta és olyan kellemes órákat töltöttem az olvasásával, hogy megérdemli.
Köszönöm!

3 hozzászólás
Nilla I>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Vannak azok a remek szórakozást nyújtó könyvek, amik kapcsolják az agyad, és csak visznek előre magukkal, anélkül hogy túl kéne kattognod az egészet. És van az, amikor az utolsó mondattal az ilyen történetek szintet lépnek – na, akkor van, hogy nem bírod kiverni őket a fejedből, mert az utolsó pillanatban olyan élményt nyújtanak, hogy csak vigyorogni tudsz magad elé. Ilyenek a jó történetek.

A vonzás törvénye a Wattpadról indult. Hihetetlenül bátor dolog volt mind az író, mind a kiadó részéről bevállalni belőle a könyvet. Azért a magyar piac mégsem olyan, mint az amerikai, de ez a könyv van olyan jó, mint bármelyik NA társa.
A vonzás törvénye az élő példa arra, hogy szuper íróink vannak a Wattpad nicknevek mögött, és hogy meg lehet csinálni. Ha szereted az írást, ne add fel, mert tessék látni, itt az eredménye.

Betti, szuper döntés volt, hogy megadtad ennek a történetnek az esélyt, hogy könyv lehessen belőle! Hiszem, hogy sok-sok olvasó polcán kap majd helyet :)

alizbooks>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Őszintén? Nem gondoltam volna, hogy ennyire imádni fogom. Rögtön felkeltette a figyelmemet a borító és a fülszöveg is, ugyanis éreztem, hogy nem egy egyszerű, klisés történettel állok szemben, azonban kicsit féltem is a könyvtől, nehogy csalódást okozzon. Hát, szerencsére nagyon nem így lett.
Már az első oldalakon beszippantott a történet, alig tudtam letenni, úgy olvastatta magát. Az írónő stílusa egyszerűen szuper, annyira fiatalos, annyira mai.
Azt gondolná az ember, hogy ez egy átlagos romantikus könyv, azonban ennél sokkal több. Rég nevettem ennyit egy történeten. Imádtam a két főszereplő, Ace és Sere szócsatáit (szerencsére volt bőven), azt, hogy marják egymást folyamatosan , a mellékszereplőket és azt, hogy minden ki volt normálisan dolgozva. Nagyon szerethető, egyedi karaktereket kaptam.
Néha csak úgy kapkodtam a fejem, hogy mi történik. Nagyon sok mindenen meglepődtem, nem éppen egy kiszámítható könyv volt. A vége pedig… Inkább azt mondom csak, hogy remélem, minél hamarabb olvashatjuk a folytatást!!!

cukorborsoooooo>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

off
Bettitől Wattpaden olvastam először történeteket, amiket imádtam és ott találtam rá erre a sztorira is. Amikor megláttam, már csak az ilyen kiegészítő történetek voltak fent belőle, ezért miután megjelent nem éreztem annyira késztetést arra, hogy megvegyem ezt a könyvet. Aztán haladtam a könyveivel Wattpaden és nagyon megtetszett az írói stílusa, ezért „miért ne, csak jó lehet” alapon megvettem a könyvet.
A sztori nagyon tetszett, megfogott, rengeteget nevettem olvasás közben. Izgalmasra lett megírva, teljesen átadta az érzéseket, néhol fangörcsöt kaptam, néhol pedig pofonokat osztogattam volna.
Serenity karaktere kicsit ellentmondásos volt, de igazából nem zavart különösebben. spoiler Nagyon szórakoztatóak voltak a beszólásai, élveztem a könyvet az ő szemszögéből olvasni. Kicsit lehetett volna kevesebb hangulatingadozása, de mondjuk a sok fiú mellett teljesen megértem.
Ace őszintén megmondom nem volt szimpatikus, az elején sem spoiler
Rhett tök normális volt. Tetszett, hogy amikor szükség volt arra, visszavett egy kicsit a felsőbbrendűségéből és segített Serenek. A beszólásai neki is nagyon szórakoztatóak voltak.
Cage, hát igen, nekem ő lett a kedvencem. Engem levett a lábamról a spoiler megszólítással, nekem ez minden könyvnél bejön, hogyha van benne egy kis különlegesség, és nem csak az undi megszólítások, mint pl.: kicsim, szerelmem… off spoiler
Ethan pont jókor érkezett, kisegítette Seret a bajból, de azért itt is megmondom, hogy rohadt menő lett volna az eredeti terv is spoiler A baráti társágával új színt vittek a könyvbe és megismerhettük Sere egy másik arcát.
A Jackie-s szálat kicsit túlzásnak tartottam, szerintem lehet nem kellett volna bele, de ettől függetlenül egy jó közeli kapcsolat kialakítási módszer volt spoiler között.
Amikor pedig, megkapta a bálozós ruhát ajándékba Sere, azt kicsit klisésnek találtam.
Összességében nagyon megfogott a történet, meg a szereplők izgatottan várom a folytatást. Nagyon tetszett!! Köszönöm az élményt<3
off
off

3 hozzászólás
amy_air_s_book>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

“Az a baj az érzésekkel, hogy a szívünk irányítja őket, nem az agyunk.”

Pontosan ezért nem szeretem az ilyen végződésű könyveket. Nem hiszem el, hogy tényleg így lett vége. Az tény, hogy folytatást sejtet, de abban a hitben kezdtem neki, hogy nem sorozat és van eleje, közepe és vége. Minden leírva feketén, fehéren. Kicsit lefagytam, amikor a végére értem és nincs feljegyezve, hogy sorozatról beszélünk. Majd némi kutatás után örömmel láttam, hogy lesz folytatás és nem ez a vége.

Néhány negatív vélemény olvasása után kicsit félve kezdtem neki, mégiscsak bennem volt, hogy mi van, ha nem olyan jó… de még milyen mázli, hogy belekezdtem. Nagyon nagy kedvencem lett. Piszkosul rég szórakoztam ilyen jól egy könyv olvasása közben. Nem tudom szavakba önteni mind, amit valójában gondolok.

A borítója nyert meg most is leginkább a fülszöveggel ellentétben. Mivel romantikus szálat sejtetett nem ellenkeztem és megadtam magam a hívogató borítónak.

Még a történet előtt kitérnék, hogy a szerző fantasztikusan ír, szuper gördülékeny, abszolút követhető és a legfontosabb, hogy élvezni is lehet, amit olvasunk. Nagyon várom egyrészt a folytatást, másrészt a szerző további könyveit…

Amint a kezembe vettem a könyvet, hazudnék, ha azt írnám, hogy le tudtam tenni. Teljesen magával ragadott a történet és nagyon vártam, hogy vajon ebből mi és hogyan fog kisülni. Kezdetben reménykedtem, amiben szerintem nagyon sokan, mert miért is ne. Nem ez lenne az első ilyen könyv. Aztán ahogy haladt előre a történet egyre inkább másfelé kacsingattam. Hiába kacsingattam másfelé, a sorok nem éppen abba az irányba mentek, mint én oly szépen elképzeltem és bíztam a saját elképzelésemben. És ki gondolta volna, hogy a “merész” gondolatnak talán lesz alapja a későbbiekben.

Ace kezdetben szimpi volt, szurkoltam is a párosnak, ki ne szurkolna a tipikus rossz fiúnak, aki a megfelelő nő mellett megváltozik? majd valahogy az oldalak múlásával inkább sok(k) lett, ugyanakkor szórakoztató is, de… a de azért ott van. Sere karakterén mindig csak jót mosolyogtam. Szórakoztatott. De Sere teljesen más formában, mint Ace. Rhett és Cage, az abszolút kedvenc karakterek a történetben. Imádtam őket

Így utólag végig gondolva, mégiscsak jó húzás volt a szerző részéről a nem sablonos zárás, illetve a folytatás esélyének lebegtetése. Hisz így újabb kalandokban lehet részünk Nagyon várom már.

Olvassátok!!!

Vörös_Viktória>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Nem tudom mit is mondhatnék. Imádtam. NAGYON!!! Határozottan kedvenc lett.
Ace stílusa nagyon megfogott és tényleg néhány pillanatig azt hittem, hogy majd megváltozik Sere miatt. Rhett pedig számomra egy nagy rejtély. De őt is nagyon imádom, mindig ott volt mikor szükség lett volna egy igazi barátra.
Sere karaktere nagyon megfogott, tényleg egy erős női karakter és nagyon megszerettem.
Nagyon remélem hogy a folytatását is olvashatom majd♥♥ Tényleg nem értem, hogy ezt wattpadon korábban miért nem olvastam.
Ennyire könyv még nem mozgatott meg, szerintem ebből írtam a legtöbb idézetet… bár a könyv második feléből nem nagyon tudtam, mert nem voltam otthon…
Biztos vagyok benne, hogy ezt később még újra olvasom majd!! A folytatást meg nagyon nagyon várom!!!
Hirtelen csak ennyi jutott eszembe.

1 hozzászólás
Detty77 >!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Olyan sokszor fogtam már a kezembe a könyvet, de valamiért mindig arrébb került, ez hiba volt! Ez a könyv zseniális volt! Faltam az oldalakat, imádtam a szereplőket és a történetet is. Abszolút kedvencet avattam♥ Sere a múlt miatt iskolát vált, bekerül egy új közössége, ahol már az első nap belebotlik Ace-be, az iskola nagydumás, jóképű szívtiprójába. Több lánytól is “figyelmeztetéseket” kap a fiút illetően, és Sere igazából off nem is akar semmit a “Vész-től”, de a stílusa őt is lehengerli. Így egy 1 hónapos megállapodást köt a fiúval, aminek spoiler. Az egyezségük spoiler, de ezalatt az idő alatt Sere megismerkedik a fiú baráti körével, jó barátságba kerül Cage-el, illetve szópárbajokba keveredik Rhett-el. Időközben színre lép Sere múltja, a lány csalódik, barátságokat köt, és kezd újra önmagára találni. De itt a történetnek még nincs vége… elképesztően várom a folytatást♥

4 hozzászólás
heimviol>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Fogalmam sincs miért, de mostanában nagyon nehéz rávennem magam, hogy értékelést írjak. Azért megpróbálok kinyökögni pár mondatot, mert erről a könyvről viszonylag több gondoltom is akad.

Nos, emlékszem, hogyan találkoztam A vonzás törvényével. Drága nővérkém az arcomba tolt egy Tiktok videót, amit a For You dobott fel neki, amiben egy lány bemegy egy könyves boltba, és leemel a polcról a könyvet, és nagyon boldog rajta. Mint kiderült az a saját könyve volt :). Ezek után valahogy nagyon beleégett a tudatomba az a könyv, lehet csak a szép borítója miatt, de inkább valahogy ilyen könyves „bevésődés” volt nekem XD.

És most, itt vagyok miután elolvastam a könyvet. És azt kell mondjam, nem hiába kísértett ez a könyv. Nem mondanám, hogy a legjobb lenne a kategóriájában, de mindenképpen van benne valami, ami egészen különlegessé teszi. Nem teljesen tudom megmondani, hogy pontosan mi az, de van benne valami, amivel eddig nem találkoztam. Hát ezt nagyon értelemesen leírtam :DD

Tehát egy magyar New adult könyv, ami amerikai egyetemen játszódik. Nagyon jól hozta ezt az amcsi feelinget, bár kicsit sajnáltam, hogy a spoiler kívül nem volt olyan sok jelenet az egyetemen magán. Azt hittem több lesz, de ez nem számít :D

Az alaptörténet alapvetően nem tűnik túl eredetinek, az új lányka próbálja megszelídíteni a rosszfiút, de valahogy mégsem éreztem, hogy én ezt már olvastam volna. Talán azért, mert a főszereplő lány, Sere, nem egy buta liba volt, de még csak nem is a túlzott határozottsággal rendelkező öntelt feminista, aki mindenkinek megmondja a tutit. Persze, igenis tudott határozott lenni, de tök jól kivolt egyensúlyozva a karaktere. Sokszor tudtam vele azonosulni, ha pedig mégsem, akkor meg a nővéremre emlékeztetett, szóval őt nagyon megszerettem, az eddig olvasott könyveimből talán tényleg az ő gondolkodását meg személyiségét éreztem a legközelebb a magaméhoz, off

Ace nekem nagyon hasonlított Leiner Laura Nagy Márkjához, tipikus tenyérbemászó csajozógép, aki alapvetően szerethető, de egy ponton már túlságosan idegesítő. Az különösen tetszett, hogy spoiler

Rhett….hmmm nem is tudom mit mondjak róla. Talán a vele való párbeszédek voltak a legjobbak :DD. Bár az elején azt hittem, az ő kis csipkelődésük tényleg csak poén, de aztán ahogy mentünk előre, én is legalább annyira összezavarodtam, mint Sere. Mert már tényleg úgy tűnt, hogy Rhett teljesen komolyan gondol mindent, amit mondott neki. spoiler Szóval Rhett karaktere engem őszintén összezavart, de van egy olyan érzésem, hogy ez is volt a cél :DD A másik megérzésem, hogy Rhett spoiler

Cage és Ethan nekem alapvetően eléggé hasonlóak voltak, néha össze is kevertem őket :D. Ők voltak a normális és cuki srácok, akikkel jól el lehetett beszélgetni, esküszöm, néha felüldülés volt olvasni a két „nehéz eset után” a velük lévő párbeszédeket :D

Eli…Na igen, belőle max. annyi jött le nekem, hogy Sere szemében egy kisegérke, mondjuk szerintem egyátalán nem a vészesebb off típusból. spoiler

No és itt van a spoiler

Aztán most, hogy így írom az értékelést, közbe rajöttem, hogy mi volt az ami nagyon különleges volt benne: nem a szokásos new adult kapcsolatábrázolások vannak benne !!! Vagyis inkább, a kapcsolathoz való viszonyulás lélektanisága volt, ami nagyon tetszett. Nagyon-nagyon jól vannak megírva a karkaterek közötti kapcsolatok. Mindegyik egy kicsit más, nem a kiszínezett, „tökéletes regényszerű barátságok/szerelmek stb.” voltak benne.
Jó volt olvasni, hogy bár az elején Sere introvertáltnak vallotta magát, a történet alatt milyen sok másik emberrel alakított ki kapcsolatot, és milyen különbözőek voltak ezek.
off
spoiler
Oké, az mondjuk egy kicsit klisés volt hogy spoiler

Ez egy humoros regény, tényleg nagyon szórakoztató párbeszédek vannak benne, amikkel nagyon jól el is voltam, és mint mondtam, szerintem jók voltak a kapcsolatábrázolások, és szinte végig jó volt az egyensúly a humoros és komoly részek között.
De. A végére valahogy beleragadtunk az egészbe, néhol már túl sok volt az egész, mondjuk lehet ez Sere elbizonytalanodásának érzékektetésére volt, hogy kezd minden elromlani.

Szóóval. Szerettem. Lehet még kicsit jobb lett volna, ha nem 5 napon keresztül, éjfél körül, hullafáradtan olvasom.
Ajánlom, mert bár nem tűnik annyira különlegesnek, egyértelműen meglátszik benne a tehetség, és mert gyorsan lehet vele haladni. Szórakoztató, de mégis van mondanivalója. Nekem legalábbis adott ez a regény.

Várom már a folytatást, kíváncsi leszek, hova fut majd ki a történet :)

* Egy apró észrevétel: Sere mindig „legyint”. Na ez most lehet, hogy olyan jellegzetes írói „pótcselekvés érzékeltetés” , mint CoHo-nál a „belülről ráharapok a számra”, vagy Leiner Lauránál a „fülem mögé tűrök egy tincset”. Vagy lehet csak véletlen szóismétlés. Nem is annyira lényeges, csak feltűnt :DD

>!
Magnólia, Budapest, 2020
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634198260
3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Nilla I>!

– Nem maradhatnék itt örökre? – néztem fel rá szerencsétlenül.
– A fürdőmben? – vonta fel a szemöldökét.
– Aha. A WC-d meg én egészen összemelegedtünk – bólogattam.
– Ahogy akarod, viszont én itt szoktam fürdeni – vetett rám jelentőségteljes pillantást. – Pucéran.

csfannie P>!

Az a baj az érzésekkel, hogy a szívünk irányítja őket, nem az agyunk.

Kollár_Betti IP>!

– Volnál szíves a tekintetedet itt – mutattam a szememre, – a perverz gondolataidat meg magadban tartani?

96. oldal, 7. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Serenity Cora (Sere) · Wilder Ace
csfannie P>!

– Az érzelmeink már csak ilyenek. Nem a racionális mérlegelés az alapjuk.

cukorborsoooooo>!

– Kár volt elszaladnod előlem – foglalt helyet mellettem a világ legnagyobb nyugalmával Rhett. – Így sokkal kínosabb neked, hogy ide szól a jegyem.
A terem fényei fokozatosan halványodni kezdtek, így nem láttam rendesen arcának vonalait, szeme viszont szinte világított a sötétben, ajkán mosoly játszott.
Hirtelen olyan érzésem támadt, hogy még csak most kezdődik minden.

379. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhett · Serenity Cora (Sere)
Gretalexa>!

Ez a végzet vagy a teremtés, vagy netalán az univerzum gyenge és fanyar humorának köszönhető, a nők életét alaposan megkeserítő, genetikai sorscsapás.

15. oldal

cukorborsoooooo>!

– (…) És hol a hű slepped? Miért nem segítenek?
– Igazság szerint te voltál az első, aki eszembe jutott. – Mellém lépett, és megfogta a kezem.
– Hasonlítok neked egy takarítónőre? – küldtem felé egy szívélyes mosolyt.
– Nekem igen – jegyezte meg Rhett mellékesen, (…)

288-289. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhett · Serenity Cora (Sere) · Wilder Ace
cukorborsoooooo>!

– Szabad egy táncra? – nyújtottam a kezemet Rhett felé, aki épp a kajás asztalnál szobrozott.
– Nem – nézett rám egy pillanatra, majd folytatta az evést.
– Nem lehetnél egy kicsit kevésbé bunkó?
– Igazad van. Azt akartam mondani, hogy nem, kösz – pontosított, mire elfintorodtam.

309-310. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhett · Serenity Cora (Sere)
cukorborsoooooo>!

– A vonzás törvénye azt jelenti, hogy az emberek gondolatai irányítják életük valóságát, akár tudatában vannak ennek, akár nem. Az elmélet szerint a gondolatoknak teremtőerejük van: amire gondolunk, és váltig hisszük, hogy lehetséges az valósággá válik.

61. oldal

cukorborsoooooo>!

– Gimi első évében indultunk egy matekversenyen – magyarázta Ace.
(…)
– Ti hárman? – mutattam rájuk meglepetten.
– Igen – felelte Cole.
– Utolsók letettek? – mosolyogtam rájuk kedvesen.

83. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cage · Serenity Cora (Sere) · Wilder Ace

A sorozat következő kötete

A vonzás törvénye sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Elle Kennedy: The Risk – A kockázat
Ruby Saw: Kertvárosi pletyka
Ruby Saw: Liv Jackson életei
R. Kelényi Angelika: Halálos Hollywood
Jojo Moyes: Mióta megszerettelek
Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán
Borsa Brown: A szárd szikla
Jana Aston: Te vagy a végzetem
Kasie West: A távolság relatív