A ​vonzás törvénye 53 csillagozás

Kollár Betti: A vonzás törvénye

Serenity édesanyjával egy távoli városba költözik, hogy maguk mögött hagyjanak egy múltbéli tragédiát. A lány a helyi egyetemen folytatja tovább a tanulmányait, és már a beiratkozás napján megismerkedik Ace-szel, aki a kar közismert szívtiprójának hírében áll. Ace rögtön meglátja a kihívást Serében, a lány azonban nem dől be a fiú vonzerejének. Hogy lerázza, alkut ajánl neki: ha Ace egy hónapig mellőzi a többi lányt, megkaphatja őt egy éjszakára.

Serének így egyszerre kell szembenéznie a múltjában történt eseményekkel és a fiú iránt érzett egyre növekvő vonzalmával, nem beszélve Rhettről, Ace gúnyos és hűvös legjobb barátjáról, aki a jelek szerint mindig rosszkor van jó helyen. Bár Ace roppant vonzó, úgy tűnik, Serének ez önmagában mégsem elég. Vajon Ace végig csak elcsábítani akarja a lányt, vagy Sere el tudja érni, hogy szép lassan megváltozzon mellette?

>!
Magnólia, Budapest, 2020
384 oldal · ISBN: 9789634198277
>!
Magnólia, Budapest, 2020
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634198260

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Wilder Ace


Kedvencelte 20

Most olvassa 7

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 71

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Nilla IP>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Vannak azok a remek szórakozást nyújtó könyvek, amik kapcsolják az agyad, és csak visznek előre magukkal, anélkül hogy túl kéne kattognod az egészet. És van az, amikor az utolsó mondattal az ilyen történetek szintet lépnek – na, akkor van, hogy nem bírod kiverni őket a fejedből, mert az utolsó pillanatban olyan élményt nyújtanak, hogy csak vigyorogni tudsz magad elé. Ilyenek a jó történetek.

A vonzás törvénye a Wattpadról indult. Hihetetlenül bátor dolog volt mind az író, mind a kiadó részéről bevállalni belőle a könyvet. Azért a magyar piac mégsem olyan, mint az amerikai, de ez a könyv van olyan jó, mint bármelyik NA társa.
A vonzás törvénye az élő példa arra, hogy szuper íróink vannak a Wattpad nicknevek mögött, és hogy meg lehet csinálni. Ha szereted az írást, ne add fel, mert tessék látni, itt az eredménye.

Betti, szuper döntés volt, hogy megadtad ennek a történetnek az esélyt, hogy könyv lehessen belőle! Hiszem, hogy sok-sok olvasó polcán kap majd helyet :)

Vörös_Viktória>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Nem tudom mit is mondhatnék. Imádtam. NAGYON!!! Határozottan kedvenc lett.
Ace stílusa nagyon megfogott és tényleg néhány pillanatig azt hittem, hogy majd megváltozik Sere miatt. Rhett pedig számomra egy nagy rejtély. De őt is nagyon imádom, mindig ott volt mikor szükség lett volna egy igazi barátra.
Sere karaktere nagyon megfogott, tényleg egy erős női karakter és nagyon megszerettem.
Nagyon remélem hogy a folytatását is olvashatom majd♥♥ Tényleg nem értem, hogy ezt wattpadon korábban miért nem olvastam.
Ennyire könyv még nem mozgatott meg, szerintem ebből írtam a legtöbb idézetet… bár a könyv második feléből nem nagyon tudtam, mert nem voltam otthon…
Biztos vagyok benne, hogy ezt később még újra olvasom majd!! A folytatást meg nagyon nagyon várom!!!
Hirtelen csak ennyi jutott eszembe.

1 hozzászólás
Lili_Kroboth>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Remek karakterek, viccek, és nagyon jó történet! Csodálatos könyv!

MissWonderland>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Első dolog, ami eszembe jutott, miután letettem a könyvet: Hű!
De ennél többet akartam írni ide molyra, úgyhogy, megpróbálom összeszedni a lényeget.

Mindenekelőtt a főszereplő! Imádtam Sere-t, mert ritka jó fej karakter, aki szuper humorérzékkel van megáldva, stílusos és belevaló csajszi, de ugyanakkor egyáltalán nem egoista és helyén van a szíve. Sokszor hiányolom ezt ezen műfaj női főszereplőiben, úgyhogy felüdülés volt olvasni.

Megjegyezném, a könyv fülszövegét olvasva egy átlagos, közhelyesen romantikus, kicsit-elhisszük-hogy-velünk-is-megtörténhet-de-kit-hülyítünk sztorira számítottam, de oh boi, mennyivel többet adott ez!
Tényleg igaz, hogy a részletekben rejlik sokszor a lényeg. Az apró csavarok, amikor azt hiszed, „á, tuti ez lesz”, aztán a következő pillanatban szembesülsz vele, hogy hoppá..De így történne a valóságban is, nem? Na, ettől zseniális ez a sztori. Valami teljesen újat ad, azzal, hogy más szemszögből mutat meg bizonyos dolgokat. És ez valahogy életszerűbbé teszi, elgondolkoztat, amellett, hogy közben iszonyatosan megnevettet. Azok a szócsaták, amiket le tudtak vágni! :'D
Abba meg már nem is akarok belemenni, micsoda párkapcsolati és életvezetési tanácsok rejlenek a sorok között…

Rhett-ről (<345), Ace-ről, Cage-ről, Ethan-ről és a lányokról inkább nem is mondanék semmit. Ha elolvassátok a könyvet úgy is tudni fogjátok mire gondolok, ha azt mondom, úgy-várom-már-hogy-bele-akarok-halni a kövi részt….

Viki_Juhász>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Egyszerűen imádtam! Alig egy nap alatt kiolvastam, mert nem bírtam letenni. Remélem lesz folytatása, már nagyon kíváncsi vagyok! Minden szereplő benőtte magát a szívembe, máris hiányoznak..
Mindenkinek szívből ajánlom!

Egy szó mint száz:
Köszönjük Betti!

L_Andii>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Imádtam mindegy egyes percét! Alig várom a folytatást!

BDorottya004>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Mindenkinek nagyon tudom ajánlani ezt a könyvet. Ez nem egy olyan könyv amit szépen lassan kiolvas az ember. Nem! Ha ezt a kezedbe veszed nem fogod tudni letenni addig míg ki nem olvastad. A karakterek, maga az egész történet brutálisan jó. Imádtam. Csak jókat tudok róla mondani!!

Kitti_Kata>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Valójában nehéz pontosan megfogalmazni, milyen érzéseket és gondolatokat váltott ki belőlem ez a könyv. Nem találok szavakat, amivel pontosan érzékeltethetném, hiszen ahogyan a könyv, úgy a gondolataim is sok apró részletből tevődnek össze. Egyszerűen úgy tökéletes a könyv, ahogyan van. Végre egy öntudatos és határozott női főszereplővel találkoztam, aki tisztában van a saját értékeivel. Nem csak egy sablonos történetet raktak le elém, hogy puff, a rossz fiú hirtelen megváltozik, mert kell neki a lány… Volt ebben minden, amire vártam.
A párbeszédek különösen lenyűgöztek, hiszen nagyon sok könyv a szereplők közötti silány és hiányos kommunikációján csúszik el. Azok a szócsaták emberek… Az biztos, hogy Serenek van sütnivalója, és használja is az eszét.
Köszönöm ezt a csodás könyvet az írónőnek, és várom a folytatást!

Vivien_Petrovics>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Ajánlom mindenkinek!
A karakterek viccesek és egyediek, a történet egyszerűen nagyszerű. :)
Ui.: Rhett a legjobb :)))

Krisztina_Szabó_9>!
Kollár Betti: A vonzás törvénye

Én véletlenül találtam a könyvre, de a címe és a borítója első ránézésre megfogott. Aminek nagyon örültem, hogy egy olyan befejezést kaptam a könyvben, amilyet én is írnék magamnak, vagyis teljesen tudtam vele azonosulni. A befejezéssel a könyv egy szép teljes ívet ír le, komolyságot ad a történetnek. Persze az elejétől fogva izgalmas, fordulatos és sokszor humoros. Bátran ajánlom!


Népszerű idézetek

Nilla IP>!

– Nem maradhatnék itt örökre? – néztem fel rá szerencsétlenül.
– A fürdőmben? – vonta fel a szemöldökét.
– Aha. A WC-d meg én egészen összemelegedtünk – bólogattam.
– Ahogy akarod, viszont én itt szoktam fürdeni – vetett rám jelentőségteljes pillantást. – Pucéran.

Gretalexa>!

Ez a végzet vagy a teremtés, vagy netalán az univerzum gyenge és fanyar humorának köszönhető, a nők életét alaposan megkeserítő, genetikai sorscsapás.

15. oldal

Nilla IP>!

Olyan képpel magyarázott, mintha minimum az őslények korába kerültünk volna, amikor a híres és rettegett T-rex kedvenc étkei a fiatal és ártatlan lányok, akiket azelőtt még sosem kóstolt. Soha senki nem látta még nappali fényben, az éjszaka ura, minden nőstényt egy pillantással a bűvkörébe von, és megszerez magának, majd az összhatás kedvéért felfalja őket.

Vörös_Viktória>!

Ace természetesen aznap is egyszerűen túl menő volt ahhoz, hogy szimplán üljön, így az asztalra tette a seggét, lábát pedig megtámasztotta a padon.

29. oldal

Vörös_Viktória>!

– És van fuvarod hazáig, kislány? – érdeklődött jókedvűen, nyilván sejtve a választ.
Mi van? Mikor is lettünk mi puszipajtások? Miért követett ilyen szolgálatrakészen?
– Még szép, nagyfiú – bólintottam egykedvűen.

46. oldal

Nilla IP>!

– Kezdem úgy érezni magam, mintha valami fantasydrámába csöppentem volna – grimaszoltam, majd elmélyítettem a hangomat. – „Sokan próbáltak ellenállni a gonosznak, de végül mind ugyanúgy végezték. Meghaltak.”

Vörös_Viktória>!

– Vész? – vonta fel a szemöldökét.
– Érted. Wilder Ace. Vész. Plusz egyébként is magad vagy a veszedelem – magyaráztam.
– Mert pillanatok alatt elérem, hogy belém szeress, és ugyanilyen hamar töröm össze a szívedet? – érdeklődött, és megállt tőlem egy méterre, csípőjét a pultnak támasztva.

38. oldal

Nilla IP>!

– Nem tudom, te hogy vagy vele, de én még nem békéltem meg teljesen ezzel az „egész életem ott van két A4-es papíron”-dologgal – ingattam a fejem, amit megdöbbent arckifejezéssel vett tudomásul.
– Csak két oldal?
– 12-es betűméret.

Gretalexa>!

– Sosem jártál még úgy, hogy vonzódtál valakihez, de nem akartál összejönni vele, mert egy szemét seggfej?
– Így még sosem – felelte komoly képpel.
– Bah! – legyintettem – Te ízig-vérig férfi vagy. Sosem fogod megérteni ezt.

266. oldal

Vörös_Viktória>!

– Kell egy lány az életembe – hajolt közelebb.

64. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Graeme Simsion: A Rosie projekt
Janković Nóra: Árnyékok illata
Ruby Saw: Liv Jackson életei
Kim Holden: Bright Side
Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár
Meg Cabot: Átlagméret nem akadály
Christine Anne Colman: Megsebzetten
Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean